Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFreeware, Képlopó, Képnézegető, Képszerkesztő, Magyar nyelvű program → Photoscape képszerkesztő letöltése

Photoscape képszerkesztő

A Photoscape egy könnyen kezelhető, sokoldalú képszerkesztő program, ingyen és magyar nyelven. Egy közös indítófelületről választhatjuk ki a kép alakító program moduljait, amik képnézegető, képszerkesztő, animált GIF készítő, tömeges fájl átnevező, nyomtató, kötegelt szerkesztő, effektező, keretező, kép egyesítő, nyomtatvány minta szerkesztő, kötegelt kép daraboló, képernyőmentő, színmásoló, Raw konvertáló programok.

photoscape
  • Verzió: Photoscape 3.7
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: MOOII TECH
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8, 10
    32 és 64 bit
  • 20,3 MB

Képszerkesztő: Photoscape

A Photoscape telepítése közben erre figyeljünk!

A telepítés elején, ha nem akarjuk, akkor ne telepítsük a Google Drive-ot, PC Speed Up-ot vagy az Optimizer Pro-t.
Valamelyik felajánlkozik, nem tudom mitől függ, hogy melyik.

Ha mégis feltelepítettük volna, akkor a Vezérlőpultból eltávolíthatjuk a telepített programok sorából őket.

frissítések:

A 3.7-es verzió pár újdonsága: új Black & White és Bandicoot szűrő a szerkesztőben, Smart Blur effekt az Effekt ecsetnél, 29 új film effekt, Film Effekt felhasználói felület frissítés, az AniGif felület is frissült, javult, és még kisebb hibajavítások.

Photoscape 3.6.5 változások: sok szűrő működése gyorsabb lett, új szín hőmérséklet szűrő került a programba, továbbfejlesztett JPEG minőség beállítások, homályosító ecset és vágás eszköz javítás és pár szűrő és kisebb hibajavítás.

A Photoscape 3.6.3 verziójának változásai: Homályosít – Erős és Jitter effekt hozzáadva, tükrözés lehetőség hozzáadva, további szűrők és keretek, jpg kiterjesztésbe mentési hiba javítva, Exif funkció továbbfejlesztve, Photo Development Service szolgáltatás megszűnt, további hibajavítások.

3.6.2 verzió: Az Összekapcsolás és a Gif animáció is megjelent fülként, Exif gomb a szerkesztő fülön, Samsung Raw fájl támogatással bővült a Raw konverter, felhasználói felület továbbfejlesztés, kisebb hibajavítások.

3.6.1 verzió: Egy mentési hiba javítása, szerkesztőben ikon gomb hozzáadva és ikon bemenet hiba javítva. Crystallize és Blur Brushes hozzáadva a szerkesztő Effect Brush-hoz. A Brighten, Deepen és Darken Brushes pedig felújítva, és további kisebb javítások.

Photoscape Tutorial with Effects For Beginners #1

Photoscape – Effect Brush

Letöltés és képernyőképek

Photoscape képszerkesztő
A Photoscape letöltése

Weboldal: photoscape.org/ps

Frissítve: 2020. április 5. 21:52

Hasonló programok: Freeware, Képlopó, Képnézegető, Képszerkesztő, Magyar nyelvű program

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 81 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Gyula

translate

Zsolt

Mivel nem tudom nálad milyen környezetben fut, továbbá nálam Windows 10-en minden gond nélkül fut a régi és az új verziója is, ezért csak azt tudom tenni, hogy idézem a letöltőoldalán találhatókat, majd megpróbálom értelmezni is. Tehát …

“This software is Microsoft Windows compatible. (Microsoft Windows NT/2000/XP/Vista/7/8/10)
If you are a user of Windows 98 or Me, please use PhotoScape 3.4
If you are a user of Windows 10 or Mac, please use PhotoScape X”

Vagyis ebből úgy tűnik, hogy a legújabb PhotoScape “Windows NT/2000/XP/Vista/7/8/10” kompatibilis, ha pedig mégsem, akkor Windows 10 és Mac felhasználóknak ott a PhotoScape X.

