Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFreeware, Képszerkesztő, Magyar nyelvű program, Telepítés nélkül → PhotoFiltre képszerkesztő letöltése

PhotoFiltre képszerkesztő

A PhotoFiltre képszerkesztő program kisméretű, gyors és a saját szűrői mellett rengeteg beépülővel bővíthető, többek között a vörös szem effektus korrigálása, képlopás, HTML-be a képek szétvágása, animált GIF szerkesztése, és sorolhatnám még mik ezeknek a feladatai. Képes rétegek kezelésére is. Telepíthető és hordozható változata is létezik.

photofiltre
  • Verzió: PhotoFiltre 7.2.1 (angol), 6.5.3 (magyar)
  • freeware
  • magyar nyelvű (csak a 6.5.3 hordozható)
  • Készítő: Antonio Da Cruz
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8, 10
    32 és 64 bit
  • 1,64 – 5 MB

Képszerkesztő: PhotoFiltre
Magyar nyelvű Súgó: F1 (nyilván csak a magyar nyelvűben)
Telepítés nélkül használható program

A PhotoFiltre könyvtárba csomagolódik ki, majd onnan a PhotoFiltre.exe fájllal indítható a képszerkesztő program.

A 7-es verzió a PhotoFiltre7 könyvtárba csomagolódik ki, ahonnan a PhotoFiltre7.exe fájllal indítható.

frissítések:

A Photofiltre 7.2.1-ben nem tudom pontosan milyen változások találhatók a 7.0.1-hez képest, de az biztos, hogy megjelent benne a szerkesztett kép mellett egy réteg előzmény sáv. Ezt a fizetős PhotoFiltre Studioból kapta.

A PhotoFiltre 6.5.3-ban leginkább hibajavítások kaptak helyet.
A 7.0.1-es verziót pontosan nem tudom miben jobb, de pl. több előre beépített eszközt, mintát találtam benne, az biztos, és sajnos az is biztos, hogy megváltozott a nyelvi verziók kezelése, vagyis az eddigi magyar nyelvi fájllal és módszerrel nem tehető magyar nyelvűvé a felülete. Reméljük ez átmeneti kellemetlenség lesz csak …

Letöltés és képernyőképek

PhotoFiltre képernyőképek
A hordozható magyar nyelvű PhotoFiltre letöltése (6.5.3)
PhotoFiltre 7.x letöltése angolul
A hordozható PhotoFiltre 7.x letöltése

PhotoFiltre beépülők, bővítéshez

Weboldal: photofiltre.com

Frissítve: 2020. április 5. 21:49

Hasonló programok: Freeware, Képszerkesztő, Magyar nyelvű program, Telepítés nélkül

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 27 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Nem értem őszintén szólva … így néz ki a menü:
photofiltre textura

Az természetes, hogy a maszk megváltoztatja a képet, aztán adhatsz neki textúrát …
Nem értem pontosan mit szeretnél.

Anna

Kedves Zsolt!
Valami megsérülhetett a PFS-ban, mert amikor a Textura MÁS-ra kattintok, akkor a Mask jön elő és teljesen megváltoztatja (szürke lesz) a texturát.
Már töröltem a progit és minden “alkatrészét”, feltöltöttem, és ez a hiba újra megjelent. Kérem segítségedet.

Zsolt

Köszönjük, de ez nem a PhotoFiltre Studio, ugyanis az nem ingyenes program, amit belinkeltél, az egy 30 napos korláttal rendelkező próbaverzió, shareware. A PhotoFiltre 7.2.1-nél leállt az ingyenes verzió, ebből 2013 óta nem született újabb változat. A 10-es PhotoFiltre Studio nyelvi fájlja pedig valószínűleg nem jó ehhez a verzióhoz.

Tamás

A PhotoFiltre Studio 10.10.1 már 2015 november 12 óta elérhető a magyar nyelvi fájl a hivatalos oldalról letölthető photofiltre-studio.com/download-en. Tartalmaz egy magyar nyelvi fájlt és egy Windows .chm súgót benne van minden információ a honosítás gyors elvégzéséhez.

Zsolt

Szia!
Ezt mindjárt frissítem is, kicsit lemaradt … a magyar nyelvű szerintem marad is 6.5.3 az angol már 7.2.1, de az általad használt PhotoFiltre Studio X már 10.10-es verziónál tart, úgyhogy ebből is eredhet a különbözőség, de mindjárt keresem …
A magyarban és a régebbi angolban nincs, de a legújabb ingyenes angol nyelvűben benne van amit keresel. Innen elérheted: photofiltre-studio.com/pf7-en.htm … gondolom neked a Portable kell. Sok sikert!

