Konvertáló programok

Konvertáló programok, hang, kép, videó fájlt más fájlformátumba átalakító szoftverek. Több szoftverrel közben méretezhetünk is vagy DVD-t írhatunk, letölthetünk a YouTube-ról.

Freemake Video Converter

Freemake Video ConverterA Freemake Video Converter nagy tudású videó, hang és kép átalakító, átméretező, videó letöltő alkalmazás. Képes átalakítani többek között mp4, avi, wmv, mkv, mpeg, swf, 3gp, DVD és mp3 formátumokba, iPhone, iPod, PSP és Android eszközökre.
Tud DVD-t és Blu-ray-t rippelni, Flash videót letölteni több mint 50 oldalról. 200-nál is több fájlformátumot kezel, képes a CUDA és DXVA gyorsító technológiák használatára is.

A Freemake Video Converter egyben Blu-Ray és DVD író program is, amelynek nincs semmiféle korlátozása, akár 40 órányi videó anyag is mehet egy DVD-re!
Támogatja a beépített feliratfájlokat, feltölthetünk vele videót, fotót vagy mp3-at a YouTube-ra, akár fel is darabolja és playlistbe is rakja nekünk, ha szükséges. Képes képeinkből zenés diavetítés is készíteni, annyira egyszerűen, hogy egyszerűbben lehetetlen.

Videókat vághatunk, összefűzhetünk, elforgathatunk, méretezhetünk vele és a képarányt is átállíthatjuk. Biztosan sok mindent nem írtam le…

A Freemake Video Converter letöltése

Free Video To DVD Converter

Video to DVD ConverterA Free Video To DVD Converter, ahogy a neve állítja, egy videót DVD-vé alakító szoftver. Egy nagyon kicsi és nagyon egyszerű program, ami minden videó formátumot át tud alakítani VOB formátumúvá, és a további szükséges vob, bup, ifo fájlok és a könyvtárak létrehozása után, fel is tudja írni ezt egy DVD-re. Vagyis DVD író is egyben. Az így kapott DVD-video lemez lejátszható DVD lejátszóban vagy számítógépen.
Átalakítás közben automatikusan készít egy egyszerű menüt is, amibe beveszi az összes videót, mert több fájl is egyszerűen a lemezhez adható.
Képes továbbá a nagyobb videókat a DVD méretéhez igazítani, de mindezekről nem is értesülünk, mert minden beállítás nélkül automatikusan teszi. A program egyébként a Free Studio része, csak azok közé tartozik amiket külön kell letöltenünk, majd azután épül a Free Studioba.

A Free Video To DVD Converter letöltése

HandBrake

HandBrakeA HandBrake nyílt forrású, Windows, Linux, MacOS X rendszereken elérhető, több szálon működő DVD-t MPEG-4 videóvá alakító program. Gyakorlatilag bármilyen videó forrásból készít különféle mobil eszközökre optimalizált MPEG-4 videót, de leginkább a DVD lemez, könyvtár és videó fájl az amire ráálltak a fejlesztők.

Kimeneti fájlformátumok az mkv, avi, ogm, mp4, amik videó esetében H.264, MPEG-4, MPEG-2 vagy Theora kódolásúak lehetnek (igen részletes beállításokkal), hang esetében pedig AAC, CoreAudio AAC/HE-AAC, MP3, Flac, AC3, Vorbis, AC-3, AAC és MP3 pass-thru, DTS, DTS-HD a lehetséges kódolás, szintén sokrétűen konfigurálva. Sok egyéb mellett feliratokat képes a kimeneti videónkra írni, videó szűrőket is használhatunk az átkódolásnál és iPod, iPhone, iPad, AppleTV, Android eszközökhöz tartalmaz többféle minőségű videó elő beállítást.