Mint írtam nekem minden verzió működik, ezért nehéz rekonstruálni … elképzelhető, a lejjebb írottak mellet még, hogy a c:\Program Files (x86)\PhotoScape\ könyvtárban lévő *.dll fáklok inkompatibilitása, illetve nem megléte okozza a problémát. Annyit meg tudnál nekem nézni, hogy a … ja először is milyen oprendszert használsz? … aztán, hogy van e a c:\Windows\System32\ könyvtárban GdiPlus.dll nevű fájl?

Wagga

Én sem tudom már jó ideje telepíteni. Régebben évekig használtam, aztán valami miatt nem működött tovább és azóta sem tudom újra telepíteni, sem a régi, sem az új verziókat. Ezt írja ki: “Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.”
De persze nem oldódik meg újabb és újabb telepítéssel sem. Mi lehet a megoldás?

Névtelen

Windows 7 van a gépen.
De azért köszönöm szépen a segítségedet.
legalább némi fogalmam lett arról,mi okozhatja,ezt a dühítő hibát!
Köszönöm!
Gábor

Zsolt

Nem tudom sajnos mi okozhatja … Valószínű, hogy valamiféle inkompatibilitás. Mivel a program már elég rég nem frissült, valami oprendszer, vagy pl. videókártya driver frissítés miatt lehet, de ez csak tipp. Ha esetleg Windows 10 van a gépen, akkor ki lehet próbálni a direkt arra írt PhotoScape X-et.

Névtelen

Igen, sajnos ez a helyzet! Néha úgy gondolja,ezt most “nem mentem el” és besötétül kékre, majd mentésnél fehér kocka lesz belőle, és a mappából is eltűnik!
Eddig ezt nem csinálta! 3 hete zavarodott meg valamiért

Zsolt

Nem jutottam közelebb … Ez a sima képszerkesztésnél történik, tehát egy kép mondjuk … vágása? És az album ez esetben a mappát jelenti, ahol volt a kép?

Zsolt

Nincs ötletem sajnos, próbálkozom vele … majd írok még.

Névtelen

Sziasztok!
Mostanában képszerkesztésnél egyes képeket szerkesztés,és mentés után üres képet mutat
és el is tűnik az albumból!
Ennek mi lehet az oka??
Köszönöm a segítséget,ha van!

Zsolt

A fekete-fehér képből nem fogod tudni az eredetit visszanyerni, maximum úgy menne, hogy az eredetinek bizonyos részét fekete-fehérre változtatod … na mondjuk az sem feltétlen ezzel …

Naszy

Szia.
Fekete fehér képből szeretnék olyat csinálni hogy csak néhány részt hozok vissza eredeti színre. Olyat tud ez a program? Mert még nem találtam meg. koszi

viktor

Sziasztok, több éve minimum 2 éve használom a photscape programot,de tegnap óta mióta ujra telepítettem nem indul el már vagy már 10 x de nem tudom mi van, semmit nem csinál csak nem indul el

Zsolt

Olvasd el az oldalon lévő dolgokat, különös tekintettel a képernyőképekre! → Itt ni !
Remélem nem gondolod, hogy én szerkesztettem rá utólag a képekre a magyar feliratokat …

Győzike

Nekem ez még mindig angol! És az van kiírva hogy magyar azért már nem kéne becsapni!

Zsolt

Itt próbálod, balra lent? …
Photoscape nyelv

… mindegy …

A c:\Users\Te felhasználóneved\AppData\Roaming\PhotoScape\ mappában van egy photoscape.cfg fájl, ennek a második sora vonatkozik a nyelvi beállításokra. Ha üres, akkor a rendszer beállított nyelvét veszi át, ha van olyan benne, ha nincs akkor gondolom angol, egyébként pl. a language.lang = hu magyar, a language.lang = en angol.
De hogy mitől bolondult meg, azt nem tudom …

Holler Natália

Akármit csinálok, nem tudom magyarra állítani a programot. Már ezer éve ezt használom, és eddig magyar volt. Ma bekapcsoltam, és orosz volt a menü. A magyar lehetőséget fel sem ajánlja, és az angolra sem tudom átállítani. Eddig még ilyesmi nem fordult elő velem. Megállt a tudományom. Pedig nem most kezdtem. Még a neten is általában megtaláltam a megoldást. De most az sem segít.

