Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programok64 bites program, Átalakító, Letöltés - megosztás - szinkronizálás, Open Source, Telepítés nélkül → Free Download Manager letöltése, letöltés gyorsító

Free Download Manager

A Free Download Manager egy ingyenes letöltés vezérlő, optimalizáló és letöltés gyorsító program, BitTorrent protokoll kezeléssel, Flash videó fájl és média folyam letöltéssel, média fájl átalakítással, megszakadt letöltés folytatási képességgel és közösségi támogatással. A programból létrehozható hordozható változat is. Ha akarjuk beépül a böngészőnkbe és a Windowsba is. Az újabb verziók teljesen át lettek dolgozva és végletesen leegyszerűsítve, csak Windows 7 és az utáni rendszeren működnek, de él még a régebbi változat is, sok nagyszerű tulajdonsággal, és akár magyar nyelvűvé is tehető.

free-download-manager
  • Verzió: Free Download Manager 5.1.19
  • open source
  • Készítő: Free Download Manager
  • Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10, Mac OS X, 32 és 64 bit
  • 47,6 MB

Letöltés gyorsító: FDM
Free Download Manager telepítése, beállítása (régebbi változat)

Csak a régebbi változatra vonatkozik!
A programból a Fájl – Portable verzió létrehozása menüpontból létrehozható egy hordozható változat is, ami indításakor beállítja a böngészőket és a Windowst, ahogy a telepített verziónál volt. A változásokat kilépéskor törli.

frissítések:

FDM 5.1.19 – frissített időzítő, nyelvi frissítések (magyar még nincs), felhasználói felület továbbfejlesztések, javított együttműködés antivírus szoftverekkel, hiba- és stabilitási javítások.

………..

A Free Download Manager 3.9.2 build 1289 az előző kiadás hibajavításait tartalmazza.

A Free Download Manager 3.9.2 build 1281 változásai: RTSP/MMS letöltés (vagyis média folyam letöltés), a Firefox kiterjesztés automatikus frissítő rendszert kapott (ez a verzió most kompatibilis a legújabb Firefoxszal), támogatja a Firefox forgalom csökkentő beállítást, Internet Explorer 10 kompatibilitás, és további hibajavítások.

How to integrate Free Download Manager (FDM) with Chrome/Firefox/Safari

régi – Free Download Manager Tutorial (FDM)

Letöltés és képernyőképek

Free Download Manager képernyőképek
A 64 bites Free Download Manager letöltése
További letöltések: új 32 bites verzió, régi 32 bites verzió, Mac OS X, FDM Lite Version (XP vagy újabb) és a régebbi változathoz videó átalakító és BitTorrent plugin, további a nyelvi csomag.
A hordozható Free Download Manager (magyar nyelvű)

Weboldal: freedownloadmanager.org

Frissítve: 2020. április 18. 22:07

Hasonló programok: 64 bites program, Átalakító, Letöltés - megosztás - szinkronizálás, Open Source, Telepítés nélkül

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 23 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Most feltelepítettem, semmi gondja nem volt. A biztonság kedvéért ezzel felülírtam a letölthető példányt. Ha azzal volt valami gond, akkor most már jó. Ha még mindig nem jó, akkor máshol keresendő a probléma, amit így nem tudok kitalálni sajnos.

Imre

letöltöttem a progit már vagy 2 szer mert nem indul el a telepítése programnak.
Kiírja runtime error.
Nálam nem mükszik.

Zsolt

A kiterjesztéseket tényleg nem lehet állítani, megnéztem. Akkor máshonnan emlékeztem erre, ne haragudj! :-)

Vikk

Kedves Zsolt!
Nagyon megörültem, mert bejött amit írtál… MAJDNEM! :(
A download all, az működik, arra bekapcsol a manager, de ott viszont nincsenek a linkek, amiket le szeretnék tölteni. A selected nem működik, továbbra sem látja a manager :(
Próbáltam beállítani a kiterjesztéseket, de sehol sincs olyan…
Azt hiszem leszedem a programot. Köszönöm a segítségedet!!!!

Zsolt

Ha én több fájl szeretnék letölteni, akkor rákattintok egyenként és elkezdi letölteni mindet sorban.
Persze lehet olyan is, hogy a kiterjesztése a letöltendőknek olyan, amit nem ismer fel letöltendőnek, de azt is hozzá lehet adni a beállításokban (azt hiszem).

Az a lehetőség is fennáll, hogy kijelölöd a linkeket, és jobb gombbal rákattintasz, majd a menüből a Download all .. vagy a Download selected with Free Download Manager opciót választod.

