Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokHang és videó lejátszó, Magyar nyelvű program, Telepítés, beállítás → A KMPlayer telepítése

A KMPlayer telepítése

A KMPlayer média lejátszó telepítésében természetesen semmi nehézség nincsen, ez a leírás leginkább arról szól, hogy kerüljük el a különböző csatolt programok, eszköztárak telepítését.

A KMPlayer letöltése után elindítjuk a telepítést, majd kiválaszthatjuk a telepítés nyelvét, ahol még nincs magyar, így marad az English.

Ha az összetevők kiválasztásához érünk (Choose Components), itt tulajdonképp mindent telepíthetünk, én a KMPLayer WinAmp Plugins, KMPlayer SDK és PandoraTV Desktop ikont nem szoktam kiválasztani.

Ha a Nitro PDF Reader tukmálódna éppen ránk, akkor válasszuk a legalsó I do not want to install … lehetőséget, majd Install.

Ha elérkezünk a Search Bar panelhez, akkor jön a legfontosabb rész! Ha itt nem jót választunk, akkor mindegyik böngészőnkbe bemászik ez a Toolbar. Tehát mindkét lehetőségből vegyük ki a pipát (Make Ask my browser default search provider, Set Ask.om as my homapage.), mert nem szeretnénk, hogy az Ask.com legyen a kezdőoldalunk és az Ask legyen az alapértelmezett keresőnk.

Ezután még fontos, hogy a Decline gombra kattintsunk, mert ha nem, akkor a kék szövegben írtak szerint feltelepül a KMPMedia Search Bar. Ha véletlenül mégis feltelepítenénk, akkor szerencsére a telepített programok között megtaláljuk KMP Media Toolbar és KMPlayer Toolbar néven, ezeket kell eltávolítani.

Ha ezen túljutunk, akkor legközelebb a beállítás varázslóval kell valamit kezdenünk (The KMPlayer Wizard), először is beállítani a nyelvet, mert itt már van magyar (Hungarian). Ezután az User define Settings kiválasztásával áteshetünk egy pár testreszabáson → Next.

A teljesítmény, decoder, felirat, hangszóró beállítások következnek, amiken, ha csak nem tudjuk pontosan mit akarunk, nem szükséges változtatni. Majd a Skin kiválasztása következik, ahol én a középső Classic Style-t szoktam választani, a következőnél pedig ki szoktam venni az Album Artból a pipát, de ezek egyénileg eldöntendők. A továbbiakat is érdemes úgy hagyni ahogy vannak, illetve én, ha a fájltípus hozzárendeléseknél nincs minden kijelölve, akkor mindenféle média fájl típust hozzárendelek.

A varászló bezárása után ne indítsuk el a KMPlayert, mert még el kell távolítani a PandoraTV-t. Ezt a Start Menüből a PANDORATV mappából elérhető Uninstall Service elindításával tehetjük meg.

Így most már van egy remek média lejátszónk, a járulékos szemét nélkül.

Jó szórakozást!

Frissítve: 2020. április 24. 14:39

Hasonló programok: Hang és videó lejátszó, Magyar nyelvű program, Telepítés, beállítás

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.