Fotor képszerkesztő, effektező

A Fotor egyszerűen kezelhető és átlátható képszerkesztő szoftver, a fotor.com eszközeiből lett letölthető formába összegyúrva jó néhány. Tud vágni előre beállított méretre, de szabadon is, feljavítja fényképeink mindenféle paramétereit, akár automatikusan is. Képes keretezni és millióféle előre elkészített hatással ellátni képeinket. Egy egyszerű, de nagyszerű kollázs szerkesztőt is kapunk vele, továbbá a 2-es verziótól már kötegelten is képes minden képességét kihasználni.
A Windows Áruházból is elérhető.

fotor
 • Verzió: Fotor 3.0.0
 • freeware
 • Készítő: Fotor
 • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8 és 10, OS X, Android, iOS, 32 és 64 bit
 • 110 MB

frissítések:

A Fotor 2.0.3-ról valamiért egyszer csak 3-ra váltott és 55 MB-al nagyobb lett. A növekedés oka valószínűleg az új speciális effekt és szűrő csomagban keresendő, továbbá az új textúrák, hátterek és keretek is dobtak rajta egy keveset. Ezenkívül optimalizálták a Tilt-Shift effekteket, egyéni méretarány lehetőség a kollázsoknál, több RAW formátum továbbfejlesztett támogatása, az előző verzió több hibájának javítása.

A Fotor 2.0.3 a közösségi oldalakon való megosztás egy hibáját javította.

Frissítések a 2-es verzióig: új, erőteljes kötegelt feldolgozó, új funkciók pl. kiemelés, árnyék és görbe beállítások, több szűrő, effekt, keret, háttér, stb … EXIF információ hozzáadása, ha megosztjuk Flickrön képünket, jobb felhasználói felület, könnyebb használat.
Rugalmas szöveg szerkesztő eszköz, új vörös szem eltávolító, és még sok minden …

A Fotor 1.1-es verziójába a kollázskészítő is be lett építve, támogatja a 32 bites Mac verziót, új fájl mentési lehetőségek, pl: átméretezés, JPEG minőség beállítás és nyomtathatunk is. Ezen kívül pár hibajavítást tartalmaz még.

Fotor Tutorial: Make a Collage in Fotor

Képszerkesztő: Fotor

Letöltés és képernyőképek

Fotor képernyőképek
A Fotor letöltése
A Fotor Androidra

A weboldaláról mindig a legfrissebb tölthető le: fotor.com/windows

4 hozzászólás

 1. BB says:

  Nekem Error üzenet érkezik és nem nyitja meg :/

 2. Csillagpor.hu says:

  Igen Rózsa, engedélyezheti. Ezt a Windows minden alkalmazás telepítése előtt megkérdezi, hacsak nem módosítjuk az erre vonatkozó beállításokat.

 3. Rózsa says:

  Tisztelt Csilllagpor!
  “Engedélyezi, hogy ez az alkalmazás módosításokat
  hajtson végre az eszközön?” Ez a kérdés jelenik meg, miután a letöltött Fotor-t meg szeretném nyitni.
  Engedélyezzem?
  Tisztelettel
  Rózsa

 4. Névtelen says:

  teccik