Firefox böngésző

A Firefox a Mozilla Alapítvány webböngészője Windows, Linux, Mac OS és Android rendszerekre. Gyors, biztonságos, testreszabható, beépülőkkel bővíthető, felületekkel szépíthető, webfejlesztő eszközökkel is rendelkezik, szinkronizálható. Beépített PDF olvasója van és Firefox Hello video-chat alkalmazással is dicsekedhet, a rengeteg egyéb mellett.

firefox
 • Verzió: Firefox 52
 • open source
 • magyar nyelvű
 • Készítő: Mozilla
 • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8, 10, 32 és 64 bit, Mac OS, Linux, Android
 • 43,6 MB

Internet böngésző: Firefox
Firefox xpi plugin kiterjesztés

frissítések:

Az 52-ben ikon renderelési hibát javítottak, az SFTP összetevő mostantól a PuTTY 0.68-ra alapszik és frissült a pugixml 1.8-ra … no meg még biztos sok minden … :)

………..

A 35.0.1-es Firefox pár változása: SVG / CSS animáció javítás, Firefox Hello új szoba alapú csevegési modellel, új kereső UI, sok HTML5, CSS3 továbbfejlesztés, hibajavítás, PDF.js 1.0.907-re frissült, sok más frissítés és biztonsági javítások.

A Firefox 33 pár változása: OpenH264 támogatás, feljavított keresés, gyorsabb és zökkenőmentesebb JavaScript futás, keresési javaslatok megjelenítése a Kezdőlapon (about:home) és az Új lapon (about:newtab), JSD (JavaScript Debugger Service) eltávolítva, több HTML5, biztonsági és fejlesztőknek szóló frissítés, ezenkívül több kisebb hibajavítás.

A Firefox a 29-es verziójában egy újratervezett intuitív felületet kapott.
Ezután könnyebben, egy helyről érhetjük el a legfontosabb szolgáltatásokat és beállításokat.
Bármelyik gomb áthelyezhető vagy eltávolítható.
A Kedvencek egyetlen kattintással elmenthetők ezután … de itt egy videó róla: What’s new in Firefox?

A 26-os Firefox pár változása: a felhasználói felület frissítései, Nvidia eszközök gyorsítása, sok nyelvi verzió javítása, oldal betöltődési idő javítása, sok biztonsági javítás és még sok-sok egyéb frissítés…

Choose Independent – Choose Firefox

Letöltés és képernyőképek

Firefox képernyőképek
A Firefox letöltése
A hordozható Firefox letöltése
64 bites Firefox
Firefox béta
A Firefox letöltése Androidra
→ Windows, Linux és Mac Firefox verziók több nyelven mozilla.org

Weboldal: mozilla.org/hu/firefox/new

17 hozzászólás

 1. Zsolt says:

  Sajnos nem biztos, hogy bármit is lehet tenni. A smart tv-k böngészői nem túl okos jószágok, főleg nem bővíthetőek pluginekkel. Nekem volt egy-két próbálkozásom Samsung és Grundig tévékkel, de aztán letettem róla. Egyszerűen nem erre valók. Használom az elérhető appokat, de ilyenje meg a Budapest Banknak valószínűleg sosem lesz smart tv-re. Na persze bankolni eszembe sem jutott tévéről …

 2. Névtelen says:

  Samsung smart TV-m van. A budapest bank megváltoztatta az internet bankját és nem tudok belépni. Mt tehetek?
  Androidos táblagépen ill. számítógépen tudok bankolni.

 3. Zsolt says:

  Sok kiegészítő is beállítja a Google-t keresőnek, kezdőoldalnak, nézd meg azokat is!
  Nekem régebben olyan extrém eset is előfordult, mikor egy másik gépre át akartam vinni a firefoxot mindenestől, a telepítés után DVD-ről másoltam át a könyvtárait, működött minden, csak újraindítás után minden visszaállt, pont mint most neked. Az ok, amire 1 nap alatt jöttem rá: írásvédett volt a Firefox minden fájlja a DVD-ről másolás miatt :-)

  Ilyesminek különféle rosszindulatú program is lehet okozója, na de az nem a Google-t állítaná mindig vissza, hanem valami más ökörséget… Most ennyi jutott eszembe.

 4. Norbi says:

  Üdv
  Elindítom a böngészőt(firefox) és a google jön be kezdőlapként, pedig nem is a google volt beállítva hanem a firefox kezdőlapja. A beállításoknál is átállítja hogy a google legyen a kezdőlap, és ha visszaállítom a firefox kezdőoldalát és újraindítom a böngészőt akkor a megint a google jön be, ez miért van? saját magát átállítja?

 5. Norbi says:

  Köszönöm a válaszod, én sem használom az előre gombot :-) csak furcsa volt hogy nincs.

 6. Zsolt says:

  A biztonsági frissítések az ESR verzióhoz is meg fognak jelenni, akár hetente, csak új funkciók fognak évente bekerülni. Az, hogy te melyiket használod, csak tőled függ, a Firefox nem tudja, hogy te ki vagy. Ha a 11-es, stb verzióval felülírod a 10-est, akkor minden marad a régiben, ha nem, akkor egy évig nem változik, csak biztonságosabb lesz.
  De itt mozilla.fsf.hu/2011/09/jon-az-esr/ szépen le van írva.

  Az előre gomb pedig a változások között az első :-) a listában, ezek szerint másnak is fontos, én még életemben nem használtam: mozilla.org/en-US/firefox/10.0/releasenotes

 7. Norbi says:

  Üdv
  Frissítettem a firefoxot 10.0-ás ra és elsőre azt vettem észre hogy nincs előre gomb a böngészőben. Csak nekem ilyen vagy mindenkinek? Azt olvastam hogy a 10.0-ás verziótól évente fog frissülni mert vállalkozások, intézmények igényeihez szabva készült. Én magánfelhasználó vagyok nekem 18 hetente jelennek meg az új frissítések?

 8. Norbi says:

  Megcsinálta magától, de nem tudom miért ilyen későn… azért köszi a segítséget :)

 9. Zsolt says:

  Érdekes … akkor töltsd le, telepítsd fel! Megőriz mindent, ha minden jól megy, de ha biztosra akarsz menni, akkor előtte mentsd el a dolgokat a MozBackupal.

 10. Norbi says:

  Rámentem de azt írja hogy a firefox naprakész 6.0.2

 11. Zsolt says:

  Majd fogja … de a Súgó – A Firefox névjegye – Frissítések keresése útvonalon ráveheted a frissítésre te is.

 12. Norbi says:

  Ma jött ki a 7-es Firefox de még nem frissítette magát ez mitől van?

 13. Zsolt says:

  Persze, fel lehet. A 64 bitesből még nem jött ki stabil verzió, valahol a 9-es nightly-nél jár…
  A lényeg, ez a 32 bites Firefox, tehát megfelel!

 14. Jaksika says:

  Szép estét kívánok! Lenne 1 Kérdésem:
  Az én gépem 32 bites arra is fellehet tenni a Firefox 6.0.2 ???
  Üdvözlettel: Jaksika.

 15. Norbi says:

  Köszönöm a gyors választ! :-)

 16. Zsolt says:

  Itt blog.mozilla.com/futurereleases/2011/07/19/every-six-weeks olvasható, hogy 6 hét alatt stabilizálják a bétát és aztán a kiadási fázis következik (lejjebb az ábráknál).
  Vagyis valószínűleg nemsokára jönnek az RC-k, és szerintem szeptemberben jön a 6-os Firefox.

 17. Norbi says:

  Mikor jelenik meg a Firefox új kiadása?