Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokBiztonsági mentés, backup, CD, DVD, Blu-Ray, Lemezkép, virtuális lemez, Magyar nyelvű program, Telepítés, beállítás → ImgBurn telepítése, beállításai

ImgBurn telepítése, beállításai

Az ImgBurn 2.5.1.0 verzió telepítéséről és magyarrá tételéről szól ez a bejegyzés.

A telepítő fájl és a magyar nyelvi fájl letöltése után elindítjuk a telepítést és a next-ek és a License Agreement (I accept…) bepipálása után sok-sok Next, majd a komponensek kiválasztása után még 3 next, majd egyszer csak döntenünk kell, hogy ellenőrizze e rendszeresen a frissítéseket, szerintem Nem, majd megnyílik a köszönő oldala és Run Imageburn Finish és kész.

ImgBurnEzt a teljesen egyszerű dolgot, ami XP és Windows 7 alatt is ugyanúgy megy azért írtam le, mert van egy másik változat is, valószínűleg az első telepítéskor történik, mert nem sikerült ismét előidéznem, tehát előfordulhat, hogy útközben fel szeretné telepíteni a dolgait, ami 3 dolog egymás alatti kipipálásával történik… vagyis értelmesebben: Az Ask Toolbar és kereső, no meg a kezdőoldal felkínálásakor vegyük ki mindháromból a pipát és úgy lépjünk tovább, különben össze-vissza szemeteli a böngészőnket.

A magyar nyelvi fájlt (hungarian.lng) kicsomagolás után a D:\Program Files\ImgBurn\Languages\ könyvtárba kell másolni, majd a programban a Tools – Settings – General-nál (Page 1) átállítani középtájt a Language-t magyar-ra.

Egyéb beállításairól lehetne egy könyvet írni, csak azt említeném meg hogy a Fájlok helye fülnél állíthatjuk be lemezképek, stb. könyvtárait, ha netán máshol szeretnénk őket látni vagy nem találnánk.

Jó képfájl égetést kívánok!

Frissítve: 2017. január 21. 13:50

Hasonló programok: Biztonsági mentés, backup, CD, DVD, Blu-Ray, Lemezkép, virtuális lemez, Magyar nyelvű program, Telepítés, beállítás
Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.