Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokInternet böngésző, Képernyőképek → Firefox Androidra képernyőképek

Firefox Androidra képernyőképek

Az Androidra készült Firefox böngésző telepítése után is az első dolog, hogy figyelmeztet, nézzük át milyen adatokat osztunk meg velük. Ez igazán rendes dolog … így be is állíthatjuk, ha akarjuk, hogy semmilyen adatot ne kapjon tőlünk. Továbbá pl. a követés elleni védelmet is bekapcsolhatjuk hagyományos és privát módra egyaránt vonatkozóan.
Firefox Android értesítésFirefox Android követés ellen

Tehát itt láthatjuk a fent is említett lehetőséget, minden kikapcsolva. Jobboldalon pedig a üdvözöl a Firefox és rövid bemutatóval indít.
Firefox Android adatküldés kikapcsFirefox Android üdvözlet

Folytatódik a bemutatás … a keresés a kedvenceink és az előzmények között is szétnéz, és léteznek beállítások az adatforgalommal való spórolásra, pl. kikapcsolhatjuk a képeket is.
Firefox Android keresésFirefox Android adatforgalom csökkentés

A háttérben a Kezdőlap a keresőmezővel, az előtérben pedig a menü, ahonnan elérhetjük pl. a beállításokat is. A beállításokban pedig megtalálhatjuk többek között a bejelentkezéshez szükséges lapot, vagy beállíthatjuk a hangalapú bevitelt, adatspórolást, vagy éppen törölhetjük minden személyes adatunkat.
Firefox Android kezdőlap és menüFirefox Android beállítások

Az általános lapnál szabhatjuk testre a kezdőlapot, állíthatunk a nyelven vagy ki-be kapcsolhatjuk a teljes képernyős böngészést. A speciális beállítások között van az importálás lehetőségeinek testreszabása, a lapok visszaállításának lehetősége, képek, webes betűk ki-be kapcsolása, továbbá a weboldalba ágyazott videók automatikus lejátszásának kikapcsolása is.
Firefox Android általánosFirefox Android speciális

A személyes adatok törlésének elég részletes beállítási lehetőségei, jobboldalt pedig a YouTube.
Firefox Android személyes adatok törléseFirefox Android YouTube

Választás a megnyitott oldalak közül … itt most csak egy van, vagy új lap megnyitása és privát böngészésre való átkapcsolás, és akkor mellette egy bekapcsolt privát böngészés, követés elleni védelemmel.
Firefox Android megnyitott lapokFirefox Android privát böngészés

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.