Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programok64 bites program, Magyar nyelvű program, Open Source, Telepítés nélkül, Videó szerkesztő → Hordozható Avidemux letöltése

Hordozható Avidemux

Az Avidemux egy ingyenes videószerkesztő, egyszerű videó vágás és kódolási feladatokhoz, audio és videó szűrőkkel, átalakítókkal. A legtöbb videó fájltípust támogatja, többek között AVI, DVD kompatibilis MPEG fájlokat, MP4 és ASF… Innen a 32 és 64 bites, magyar nyelvű, hordozható változata tölthető le.

avidemux
  • Verzió: Portable Avidemux 2.7.1 vagy újabb
  • open source
  • Készítő: AVIDemux
  • Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10 – 32 és 64 bit
  • magyar nyelvű
  • 44 MB

Az AvidemuxPortable könyvtárba csomagolódik ki, ahonnan a AvidemuxPortable.exe fájllal indítható a program. Attól függően indul el a 32 vagy 64 bites verzió, hogy milyen Windows rendszerről indítjuk. Ha valaki szeretné csak az egyik verziót hordozható formában megkapni, akkor az AvidemuxPortableAppAvidemux32 vagy Avidemux64 könyvtárakban találja, ahonnan az avidemux_portable.exe fájllal indítható a választott verzió.

A programban az Edit – Preferences – User Interface – Language útvonalon jutunk el a magyar nyelv beállítási lehetőséghez.

frissítések:

A 2.7.1-es verzió pár változása: LibVA alapú hardveresen gyorsított H.264 encoder, Matroska demuxer összeomlásának kiküszöbölése, fix hang késleltetés kihagyva az Mp4 demuxerben, AVI muxer stabilitási javítása OpenDMLre váltásnál, kiválasztott terület JPEG képbe mentés, Opus encoder, LPCM engedélyezve az FFmpeg-alapú muxerekben, stabilitási javítások.

A 2.7-es verzió változásai: FFmpeg 3.3, vágáskor fellépő számítási hiba javítása, fokozat nélküli nagyítás közben fellépő hiba javítva, felhasználói felület továbbfejlesztés, VP9 dekódolás hibajavítás, új ADM ivtc szűrő … és még pár változás, hibajavítás. Megjelent a magyar nyelvű verzió is!

Pár változás 2.6.12-ig: továbbfejlesztett H265 és alap Opus támogatás, kulcskockák kitömörítése nem támogatott formátumokból az mkv videókonténerben, javított nagy fájl szerkesztés lassú gépeken, VP9 és h265 betöltődés gyorsulás, alap webm támogatás… és még sok kisebb-nagyobb javítás.

Az Avidemux 2.6.1-es változatának változásai: MP4, FLV és MPEG-PS/TS demuxálókban történt továbbfejlesztések. PTS és DTS bemenet javítás, külső audio fájl támogatás, javított keresés a szerkesztőben. Memória szivárgások kiküszöbölése, FFmpeg 1.0.1 és az x264 opciók és drag and drop támogatás Qt felületen visszaállítása.

Az Avidemux 2.6 számtalan frissítése közül pár: Átállás az idő alapú szerkesztésről a keret alapúra a pontosabb munka érdekében. A demuxer, muxer, video decoder, FFmpeg encoders és a script motorok pluginek mostantól. FFmpeg 0.11.1, VOB VobSub-ra, VobSub srt-re és TS srt-re alakító felirat eszközök. E-AC3 audio dekódolás, új AAC audio encoder (avcodec), MPEG-4 AVC és AAC támogatás a Flash Video demuxerben …

Avidemux video editor

Videó szerkesztő: Avidemux
Telepítés nélkül használható program

Letöltés és képernyőképek

Avidemux képernyőképek
A 32 és 64 bites bites hordozható Avidemux letöltése
A telepíthető Avidemux letöltése

Weboldal: avidemux.sourceforge.net

Frissítve: 2020. április 16. 20:34

Hasonló programok: 64 bites program, Magyar nyelvű program, Open Source, Telepítés nélkül, Videó szerkesztő

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.