Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFreeware, Képszerkesztő → FotoSketcher művészi effektező letöltése

FotoSketcher kép effektező

Csinálj a fotóidból csodálatos rajzokat vagy festményeket másodpercek alatt! A FotoSketcher sok előre beállított művészi effektet tartalmaz, melyekkel létrehozhatjuk fényképeink rajz vagy festmény változatát. Ezeket képes több képen egyszerre is végrehajtani, képes átméretezni képeinket, szöveggel ellátni, elforgatni, fényintenzitást, kontrasztot, telítettséget, egyebeket állítani rajtuk.

fotosketcher
  • Verzió: FotoSketcher 2.30
  • freeware
  • Készítő: David Thoiron
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8, 10, 32 és 64 bit
  • 10,9 MB

Képszerkesztő, művészi effektező: FotoSketcher

A FotoSketcher telepítése közben erre figyeljünk!

A telepítés közben felkerülne egy eszköztár, és módosulna a kezdőlapunk és a kereső is, ha az Install the FotoSketcher toolbar… és a Make Ask.com… kezdetű négyzetből nem vennénk ki a pipákat, mielőtt a Továbbra kattintunk.

Ha ez mégis megtörtént, akkor a böngészőnk beállításainál, a beépülőknél és az alapértelmezett kereső és kezdőlapnál visszaállíthatjuk az eredeti állapotot.

Letöltés és képernyőképek

FotoSketcher képernyőképek
A FotoSketcher letöltése

Weboldal: fotosketcher.com

Frissítve: 2020. április 18. 21:59

Hasonló programok: Freeware, Képszerkesztő

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 5 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Próbáltam keresni hasonló programot, de nem sikerült. Legalábbis ingyenesben nincs szerintem. Azután megpróbáltam Windows 7-en futtatni, ahol is először az a problémám támadt, hogy nem tudtam megbízható letöltési forrást találni. A Softpedia szoftvere nem tudom telepített e valamit valahová, de végül is nem találtam meg, ha igen, a lényeg, hogy nem futott semmi. Utánaolvastam itt-ott, sokaknak problémája ez, leginkább angol nyelvi területen, a legértelmesebb amit ajánlottak, hogy 32 bites, Windows XP módban kell futtatni a Micrografx Draw6 Print Studiot. Nem tudom ez megoldás e, nekem nem teszik … de sajnos most ennyit tudtam tenni. Ha mégis találok egy alternatív szoftver megoldást, akkor majd ide felteszem.

Vedres Tamás

Fotóimat szeretném feliratozni,eddig a Micrografx Draw6 Print Studio nevű programot használtam de Windows 7-en már nem megy.Utólag azt tehettem a feliratommal benne,amit csak akartam,méretben színben,típusban,pozícióban+kész sablonok is voltak.Hasonlót szeretnék,de eddig nem találtam.Már vagy 10 progit feltöltöttem,majd kitöröltem,a leírások ilyennel nem foglalkoznak.Ebben szeretnék tanácsot kérni,előre is köszönve

Ildikó

Tetszik a program.

Zsolt

Itt fel lehet tenni a kérdéseket :-)

Debora

Köszönöm! Nagyon tetszik! Zeneszerkesztő programot kerestem, akkor bukkantam rá erre az oldalra. (Kérdésem az lenne bőven ha végre valakinek fel tudnám tenni őket)

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.