Zsolt

Ha az eltávolítással van baja, akkor még itt: c:\Users\Te felhasználód\AppData\Roaming\PhotoScape\ vannak dolgok, konkrétan a Photoscape mappát töröld, de nem hiszem hogy ez a probléma. Még nem találkoztam ilyennel, és most kétszer feltelepítettem, minden rendben ment.
Ez inkább Visual C++ runtime errorhoz hasonlít …
Próbáld meg innen: Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package letölteni a rendszeredhez megfelelőt. Ez hátha rendbe hozza, pótolja, felülírja, stb… amit kell.

Ted 59

Help!
Kb. egy éve szeretném újratelepíteni a PhotoScape programot, de bárhonnan telepítem, az alábbi hibaüzenet ugrik fel:Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a párhuzamos konfigurációja helytelen. A rossz próbálkozások Revoval eltővolítva. Op. Win 7. A segítséget előre is köszönöm.

Zsolt

Most letöltöttem, feltelepítettem, elindítottam, simán működik.
Neked mit csinál miközben nem működik? Leírnád pontosabban? És milyen oprendszeren?

Antal Alexandra

nekem nem megy

Starck

Átraktam ide, nem sokára válaszolok is…

Zsolt

photoscape-letoltes#comment-2603
Innentől felfelé már volt erről szó … Hátha segít neked is.

Alpár

Nekem nem magyar! Mit tegyek?

Zsolt

Igen, kipróbáltam, megy.

bettina

szia, win8-on is elfut?

SZANDI

ÉN MÁR TUDOK SZERKESZTENI :)

Zsolt

Sajnos nincs ötletem…

Nobody

nem tudom, nemrég töltöttem le őket. és hiába.

Zsolt

Nem tudom … nem lehet, hogy tényleg van valami ilyesmi a képekkel, már hogy nem létezik vagy nem olvasható?

Nobody

Ezt írja ki, le is fotóztam. kepfeltoltes.hu/130713/ccc_www.kepfeltoltes.hu_.png

Zsolt

Valószínűleg a registry-be szeretne írni, ezt a legtöbb program megteszi. Engedélyezd nyugodtan, ezt valószínűleg Win7-en is megkérdezi. Ettől még működhet, csak biztonsági okok miatt megkérdez téged. Más gond nincs vele?

Ibránszki Anna

Sziasztok!Sajnos nem működik a Win8-on. :/ Azt írja ki: “Engedélyezi, hogy a következő program módosításokat hajtson végre a számítógépen?” Mit takar pontosan az a “módosítás”? Mit tegyek?

Zsolt

Telepítettem, és nekem működik, úgy, ahogy a képernyőképek között is látható. Úgyhogy valahol máshol keresendő a hiba.
Szóval mondjuk így nem látható? : photoscape-screenshot-2.jpg

Zsolt

Mindjárt megnézem …

Nobody

Nekem nem megy Windows 7-en, miért? Nem jelennek meg a képek sem oldalt.

Zsolt

Igen Windows 8-on is fut, mindjárt átírom …

Nikolett Nagy

Még egy kérdésem lenne: Windows 8-ra is letölthető? Mert fent csak Windows NT-t és 7-et látok. Köszönöm

Zsolt

Igen van montázs készítő része is.

Nikolett Nagy

Ennél a programnál van olyan,hogy képmontázst lehet csinálni? Köszönöm! :)

Zsolt

Ezzel nem, erre felé kell keresgélni: Windows Live Movie Maker vagy Windows Movie Maker XP

Norbert

Ha összeálítok egy albumot megtudom ezzel a programmal oldani hogy felveszem cd/dvd-re. majd ezt dvd lejátszóban lajátszani és zeneszámot is szeretnék alá tenni??????????