HandBrake DVD átkódoló program

Any Audio Converter

Any Audio ConverterAki ismeri az Any Video Convertert annak ismerős lesz ez a program. Nagyon ismerős! Annyira, hogy a magyar fordításában még a Videó Hozzáadása gomb is ugyanaz maradt, pedig angol eredetiben “Add Media Files”. A fejlesztő természetesen ugyanaz és a két program működése közötti különbség is elenyésző, hiszen szinte minden videó fájlból képes átalakításra ez a program is, csak itt a kimenet audio fájl lesz.
Szintén letölthetünk vele YouTube videókat is, majd átalakíthatjuk a benne rejlő hangot mp3, ogg, wav, aac, m4a, wma audio fájllá, csakúgy mint a többi videó és hang fájlt.

A kimeneti hang fájl kódolási paramétereit igen széleskörűen beállíthatjuk átalakítás előtt, de hagyatkozhatunk az előre beállított profilokra is. Meg is vághatjuk a betöltött hangot igény szerint, és az újabb verziókban már van egy DVD menü szerkesztő és író is.

Any Audio Converter hang átalakító program

Format Factory

Format FactoryA FormatFactory képeket, videókat, hangfájlokat képes további kép, hang, videó formátumokba átalakítani, továbbá optikai lemezeket is rippel (fájlba másolja a lemez tartalmát) vagy lemezképpé alakít.

Ennek a fájlformátum gyárnak az egyik leghasznosabb tulajdonsága, hogy az átalakításokat tömegesen is elvégzi, nem kell egyenként betölteni a fájlokat.
Képes még fájlok tömörítésére, részletes beállítások után, és tükrözés, átméretezés, vízjel, hangerő szabályzás, videó és audio egyesítés … stb. amiket még tud.

Videó formátumok közül képes mindent mp4 (iPod, iPhone, PSP, BlackBerry), 3gp, mpg, avi, wmv, flv, swf formátumokba alakítani, hang formátumok közül mindent átalakít mp3, wma, amr, ogg, aac, wav audio formátumba, továbbá képes DVD-t videó fájlba, zenei CD-t audio fájlba, DVD-t és CD-t ISO vagy CSO lemezkép fájlba átalakítani.

Format Factory videó, hang, kép, CD, DVD átalakító

Free Studio

Free StudioÉvekkel ezelőtt írtam a Free Studio-ról, azóta már 51 programot foglalhat magában és külsőleg is megint jelentős áttervezésen esett át. Letöltéskor 19 programot kapunk és további 31-et tudunk még hozzá letölteni később, ha szükségünk van rá. A Free Studio letöltők, feltöltők, átalakítók, felvevők és szerkesztők kategóriákra egyszerűsödött, ebbe gyűjti átalakító és szerkesztő alkalmazásait.
A csomagban található szoftverek: (a programok neve elé mindenhová képzeljük oda a Free szót): YouTube Download, YouTube To MP3 … DVD Converter, Dailymotion, Torrent és Instagram Download, YouTube és Facebook Uploader, MP4 Video Converter, Audio Converter, Image Convert and Resize, Video to JPG … MP3 … DVD Video Converter, Video Call Recorder for Skype, Screen Video Recorder, Audio Dub, Video Editor, Video Flip and Rotate

Mindezeket a végtelenségig egyszerű felületen hajthatjuk végre, és már magyar nyelven!

Free Studio videó, hang, kép, mobil, Youtube … átalakító

Convert VOB to AVI

Convert VOB to AVIMint a nevéből is látható, ez a program a vob kiterjesztésű fájlokat alakítja át avi kiterjesztésűekre. Ami a névből nem derül ki, hogy az avi-n kívül még sok minden másba is.

A vob formátumú fájlok a DVD-k multimédia konténer fájljai. Bennük találhatóak a filmek, hangok, feliratok, menük. A vob formátummal az a gond, hogy PC-re mentve túl sok felesleges média anyagot tartalmaz, ráadásul nem sok minden játssza le. Ezért hasznos lenne valami minden eszköz által fogyasztható formátumba átalakítani.

Ezt teszi meg a Convert VOB to AVI, átalakíthatjuk a DVD-ről átmásolt vob fájl MPEG-2 videóit és hangját, MPEG4, DivX, Xvid, MOV, FLV, 3GP, MP4, WMV vagy MP3 formátumba.

