Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokInternet böngésző, Magyar nyelvű program, Open Source, Telepítés nélkül → Hordozható Firefox böngésző magyarul

Hordozható Firefox böngésző

A Firefox a Mozilla Alapítvány webböngészője. Ez a változat a PortableApps által készített hordozható Firefox Windowsra, magyarul. Mindent tud amit telepíthető társa, csak nem ír semmit a rendszerbe, és USB adathordozóról vagy bármiről működik. Beépített PDF olvasója van, továbbá a Firefox Hello video-chat és a Pocket web tartalom mentő, olvasó szintén benne van, csakúgy mint a telepíthető változatban.

  • Verzió: Mozilla Firefox 52 Portable Edition vagy újabb
  • open source
  • magyar nyelvű
  • Készítő: Mozilla, PortableApps
  • Operációs rendszer: Windows 7, 8 és 10
    32 és 64 bit
  • 92 MB
  • képernyőképek

Internet böngésző: Firefox
Telepítés nélkül használható program

A letöltött fájl “telepítése” után a FirefoxPortable mappába csomagolódik ki, ahonnan a FirefoxPortable.exe fájllal indítható a böngésző.

frissítések:

Az 52-ben ikon renderelési hibát javítottak, az SFTP összetevő mostantól a PuTTY 0.68-ra alapszik és frissült a pugixml 1.8-ra … no meg még biztos sok minden … :)

……

A 35.0.1 Firefoxban van pl. SVG, CSS animáció javítás, Firefox Hello, új kereső UI, sok HTML5, CSS3 továbbfejlesztés, hibajavítás, PDF.js frissülés és sok más frissítés és biztonsági javítások.

A 33-as verzióban OpenH264 támogatás, feljavított keresés, gyorsabb és zökkenőmentesebb JavaScript futás és keresési javaslatok megjelenítése a Kezdőlapon és az Új lapon újdonságok találhatók többek között. Ezek mellett több HTML5 és biztonsági frissítés és pár kisebb hibajavítás került az új Firefoxba.

Choose Independent – Choose Firefox

Letöltés és képernyőképek

FirefoxA hordozható Firefox letöltése
Telepíthető Firefox
Firefox béta

Frissítve: 2017. augusztus 27. 15:04

Hasonló programok: Internet böngésző, Magyar nyelvű program, Open Source, Telepítés nélkül
Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.