Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFreeware, Telepítés nélkül, Windows 10, Windows kiegészítők → O&O ShutUp10

O&O ShutUp10

Ingyenes antispy szoftver Windows 10-hez. Az O&O ShutUp10 eszközzel teljesen kézbe vehetjük a Windows 10 azon beállításait, amikkel úgy gondoljuk, hogy a Microsoft túl messzire megy az adatgyűjtés terén. Ez egy telepítés nélkül működő program, egyetlen fájl, elindítás után meg kell adnunk a kívánt tiltásokat illetve engedélyeket, majd a programot bezárni, ezután többnyire újraindítani a gépet, és kész is a gyorsabb, tisztább, személyes adatainkat lényegesen jobban védő Windows 10. Négyféle előre beállított lehetőséget kapunk: ajánlott, ajánlott és mérsékelten ajánlott egyben, és minden beállítás alkalmazása. Van még egy gyári beállítások visszaállítása is, ez utóbbi mindent bekapcsol újra.

o-and-o-shutup10
  • Verzió: O&O ShutUp10 1.6.1398.1
  • freeware
  • Készítő: O&O Software GmbH
  • Operációs rendszer: Windows 10 – 32 és 64 bit
  • 865 KB

Letöltés után egyszerűen el kell indítani az oosu10.exe fájlt.

Minden O&O ShutUp10 frissítés, és Windows frissítés után érdemes újra ellenőrizni a beállításait, mert megváltozhat!

O&O ShutUp10 Windows 10 frissítés után

Fontos, hogy nem érdemes elsőre mindent letiltani, mert érhetnek meglepetések. Ha pl. letiltjuk az előző felhasználóra való emlékezést, akkor nem fog menni az automatikus bejelentkezés, és ha nem emlékszünk a helyes felhasználói név, jelszó kombinációra, előfordulhat hogy szükségünk lesz erre a bejegyzésre is.

frissítések:

A 1.6.1398 és 1.6.1397 pár változása, frissítése: A Windows 10 Spring Creators Update 1803 újdonságainak kikapcsolása, úgy mint: Alkalmazások hozzáférése a Dokumentumokhoz, Képekhez, Videókhoz, fájlrendszerhez deaktiválható vagyis letiltható, Cortana kikapcsolható. Ezek mellett még sok hibajavítás, frissítés …

Változások a 1.6.1391 – 1.6.1396 verzióig: Windows 10 Spring Creators Update 1804 kompatibilitás, több új nyelv, SMS üzenetek letilthatók, letiltható a OneDrive hálózati hozzáférése még bejelentkezés előtt, a beszédfelismerés, felhőben keresés és a Cortana szintén kikapcsolható lett. Felhasználói felület és egyéb kisebb javítások…

Pár frissítés az 1.6.1391-es verzióig: felhasználói felület frissítés, áttekinthetőbb, informatívabb lett, Windows Explorer reklám deaktiválás, felhasználói elégedettség, vagy mifene … jelentés küldés és különféle alkalmazások letöltésének megakadályozása, új Help menü, nyelvi és csoportosítási beállításokkal is, ezután megjelent a View menü, és ezek átkerültek oda. Új App adatvédelem kategória, sok app jogosultság beállítással, Bluetooth-on keresztüli reklám letilthatóság, a program hordozhatóságának javítása, az előző felhasználóra való emlékezést kivették a lehetőségek közül, mert sok helyen gondot okozott (erről feljebb írtam), megjelent a többnyelvűség, magyar nem … ezenkívül még sok-sok javítás, és egyebek.

Az 1.4.1386-os verzió változásai: pár új beállítási lehetőség, pl: letiltja a tippeket, megjegyzéseket a Windowsban, Start menüben külső szoftverek esetén, letiltható a Windows frissítés utáni újraindítási üzenet, hibajavítások, visszaállítási pontot csak akkor hoz létre, amikor a változtatásokat érvényesíteni akarjuk, német, angol, francia olasz és orosz nyelven érhető el, a Windows beállítások alapján kerül kiválasztásra a nyelv…

O&O ShutUp10 – Free antispy tool for Windows 10

Windows 10 megfegyelmező: O&O ShutUp10

Hordozható program

Letöltés és képernyőképek

O&O ShutUp10 képernyőképek
Az O&O ShutUp10 letöltése
A bővített CCleaner Windows 10 takarításhoz!

Ashampoo AntiSpy for Windows 10 a másik, talán kicsit kisebb tudású, de magyar nyelvű Windows 10 adatszivárgás elleni program.

Weboldal: oo-software.com/shutup10

Frissítve: 2020. április 8. 16:41

Hasonló programok: Freeware, Telepítés nélkül, Windows 10, Windows kiegészítők

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 9 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Sajnos nem, de a képernyőképeknél és ebben a bejegyzésben találsz némi útmutatót a használatához.

Zoli

Tud magyarul a program?

Árpádi János

Oké.

Zsolt

A manapság félresikerült Windows 10 frissítések idején … :) igen, hasznos lehet késleltetni őket.

Dani

Hello,

Nagyon hasznos én mindig használom ha Win10 jön szembe. A frissítéseket is le lehet tiltatni vele mert a microsoft update catalog-ból simán le lehet tölteni és telepíteni a frissítéseket :)

Zsolt

Igen, sok konfiguráción valóban csodát művel, de szerintem pl. a frissítéseket kapcsold be!

Bontsad

Uhh! A legújabb verziót letöltöttem, mindent letiltottam, bmeg, új gépem lett!!!

Zsolt

Igen, ebben teljesen igazad van. Nem egyszeri művelet ennek a beállítása, figyelni kell sajnos … Köszi

Jóakaró

Sziasztok! Jó ez a cucc, de annyit mindenképp hozzátenneék, hogy minden frissítés, vagy akár program telepítés után érdemes ránézni, mert hajlamos visszaállítódni. Pontosabban a frissítéseknél, főleg a nagyobbaknál mindenképp!

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.