Convert VOB to AVI DVD videó átalakító program

Movie to Animated GIF Converter

Movie to Animated GIF ConverterA program nevében minden benne van: mozit vagyis videót alakít át animált gif formátumba, tehát mozgó képfájlba.

Manapság az animált gif (gif89a formátum) ismét virágkorát éli.

A program az avi, wmv és mpg videó fájlokat kezeli, vagyis előtte át kell alakítanunk ezekbe, ha eredetileg más lenne a formátuma. A Windows 7-re szánt példánya kezeli az MP4 fájlokat is.

Kezelése egyszerű: Open Movie → Export to animated GIF.

Movie to Animated GIF Converter

Any Video Converter Free

Any Video ConverterNe vásárolj videó átalakítót, míg nem próbáltad az Any Video Convertert!” írják a készítők. És valóban, az Any Video Converter minden egyben videó átalakító szoftver, könnyen használható grafikus felülettel, nagy sebességgel és a kiváló minőséggel.

Könnyedén alakíthatjuk át szinte minden videó formátumból (DivX, XviD, MOV, rm, rmvb, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI) MPEG-4 és más formába, több mint 200 mobil eszközre, játékkonzolra és okostévére.

Az Any Video Converter Free fájlformátum támogatása: Bemeneti videó és hang formátumok közül pár ismertebb: 3g2 és 3gp, asf, avi és avs, divx, dv, flv és m2ts, m2v, m4v, mkv, mov és természetesen mp4. Ezen kívül mpeg, ogg, rm, vob és végül wmv.
Kimeneti videó és hang formátumok közül is pár: avi, mp4 és wmv, swf és flv, mkv, MPEG-1 és 2, PAL vagy NTSC mpeg, mp3 és wma, ogg, aac, wave és az m4a. Ez a lista folyamatosan bővül.

Több mint 100 videómegosztó oldalról tölthetünk le, majd alakíthatunk át, akár közvetlenül hangfájlba is. Már a 4K minőséget is támogatja. Videóinkat rögtön vághatjuk, átalakíthatjuk. A 3-as verziótól már egész komoly átalakításon eshetnek át filmjeink, a 3.10-estől kezdve DVD-re is írhatjuk!

A program összes korlátja, hogy tömörítés, méretezés, átalakítás után rákérdez a Professional verzió megvásárlására.

Any Video Converter videó átalakító

YouConvert Classic

Videó átméretezés, tömörítés.

YouConvert - videó konvertálóA YouConvert “videó eszköz”, képes konvertálni majdnem bármilyen videó formátumból, az Internetre feltölthető filmet. Átméretezi és tömöríti videóinkat 320×240-es WMV formátumúra. Ezt ezután már feltölthetjük a YouTube-ra vagy bármelyik videó megosztó oldalra. Felhasználóbarát a kezelése, az Open movie gombra kattintva megnyithatjuk az átalakítani kívánt fájlt és Start, itt még meg kell adni, hogy hová mentsen a program és elkészíti a feltöltendő videónkat. Egy tipp: a már tömörített filmet újra és újra betölthetjük és tömöríthetjük egészen addig, amíg a kívánt méret/minőség arányt el nem érjük.

YouConvert videó átalakító

Kapcsolódó oldalak:
Csoportos kép átméretezés és tömörítés XnView programmal
DVD Video Converter, Video to DVD Converter, Video to Flash, 3GP, iPod, PSP, iPhone, MP3, JPG Converter, DVD Video Burner, DVD Decrypter, Video Dub, Video Flip and Rotate
YouTube videó letöltés, átalakítás

55 hozzászólás

 1. Kunszenti Tamás says:

  A problémám:m2ts formátumú szerkesztett videómat írnám ki BD lemezre ImgBurn programmal. Elvégzi a feladatot, de akármilyen beállítást választok, csak az újabb Blu-ray lejátszóm látja (adatlemezként), jól le is játsza, a régi az írja “No content”. Más programmal írt DVD (!) lemezt elfogad, azon a formátum BDAV. (Ez a lemez DVD lejátszó számára nem megfelelő.) Hogy lehet elérni a BD lemezen a BDAV formátumot? Próbáltam az Ashampoo 21-et, fölöslegesen megnöveli a bitrátát és a képkocka sebességet átalakítja 25-ről 24-re, sajnos, ez látszik…

 2. Zsolt says:

  Melyik programmal próbáltad? A Free Video To DVD Converter erre való, próbáld ki!

