Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programok64 bites program, Adat visszaállítás, Freeware, Magyar nyelvű program, Telepítés nélkül → Hordozható Recuva, törölt fájl visszaállító

Hordozható Recuva

A Recuva véletlenül törölt vagy hibás gépleállás miatt törlődött fontos fájljaink visszaállítására készült program. Visszaállítja a fájlokat a merevlemezről, memória kártyáról, MP3 lejátszóról, pendrive-ról, mobiltelefonról … bármiről ami számítógép vagy tudjuk hozzá csatlakoztatni. Ez a telepítés nélkül működő, hordozható változat.

recuva
  • Verzió: Recuva portable 1.53.1087
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: Piriform
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8 és 10, 32 és 64 bit
  • 2,42 MB

Törölt fájl visszaállító: Recuva
Telepítés nélkül használható program

A Portable Recuva könyvtárba csomagolódik ki, ahonnan a Recuva.exe vagy a Recuva64.exe fájllal indítható a program, attól függően 32 vagy 64 bites rendszeren futtatjuk e.

frissítés:

A Recuva 1.53.1087 frissítései: Ext4 és Ext3 fájlrendszer támogatás továbbfejlesztése, Fat32 partíciók fájlkeresés javítás, optimalizált biztonságos felülírás Windows 10-en, kiterjesztett meghajtó és partíció felismerés, javított billentyűzet navigálás, kisebb hibák javítása.

A Recuva 1.52.1086 újdonságai: Ext4 fájlrendszer támogatás, továbbfejlesztett NTFS mély keresés, javított keresési statisztika, kisebb felhasználói felület és más hibajavítások.

Az 1.51.1063 Recuva frissítései: Ext2 és Ext3 fájlrendszer támogatás, kötetek GUID nélküli visszaállítása, továbbfejlesztett SSD támogatás, javított biztonsági felülírás Windows XP-n, optimalizált FAT32 partíció mély kereső algoritmus, felhasználói felület és más apró hibajavítások.

A Recuva 1.46.919-ben javult a mélykeresés exFAT és FAT fájlrendszernél, beépült a mappa átvizsgálás Windows helyzetérzékeny menübe és új fájlkiterjesztéseket adtak a szűrőkhöz. Kisebb hibák javítása az exFAT fájlrendszer esetében, a visszaállító varázslóban, továbbá a felhasználói felület is javult.

A 1.43.623-as Recuva visszaállítja az ADS adatokat, javult a 4GB feletti fájlok támogatása, a memória használata is javult, a JPEG fájlok visszaállítási lehetősége nőtt, a kezelőfelület finomítása, és még pár kisebb javítás történt ezeken kívül.

Recover & Restore Deleted Files With Recuva

Letöltés és képernyőképek

Recuva képernyőképek
Hordozható 32 és 64 bites Recuva egyben a saját weboldaláról.
A telepíthető Recuva

Frissítve: 2020. április 14. 18:22

Hasonló programok: 64 bites program, Adat visszaállítás, Freeware, Magyar nyelvű program, Telepítés nélkül

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 2 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

töltsed

atki

kéne

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.