Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokInternet böngésző, Magyar nyelvű program, Open Source, Telepítés nélkül → Hordozható Firefox böngésző magyarul

Hordozható Firefox böngésző

A Firefox a Mozilla Alapítvány webböngészője. Ez a változat a PortableApps által készített hordozható Firefox Windowsra, magyarul. Mindent tud amit telepíthető társa, csak nem ír semmit a rendszerbe, és USB adathordozóról vagy bármiről működik. Beépített PDF olvasója van, továbbá a Firefox Hello video-chat és a Pocket web tartalom mentő, olvasó szintén benne van, csakúgy mint a telepíthető változatban.

firefox
  • Verzió: Mozilla Firefox 52 Portable Edition vagy újabb
  • open source
  • magyar nyelvű
  • Készítő: Mozilla, PortableApps
  • Operációs rendszer: Windows 7, 8 és 10, 32 és 64 bit
  • 92 MB

Internet böngésző: Firefox
Telepítés nélkül használható program

A letöltött fájl “telepítése” után a FirefoxPortable mappába csomagolódik ki, ahonnan a FirefoxPortable.exe fájllal indítható a böngésző.

frissítések:

Az 52-ben ikon renderelési hibát javítottak, az SFTP összetevő mostantól a PuTTY 0.68-ra alapszik és frissült a pugixml 1.8-ra … no meg még biztos sok minden … :)

……

A 35.0.1 Firefoxban van pl. SVG, CSS animáció javítás, Firefox Hello, új kereső UI, sok HTML5, CSS3 továbbfejlesztés, hibajavítás, PDF.js frissülés és sok más frissítés és biztonsági javítások.

A 33-as verzióban OpenH264 támogatás, feljavított keresés, gyorsabb és zökkenőmentesebb JavaScript futás és keresési javaslatok megjelenítése a Kezdőlapon és az Új lapon újdonságok találhatók többek között. Ezek mellett több HTML5 és biztonsági frissítés és pár kisebb hibajavítás került az új Firefoxba.

Choose Independent – Choose Firefox

Letöltés és képernyőképek

Firefox képernyőképek
A hordozható Firefox letöltése
Telepíthető Firefox
Firefox béta

Frissítve: 2020. április 15. 18:18

Hasonló programok: Internet böngésző, Magyar nyelvű program, Open Source, Telepítés nélkül

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.