 3. Gyula Fülöp says:

  a youturól vettem le video klippeket amik mp4-ben vannak. szeretném valahogy átkonvertálni hogy a dvd le tudja játszani.Egy napig játszadoztam és az mp4-et ujból mp4-re irta ki.Én elég kezdő vagyok ezt vedd figyelembe köszi

 4. Zsolt says:

  … bár mondjuk az kb. ugyanaz mintha direkt alakítaná át, mert a Blu-rayhez is m2ts videót kell készítenie. Az mkv egy konténer formátum … most be akartam linkelni a csillagporról az oldalát, de még meg se csináltam (!) … szóval a lényeg, hogy a belsejében igen sokféle videó és hang formátum fordulhat elő, ezért a kérdés az, hogy milyen videóból, akkor ugye az adott Atmos hanggal veszteség nélkül (gondolom) alakítsunk át m2ts-be (amiben marad az atmos hang). Vagyis ha “mkv with atmos audio to m2ts converter” kifejezésre keresünk rá, valamit kellene találnunk… de kb. ugyanazokat a fórumokat találom mint az előbb, nem sok megoldással. Ha maradunk csak “mkv to m2ts”-nél, akkor akad egy két szoftver, azt talán ki lehet próbálni…

 5. Zsolt says:

  Szia Miklós!

  Amúgy szerintem az MKV-vel van baja, nem a hanggal. Nekem az említett mintafájllal gond nélkül létrehozta a Blu-ray ISO-t és a mappát is, igaz ez eleve m2ts formátum volt. Mi van akkor, ha m2ts-be próbálod … ? És hang már eleve a programban nem volt, vagy átalakítás után nem volt hangja?

 6. Miklós says:

  Szia Zsolt!
  Ez a Video Editor az Atmos hangsávja néma, csak kép van, sajnos.
  Üdv. Miklós

 7. Zsolt says:

  Szia Miklós!
  Először is sajnos tuti megoldást nem tudok, mert jómagam még nem próbáltam efféle átalakítást. Utánaolvastam, többek között a tsMuxer Atmos problémáról is olvastam, de nem találtam igazán megoldást … Letöltöttem egy m2ts formátumú mintafájlt Atmos hanggal, ezt a VLC nálam pl. csak foltokban játszotta le, de a Videopad Video Editor gond nélkül megnyitotta és gyönyörűen le is játszotta a videót. Na most ennek a programnak van Blu-ray Movie Disc-be exportálás része is … innentől szerintem érdemes kipróbálnod. Ha működik írd meg légy szíves, ha nem, akkor meg főleg, hogy tovább keressek!

  Sok sikert!

 8. Miklós says:

  Szia!
  Milyen progival tudnám konvertálni MKV-ból az Atmos hangot is BD-re? A tsMuxer GUI ezt nem tudja.
  Üdv. Miklós

 9. anonymus says:

  Üdv Zsolt!
  Köszönöm válaszod!

 10. Zsolt says:

  Üdv!
  Tőlük kompetensebb nem nagyon van a témában, bár a program nagy része csak a Pro verzióban érhető el, és van alul egy reklám is, de ez most mindegy. Telepítés közben mindkét lépésben mindenből vedd ki a pipát, csak a Converternél maradjon, később az e-mail címed sem kell megadnod, majd indításkor nem kell upgradelned sem, be is pipálhatod, hogy Do not show … és Continue.
  Ha betöltöd a videót, fent a plusz ikonra kattintva, akkor annak látod majd a felbontását és egyéb paramétereit, ezt kell beállítani a Select output profilenál, aztán Start. Sok sikert!

