Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programok64 bites program, Átalakító, CD, DVD, Blu-Ray, Linux, Open Source → HandBrake videó átkódoló

HandBrake videó átkódoló

A HandBrake nyílt forrású, több szálon működő, DVD-t, Blu-Ray-t és szinte minden videót, szinte bármilyen videóvá alakító program. Előre beállított eszköz formátumokba konvertál, de persze finomhangolható is. Hogy csak egy pár lehetőséget említsek: iPod, iPhone, iPad, AppleTV, Android, Windows Phone eszközökre készít mkv, avi, ogm, mp4, stb. videófájlt és természetesen hangfájlokat is. Egyebek mellett képes a betöltött SRT feliratot a videóra írni. Az 1-es verziótól kezdve csak 64 bites formában tölthető le, de természetesen továbbra is elérhetőek a korábbi verziók 32 rendszerekre is.

handbrake
  • Verzió: HandBrake 1 vagy újabb
  • open source
  • Készítő: HandBrake Project
  • Operációs rendszer: Windows Vista – Windows 7, 8, 10, Linux, Mac OS X – 32 és 64 bit
  • 10 MB

Videó átalakító: HandBrake

frissítések:

Az 1.0-ás verzió fő tartozékai továbbra is: egy rész banán, egy rész cseresznye, egy rész mangó és díszítésnek ananász … ahogy írják. Hogy valójában miben bővült, változott leírni szinte képtelenség, az oldalán megtalálható … egy pár dolog mégis: új online dokumentáció, rengeteg új előbeállítás, új támogatott videó és audio formátumok, az eddigi HandBrake 0.10.x-ben meglévő előbeállítások a Legacy szekcióban találhatók. Több mint 1700 javítás, VP9 videó kódolás libvpx-vel, Intel QuickSync Video H.265/HEVC kódoló, Ultra HD/4K támogatás, Opus audio kódolás/dekódolás libopus-szal, ezenkívül sok felirattal kapcsolatos továbbfejlesztés. Frissültek és bővültek a következő összetevők: FreeType, Fontconfig, FriBidi, Libav, libass és libbluray, libmfx, libvpx továbbá x264, x265, HarfBuzz és libopus. A kódolás ezután már megállítható és visszavonható, a megállított videó részben kódolva is lejátszható. A telepítő mérete lényegesen kisebb lett, új verzió ellenőrző lett beépítve, és még javított kezelhetőség és ezer további javítás, továbbfejlesztés, bővülés került az egyes verzióba.

A 0.10.2-es HandBrake verzióba pár kisebb javítás és egy kis gyorsítás fért bele.

A 0.10.1 Handbrake verzióban sok hibajavítás található minden platformra és az x265 1.5 verzióra frissült, ami a hibajavítások mellett gyorsulást is hozott.

How To Use Handbrake

Letöltés és képernyőképek

HandBrake képernyőképek
A HandBrake minden verziójának letöltése az oldaláról
Korábbi verziók pl. 32 bites rendszerekhez

Frissítve: 2020. április 17. 20:45

Hasonló programok: 64 bites program, Átalakító, CD, DVD, Blu-Ray, Linux, Open Source

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.