Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFreeware, Internet böngésző, Linux, Magyar nyelvű program → Opera internet böngésző letöltése

Opera böngésző

Opera webböngésző mobilra, PC-re és máshová. Ha azt mondjuk, hogy a leggyorsabb és a legszabványosabb, nem állunk messze a valóságtól. Ismeri az egér mozdulatokat, hangvezérlést, gyors keresést, link-szinkronizálást, gyors hívót, a lapokat, minialkalmazásokat… Beépített VPN-nel léphetünk a biztonság egy magasabb fokára, továbbá be van építve egy reklámszűrő, adattömörítés a gyorsabb böngészés és hosszabb akkuidő érdekében, szinkronizálható, személyre szabott hírcsatornát is használhatunk … és még sok-sok mindent!

opera
  • Verzió: Opera 43.0.2442.991
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: Opera Software
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8, 10
    Mac OS, Linux
  • 1,1 MB

Internet böngésző: Opera
Az Opera USB-re telepítése

frissítések:

A 43-as verzió több stabilitási és memória szivárgási problémát orvosolt.

…….

Az Opera 12.15-ben az alapértelmezett keresőt nem írhatja át 3-ik féltől származó alkalmazás és ezenkívül pár további biztonsági frissítés történt még.

Az Opera 12.13-as verziójában javítottak a Facebookkal való kommunikáción és az induláskori weboldal indításon.
HTML5 oldalaknál az előző oldalra lépéskor pár esetben nem jelentek meg a képek, javítva. Windows és Linux rendszereken egyaránt megújult a frissítést ellenőrző összetevő. Betörés elleni biztonsági frissítés, és Reset lehetőség, ha pl. lecserélődött az alapértelmezett kereső, és még több biztonsági frissítés …

Az Opera böngésző 12.12 változásai: több általános javítás és stabilitási továbbfejlesztés, minden kiterjesztés beállításainak és adatainak törlése opció, személyes adatok törlésének javítása, teljes képernyős mód és más felhasználói felület javítások, GIF kép biztonsági javítás, és további biztonsági és egyéb kisebb javítások.

Opera 12.11 frissítés: számtalan általános javítás és stabilitás növelés, SPDY javítások, Gmail futás javítása, HTTP puffer túlcsordulás biztonsági hibajavítás, egy hibaoldal hibajavítás és egyebek …

Az Opera 12.10-es verzió változásai az oldalán röviden leírva: tartozékok és extrák, hogy javítsák az online töltött idődet.
Csak kicsit bővebben: a böngészőkiegészítők kezelésének javulása és mélyebb beépítettsége, új szabványok és SPDY protokoll támogatása, beépülők összekapcsolhatósága a gyorshívóval, Context Menu API, Screenshots API, Resoure Loader API, Windows 8 továbbfejlesztett támogatása, és még sok minden.

Free and built-in VPN in Opera browser

Letöltés és képernyőképek

Opera képernyőképek
Az Opera böngésző letöltése
A hordozható Opera letöltése
Opera böngésző letöltése Androidra
Az Opera Linux verziója
Vivaldi böngésző
Opera Neon, kísérleti böngésző

Weboldal: opera.com

Frissítve: 2020. április 7. 16:13

Hasonló programok: Freeware, Internet böngésző, Linux, Magyar nyelvű program

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 14 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Igen, ez is egy hasznos tulajdonsága az Operának, hogy ha nem akarom nem foglalkozom semmivel, csak k*va gyorsan böngészek, ha meg akarom, akkor elmélyülhetek a beállításokban, közösségben, levelezésben, weboldalak szerkezetében és még sok mindenben.

szincsák pisti.

Én bátran javaslom még a kezdőknek is. Évek óta használom.

Zsolt

Üdv!

Arra az email címre kellene megérkeznie, amit megadtál. Ettől többet nem tudok … de használni enélkül is lehet a böngészőt.

sz. sándor

Helló Zsolt vagy Valaki!
Regisztráltam az Opera-ba. Kaptam egy visszajelzést, hogy rákattintással aktiváljak. De hol van az a levél? Adtam meg felhasználó nevet email címet jelszót, mégsem találom.
Légyszi segítsetek. Azután, hogyan tovább?.

sz. sándor

sz. sándor

Zsolt kösz!!!!!!!!!!

Zsolt

Mmmm, semmi gond semmivel! Ez egy alap Windows üzenet, olyan programoknál, amikről nem tud hivatalból a Microsoft. Telepítsd bátran!

sz. sándor

Helló!
Telepíteni szeretném az Opera magyart. El is akartam kezdeni, de olyanokkal találkoztam: mint nem vállalnak felelősséget, meg gondoltam-e, stb. Szóval kétségek merültek fel bennem. A gépem Windows XP. Mit javasoltok? Vegyétek számításba, hogy kezdő vagyok.

Köszönettel: Sz. Sándor
12. 02. 15.

Zsolt

És miért nem?
opera_int.exe

Kovács gábor tibor

Nem tudom letölteni sehogyse!

Zsolt

Nem használja a ClearType-ot, ami az Internet Explorer-nél alapbeállítás.
Vagyis ez a valós kinézet, ez és amit a Firefoxban látsz, az IE látvány fel van javítva, ha a ClearType-ot kikapcsolod az is ilyen lesz. Hogy az Opera miért nem használja? Hm… licensz ?

Králik János

Nem tudom, hogy a betűk miért olyan maszatosak? Miért nem olyan mint az Exploreré?

Zsolt

Üdvözlöm!

Bár se MS Office-t, se Outlook-ot nem használok, azt hiszem, hogy az Office része nem az Express nevű Outlook, az Express az alap Windows része, és ebből tud az Opera leveleket importálni, nem az átfogóbb szolgáltatást nyújtó Microsoft Outlook-ból. Szerintem itt a bibi.

Vagyis valószínűleg nem fog sikerülni “áttenni” a fiókokat.
Esetleg ha az Outlook-ból az Express-be és onnan az Opera importálás … ?

Bessenyei János

T. Cím!

Az opera levelezőrendszerébe szeretném átimportálni a Microsoft Office 2010. Outlook Express leveleit, beállításait, de az Outlook Express importálás kiválasztásakor semmi nem jelenik meg, nem találja meg.

Köszönettel:

Bessenyei János

DJ.FODOR

Én már évek óta ezt használom, mindenkinek ezt tudom ajánlani, ő a legjobb és a leggyorsabb!!

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.