 11. anonymus says:

  Üdv!
  Érdeklődöm,hogy mkv-t mivel érdemes minőségromlás nélkül divx-be konvertálni,hogy aztali dvd lejátssza akadás mentesen?
  Előre is köszönöm!

 12. Zsolt says:

  Igen az Apowersoft Video Converter Studio az, van magyar oldala is: apowersoft.hu/ingyenes-video-audio-konvertalo
  Még nem próbáltam, te használod? Mi az ingyenesben a korlát? Ja … megtaláltam: apowersoft.hu/store/order-video-converter … kicsit lejjebb van egy összehasonlítás.

 13. Fabriciano says:

  Úgy tűnik, mindegyik alkalmazás nagyon jó. Egy konvertálóprogramot is megismertem a videóból. Ebben a programban is számos hasznos funkció van, például videószerkesztő és képernyőrögzítő.
  youtu.be/YJWpusxAcSQ

 14. Zsolt says:

  Áháá … ezt valószínűleg az előző wve formátumra vonatkozó kérdésnél is félreértettem …
  Szóval a .wve a Wondershare Filmora videószerkesztő projekt fájljának a kiterjesztése.
  Vagyis ez nem videó fájl, csak egy adatfájl, ami leírja milyen fájlokból, milyen szöveggel, stb.-vel készül a videó fájl, amit exportálni kell. Tehát itt a lényeg! Szóval az elmentett wve fájlt exportálni kell, a menüből: EXPORT – Create Videó és itt kiválasztani az MP4-et, vagy feltölteni direkt YouTubera, vagy valami egyéb … csakhogy, ha az ingyenes verziót használod, akkor ott lesz a videó közepén egy hatalmas Wondershare Filmora felirat!
  Ha pont ezért szeretné valaki valamilyen más (projekt fájl) formátumba exportálni a wve-t hogy kikerülje az ingyenes Filmora feliratát … hát az nem lehetséges sajnos.

 15. barbi says:

  Szia!
  Én is wve formátumot szeretnék átalakítani, avi vagy mp4-re :)
  Hol találok ehhez programot?
  Köszönöm!

 16. Zsolt says:

  Kedves Piroska!

  Mivé kellene átalakítani? Hol szeretné használni? Mert át lehet … csak így sok mindent be kellene linkelnem.

 17. Piroska says:

  Kedves Zsolt !

  Milyen konvertálóval lehet Filmóra projektet ( wve ) átkonvertálni, hogy tudjam is használni ?

  Köszönöm :

  Piroska

 18. Zsolt says:

  Szia!
  A Free Studio-ban van egy Video to JPG Converter, az ismeri a VOB-ot is. Telepítheted önállóan is, innen érhető el.

  Még nem próbáltam, így örülnék ha megírnád a tapasztalataidat :)

  Sok sikert!

 19. miky says:

  Szia!
  Egy Panasonik DVD felvevővel vettem fel egy video családi részletet. Sajnos ez megismételhetetlen!
  A video VOB formátum milyen progival tudom a felvételt kikockázni és jpg-ben képként elmenteni
  Köszönettel, miky

 20. Zsolt says:

  Üdvözletem!

  Elnézést, hogy csak most válaszolok …
  Először is telepítse fel a k-lite-mega-codec-pack-ot, így a Windows és annak bármely alkalmazása többféle módon kódolt hang és videófájlt tud majd kezelni.
  Ezután az itt található FormatFactory következik telepítésre. Indítás után baloldalon kiválasztja amilyen formátumba szeretne alakítani … és itt meg is állunk egy picit.
  Nem javaslom az avit, mert az csak egy konténer formátum (fajlkiterjesztes/avi), vagyis “belül” lehet bármi, bármilyen hang és videó codeckel készített anyag, így attól, hogy a kiterjesztése avi a fájlnak, egyáltalán nem biztos, hogy tudja kezelni egy program. Én a WMV-t javaslom, az a Windows Movie Maker saját formátuma. Vagyis kiválasztja a WMV-t, majd Fájl hozzáadása, megkeresi az átkódolandó fájl, OK, majd Indítás … és nemsokára kész is.

