Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programok64 bites program, CAD/CAM, Magyar nyelvű program, Open Source, Telepítés nélkül → Hordozható Sweet Home 3D letöltése

Hordozható Sweet Home 3D

A Sweet Home 3D lakástervező és lakberendező programban 2D alaprajzon helyezhetjük el a falakat, nyílászárókat, berendezési tárgyakat, bútorokat, melyeket ezután 3D előnézetben tekinthetünk meg, több nézetben. Színt, textúrát, méretet, irányt, padlót, mennyezetet változtathatunk, a rajzon lehet a helyiségek területe, méretvonalak, szövegek, nyilak is. A végeredményt menthetjük PDF-be, képfájlba, videóként és a saját 3D-s formátumába is. Ez a telepítés nélkül működő változata, ami tartalmaz több száz ingyenes 3D modellt, ami többszöröse a telepíthető verzióban találhatónak!

sweet-home-3d
  • Verzió: Sweet Home 3D Portable 5.2
  • open source, GNU GPL
  • magyar nyelvű
  • Készítő: eTeks
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8, 10, 32 és 64 bit
  • 204 MB

CAD / CAM, Sweet Home
Telepítés nélkül használható program

A SweetHome3D-Portable könyvtárba csomagolódik ki, ahonnan a SweetHome3D-windows-x64.exe vagy a SweetHome3D-windows-x86.exe fájllal futtatható a program, attól függően, hogy a 32 vagy a 64 bites verzióra van e szükségünk. Ebből a verzióból törölve lett a Linux ás a Mac OS változat, viszont benne van a Java futtató környezet (Java Runtime Environment), azok számára, akiknek ez nincs fent a gépén. Ha pl. csak 64 bites Windowson szeretnénk használni, akkor helytakarékosság miatt, törölhetjük a \SweetHome3D-Portable\jre\windows\i586\ és \SweetHome3D-Portable\lib\ext\windows\i386\ könyvtárakat, és a SweetHome3D-windows-x86.exe indítófájlt is, ezzel további 93 MB helyet megtakarítva. A Linux és Mac változatok törlésével csaknem 200 MB-al lett kisebb a program könyvtárának mérete.

Sweet home 3D tutorial: Design and render a bedroom – Part 1

Letöltés és képernyőképek

Sweet Home 3D képernyőképek
A hordozható Sweet Home 3D letöltése
A telepíthető Sweet Home 3D letöltése
Letölthető 3D modellek

Frissítve: 2020. április 14. 11:53

Hasonló programok: 64 bites program, CAD/CAM, Magyar nyelvű program, Open Source, Telepítés nélkül

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 4 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Mert nem kell telepíteni, és minden a futtatásához szükséges fájl benne van a SweetHome3D-Portable könyvtárban … ha erre gondoltál. Ha nem akkor bővítsd kérlek kicsit a kérdést! :)

Bötke

Ez miért hordozható?

Zsolt

A videó alatt láthatsz (vagy legalábbis mások látják) ilyeneket hogy: Letöltés és képernyőképek, A hordozható Sweet Home 3D letöltése, A telepíthető Sweet Home 3D letöltése, Letölthető 3D modellek … ezekre kattintva próbálkozz szerintem!

Névtelen

Valaki elmagyarázná, hogy hogyan lehet bármeik programot letölteni? Mert ennél idiótábban nem is lehetne weblapot csinálni!

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.