Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFájl, fájlrendszer karbantartás, Linux, Magyar nyelvű program, Open Source, Operációs rendszerek, Rendszerprogram, Telepítés nélkül → GParted particionáló program

GParted particionáló program

A GParted partíció menedzser minden ismertebb fájlrendszert kezel, partíció létrehozása, formázása, törlése, átméretezése, másolása, mozgatása, ellenőrzése, címkézése nem probléma számára, ráadásul minden operációs rendszeren használhatjuk, hiszen egy bootolható meghajtóról futtatható.

gparted
  • Verzió: GParted 0.13.1-2
  • open source
  • magyar nyelvű
  • Készítő: GParted
  • Operációs rendszer: Debian Linux boot lemez
  • 127 MB

Particionáló programok: GParted

Használat előtt mentsük adatainkat!

Telepítés nélkül használható program.

frissítések:

Nem tudom mi változott, de most kb. 0.25 környékén ezt tudja: MSDOS, GPT partíciós tábla létrehozás, partíció létrehozás, törlés, másolás, átméretezés, mozgatás, ellenőrzés, új UUID beállítás és partíció címkézés. Támogatja a btrfs, ext2/3/4, f2fs, FAT16/32, hfs/hfs+, linux-swap, lvm2 pv, nilfs2, NTFS, reiserfs/4, ufs és xfs fájlrendszereket. Partíciós tulajdonságok tiltása engedélyezése (pl: boot, rejtett), partíció méret megadása mebibájtban (MiB) vagy cilinderek szerint, adat visszaállítás (kísérlet) az elveszett partíciókról. Hardveres RAID, alaplapi BIOS RAID és Linux szoftveres RAID támogatás, minden szektorméret támogatása (512, 1024, 2048, 4096 bájt).

———–

A GParted változásai augusztusban:
Helyreállítás után a helyrehozott fájlrendszert, ha 2GB után következett a lemezen, nem sikerült csatolni, ez javítva, továbbá a csak olvasható fájlrendszer létrehozási hiba javítva.

Gparted Partition Tool Live USB Boot Drive Creation And Tutorial

Letöltés és képernyőképek

GParted képernyőképek
A GParted letöltése
Legfrissebb verziók 32 és 64 bitre

Weboldal: sourceforge.net/gparted

Frissítve: 2020. április 17. 20:40

Hasonló programok: Fájl, fájlrendszer karbantartás, Linux, Magyar nyelvű program, Open Source, Operációs rendszerek, Rendszerprogram, Telepítés nélkül

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 2 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Nem értem pontosan … Mit csináltál a diskpart-al, van telepítő lemezed, arról kezdtél egy Win7 telepítést, és aközben kért valamit?

mezeu l

Szia Van egy idealap lenovo 29 gb laptop volt egy diskpart azóta semmire nem reagál az ssd csak a válasz nincs botolhato eszköz, Tegnap este még telepitette volna a win 7 de telepités közben kérte a laptop rendszer fileket azóta semmi.

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2022 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.