  Sok sikert!

 21. GÉZA says:

  Üdvözletem! 72 éves vagyok-kezdő- légyszi igy kezelj!! Köszi :-)
  windows XP-ém van!!
  windows movie maker-ral most ismerkedem.Csináltam képekből egy “filmet”-örültem!!

  De most a saját MP4-es videimból szeretnék egy kb. 8 perces kis szöszenetet.
  De ugye a wind.movi.maker. ezt a fájlt nem fogadja el.
  Ha lehetne valami NAGYON EGYSZERŰ átalakitást,magyar leirást: Megköszönném!!

 22. Zsotya says:

  ..Köszönöm,próbálkozok..Írom az eredményt.. :-) Szép napot kívánok..!!

 23. Zsolt says:

  Szia!
  Született egyszer egy ilyen bejegyzés: csillagpor.hu/remek/programok/szelesvaszon-any-video-converter … na most a kódolással el lehet szórakozni egy ideig, de hátha sikerül. Most más hirtelen nem jutott eszembe, ha nem megy írd meg, akkor még gondolkodom.

  Sok sikert!

 24. Zsotya says:

  ..Szia..!Segítségedet kérném..Dvd formátumú filmjeimet szeretném felkonvertálni a lehető legjobb Hd minőségbe..Már próbálkoztam ‘Format factory’ programmal..A minőség lényegesen jobb lett de a 102cm-es tv-n szélesvásznú változat ici-picit zavar..Kérdésem..Hogy el lehetne-e,és mivel a szélesvásznú csíkot tüntetni minőség romlás nélkül..Válaszodat előre is köszönöm..

 25. Zsolt says:

  Az a valószínűbb, hogy az mp3-at felismeri, tehát nem hiszem, hogy ez a gond.

 26. Gyuri says:

  Szia Zsolt!
  Közben egy MediaInfo nevű programmal megnéztem és összehasonlítottam az mkv-k és az átkonvertál avi-k tulajdonságát,. Feltűnt, hogy az mkv esetén a hangsáv AC-3, míg amit átkonvertáltam avi-ba, annak pedig mp3. Létezhet az esetleg, hogy az asztali DVD-lejhátszó ezért nem ismeri fel az avi-ra konvertált fájlt? Mert épp nézem, hogy a programmal kilehet választani, milyen legyen a hangsáv, csak nem tudom, hogy ennek mennyi a jelentősége. Előre is köszönöm a válaszod!
  Üdv

 27. Gyuri says:

  Köszönöm szépen!
  Hétvégén nekiesek! :-)

 28. Zsolt says:

  Igen, az avi az olyan mint ha azt mondanánk, hogy csoki. Jó-jó de milyen?
  Itt (is) van egy leírás az aviról: csillagpor.hu/remek/fajlkiterjesztes/avi, ebből is látható, hogy egy konténer formátum, vagyis csak a külseje egyforma, a belseje igen csak különböző. Szóval akkor az említett Any Video Converterrel próbáld meg DivX kódolású és AVI kiterjesztésű videó fájllá faragni a MKV-det :) A kiírás így mindegy, annak csak Video CD-nél lett volna jelentősége, de nem annyira régi a lejátszód, hogy csak azt vinné.

  Szóval próbálkozz akkor divixes avival, és írj, ha valami nem jó! (Ha jó, akkor is írhatsz…)

 29. Gyuri says:

  Szia Zsolt!
  Köszönöm a gyors választ! A lejátszón ugyan fel van tüntetve a DivX, illetve avi-kat simán le is játszik. Azonban amiket mkv-ből konvertáltam avi-ba, azokat már nem. Kiíráshoz pedig Nero 9-et használok. Szerintem a konvertálásnál lehet valami bibi. Úgy olvastam valahol, hogy az avi-k között kismillió eltérés van. :-(

 30. Zsolt says:

  Nem tudom, hogy milyen avit játszik le a “Sony”-d, de ha DivX-et igen, akkor pl. a konvertalo-programok#anyvideo megfelelő, de ha csak videó CD-t, akkor valamilyen olyan CD író program kellene, ami átalakítja … abba … mkv-ból közvetlenül … hú itt olyan ingyenes nincs. Milyen CD/DVD író programod van?

