Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programok64 bites program, Átalakító, CD, DVD, Blu-Ray, Linux, Open Source → HandBrake videó átkódoló

HandBrake videó átkódoló

A HandBrake nyílt forrású, több szálon működő, DVD-t, Blu-Ray-t és szinte minden videót, szinte bármilyen videóvá alakító program. Előre beállított eszköz formátumokba konvertál, de persze finomhangolható is. Hogy csak egy pár lehetőséget említsek: iPod, iPhone, iPad, AppleTV, Android, Windows Phone eszközökre készít mkv, avi, ogm, mp4, stb. videófájlt és természetesen hangfájlokat is. Egyebek mellett képes a betöltött SRT feliratot a videóra írni. Az 1-es verziótól kezdve csak 64 bites formában tölthető le, de természetesen továbbra is elérhetőek a korábbi verziók 32 rendszerekre is.

  • Verzió: HandBrake 1 vagy újabb
  • open source
  • Készítő: HandBrake Project
  • Operációs rendszer: Windows Vista – Windows 7, 8, 10
    Linux, Mac OS X – 32 és 64 bit
  • 10 MB
  • képernyőképek

Videó átalakító: HandBrake

frissítések:

Az 1.0-ás verzió fő tartozékai továbbra is: egy rész banán, egy rész cseresznye, egy rész mangó és díszítésnek ananász … ahogy írják. Hogy valójában miben bővült, változott leírni szinte képtelenség, az oldalán megtalálható … egy pár dolog mégis: új online dokumentáció, rengeteg új előbeállítás, új támogatott videó és audio formátumok, az eddigi HandBrake 0.10.x-ben meglévő előbeállítások a Legacy szekcióban találhatók. Több mint 1700 javítás, VP9 videó kódolás libvpx-vel, Intel QuickSync Video H.265/HEVC kódoló, Ultra HD/4K támogatás, Opus audio kódolás/dekódolás libopus-szal, ezenkívül sok felirattal kapcsolatos továbbfejlesztés. Frissültek és bővültek a következő összetevők: FreeType, Fontconfig, FriBidi, Libav, libass és libbluray, libmfx, libvpx továbbá x264, x265, HarfBuzz és libopus. A kódolás ezután már megállítható és visszavonható, a megállított videó részben kódolva is lejátszható. A telepítő mérete lényegesen kisebb lett, új verzió ellenőrző lett beépítve, és még javított kezelhetőség és ezer további javítás, továbbfejlesztés, bővülés került az egyes verzióba.

A 0.10.2-es HandBrake verzióba pár kisebb javítás és egy kis gyorsítás fért bele.

A 0.10.1 Handbrake verzióban sok hibajavítás található minden platformra és az x265 1.5 verzióra frissült, ami a hibajavítások mellett gyorsulást is hozott.

How To Use Handbrake

Letöltés és képernyőképek

HandBrakeA HandBrake minden verziójának letöltése az oldaláról
Korábbi verziók pl. 32 bites rendszerekhez

Frissítve: 2017. augusztus 8. 07:03

Hasonló programok: 64 bites program, Átalakító, CD, DVD, Blu-Ray, Linux, Open Source
Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.