Alexa

Szia,
Gyors kérdésem lenne. Részemről otthon a PFS X verzióhoz szoktam (nem saját gépen vagyok, telepítésről letiltva, így találtam rá a tiédre). Ebben a verzióban a rétegeket meg lehet valahogy jeleníteni? Gondolok arra, hogy a kép mellett minden réteget (másolás/beillesztés, feliratok, stb) külön listában megjelenített. Mert alapból bizony nekem ezek nem látszanak. :(

Zsolt

Nem tudom. Az nem az ingyenes verzió, innen pedig csak az érhető el. A Studio X-et még nem láttam közelebbről…

Névtelen

karandi vagyok. szeretnem kerdezni hogy a fotofilter studio x-ben miert nem mukodik axenofex2 program? mikor megnyitom a programot minden szepen latszik de miutan leokezom akkor mar a foton csak egy fekete lap latszik nem tudom miert. varom a valaszat, elore is koszonom

kárándi imrre

karandi vagyok, honnan tudnek letolteni egy magyar ingyenes foto filtert amekben van radir is elore is koszonom

Zsolt

Igen, magyar nyelvű.

Szabina

Magyar?

Névtelen

:)

Zsolt

Örülök, hogy megoldódott … :-)

Ildikó

Kedves Zsolt, ez mind egyértelmű nekem is. :) Közben rájöttem, az volt a probléma, hogy a varázspálca opció használatban volt folyamatosan míg próbálkoztam és így nem engedte. :)Köszönöm a válaszokat!

Zsolt

Ha a varázspálcával kijelölünk egy területet, akkor azt kimásolhatjuk, kivághatjuk vagy törölhetjük. Ha a kijelölt területre jobb gombbal kattintunk, akkor ott a megjelenő menüben található minden opció.
Itt is, ahogy a Windowsban és más programokban általában, használhatjuk a Ctrl+C és Ctrl+V billentyű kombinációt, azaz másolás és beillesztés, a Ctrl+X az pedig a kivágás. Ezeket a lehetőségeket a program fenti menüsorából is elérhetjük a Szerkesztés menüpontból.

Ha a beillesztést nem ajánlja fel, akkor nincs kivágva vagy másolva a kijelölt rész, azaz nem kerül a vágólapra, vagyis nem talál semmit az erre elkülönített memória részben, tehát nem ajánlja fel az azzal végezhető műveleteket sem.

Ha még van valami, szívesen válaszolok … :-)

Ildikó

Kedves Zsolt! Valamit biztosan rosszul csinálok, mert a beillesztés lehetőséget nekem nem is ajánlja fel.:)

Zsolt

Kedves Ildikó!

A kivágott rész ilyenkor a vágólapon van. Vagyis Ctrl-V-vel bárhová beilleszthető, pl. ugyanabba a képbe máshová, vagy egy új üres vagy képet tartalmazó ablakba is.

Ildikó

Kedves Zsolt segítségre lenne szükségem! :) Ha miután a varázspálcával kijelölök és körbevágok egy alakzatot utána eltűnik és nem tudom, hogy honnan tudom előkeresni. Mindig csak az üres kép marad és nem találom a kivágott részt.:)))

Zsolt

Nem a képre, a linkre, de normális esetben csak simán rá kell kattintani és kész.

Névtelen

hiába pl a firefoxal dolgozok és ahogy írtad fent jobb egér gomb és mentés másként, csak kép formátumba vagy mi aszarba másolja, nem lehet leszedni sehogy!

Zsolt

Érdekes… Próbáld ki úgy, hogy jobb gombbal kattintasz a linkre, majd kiválasztod a linkről való letöltést. Minden böngészőnél más, pl. Internet Explorer: Cél mentése másként – Firefox: Hivatkozás mentése más néven – Google Chrome: Link mentése másként

Marta

Bocsi de én nem tudom letölteni, segítenél? :) Amikor rákattintok a letöltésre, akkor nem tölti le hanem Run-ba hozza elő és nem tudom megnyitni..:(

zsoltiiii

hogy kell letölteni???

Zsolt

Igen az.
Jó hogy kérdezted, mert észrevettem, hogy a magyar nyelvi fájl nem elérhető. :-)

oláh noémi

Ez a képszerkesztő magyar?

Barbyy

Hát ez a képszerkesztő nagyon jónak tűnik. ennyi.

Zoltán

Erről álmodom és meg akarom szerezni köszi.

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.