Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokKommunikációs programok, Levelező program → Levelező programok - Csillagpor.hu

Levelező programok

Ingyenes levelező programok, e-mail kliensek és levelezéssel valamilyen kapcsolatban álló egyéb programok.

Opera Mail

Opera MailAz Opera Mail korábban az Opera böngésző része volt, beépített levelezőprogramként és RSS olvasóként élte életét, mígnem a böngészőt egyszer csak a Chromium forráskódján kezdték tovább fejleszteni, abban meg ugye nincsenek ilyesmik.

Tehát külön levelezőprogram mostantól, nagyon hasznos tulajdonságokkal, és a cég webes My Opera Mail levelező szolgáltatásával a háta mögött (ha gondoljuk). A programban van beépített levélszemét kezelő, leveleinket, híreket címkézhetjük, a csatolmányokat automatikusan kategóriákba rendezi. Többféle nézetben olvashatjuk a leveleket, illetve az RSS feedből kapott bejegyzéseket. Képes hírcsatornákat, névjegyeket és leveleket importálni minden ismert levelezőprogramból, ezzel megkönnyítve az átállást.

Sok minden mást nem nagyon lehet róla írni, mindent tud, de ezt rendkívül letisztultan és egyszerűen.

Opera Mail levelező program és RSS olvasó

Pegasus Mail

Pegasus MailA Pegasus Mail egy ingyenes levelező szoftver. Amellett, hogy mindent tud amit egy átlagos levelezőprogram, képes egy számítógépen többfelhasználós üzemmódban is működni. Ezenkívül lehetséges offline módban is használni, és helyi hálózaton is küldhetnek vele üzeneteket a felhasználók, akikre akár szerverenként rá is lehet keresni.

Leveleinkhez többféle sablont kapunk, de létrehozhatunk újakat is, és minden egyes levelünket nagyszerűen szerkeszthetjük egy “azt látod amit kapsz” HTML szerkesztővel. Kicsi, gyors, egyszerű, de erőteljes és részletesen konfigurálható e-mail kliens, sajnos magyar nyelven még nem él.

Pegasus Mail levelező program

Eudora

EudoraRögtön a program hátrányával kezdem: nem magyar nyelvű. De ez az összes tulajdonsága, ami miatt nem felelhet meg valakinek.

Az Eudora, mint írják, a legjobb levelező program azok számára, akik rengeteg levelet kapnak, főleg, ha ezt rengeteg szolgáltatótól is kapják. Vedd át az irányítást leveleid fölött, mielőtt azok irányítanak téged!

A felhasználói felülete a mondhatni standard Thunderbird felület, hiszen a 8-as verziótól kezdve az ő szabad forrású motorján fut. Magas fokú adathalászat elleni védelem és postafiókonként beállítható levélszemét kezelés nyújtja a biztonságot és kényelmet számunkra. A Penelope projekt tovább fokozza a felhasználói élményt, pl. olyanokat ad hozzá a Thunderbird felülethez, hogy az olvasatlan leveleket tartalmazó postafiókok automatikusan megnyílnak, új füleken. Leveleinket összesen 15 kritérium szerint rendezhetjük, növekvő vagy csökkenő sorrendben. Továbbá nagyíthatunk, címkézhetünk, átrendezhetjük a program menüsorát bárhogy, és sok minden kimaradt még…

Ja és még egy fontos dolog! Ha telepítve van a gépen egy Thunderbird, annak minden beállítását átveszi!

Eudora levelező program

Windows Live Mail

Live MailA Windows Live Mail a Microsoft ingyenes levelező programja, a Windows Live Essentials csomag része.

Aki eddig Outlook Express-t használt, annak könnyű lesz átállnia rá, ismerős lesz a környezet, a sok újdonság ellenére is. Segítségével egy helyen kezelhető több e-mail fiók, közvetlenül elérhetők a Windows Live rendszer elemei. Levélszemét szűrőt is kapott, amit postafiókonként vagy egyszerre is alkalmazhatunk. A nagy méretű fényképek küldését segíti a Skydrive tárhely szolgáltatás. A levelező program tartalmaz egy naptárt is, ami a Live naptárral szinkronizálja magát és az RSS csatornákat is beterelhetjük ezentúl a Windows Live Mail programba, ha akarjuk.

Windows Live Mail levelező program

Gmail Notifier

Gmail NotifierFáraszt a Gmail fiókod ellenőrzése? Esetleg több postafiókod is van? A Gmail Notifier számodra a tökéletes megoldás!

Az óra mellett megbújik az ismert boríték és értesít ha valamelyik postafiókba levél érkezett.

Pár tulajdonsága: olvasatlan levél számláló, beleolvashatunk a leveleinkbe, e-mail törlés és megjelölés olvasottként, IMAP csatlakozás SSL-en keresztül, gyors és könnyű Gmail bejelentkezés, több postafiók támogatása, UTF-8 e-mail támogatás, csatolmány jelző, stb… Magyarul még nem “beszél” (ja, szóban is értesít a levél érkeztéről alapértelmezésben), de van rá esély…

Gmail Notifier Gmail fiók ellenőrző

Thunderbird

Thunderbird - levelező programA levelezőprogram.
Beépülők támogatásával, levélszemét szűrőjével, a postafiókok részletes, egyenkénti beállíthatóságával, könnyen használható kezelőfelületével… nem is értem miért nem mindenki ezt használja! Támogatja a Facebook Chatet, Twittert, RSS-t és egyebeket, vagyis ha gondoljuk ezekhez sem kell egyéb programot használnunk.

Egy pár dolog amit tud még pl.: üzenetcímkézés, egyszerű csatlakozás a népszerű levelezőszolgáltatásokhoz, gyorsaság, testre szabható, biztonságos, kezeli a füleket és üzenet archiválás, újratervezett levél eszköztár, intelligens mappák, nagyon jó kereső és még ezer dolog amiben jó.

Magyar nyelvű, beépített magyar helyesírás ellenőrzővel.

Thunderbird levelező program

Kapcsolódó oldalak:
KLS Mail Backup
Mail-Cure for Outlook Express, elveszett levél visszaállító
MozBackup a Thunderbird címjegyzékének, leveleinek, beállításainak, stb. mentéséhez.

Frissítve: 2020. április 11. 21:32

Hasonló programok: Kommunikációs programok, Levelező program

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.