Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokHang és videó lejátszó, Magyar nyelvű program, Telepítés, beállítás → A KMPlayer telepítése

A KMPlayer telepítése

A KMPlayer média lejátszó telepítésében természetesen semmi nehézség nincsen, ez a leírás leginkább arról szól, hogy kerüljük el a különböző csatolt programok, eszköztárak telepítését.

A KMPlayer letöltése után elindítjuk a telepítést, majd kiválaszthatjuk a telepítés nyelvét, ahol még nincs magyar, így marad az English.

Ha az összetevők kiválasztásához érünk (Choose Components), itt tulajdonképp mindent telepíthetünk, én a KMPLayer WinAmp Plugins, KMPlayer SDK és PandoraTV Desktop ikont nem szoktam kiválasztani.

Ha a Nitro PDF Reader tukmálódna éppen ránk, akkor válasszuk a legalsó I do not want to install … lehetőséget, majd Install.

Ha elérkezünk a Search Bar panelhez, akkor jön a legfontosabb rész! Ha itt nem jót választunk, akkor mindegyik böngészőnkbe bemászik ez a Toolbar. Tehát mindkét lehetőségből vegyük ki a pipát (Make Ask my browser default search provider, Set Ask.om as my homapage.), mert nem szeretnénk, hogy az Ask.com legyen a kezdőoldalunk és az Ask legyen az alapértelmezett keresőnk.

kmplayer setupkmplayer setup

Ezután még fontos, hogy a Decline gombra kattintsunk, mert ha nem, akkor a kék szövegben írtak szerint feltelepül a KMPMedia Search Bar. Ha véletlenül mégis feltelepítenénk, akkor szerencsére a telepített programok között megtaláljuk KMP Media Toolbar és KMPlayer Toolbar néven, ezeket kell eltávolítani.

Ha ezen túljutunk, akkor legközelebb a beállítás varázslóval kell valamit kezdenünk (The KMPlayer Wizard), először is beállítani a nyelvet, mert itt már van magyar (Hungarian). Ezután az User define Settings kiválasztásával áteshetünk egy pár testreszabáson → Next.

A teljesítmény, decoder, felirat, hangszóró beállítások következnek, amiken, ha csak nem tudjuk pontosan mit akarunk, nem szükséges változtatni. Majd a Skin kiválasztása következik, ahol én a középső Classic Style-t szoktam választani, a következőnél pedig ki szoktam venni az Album Artból a pipát, de ezek egyénileg eldöntendők. A továbbiakat is érdemes úgy hagyni ahogy vannak, illetve én, ha a fájltípus hozzárendeléseknél nincs minden kijelölve, akkor mindenféle média fájl típust hozzárendelek.

A varászló bezárása után ne indítsuk el a KMPlayert, mert még el kell távolítani a PandoraTV-t. Ezt a Start Menüből a PANDORATV mappából elérhető Uninstall Service elindításával tehetjük meg.

Így most már van egy remek média lejátszónk, a járulékos szemét nélkül.

Jó szórakozást!

Frissítve: 2017. május 14. 15:41

Hasonló programok: Hang és videó lejátszó, Magyar nyelvű program, Telepítés, beállítás
Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.