Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFreeware, Képszerkesztő, Magyar nyelvű program, Rajzoló program → Hornil StylePix képszerkesztő

Hornil StylePix képszerkesztő

A Hornil StylePix képszerkesztő, rajzoló és effektező program. A rajzoló, festő, színező eszközökön kívül, kép vágás, méretezés, elforgatás, tükrözés, szöveg beillesztés terén is mindenre képes. Ezeken kívül a hagyományos “Photoshop” eszközök mind megtalálhatók benne és szűrők, effektek is nagy számban használhatók.

hornil-stylepix
  • Verzió: Hornil StylePix (free) 1.14.3.1
  • freeware
  • magyar nyelvű (csak a hordozható változat)
  • Készítő: Hornil Co.
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7 és 8, 32 és 64 bit
  • 5,04 MB

frissítések:

Mióta nem frissült a csillagporon a StylePix, azóta sok minden történt benne, ezekből csak pár:
Áttervezett, feljavított, használhatóbb felhasználói felület, alapértelmezett nyelv az angol és el lettek távolítva az automatikus fordítások, pl. a magyar is, de én visszaraktam a hordozhatóba :). A maximális képméret 10000 x 10000-re változott, no és még vágás eszköz helyi menü, jpg fájl felbontási információk, használhatóbb billentyűparancsok.

Egy pár hibajavítás: Tiff formátumba mentés és Exif javítás, előtér/háttér szín és kötegelt parancs feldolgozás javítás, régebbi AMD processzorok esetén összeomlott a program jpeg mentésnél, már ez sincs így. Rétegkezelés és alakokkal való munka javítása, és már jól működik a fájl típus hozzárendelés is. Az egérrel sincs a továbbiakban gond és a beépített képnézegető is kiválóan működik már. Ezeken kívül még pár újdonság és millió hibajavítás.

Create a overprocessed photo effect in Hornil StylePix Pro

Képszerkesztő: StylePix

Letöltés és képernyőképek

Hornil StylePix képernyőképek
A Hornil StylePix letöltése
Hordozható Hornil StylePix

Weboldal: hornil.com

Frissítve: 2020. április 14. 13:14

Hasonló programok: Freeware, Képszerkesztő, Magyar nyelvű program, Rajzoló program

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.