Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokInternetes segédprogramok, Letöltés - megosztás - szinkronizálás → Letöltő, FTP, torrent programok

Letöltő, FTP, torrent programok

Letöltés kezelő, gyorsító programok, fájl és videó letöltők, torrent és FTP protokollt használó fel- letöltő szoftverek. Vagyis minden amivel internetről megszerezhetjük a nekünk fontos bithalmazokat.

Microsoft Windows and Office ISO Download Tool

Windows és Office ISO letöltőA Windows és Office ISO lemezképfájl letöltő alkalmazás a látszat ellenére egy teljesen legális dolog. Közvetlenül a Microsoft szervereiről tölti le a telepítő lemezek fájljait. Ezeket a fájlokat egyébként is el lehet érni a Microsoft különféle oldalairól, csak sokszor igen macerás és időigényes a keresgélés. Ha a lemezképfájlokat DVD-re vagy USB meghajtóra írjuk, telepíthetünk vele Windowsokat és MS Office programcsomagokat. Természetesen a telepítéshez és/vagy aktiváláshoz szükséges kulcsokat nem kapjuk meg vele, nekünk kell rendelkeznünk ilyennel, meg kell venni … vagy ki hogy gondolja … mindenesetre ezen fájlok letöltése ettől független, és még egyszer írom: teljesen jogszerű.
Az alkalmazással a Windows 7, 8.1 és 10 különféle verzióit szerezhetjük be, 32 és 64 bites és sok nyelvi változatban, továbbá a Microsoft Office 2007, 2010, 2011, 2013 és 2016 különféle változatait tudjuk letölteni. Részletesebben a képernyőképeknél láthatjuk a folyamatot.

Windows és Office ISO letöltő

MP3jam

MP3jamAz MP3jam egy rendkívül egyszerű, gyors és szép mp3 kereső és letöltő program. A letöltés helyéről, a forrásról semmit nem tudunk, csak rákeresünk a kívánt előadóra, albumra vagy zeneszámra, és már jönnek is a találatok. Mindenből automatikusan az elérhető legjobb minőségű fájlt kapjuk, és nincs semmi reklám, akadály vagy bármi ami megzavarná a zene élvezetét.

Meghallgathatjuk a zeneszámokat, és ha nincsenek szerzői jogi félelmeink, akár le is tölthetjük őket egyenként, vagy egyben a teljes albumot. Alig tudok róla többet írni, mert tényleg ennyire egyszerű … Meg is oszthatjuk a műveket Facebookon és twitteren, egy külön fülön láthatjuk amiket letöltöttünk.

Tényleg ennyi … ki kell próbálni!

MP3jam mp3 kereső és letöltő

µTorrent

µTorrentA µTorrent vagyis mikroTorrent programot sok helyen uTorrent néven találjuk meg, mert ugye hol van a billentyűzeten a mikro karakter?
A Wikipedia-n helyesebben MTorrent néven szerepel, de a készítők nem ezt a változatot választották.

A lényeg, hogy egy BitTorrent kliens programról van szó, ami kis méretű (az oldalán azt írják, hogy kisebb mint egy digitális fotó!), rendkívül kis memória igényű, gyors, több rendszeren és nyelven elérhető, könnyen kezelhető és még sok minden jó …

Amik miatt hasznos a .torrent fájlokat letöltőknek, az pl. a Plug and Play tulajdonság, vagyis jó esetben nem kell konfigurálgatni, az UPnP és NAT-PMP technológiák segítségével telepítés után működik és kész. Egy példa: a képernyőképeket egy routerhez csatlakoztatott Linuxos gépen futó bridge-elt hálókártyájú virtuális gép Windows XP-jén készítettem. Kerestem, letöltöttem, ennyi, semmit nem állítottam át előtte. A másik hasznos dolog az automatikus sávszélesség kezelés következtében gyorsabb letöltés, a harmadik előnye, hogy ellenáll az internet szolgáltatók általi torrent szűrésnek, protokoll titkosítással. Még egyet említenék a sok remek tulajdonsága közül, torrentenként vagy egyben korlátozható a fel- és letöltés sávszélessége.

µTorrent (uTorrent) BitTorrent program

FileZilla

FileZilla FTP kliensA FileZilla egy szabad FTP kliens program. A jellemzői egyebek között: könnyű használat, támogatja az FTP, FTP over SSL/TLS (FTPS) és az SSH File Transfer Protocol (SFTP)-t, a szinkronizált böngészést, többszálú fel- letöltést, könyvtár összehasonlítást, mappakedvenceket … Folytatható a megszakított letöltés, 4GB-nál nagyobb fájlok átvitele is lehetséges.

Fut Linuxon, Windowson, OS X-en és negyvennél is több nyelven “beszél”. A program és a forráskód használatát a GPL szabályozza. Létezik FileZilla szerver is, csak Windowsra.

FileZilla FTP program

Free Download Manager

Free Download ManagerA Free Download Manager (FDM) egy ingyenes letöltés vezérlő, letöltés gyorsító program. GNU Public License alatt kerül kibocsátásra.

Pár egyéb jó tulajdonsága:
BitTorrent protokoll támogatása / Feltöltés menedzser, könnyű fájlmegosztás / Flash videó letöltés (pl. Google, Youtube .flv formában) / Audio és videó támogatás, előnézet, átalakítás / Letöltés gyorsítás / Megszakadt letöltések folytatása / Ütemező, letöltés szervezés / Sávszélesség szabályzás / Beépített fájl-, internet böngésző / Teljes weboldalak letöltése / Egyidejű letöltés több tükörről / Zip fájlok részleges letöltése / Aktív spyware és adware védelem felhasználók közötti kommunikációval / Több mint 30 nyelv támogatása (magyar is) / Szabad, nyílt forráskódú szoftver

A Free Download Manager FDM 3.5 RC óta olyanok is helyet kaptak benne, mint Flash videó letöltés, átalakítás és átméretezés!

Free Download Manager letöltésvezérlő

Kapcsolódó oldalak:
Dropbox
Internet rádió felvétel – RadioSure
YouTube videó letöltése

Frissítve: 2020. április 11. 21:30

Hasonló programok: Internetes segédprogramok, Letöltés - megosztás - szinkronizálás

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2022 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.