Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokLetöltés - megosztás - szinkronizálás, Magyar nyelvű program, Telepítés, beállítás → Free Download Manager telepítése, beállítása

Free Download Manager telepítése, beállítása

Az FDM 3-as verziójáról van szó, Windows XP-n és Windows 7-en. A Free Download Manager az a letöltés vezérlő, letöltés gyorsító, amire váltottam pár hónapja a fapados Star Downloaderről. Mivel nem nagyok az igényeim e téren, az alternatív forrásból való letöltés volt jóformán az egyetlen érv a váltásnál.

Itt is ez a lényeg, hiszen mindenki letöltését gyorsítja, amellett, hogy a szerver terheltségét valamelyest csökkenti. Vagyis mindannyian nyerünk vele! Telepítésnél rengeteg Next vagy Tovább szerepel itt és máshol is, ezeket kihagynám…

Letöltés után indítsuk el, majd Futtatás a biztonsági figyelmeztetésnél (ha van ilyen). Az elfogadás (I accept …) után, ha eljutunk az FDM Community opcióig, akkor hagyjuk üresen (hacsak nem szükséges a tudás, mások szoftver használatáról), majd az Enable Bittorrent protocol … részt is hagyjuk üresen, mert vagy van torrent szoftverünk, vagy nincs, de akkor ne ezzel kezdjük! A nyelv az ugye Hungarian, később a Yes, install Software Informer jön, na ez sem kell, tehát távolítsuk el a pipát (tessék csak a Csillagporról informálódni! :-) ), a telepítés helye maradjon, sok-sok next és Install.

Itt problémázhatnak különféle védelmi szoftverek, engedélyezzük nyugodtan a folyamatokat…
…és egyszer csak kész, futtathatjuk a letöltés gyorsítónkat.

Első induláskor már magyarul jelentkezik a program, a Hálózati-használatot optimalizáló varázslóval. Az ajánlatot többnyire elfogadhatjuk, ami valószínűleg 10/100M LAN lesz. Befejezés.

A beállításhoz nyissuk meg a Beállítás menüpont, Beállítás pontját.

Itt a legfontosabb beállítások az Új letöltés-nél találhatók egyrészt. Az Alapértelmezett letöltési könyvtár beállításánál tudhatjuk meg, állíthatjuk be, hogy hová fognak érkezni fájljaink. Másrészt az Alternatív pontnál tehetjük igazán hatékonnyá letöltés gyorsítónkat.
Ezt beállítva lehetőséget kapunk arra, hogy más forrásokból is tölthessen a program, mint ahonnan indultunk. Tehát: Alternatív URL automatikus keresése mezőbe kell egy pipa, az értéket állítsuk át mondjuk 4096 KB-re, Ne keressen ha a fájlméret ismeretlen, OK és ennyi.
Én még pl. az EgyébEssential-nál ki szoktam kapcsolni a Gyűjtőkosarat.

Tehát ezek a Csillagpor ajánlatai, illetve kérései.

Jó sok és gyors letöltést kívánok mindenkinek!

Frissítve: 2020. április 18. 22:06

Hasonló programok: Letöltés - megosztás - szinkronizálás, Magyar nyelvű program, Telepítés, beállítás

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 3 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Az, hogy ismeri a torrent protokollt ill. fájlt nem azt jelenti, hogy tudsz vele feltölteni. Egyszerűen letölti egy .torrent fájlban hivatkozott dolgokat, ennyi. Szóval nem lehet seed-elni …

SZŐCS FERENC

Letöltés után hogyan lehet seed-elni?

SZŐCS FERENC

Telepítettem az FDM-et,nekem jó. Egy kérdés. A letöltés után hogyn kell SEED-elni?
Köszönöm

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2022 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.