 31. Gyuri says:

  Szia Zsolt!
  Azt szeretném megkérdezni, hogy tudnál-e olyan programot ajánlani, ami képes úgy átkonvertálni az mkv fájlt aviba, hogy azt az asztali DVD-lejátszó is lejátssza? Próbálkoztam már több programmal, de a Sony-m már csak olyan, hogy mindegyiknél “data error”-t ír ki. :-(
  A válaszodat előre is köszönöm!

 32. szabolcs says:

  nokia 500-zon video megyen a hang meg nem

 33. Zsolt says:

  Az Any Video Converterrel meg lehet csinálni, ha kiismered magad a programban, főleg a “magyar” nyelvűben… Kérdezz nyugodtan ha nem megy!

 34. Beck Gyöngyi Irma says:

  Szia, totál analfabéta vagyok. 2 éve gyűjtögetek a youtubról szakmai videókat. Muszáj lenne most DVD-kre, kb 7 dvd anyag átírni. Alkalmas erre ez a sokat ,,any video converter free,,?
  Nem mertem eddig a download-ra ütni, előbb kérném, hogy ezt a convertert, vagy a,, free studio,, nevű programot válasszam???
  Melyiknél lehet pl. előre beírni a videó adatait, hogy ne kelljen órákig a gép mellett ülni???
  Köszönöm, Gyöngyi

 35. Zsolt says:

  Nem fájl kérdése, DVD-Video lemezformátumba kell megírni.
  Tehát, ha pl van egy DivX-es avi fájlja az embernek, fog egy DVD író alkalmazást és készít vele egy DVD-video lemezt. Egyébként vob formátumba alakítja majd az író a videó fájlt, de azt önmagában felmásolni egy DVD-re nem hozná meg a várt eredményt.
  A True Burner pl. képes erre is, de ha van a gépeden CD/DVD író alkalmazás (pl. a Nero elég elterjedt) ami tud ilyet, az is megfelel.

 36. Fehér Sándor says:

  Helló!
  Szeretném megkérdezni, hogy milyen fájlba kell átkonvertálni a filmet, hogy simán rálehessen tenni a dvd-re hogy lejátssza az asztali dvd lejátszó? előre is köszi Sanyi.

 37. Pöttöm says:

  Köszi szépen :)
  Annyi baj van velem xd Any Video Converter nem tudom hogy kell használni -.- röviden letudnád írni hogy kell átkonvertálni egy videót? :/

 38. Zsolt says:

  Letöltöd a Free Download Managert, ez beépül a böngészőkbe, és így Internet Explorernél ha a videó fölé viszed az egeret, megjelenik egy Download with FDM fül, ugyanez Firefoxnál, Chrome-nál pedig az óra melletti kis ikonra jobb gombbal kattintva a menüből kell kiválasztani a Flash video letöltése opciót, mikor a videó oldala van nyitva a böngészőben. Ezek után letöltődnek a Flash videók.

 39. Pöttöm says:

  :DD

  Kérdésem lenne… életbevágóan fontos *.* vannak ugyebár olyan videók amik nincsenek fent Youtube-n hanem pl. az rtlklub.hu-n onnan hogy tudnám letölteni a videókat? *.*nagyon fontos lenne!!valahogy tudnál segíteni? :/

 40. Zsolt says:

  Kösz a bókot :-)

  Szerintem az Any Video Converter-el érdemes próbálkozni. Nem bonyolult, de bizonyos kombinációk esetén (milyen videó formátumból milyenbe és mekkorába) lehetnek érdekességek, lehet hogy kísérletezgetni kell egy ideig.
  A letöltésnél találsz egy leírást is a szélesvászon problémáról, talán az is segíthet…

  Sok sikert!

