Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokAzonnali üzenetküldő, Freeware, Internet telefon, Kommunikációs programok, Magyar nyelvű program, Telepítés nélkül → Hordozható Skype magyar nyelvű letöltése

Hordozható Skype

Ez a Skype internet – , videó – , konferencia telefon, azonnali üzenet és fájl küldő és még sok mindenre képes program magyar nyelvű letöltése. Ez a telepítés nélkül működő, hordozható változata.

skype
  • Verzió: Skype Portable 6.3.0.107
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: Skype Limited, PortableApps, Microsoft
  • Operációs rendszer: Windows 2000 – Windows 8, 32 és 64 bit
  • 18,2 MB

Rövid leírás: internet telefon, skype
Telepítés nélkül használható program

A SkypePortable könyvtárba csomagolódik ki, majd onnan a SkypePortable.exe fájllal indítható a program.

frissítések:

A 6.3.0.107-es Skype hordozhatóban is minőségi és stabilitási javításokkal javult.

A Skype 6.1.0.129 változásai: Outlook integráció, az Outlookból hívhatunk is ezután, a kapcsolati listák mindenhol egybeolvadnak …

A Skype 6.0.0.126 változásai: Live Messenger és Skype folyamok összemosásának továbbfejlesztése, Skype frissítési folyamat javítása, pár helyen az indokoltnál nagyobb rendszer erőforrást igényelt, ez is kiküszöbölve, konferencia hívás javítás.

A Skype 5.10.0.116 Skype IM stabilitási javítását tartalmazza, a fájlküldés egy hiba javításával lett jobb, és a FAT32 partícióra mentett fájlokat továbbküldésében volt még egy mostanra megszüntetett hiba.

Az 5.10.0.115 verzió leginkább stabilitási frissítéseket tartalmaz.

Letöltés és képernyőképek

Skype képernyőképek
A hordozható Skype letöltése
A telepíthető Skype

Weboldal: skype_portable

Frissítve: 2020. április 14. 10:43

Hasonló programok: Azonnali üzenetküldő, Freeware, Internet telefon, Kommunikációs programok, Magyar nyelvű program, Telepítés nélkül

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 3 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Horváth Margit

Szeretek beszélni

Imre

Lefagy a skype-om kb. 5 napja csinálja ezt. Mit tehetek? Fölenged többnyire, ámde mikor tenném ki a piros vagy egyéb másik jelet, lefagy, illetve van, mikor anélkül is.

MI MI

Ezért jó leginkább :
A nemzetközi hívások költségei nagyon drágák lehetnek. Bárkit, bárhol ingyen hívhat a programmal, ha ő is ezt a programot használja. Vegye fel a Skypera minden rokonát, barátját, munkatársát, ügyfelét és beszállítóját, hogy ingyen hívhassa őket.

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.