Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programok64 bites program, Open Source, Telepítés nélkül, Videó szerkesztő → Hordozható Avidemux letöltése

Hordozható Avidemux

Az Avidemux egy ingyenes videószerkesztő, egyszerű videó vágás és kódolási feladatokhoz, audio és videó szűrőkkel, átalakítókkal. A legtöbb videó fájltípust támogatja, többek között AVI, DVD kompatibilis MPEG fájlokat, MP4 és ASF… Innen a 32 és 64 hordozható változata tölthető le.

  • Verzió: Portable Avidemux 2.6.12
  • open source
  • Készítő: AVIDemux
  • Operációs rendszer: Windows 7 – 10, 32 és 64 bit
  • 20-21 MB
  • képernyőképek

Videó szerkesztő: Avidemux
Telepítés nélkül használható program

Az Avidemux64Portable könyvtárba csomagolódik ki a 64 bites verzió, ahonnan az Avidemux64Portable.exe fájllal indítható a program. Ez a 32 bites verzió esetében az AvidemuxPortable könyvtár és az AvidemuxPortable.exe indítófájl.

frissítések:

Pár változás 2.6.12-ig: továbbfejlesztett H265 és alap Opus támogatás, kulcskockák kitömörítése nem támogatott formátumokból az mkv videókonténerben, javított nagy fájl szerkesztés lassú gépeken, VP9 és h265 betöltődés gyorsulás, alap webm támogatás… és még sok kisebb-nagyobb javítás.

Az Avidemux 2.6.1-es változatának változásai: MP4, FLV és MPEG-PS/TS demuxálókban történt továbbfejlesztések. PTS és DTS bemenet javítás, külső audio fájl támogatás, javított keresés a szerkesztőben. Memória szivárgások kiküszöbölése, FFmpeg 1.0.1 és az x264 opciók és drag and drop támogatás Qt felületen visszaállítása.

Az Avidemux 2.6 számtalan frissítése közül pár: Átállás az idő alapú szerkesztésről a keret alapúra a pontosabb munka érdekében. A demuxer, muxer, video decoder, FFmpeg encoders és a script motorok pluginek mostantól. FFmpeg 0.11.1, VOB VobSub-ra, VobSub srt-re és TS srt-re alakító felirat eszközök. E-AC3 audio dekódolás, új AAC audio encoder (avcodec), MPEG-4 AVC és AAC támogatás a Flash Video demuxerben …

Avidemux video editor

Letöltés és képernyőképek

AvidemuxA 32 bites hordozható Avidemux letöltése
A 64 bites hordozható Avidemux letöltése
A telepíthető Avidemux letöltése

Weboldal: avidemux.sourceforge.net


Frissítve: 2017. augusztus 10. 07:53

Hasonló programok:

64 bites program, Open Source, Telepítés nélkül, Videó szerkesztő

Kérdezz, szólj hozzá!
Nem kötelező semmilyen adat megadása... a név azért hasznos.


Itt szólhatsz hozzá:

Kattints a fehér négyzetre a "Nem vagyok robot" szöveg előtt!
Majd ha nem vagy robot, elküldheted a hozzászólást!

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2017 : Csillagpor.hu / ReSpeedy.Berlin ... hogy neked jó legyen!