 41. xzero says:

  Sziasztok! Örülök neki hogy vannak még ilyen jó oldalak is mint ez :)
  Zsolt. Egy kérdés:
  – Ismersz olyan programot mivel lejjebb tudom venni a videó méretét, és egyszerűbb használni?
  Mert én ezekhez a túlnehezítettekhez nem nagyon értek.

  De persze lehet hogy ezek közül valamelyik nem bonyolult, de akkor melyik az?

  Köszönöm!
  By: xzero

 42. Zsolt says:

  Nem ismerem közelebbről a mackót, de az oldalán vannak leírások, csak azt tudnám idézni: iteddy.hu/gyik.php

  Ha át kell alakítani akkor innen az Any Video Converter-rel tudod, illetve hangot az Any Audio Converter-rel…

  Ennyit tudok segíteni…

  Boldog Karácsonyt!

 43. takács kinga says:

  Szeretnék valakitől segítséget kérni sürgősen van egy iteddy macin egy mesét szeretnék rátölteni ami aviban van és Amv ben kellene rátölteni csak úgy játssza le hol tudom ezt megcsinálni.

 44. meli says:

  köszönöm. :D

 45. Zsolt says:

  Az attól függ milyen készülék.
  Sokat segít az Any Video Converter, mert előre beállított sablonokkal rendelkezik, többnyire mobilokra és letöltheted vele a YouTube videókat is.

 46. meli says:

  Milyen formátummal tudok rá rakni telefonra videót? pl. amit a youtuberól szedek le?

 47. Zsolt says:

  Értem.

  De akkor mi az az “Instant Playback of Multiple Formats ” a PR-1000HD-nél?
  Milyen az a “multiple” amibe nem fér bele az avi?

 48. Gábor says:

  Hello!
  Edirol 1000HD prezentet csak ezt a fajtát eszi meg és reméltem, hogy hátha van valami egyszerű megoldás elviekben Mec programmal is megy és az Sony vegas új is tud ilyet

  De köszönöm a válasz nagy vagy

  Gábor

 49. Zsolt says:

  Hu, lehet hogy megfogtál.
  Miért kell avi m2t-re? Nem éppen szokványos.
  Az Any Video Converter tud m2ts-t, de az lehet, hogy nem ugyanaz.
  Bár mpeg, stream, hd … nem tudom.
  Általában m2t-ről avi-ra lehet…

  Any Video-val vagy az Avidemux-al próbálkozhatsz.
  Még ha a Google-n rákeresel a “avi to m2t”-re akkor is inkább m2t to avi találatok lesznek.

  Nem tudom segítettem e…

 50. Gábor says:

  Hello!
  Hogyan lehet átalakítani avi-t m2t-re a legegyszerűbben?
  Köszönöm a választ.

 51. Zsolt says:

  Szerintem az Any Video Converter-t erre találták ki.
  Lehet variálni a bitrátával, képkockákkal, hanggal, kódolással … és a 1G-ből 300M már meg is van, egy-pár próbálkozással.

  Pl. mobilon simán megfelelő a 15 kocka és 192k másodpercenként a képnek.

 52. laci says:

  Üdv:
  Mobil eszközre szeretnék videót kicsinyíteni, minden tekintetben az az méretben és mennyiségben is az első az sima ügy szinte minden ajánlott progi tudja, de hogy pl 1 gigából csak 300 mega legyen???
  Ha lenne ötletetek igazán nagy segítség lenne.

  Köszi

 53. Zsolt says:

  Az AviTricks tud AVI-t GIF-be exportálni, bár bevallom még nem próbáltam.
  De van egy program aminek direkt ez a dolga, tehát elérkezett az idő, felteszem … vagyis mindjárt letöltheted :-)

  … fent van: Movie to Animated GIF Converter

 54. Kinga says:

  Szia!
  Szeretnék egy ilyesmi GIF képet csinálni: i552.photobucket.com/albums/jj329/atlanta7777/My%20graphics/12-5.gif
  Ehhez te melyiket ajánlanád?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!