Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokHang és videó lejátszó, Internet rádió → Internetes rádiók

Internetes rádiók

Internetes rádiók, az interneten működő rádióállomásokat összegyűjtő, lejátszó és az adást rögzítő programok.

RadioSure

A RadioSure internetes rádióról, már született egy bejegyzés Internet rádió felvétel – RadioSure címmel.

RadioSureHasznos tulajdonsága a felvétel készítés is, de pár nap múlva már nem erre koncentráltam, mert a mára már több mint 17 ezer rádióállomás nyújtotta változatosság inkább érdekelt.

Az állomások között gyorsan és egyszerűen kereshetünk, vagy böngészgethetjük az ország, nyelv és műfaj alapján rendezett rádiókat. Több rádióállomásról is készíthetünk felvételt, a csatornákat kedvencekbe rendezhetjük és … szerintem érdemes elolvasni a fent belinkelt oldalt, ha bővebben is érdekel.

RadioSure rádió hallgató és felvevő program

TapinRadio

TapinradioA TapinRadio egy egyszerű kinézetű de igen remek szerkezet. Nagyjából 10 ezer rádióállomást gyűjt össze ez az internetes rádió hallgató program.

Az Alt+B-re megjelenő állomás böngészőben régiók, műfajok, nemzeti zene és hálózatok kategóriába vannak rendezve a rádiók. Természetesen rendelkezik, keresés, kedvencek és előzmények funkcióval és képes akár több időzített felvétel készítésére is. Lejátszás közben az egyes állomások weboldalait is elérhetjük.

TapinRadio internetes rádió és hang rögzítő program

Screamer Radio

Screamer radioA TapinRadio-tól már csak a Screamer Radio-nak egyszerűbb a felülete. Kategória, ország, nyelv és hálózat szerint vannak rendezve a rádiók az adatbázisában.

Képes felvétel készítésre (bár az eredeti fordításban ez “Vételezés”, ezért és más miatt is a letöltéstől elérhető a magyar nyelvi fájl átírva, a program beállításaiban megtalálható, hogy melyik fájlt kell vele felülírni), effektekre, melyek a sztereó állítgatásában és a hangerő normalizálásában ki is merülnek egyelőre, és végig nézhetjük a webes adatbázisában a több mint 4000 rádióállomást, de a programból is elérhetjük az egyes adók webcímét, ha érdekel.

Screamer Radio internetes rádió és hang rögzítő program

Kapcsolódó oldalak:
Hangszerkesztő, lejátszó programok
Média lejátszó programok
Internet rádió felvétel – RadioSure

Frissítve: 2020. április 12. 16:45

Hasonló programok: Hang és videó lejátszó, Internet rádió

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 2 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Csillagpor.hu

Ezek szoftverek, melyekből sok 100 vagy 1000 rádió érhető el. A szoftverek ingyenesek, a rádiókból meg ennek a sok száz vagy sok ezer készítőnek … ha egyáltalán … mert azért vannak olyan őrültek, akik hobbiból csinálják … neten csinálhatják is. Alapvetően bevétele közvetve vagy közvetlenül a zenészeknek mindig … vagy legalábbis szeretnék … de amúgy érdekes kérdés …

Surinya Piroska

Kinek származik bevétele ezeknél a rádióknál?

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.