Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFreeware, Telepítés nélkül, Windows 10, Windows kiegészítők → O&O ShutUp10

O&O ShutUp10

Ingyenes antispy szoftver Windows 10-hez. Az O&O ShutUp10 eszközzel teljesen kézbe vehetjük a Windows 10 azon beállításait, amikkel úgy gondoljuk, hogy a Microsoft túl messzire megy az adatgyűjtés terén. Ez egy telepítés nélkül működő program, egyetlen fájl, elindítás után meg kell adnunk a kívánt tiltásokat illetve engedélyeket, majd a programot bezárni, ezután többnyire újraindítani a gépet, és kész is a gyorsabb, tisztább, személyes adatainkat lényegesen jobban védő Windows 10. Négyféle előre beállított lehetőséget kapunk: ajánlott, ajánlott és mérsékelten ajánlott egyben, és minden beállítás alkalmazása. Van még egy gyári beállítások visszaállítása is, ez utóbbi mindent bekapcsol újra.

  • Verzió: O&O ShutUp10 1.6.1391
  • freeware
  • Készítő: O&O Software GmbH
  • Operációs rendszer: Windows 10 – 32 és 64 bit
  • 778 KB
  • képernyőképek

Windows 10 megfegyelmező: O&O ShutUp10

Hordozható program

Letöltés után egyszerűen el kell indítani az oosu10.exe fájlt.

Minden O&O ShutUp10 frissítés, és Windows frissítés után érdemes újra ellenőrizni a beállításait, mert megváltozhat!

Fontos, hogy nem érdemes elsőre mindent letiltani, mert érhetnek meglepetések. Ha pl. letiltjuk az előző felhasználóra való emlékezést, akkor nem fog menni az automatikus bejelentkezés, és ha nem emlékszünk a helyes felhasználói név, jelszó kombinációra, előfordulhat hogy szükségünk lesz erre a bejegyzésre is.

frissítések:

Pár frissítés az 1.6.1391-es verzióig: felhasználói felület frissítés, áttekinthetőbb, informatívabb lett, Windows Explorer reklám deaktiválás, felhasználói elégedettség, vagy mifene … jelentés küldés és különféle alkalmazások letöltésének megakadályozása, új Help menü, nyelvi és csoportosítási beállításokkal is, ezután megjelent a View menü, és ezek átkerültek oda. Új App adatvédelem kategória, sok app jogosultság beállítással, Bluetooth-on keresztüli reklám letilthatóság, a program hordozhatóságának javítása, az előző felhasználóra való emlékezést kivették a lehetőségek közül, mert sok helyen gondot okozott (erről feljebb írtam), megjelent a többnyelvűség, magyar nem … ezenkívül még sok-sok javítás, és egyebek.

Az 1.4.1386-os verzió változásai: pár új beállítási lehetőség, pl: letiltja a tippeket, megjegyzéseket a Windowsban, Start menüben külső szoftverek esetén, letiltható a Windows frissítés utáni újraindítási üzenet, hibajavítások, visszaállítási pontot csak akkor hoz létre, amikor a változtatásokat érvényesíteni akarjuk, német, angol, francia olasz és orosz nyelven érhető el, a Windows beállítások alapján kerül kiválasztásra a nyelv…

O&O ShutUp10 – Free antispy tool for Windows 10

Letöltés és képernyőképek

O&O ShutUp10Az O&O ShutUp10 letöltése

Ashampoo AntiSpy for Windows 10 a másik, talán kicsit kisebb tudású, de magyar nyelvű Windows 10 adatszivárgás elleni program.

Weboldal: oo-software.com/shutup10


Frissítve: 2017. október 19. 20:29

Hasonló programok:

Freeware, Telepítés nélkül, Windows 10, Windows kiegészítők

Eddig 4 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Igen, sok konfiguráción valóban csodát művel, de szerintem pl. a frissítéseket kapcsold be!

Bontsad

Uhh! A legújabb verziót letöltöttem, mindent letiltottam, bmeg, új gépem lett!!!

Zsolt

Igen, ebben teljesen igazad van. Nem egyszeri művelet ennek a beállítása, figyelni kell sajnos … Köszi

Jóakaró

Sziasztok! Jó ez a cucc, de annyit mindenképp hozzátenneék, hogy minden frissítés, vagy akár program telepítés után érdemes ránézni, mert hajlamos visszaállítódni. Pontosabban a frissítéseknél, főleg a nagyobbaknál mindenképp!

Kérdezz, szólj hozzá!
Nem kötelező semmilyen adat megadása... a név azért hasznos.


Itt szólhatsz hozzá:

Kattints a fehér négyzetre a "Nem vagyok robot" szöveg előtt!
Majd ha nem vagy robot, elküldheted a hozzászólást!

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2018 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!