Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFájlkezelő, Linux, Magyar nyelvű program, Open Source, Titkosítás, adatvédelem, biztonság, Tömörítő - archiváló → PeaZip tömörítő

PeaZip tömörítő

Nyílt forráskódú több operációs rendszeren működő archív fájl kezelő és titkosító program.
Már több mint 150 archív fájl formátumot támogat, azaz létrehoz, darabol vagy egyesít, átalakít, kicsomagol és jelszóval véd. Olyan nyílt forráskódú technológiákra támaszkodik, mint 7-Zip, FreeArc, PAQ és UPX.

  • Legfrissebb: PeaZip 4.8
  • open source
  • magyar nyelvű
  • Készítő: Giorgio Tani
  • Operációs rendszer: Windows 32 és 64 bit, Linux
  • 7,41 MB
  • képernyőképek

Rövid leírás: tömörítő, peazip

A PeaZip telepítése közben erre figyeljünk!

A PeaZip telepítésekor feltehetnénk az AVG Security Toolbar-t, és az ő biztonságos oldala szeretne lenni a kezdőlapunk, továbbá az alapértelmezett keresőnk pedig az AVG Secure Search. Ha a Custom Installation lehetőséget választjuk, és az ott található Install … és Set … kezdetű izékből kivesszük a pipát, akkor a telepítésük nem történik meg.

Ha mégis felkerültek volna, akkor a böngészőnk beállításaiban és a kiegészítők között törölhetjük ami nem kell, és visszaállíthatjuk a kezdőlapot, az alapértelmezett keresőt.

frissítés

A 4.8-as PeaZip pár változása: az Image manager kezeli a bmp, jpeg, png és tiff kép formátumok forgatását, tükrözését, vágását, átméretezés és átalakítás egy menetben lehetséges, menük és fájl böngésző továbbfejlesztése, bővítése, továbbfejlesztett levélküldési lehetőségek, telepítés közbeni “No system integration” lehetőség, ezáltal nem épül be a menübe, nem fogja alapértelmezetten megnyitni az archíve fájlokat, stb … a beállításoknál bekapcsolható a rendszer integráció, ha mégis szeretnénk. További fejlesztések, kisebb hibajavítások …

A 4.6-os PeaZip változásai: Pea, UPX tömörítők frissítése, navigáció és menük bővítése, eszköztár továbbfejlesztése, biztonsági törlés és beállítások gomb az archívum kezelő eszköztárában, már összesen 157 kiterjesztést támogat, most az IMA, IMG, IMZ lemezképekkel és az AIR Adobe installer fájl kiterjesztésével bővült. Ezenkívül felsorolhatatlan mennyiségű újdonság és frissítés található az új verzióban.

Letöltés és képernyőképek

PeaZipA PeaZip letöltése
64 bites PeaZip
Hordozható PeaZip
PeaZip letöltése Linuxra, köztük hordozható verziók is

Weboldal: peazip.org


Frissítve: 2017. augusztus 17. 21:19

Hasonló programok:

Fájlkezelő, Linux, Magyar nyelvű program, Open Source, Titkosítás, adatvédelem, biztonság, Tömörítő - archiváló

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:

Kattints a fehér négyzetre a "Nem vagyok robot" szöveg előtt!
Majd ha nem vagy robot, elküldheted a hozzászólást!

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2019 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.