Zsolt

Szerintem a 3.5-ös is tudja, a 3.6.2 biztos …

Többel úgy csinálhatod, hogy Kötegelt szerkesztő, hozzáadod a kívánt képeket, majd baloldalon Objektum fül, hozzáadod a Fotó 1-et, majd átlátszóságon és elhelyezésen változtatsz a kép neve melletti kis sárga ceruzára kattintva.

Sok sikert!

Pami

Kedves Zsolt! A 3.5. verzió is tud vízjelezni? Ha igen, egyszerre akár 50 fotót is ki lehet jelölni erre a műveletre? Ha ez a verzió nem tud vízjelet készíteni, a 3.6.2. verzió biztosan, csak azt nem tudom, van-e magyar nyelvű változata. Előre is köszönöm a vélhetőleg gyors válaszodat.:-D Üdv: Pami

Dorcy

Nagyon jó ez a program

Zsolt

A Photoscape Windows NT, 2000, XP, Vista, 7, 8 rendszerekkel kompatibilis, vagyis olyan gépen fut, amire ilyen operációs rendszer lett telepítve. Ilyen mobil telefon pedig nincs, mert Windows Mobile rendszeren sem futna szerintem, mindenesetre a felülete nem érintőképernyőre van tervezve, az biztos. Szóval telefonon nélkülöznöd kell sajnos …

Morvai Erika

Hali.
:)
Valaki megmondaná vagyis leirná, hogy a photoscape
progit hogy lehet letölteni mobil telóról telóra.
Mert sajna nincs gépem de a telefonomon szeretném ezt a
programot használni.:)
Ha valaki tud kérem segítsen. Előre is Köszönöm.:)

Nagy Zsanett

nagyon jó képszerkesztő :)

Honetzy Natália

Oké,köszi! :)

Zsolt

Mindegyik képre egyenként, vagy mindre ugyanazt, tehát “vízjelet”?
Ha mindegyikre, akkor azt az egyes képeken kell megcsinálni, mielőtt “mozgóképet” csinálsz belőlük, ha vízjelet … :-) … akkor is.

Honetzy Natália

Sziasztok!
Csak egy kérdésem lenne. Hogy, ha mozgó képet csinálok, akkor, hogy lehet rá írni? Vagy egyáltalán lehet?

Hideg Mónika

Majd még játszom vele, és remélem rájövök hogy mi mindent lehet csinálni. Eddig jó.

Zsolt

:-) Szívesen!

Zoli

Nem szeretnék “nagy szavakat” használni, de nagyon nagy ÁSZ vagy! Simán átváltott magyarra, miután útmutatásod alapján rájöttem, hogy a nyelvi beállításoknál bent maradt az angol, mint alapértelmezés!! (mármint a számítógépen. Holland volt a gép, és szakember állította át, ez valahogy lemaradt) Így még nagyszerűbb ez a képszerkesztő! Nagyon szépen köszönöm!!!

Zsolt

Üdv!

Nem kell külön, letöltöm, feltelepítem és semmit nem kell hozzá átállítani, magyar. A nyelvi menüben pedig az van, hogy angol és magyar.

Az lehet, hogy az oprendszer nem magyar nyelvű, vagy a nyelvi beállításai… szóval nem úgy ismeri fel a program, hogy szükség lenne a magyar nyelvi fájlra mikor telepíti. Illetve nem tudom, hogy van e magyar nyelvi fájl, mert telepítés után én nem találtam, (mert el akartam küldeni), de mégis magyar, mindjárt kitalálom …

Nos, be van építve a nyelv, de be lehet állítani úgy, hogy megkeresed a C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\PhotoScape\photoscape.cfg fájlt, és ebben a második sorban language.lang = hu legyen. Alapértelmezetten nincs az egyenlőségjel után semmi, ilyenkor használja az általa vélt rendszernyelvet.

Sok sikert!

