Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokAnimáció, Átalakító, Freeware, Videó szerkesztő → Free Video Editor

Free Video Editor

A Free Video Editor, vagyis egyszerűen csak ingyenes videó szerkesztő névre hallgató barátunk, egy végtelenül egyszerű, letisztult felületű videó vágó, forgató, átalakító program. Képes videót vagy a kivágott videó részletet animált gif-be vagy csak jpg képekbe menteni, de gyorsan átalakíthatunk vele mp3 hangfájlba is. A vágást természetesen minőségromlás nélkül hajtja végre. Támogatott bemeneti videó formátumok: avi, mpg, mp4, mkv, flv, 3gp, webm, wmv …

free-video-editor
  • Verzió: Free Video Editor 1.4.33.505
  • freeware
  • Készítő: DVDVideoSoft
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8 és 10, 32 és 64 bit
  • 26,47 MB

Egy fontos dolgot kifelejtettem a leírásból, az ingyenes verzió csak átalakítással hajlandó menteni, tehát átalakítja a megvágott videót MP4, AVI, MKV videóvá, vagy MP3 hangfájllá, ha kell JPG képenként menti el, vagy GIF-ként.

Beépül a Free Studio-ba, ha az előtte vagy utána fel lett telepítve. A Szerkesztés menüpontnál keressük!

Edit Videos with Free Video Editor [How-To]

Videó vágó, átalakító: Free Video Editor

Letöltés és képernyőképek

Free Video Editor képernyőképek
A hivatalos oldalán mindig a legfrissebb érhető el: → dvdvideosoft.com/Free-Video-Dub

Frissítve: 2020. április 10. 15:08

Hasonló programok: Animáció, Átalakító, Freeware, Videó szerkesztő

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 12 hozzászólás, szólj hozzá te is!

EDIT

Kedves Zsolt.!

Letöltöttem a wlsetup-all.exe- től.! Most már rajtam a sor hogy tudjam használni. Köszönöm szépen a segitséget. Ha megakadok biztosan kérdezek- Nem biztos hogy emlékszem.
üdv. Edit

Zsolt

Elérhető még a Windows Live Movie Maker … csillagpor.hu/remek/programok/windows-live-movie-maker, illetve innen közvetlenül letölthető: wlsetup-all.exe

Azt nem írta, hogy jelenleg milyen Windows fut a gépén, de ez valószínűleg megfelelő. Most nem tudom lépésről lépésre leírni, mert nincs előttem jelenleg, de ha végképp nem megy, segítek. Mindenesetre innen válogathat a Windows Movie Makert bemutató magyar nyelvű videókból: youtube.com/results?search_query=windows+live+movie+maker+magyarul … Sok sikert!

EDIT

Szia ! Úgy gondolom a kérdésem rossz helyre írtam így most idemásolom:
Kérdezni szeretnék. 2o13 ban ha jól emlékszem MoviMaker-rel csináltam videót. ez egy feltett képből állt és a zene címe alatta a zene.Ezt a videót fel tudtam a YOUTUBRA tenni.Akkor még ez a program tartozéka volt a talán még XP-nek. Ez megszűnt és most szeretném tudni van helyette más ami nem kell hogy többet tudjon és én fel tudjam telepíteni ha kell. 75 éves vagyok és nem túl okos. A youtubon láttam olyan videót hogy szerkesztés Butáknak. Azért az nem túl jó cím. Itt viszont ha tudnál leírni honnan lehet és mire kell vigyázni. Jól szájbarágósan ha kérhetem
Hát persze 75 évesen nem is lehetek szuper. Volt már mikor segítettél nem emlékszem akkor milyen néven írtam Bányai Ferencné a nevem és először köszönöm ha válaszolsz, ha segítesz azt külön!! köszönöm üdv. Edit
Persze ha van ingyenes program kellene.

ary napsugar

nagyon szeretem ezt a szerkesztő oldalt imadom

Niki

Köszi a választ!

Zsolt

Bármilyen érdekes vagy inkább bosszantó, egyszerűen nem tudok olyan ingyenes programot mondani, a Windows Movie Makeren kívül, ami erre az egyszerű feladatra alkalmas. Kép hozzáadása, saját mp3 fájl és mentsen mp4-be, valahol mindegyik elbukik. Ezt → videopad-video-editor esetleg ajánlhatnám, de mint a bejegyzésben és a hozzá tartozó képernyőképek oldalon olvashatod, erről is kiderült, hogy nem teljes verzió egy idő után, még ha léteznek is rá megoldások ….

Niki

Szia. Jelenleg a Movie Maker videószerkesztőt használom, de valamiért ha beszúrok egy mp3 fájlt, lemarad az utolsó 25-30 mp. Miért nem tölti be az egész hanganyagot?

Egyébként csak arra használom a videószerkesztőt, hogy beszúrok egy képet, és egy mp3 fájlt, majd ezt alakítom mp4-be. Tudnál olyan ingyenes szerkesztőt ajánlani, amit hosszú távon tudok használni, és gyorsan alakítja mp4-be? a movie maker amúgy is nagyon lassan dolgozik, így azt most szeretném lecserélni, csak gondoltam megosztom, h nekem a lassúságán kívül, is vannak vele problémáim.

Kitti

Nagyooon jo

Zsolt

Ezt próbáltam most ki: dvdvideomedia.com/videocutter.html
Úgy néz ki tud átkódolás nélkül is menteni, bár én csak egy mp4-el próbáltam …
Próbáld ki légy szíves, és írj róla ide, ha megkérhetlek, mert ha jó, felteszem az oldalra!

Köszi

Takács Gábor

Köszi a választ. Nem tudsz véletlenül egy jó ingyenes videovágó programot, ami több formátumot is tud és nem konvertál? Én a Free Video Splittert használom, de néha hülyeséget csinál (pl. mpg-vel) és nem tudja az .mkv-t, WebM -t, stb. És van amikor lefagy.

Zsolt

Nem látod rosszul, teljesen igazad van, ráadásul ez teljesen elkerülte a figyelmemet. Elnézést, ha gondot okoztam ezzel. Mindjárt be is írom a bejegyzésbe…

Takács Gábor

A Free Video editort letöltöttem. Csak videvágásra szeretném használni (konvertálás nélkül). Lehet hogy én vagyok béna, de úgy tűnik, hogy ezt csak a fizetős (premium) verzió tudja. Rosszul látom?

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.