Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programok64 bites program, CAD/CAM, Magyar nyelvű program, Open Source, Telepítés nélkül → Hordozható Sweet Home 3D letöltése

Hordozható Sweet Home 3D

A Sweet Home 3D lakástervező és lakberendező programban 2D alaprajzon helyezhetjük el a falakat, nyílászárókat, berendezési tárgyakat, bútorokat, melyeket ezután 3D előnézetben tekinthetünk meg, több nézetben. Színt, textúrát, méretet, irányt, padlót, mennyezetet változtathatunk, a rajzon lehet a helyiségek területe, méretvonalak, szövegek, nyilak is. A végeredményt menthetjük PDF-be, képfájlba, videóként és a saját 3D-s formátumába is. Ez a telepítés nélkül működő változata, ami tartalmaz több száz ingyenes 3D modellt, ami többszöröse a telepíthető verzióban találhatónak!

  • Verzió: Sweet Home 3D Portable 5.2
  • open source, GNU GPL
  • magyar nyelvű
  • Készítő: eTeks
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8, 10
    32 és 64 bit
  • 204 MB
  • képernyőképek

CAD / CAM, Sweet Home
Telepítés nélkül használható program

A SweetHome3D-Portable könyvtárba csomagolódik ki, ahonnan a SweetHome3D-windows-x64.exe vagy a SweetHome3D-windows-x86.exe fájllal futtatható a program, attól függően, hogy a 32 vagy a 64 bites verzióra van e szükségünk. Ebből a verzióból törölve lett a Linux ás a Mac OS változat, viszont benne van a Java futtató környezet (Java Runtime Environment), azok számára, akiknek ez nincs fent a gépén. Ha pl. csak 64 bites Windowson szeretnénk használni, akkor helytakarékosság miatt, törölhetjük a \SweetHome3D-Portable\jre\windows\i586\ és \SweetHome3D-Portable\lib\ext\windows\i386\ könyvtárakat, és a SweetHome3D-windows-x86.exe indítófájlt is, ezzel további 93 MB helyet megtakarítva. A Linux és Mac változatok törlésével csaknem 200 MB-al lett kisebb a program könyvtárának mérete.

Sweet home 3D tutorial: Design and render a bedroom – Part 1

Letöltés és képernyőképek

SweetHome 3DA hordozható Sweet Home 3D letöltése
A telepíthető Sweet Home 3D letöltése
Letölthető 3D modellek


Frissítve: 2017. augusztus 15. 07:45

Hasonló programok:

64 bites program, CAD/CAM, Magyar nyelvű program, Open Source, Telepítés nélkül

Eddig 4 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Mert nem kell telepíteni, és minden a futtatásához szükséges fájl benne van a SweetHome3D-Portable könyvtárban … ha erre gondoltál. Ha nem akkor bővítsd kérlek kicsit a kérdést! :)

Bötke

Ez miért hordozható?

Zsolt

A videó alatt láthatsz (vagy legalábbis mások látják) ilyeneket hogy: Letöltés és képernyőképek, A hordozható Sweet Home 3D letöltése, A telepíthető Sweet Home 3D letöltése, Letölthető 3D modellek … ezekre kattintva próbálkozz szerintem!

_

Valaki elmagyarázná, hogy hogyan lehet bármeik programot letölteni? Mert ennél idiótábban nem is lehetne weblapot csinálni!

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:

Kattints a fehér négyzetre a "Nem vagyok robot" szöveg előtt!
Majd ha nem vagy robot, elküldheted a hozzászólást!

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2018 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.