Zoli

Szia Zsolti! A magyar menü elvileg letöltődik, vagy külön lehet leszedni hozzá? Kétszer telepítettem, semmi gond nem volt, de csak egy szótár lehetőséget ír ki, maga a nyelv választó menü látszik ugyan, de nem aktív, csak angol nyelvet ad meg választási lehetőségnek. Igaz,így is zseniális progi, el lehet rajta igazodni. Köszi szépen!!

Zsolt

Nem tudom mi lehet a gond.
Az első ami feltűnt, hogy save/mentés gombot írtál, de én csak sima Mentés-t látok itt.

Leírom mit csináltam: elindítottam a programot, ott a körben a Gif animáció gombra kattintottam, majd oda dobáltam 3 jpg képet a Dobd ide a fotót helyre, majd jobb fent Mentés gomb és kész. Megnéztem az elmentett gif fájl, és működött. Ennyi.

Zsófia

Nagyon jó a program, könnyen rájöttem, hogyan kell kezelni, csak az a gondom, hogy a gif animációt nem tudom elmenteni, hiába kattintok a save/mentés gombra. Próbáltam a Ctrl+S kombinációval is. Szóval nem működik.
Valami hiányzik, vagy valamit nem jól csináltam?
Köszönöm, Zsófia

Zsolt

Szia!
Nem biztos, hogy jól értem a kérdést, de átméretezni a Szerkesztőben lent az Átméretezés gombbal lehet, ott vannak fix előrebeállított értékek a menüben, és lehet ezeket módosítani szabadon, ha a gombra kattintasz, nem a menü nyílra. Ha az érdekel, hogy pixelről hol lehet pl. mm-re átállítani, azt hiszem azt nem lehet.

Erika

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a pixel méretezést hogy lehet átállítani ebben a programban???

Zsolt

Letöltöttem, sebesen feltelepült minden gond nélkül. Nem tudom. Milyen Windowsra telepíted?

rebi

Egy darabig telepíti azt utána leáll miért??? help!

Zsolt

Igen.

nikxxy

a letöltés ingyenes ?

Zsolt

Anélkül hogy tudnám pontosan, hogy mit akarsz szerkeszteni egy képen, nehéz lenne elmondani.
Kiválasztod a Szerkesztést az elején … és nézd meg a videókat, segíthet, hiába nem magyar nyelvű.

Földesi Szabolcs

Hogy kell képet szerkeszteni???

Zsolt

Ilyesmire nem pont ez való, a képszerkesztő programok közül válaszd pl ezt: Paint.NET

Timi

Én nem tudok képet csinálni itt képre akarok irni de nem megy :'(

Zsolt

Megnyitod a képet a Szerkesztőben, majd jobb lent Mentés és ott Mentés másként, majd itt kiválasztod a Fájl típusát.

Imre

És a fenti programmal hogyan tudom a képeimet JPG formátumúvá tenni?

Zsolt

Képes rá, de arra vannak jobb eszközök is, pl: Faststone Photo Resizer vagy a képnézegetők között az XnView, Irfanview.

Imre

Képes az összes, a gépen található kép JPG formátumúvá alakítására is? És ezt hogyan teszi, vagy hogy kell megtenni?

Zsolt

Kipróbáltam most … letöltöttem, telepítettem, elindítottam. Semmi gond.
Neked mik a tünetek, milyen hibaüzenet vagy valami … ?

Milonka

Én letöltöttem a programot de telepíteni nem bírom.
Eddig ilyen gondom nem volt.
Pedig nagyon szeretném.

Zsolt

Nem próbaidős. Teljes értékű, ingyenesen használható.

dodo

Ez próba idős, tehát csak 30 napig lehet használni ? :D

Zsolt

Nem értem. Segítenék, de tényleg nem értem.

Deák Sándor

Kérdésem az hogyan lehet egy képkeretben több fotót be illeszteni? Nekem nem sikerült,egyet be lehet illeszteni de a másik fotó hely megszűnik átlátszónak. Ha valaki tudna segíteni meg köszönném üdvözletem Sándor

Tynki(L)

nagyon jó képszerkesztő program

csilla

Nagyon jó ez a program.

csernus tünde

király

Husztii krisztina

Legjobb ♥

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2022 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.