Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokBiztonsági mentés, backup, CD, DVD, Blu-Ray, Lemezkép, virtuális lemez, Magyar nyelvű program, Telepítés, beállítás → ImgBurn telepítése, beállításai

ImgBurn telepítése, beállításai

Az ImgBurn 2.5.1.0 verzió telepítéséről és magyarrá tételéről szól ez a bejegyzés.

A telepítő fájl és a magyar nyelvi fájl letöltése után elindítjuk a telepítést és a next-ek és a License Agreement (I accept…) bepipálása után sok-sok Next, majd a komponensek kiválasztása után még 3 next, majd egyszer csak döntenünk kell, hogy ellenőrizze e rendszeresen a frissítéseket, szerintem Nem, majd megnyílik a köszönő oldala és Run Imageburn Finish és kész.

ImgBurnEzt a teljesen egyszerű dolgot, ami XP és Windows 7 alatt is ugyanúgy megy azért írtam le, mert van egy másik változat is, valószínűleg az első telepítéskor történik, mert nem sikerült ismét előidéznem, tehát előfordulhat, hogy útközben fel szeretné telepíteni a dolgait, ami 3 dolog egymás alatti kipipálásával történik… vagyis értelmesebben: Az Ask Toolbar és kereső, no meg a kezdőoldal felkínálásakor vegyük ki mindháromból a pipát és úgy lépjünk tovább, különben össze-vissza szemeteli a böngészőnket.

A magyar nyelvi fájlt (hungarian.lng) kicsomagolás után a D:\Program Files\ImgBurn\Languages\ könyvtárba kell másolni, majd a programban a Tools – Settings – General-nál (Page 1) átállítani középtájt a Language-t magyarra.

Egyéb beállításairól lehetne egy könyvet írni, csak azt említeném meg hogy a Fájlok helye fülnél állíthatjuk be lemezképek, stb. könyvtárait, ha netán máshol szeretnénk őket látni vagy nem találnánk.

Jó képfájl égetést kívánok!

Frissítve: 2020. április 13. 17:52

Hasonló programok: Biztonsági mentés, backup, CD, DVD, Blu-Ray, Lemezkép, virtuális lemez, Magyar nyelvű program, Telepítés, beállítás

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.