Vikk

Először is köszönöm a választ! Egy kicsit jobban próbálom megfogalmazni… Egyszerre egy fájlt szeretnék letölteni, de azért ctrl C-ctrl v, mert több fájl lenne amit szépen sorban szeretnék leszedetni vele. Viszont ezt nem teszi meg. Egyesével kell beraknom, és ha egy film mondjuk 30 fájlból áll, az így baromság lenne. Ezért kell a másolás beillesztés. De erre nem reagál…
Ebben kellene a segítség :) Remélem így még érthetőbb :)

Zsolt

Én még soha nem “raktam be” Crtl+C – Ctrl+V-vel semmit …
Ha telepíted, települnie kell a böngésző kiegészítőknek is, azok intézik a dolgokat.
Ha a beállításait megnézed, (feljebb elérhető arról is egy írás) ott finomhangolható minden.
Tehát Beállítások – Letöltés és ott a haladó beállítások is.
Akár a vágólap figyelést is beállíthatod.

A lényeg, nekem szó nélkül, bármennyi fájlt tölt le oda, ahová beállítottam. Nem kell másolgatni, nincs semmi ablak, üzenet, stb. szóval be lehet így is állítani.

Persze vannak olyan helyek, amik nem engednek több szálon és/vagy több fájl letölteni, de ez nem a programtól függ…

Vikk

Sziasztok! Letöltöttem, telepítettem, de a ctrl c+ctrl v-re mindig csak egy fájlt rak be nekem. Rosszul csinálok vmit, vagy tényleg csak egyesével tudok betenni fájlokat? Ha igen, akkor passzolom a progit. Eddig flashgetet használtam, de vmiért meghalt, ezt találtam helyette… előre is köszönöm a segítséget!

Imre

Köszi! Megcsináltam,okés .:)

Zsolt

A letöltés gyorsításról van itt ez+az, de ez szerintem videóletöltésre nem igaz … free-download-manager-telepitese-beallitasa … mert ugye nem erre állították fel azt a szervert, vagyis gondolom max. a lejátszás sebességével tölthetsz le.

Imre

Beállítottam, amiket írtál, töltötte a vipes videómat, ám rohadt lassú. Mit lehet tenni, gyorsabb legyen? Torrentesen tölt xd:)

Zsolt

De egyébként ha végképp nem megy, akkor használhatod ezt is, hátha … bemásolod a linket és Download. flashvideodownloader.org

Zsolt

Letöltöd, feltelepíted a Free Download Managert, elindítod majd a Beállítás menüből a Beállítások – Letöltések – Flash video résznél, ahogy lejjebb is írtam mindent bejelölsz. Így le tudod tölteni a böngészőkből a beágyazott Flash videókat. Az Internet Explorernél és a Firefoxnál beépül a Download It gomb, így ha a videó fölé viszed az egeret, látható lesz a letöltés fül. Ha más böngészővel használod, akkor jobb gombos kattintás az egérrel valahová (nem a videóra!) és a menü alján látható egy Download video with Free Download Manager link, arra kattintva elkezdheted a letöltést. Ha ezek után sem megy, akkor nem tudom.

Imre

Nem tölti le azokat se! Pontosan mit állítsak be rajta? Szerintem a beállításoknál van a hiba. Semmit nem állítottam még be, csak letöltöttem.

Zsolt

Próbáld ki YouTube videókkal működik e! Ha igen, akkor egyszerűen nem Flash videók. Beállítani nem lehet semmi pluszt, ha be jelölve a Beállítások – Letöltések – Flash videó-nál minden.

Imre

Miket állítsak be? Nem tölti le a myvipes videóimat:(

Zsolt

Ha már a nevébe is beletették, hogy Free, gondolom mindörökké.

Imre

Meddig ingyenes ez a program?

Zsolt

De honnan akarsz divx videót letölteni? Ha egy linkről éred el a DivX videót, akkor az FDM fogja letölteni. Ezenkívül weboldalba ágyazott videókat tölthetsz még le, amiknek egyébként nincs letöltő linkje. DivX videók nem szoktak weboldalakba beágyazva lenni. Ha pl. valamilyen torrent forrásból töltenél le, akkor is használhatod a Free Download Managert, ha a torrent kiterjesztés hozzá van rendelve. Direkt módon a programból filmek keresésére (ha erre gondoltál) nincs lehetőség, egyszerűen azért, mert nem erre készült.

Nenesincs

Free Download Managerrel töltök le filmeket, de csak flash videót tudok letölteni. Szeretném ha valaki segítene abban, hogy diwx-es videót hogyan lehet letölteni. Köszike.

Zsolt

Nem tudod hová tölti le, vagy miért?

Bianka

Sziasztok! Megvan a letöltés meg minden, de utána nem tudom, hogy hogyan indítsam el a videót vagy hogyan nézzem meg. Légyszi segítsetek :DD köszi előre is (:

zsuzsi

tök jó kis program

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.