Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programok64 bites program, Freeware, Magyar nyelvű program, Vírusirtó, tűzfal, védelem → Panda Cloud Antivirus letöltése, vírusirtó

Panda Cloud Antivirus

A Panda Cloud Antivirus észrevétlenül véd böngészés, játék és munka közben, a legújabb vírusok ellen is naprakészen, csak telepíteni kell, aztán elfelejthetjük.

panda-cloud-antivirus
  • Verzió: Panda Cloud Antivirus 1.5.2
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: Panda Security
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, Vista és W7 64 bit is
  • 697 KB (a letöltője)

Rövid leírás: vírusirtó, panda cloud antivirus

A Panda Cloud Antivirus telepítése közben erre figyeljünk!

Telepítése közben alapértelmezetten feltelepítené a Panda Security Toolbar-t, alapértelmezett keresővé tenné a Google keresőt, és kezdőlapként állítaná be a MyStart oldalát. Ha a telepítés elején kivesszük a pipákat a négyzetekből, akkor ez nem fog megtörténni.

Ha mégis megtörtént, de vissza szeretnénk csinálni, akkor a böngésző beállításainál átállíthatjuk a kezdőoldalt és az alapértelmezett keresőt az eredetire, a Panda Security Toolbart pedig a böngésző kiegészítői közül távolítsuk el.

Letöltés és képernyőképek

Panda Cloud Antivirus képernyőképek
A Panda Cloud Antivirus letöltése (ez a letöltője, indítása után lejön az összes nyelv, a 32 és 64 bites is)

Weboldal: cloudantivirus.com/hu

Frissítve: 2020. április 7. 12:21

Hasonló programok: 64 bites program, Freeware, Magyar nyelvű program, Vírusirtó, tűzfal, védelem

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 9 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Sanya

Köszönöm hogy válaszoltál amúgy ezt a vírusirtót Bitdefender 2012 Free Edition lehetetlennek tünt kitörölni én csak azt hittem hogy vísszatelepitettem a bevált Panda Cloud Antivirust. Másnap bekapcsoltam és ez a kép fogadott a biztonságiközpontban hogy két vírusírtó van bekapcsolva kikapcsoltam a Pandát és kiírta a számitógép hogy a Bitdefender antivírus be van kapcsolva hát gondoltam kítörlöm mind a kettöt és újra felrakom a Pandát . Oké Panda unistaller na most jött a meglepetés vezérlőpult- programok telepitése és törlése sikertelen ugyan ugy rajta volt a gépen az ístennek nem lehet tőle megszabadulni ha nem tetszik a program valakinek a vezérlőpult- programok telepitése és törlésével nem lehet eltávolitani külön unstallerel is próbáltam Revo unistaller sokat kipróbáltam egy napom ráment. Gondoltam másik nap és ha kikapcsolnám a vírusírtót ? És csodák csodája sikerült már sok vírusírtót kipróbáltam de ilyen hülye megoldást még nem tapasztaltam a Comodo internet securityt az Avastot az Outpost Internet Security Suite Freet az AVG-ét a ZoneAlarm Free Antivirus+Firewallt mindet ki lehetett törölni . De az a lényeg hogy sikerült soha többé nem törlöm ki a Pandát ez a tanulság nekem :-)

Zsolt

Ha bírja a géped semmi probléma nincs azzal, hogy több tűzfal van bekapcsolva. Sok tűzfal ki sem kapcsolja a Windowsost, hanem csinálnak egy szabályt, hogy a másik futhat. Vagy esetleg rákérdez valamelyik, hogy van itt egy ilyen hogy … mit akarsz vele tenni?
Olyan tűzfalak és védelmi programok is vannak, amik közlik, hogy ki kell kapcsolni a Windows tűzfalat, kikapcsolják e …. vagyis, ha ez nem kapcsolta ki, akkor jó eséllyel mehetnek együtt is. Nagyobb védelem :-)

Ha valami lassulást tapasztalsz, vagy olyasmit, hogy ez+az nem tud elindulni, akkor ráérsz bogarászni a tűzfalak környékén … szerintem.

Sanya

Kérlek válaszolj mert tanácstalan vagyok előre is köszönöm :-)

Sanya

Szia lenne nekem egy olyan problémám hogy feltelepítettem ezt a vírusirtót Bitdefender 2012 Free Edition na az lenne a problémám hogy ebben szerintem a leírtak alapján ugyebár nincs tűzfal de ahogy néztem a biztonsági központot az a leírás fogadott mintha kettő tűzfal lenne bekapcsolva kikapcsoltam a windows tűzfalat és ezt írta ki a(z) % 1 jelenleg be van kapcsolva szóval töröltem visszatelepítettem a jól bevált Panda Cloud Antivirust de a leírás ugyanúgy megmaradt szóval most inkább visszakapcsoltam a windows tűzfalat de olyan mintha kettő lenne bekapcsolva mit tanácsolsz maradjon így ? ezt írták a BitDefender Antivirusról bemásolom bitdefender.com

Zsolt

Többen is ezt állítják magukról :-)

Én életem során már legalább ötről állítottam ezt, de mára már abbahagytam az ilyesféle rangsorolást. A Panda mindenképpen ezek közé sorolható, főleg a fizetős változatai és mondhatnám még a Comodo, Avast, AVG, stb-ket.

Igazából nem tudok válaszolni a kérdésedre, de egyet biztosan tudok. Olyannal még nem találkoztam amivel 1-2 éven belül ne akadt volna valami gondom.

De ha komolyan érdekel ez a dolog, akkor elemezd ezt a képet.
virusbtn.com/vb100/RAP/RAP-quadrant-Apr-Oct11-850.jpg
Figyelemreméltó a jobb fenti TrustPort, amihez még nem volt szerencsém, de nem kizárt, hogy lesz!

robi

Melyik a legbiztonságosabb vírusirtó?

Norbi

Én is avastot használok, csak kíváncsi voltam hogy milyen a panda. De maradok a jól bevált avastnál.
:-)

Zsolt

Na most mit válaszoljak …
Az Avast-al párhuzamosan nem használtam még, tehát nehéz megállapítani, hogy valamit elkapna e amit az Avast nem vagy fordítva, épp hogy átengedné, amit az Avast nem.

Én Avast-ot használok, de szerintem ez sem rossz, egyszerűbb, valóban nem zaklat szinte soha, bár az Avast-nál is van játék üzemmód…

Remélem segítettem a döntésben! :-)

Norbi

Az avast! Antivirusnál jobb vírusírtó?

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.