Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFreeware, Hang és videó lejátszó, Magyar nyelvű program → MPC HomeCinema média lejátszó letöltése

MPC HomeCinema

Az MPC HomeCinema média lejátszó a Media Player Classic folytatása, tehát az előző befejezett fejlesztését viszi tovább, többek között a nyelvi verziók megjelenésével is. Extrém kicsi és gyors hang és videó lejátszó Windowsra, mely minden fontosabb média formátumot támogat, régi és új számítógépeken egyaránt helytáll.

mpc-home-cinema
  • Verzió: MPC – HC 32bit (x86) 1.6.4.6052
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: Gabest
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 8, 32 és 64 bit
  • 6,92 MB

Rövid leírás: média lejátszó, mpc

frissítések:

Pár újdonság és javítás a 1.6.4-es HomeCinema-ból: MPCVideoDec: 4K támogatás Intel HD Graphics 4000-hez, AVI Splitter: non interleaved fájlok ki-be kapcsolása, régi AVI Chunk Viewer eltávolítva, keresősáv továbbfejlesztése.
Dat kiterjesztés eltávolítása a hozzárendelt formátumok közül és újra engedélyezve a beágyazott forrás néző. FFmpeg n0.8-14000-g015b805, Little CMS 2.4, SoundTouch 1.7.0, ZenLib 0.4.28, VirtualDub 1.10.3-test6 továbbá kurzor és Web felület javítások. Javított DVB felirat kezelés, VideoCD lejátszás javítása és az MPEG Splitter/AAC Decodernél AAC LATM támogatás. WebServer: jobb Unicode támogatás, multi-monitor javított támogatása és még rengeteg …

Letöltés és képernyőképek

MPC HomeCinema képernyőképek
Az MPC HomeCinema (32bit) letöltése
32 és 64 bites hordozható MPC HomeCinema
Az MPC HomeCinema (64bit) letöltése

Weboldal: mpc-hc.sourceforge.net

Frissítve: 2020. április 9. 17:14

Hasonló programok: Freeware, Hang és videó lejátszó, Magyar nyelvű program

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 2 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Szia!

Nálam automatikusan kezeli az fddshow video decoder, tehát nem is kell külön indítani.
Ehhez a K-Lite Codec Pack telepítése után juthatsz hozzá, pl., ez a csomag alapban tartalmazza ezt a lejátszót is, tehát csak Enter a fájlra (ha hozzá van rendelve) és kész.

Egyébként ha a lejátszóból akarom betölteni a feliratot, akkor nekem is hibát jelez.

Pillanatnyilag DivX videó ment .srt felirattal.
Neked milyen fájlokat nem játszik le?

Mano

Lenne egy kis problémám, mégpedig hogy irtó klassz ugyan a lejátszó, de egyszerűen képtelen vagyok feliratot betölteni a film alá. Folyton kiírja, hogy valami átalakítok szükségesek, pedig mindent letöltöttem. Tud valaki segíteni?

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.