Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokAdat visszaállítás, Fájl, fájlrendszer karbantartás, Freeware, Hardver → Power Data Recovery Free Edition

Power Data Recovery Free Edition

A Power Data Recovery feladata az elveszett partíciók helyreállítása, sérült vagy formázott meghajtókról, partíciókról fájlok visszanyerése, törölt fájlok visszaállítása. Mindezt memória kártyákról, merevlemezről, CD/DVD-ről és mindenféle mobil eszközökről. Az ingyenes változat 1 GB-ig állítja vissza az adatokat. Ne arra a meghajtóra töltsük le, amiről vissza szeretnénk állítani az adatokat, mert ez további adatvesztést okozhat!

minitool-power-data-recovery
  • Verzió: Power Data Recovery Free Edition 7
  • freeware
  • Készítő: MiniTool Solution Ltd.
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8, 10
    32 és 64 bit
  • 21,5 MB

Törölt fájl és partíció helyreállító: Power Data Recovery
Telepítés elején figyelmeztet, hogy NE arra a meghajtóra telepítsük, ahonnan adatokat szeretnénk visszaállítani!

MiniTool Power Data Recovery 6 Free

Letöltés és képernyőképek

Power Data Recovery Free képernyőképek
A Power Data Recovery Free Edition letöltése

A weboldaláról mindig a legfrissebb tölthető le: powerdatarecovery.com/download

Frissítve: 2020. április 5. 22:11

Hasonló programok: Adat visszaállítás, Fájl, fájlrendszer karbantartás, Freeware, Hardver

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 16 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Viktor

Köszönöm szépen a segítséget és az információt

Zsolt

Egy biztos, audio CD-ről adatokat magára a CD-re visszaállítani semmiképp nem lehet. Szóval a CD-t – úgymond – megjavítani nem lehetséges, ha csak nem újraírható, de gondolom nem az. Ha csak másolt CD, akkor elképzelhető, hogy valami nem épp mindennel kompatibilis fajta … nekem régebben CD-re írt képekkel volt olyan, hogy pl. bizonyos DVD lejátszók egyáltalán nem ismerték fel, mások meg percekig próbálkoztak míg sikerült, aztán egyszer csak eltűnt, ha olyan kedve volt …
Tehát vagy sérült, vagy “nem szeretik” a CD lejátszóid. Adatmentésre olyan megoldások vannak, amik ISO lemezképfájl készítenek neked, és abból újra megírhatod a lemezt.

Viktor

“autóba”-Rendes személygépkocsi CD lejátszójában próbáltam lejátszatni a CD-t de ekkor nem történt semmi

Viktor

Először is köszönöm a választ!
Vannak rajta karcolások és miután bele tettem gépembe ki jöttek azok a lehetőségek és én választottam az egyik közül de utána már semmit nem csináltam vele mert beijedtem , hogy valamit elrontottam.. utána többször bele tettem a cd olvasó és pl 10 alkalomból egyszer beolvasta a CD-t nem azt írta, hogy üres a CD és ilyenkor VLC-ben megnyitottam és ott volt az összes dal aminek rajta kellett lennie a CD-n de lejátszani egyiket se tudtam… ezután megpróbáltam autóba lejátszatni a CD-t de csak pörgött és nem tudott beolvasni semmit ezért gondolom , hogy elvesztek róla az adatok.. sajnos azt nem tudom előtte milyen volt mert kölcsönbe kaptam és nem próbáltam lejátszani .. és a második kérdésedre a válaszom, hogy a CD-ről próbáltam lementeni a dalokat a gépemre.. Remélem azért valamennyire sikerült megértetnem magamat.
Köszi előre is.

Zsolt

Hacsak nem újraírható CD volt, esetleg fizikailag sérült, pl erősen össze lett karcolgatva, én azt mondanám hogy semmi baj azzal a CD-vel. De ha újraírható volt, akkor is történik ez meg az, mielőtt formázódik a lemez, tehát az sem valószínű, továbbá a fizikai sérülés audio CD esetén okozna a legkevesebb kárt … meg gondolom vigyáztál rá, ha ennyire aggódsz az épsége miatt. Azt javasolnám, hogy próbáld ki valamilyen más – nem számítógép – lejátszóban is.
De lenne két kérdésem … pontosan mit jelent az, hogy elvesztek a dalok, miből gondolod, milyen jelei vannak ennek?
És hogy szeretted volna átmásolni. CD író programmal vagy rippelni, pl. mp3-ba?

Viktor

Helo.
Zene CD-ről próbáltam lementeni a dalokat és mikor betettem CD-t az olvasóba kijött 2 lehetőség egyik valami olyan volt talán hogy USB-s eszközzel volt kapcsolatos másik meg CD/DVD és én az elsőt választottam és ez után elvesztek a CD-ről a dalok… sajnos kölcsönbe kaptam és nem tudom mit tegyek , hogy eredeti állapotába adhassam vissza a tulajdonosnak.. választ előre is köszönöm!

Zsolt

Üdv … és köszönjük.

Kinga

Kedves Zsolt!

Először is, köszönöm a gyors válaszát!
Végül, nem ezzel a programmal, hanem a Wondershare Data Recovery-val sikerült visszahozni a képeimet.
Az eredeti programmal sajnos csak 100megát lehet ingyen lementeni, de találtam egy letöltős oldalon egy olyan verziót amivel korlátlanul tudom menteni a képeimet. Szerencsére nem igazán volt használva a törlés után az sd kártya, vagyis nem sokat írtam át az új képekkel, így összesen 25 képet nem kaptam vissza, de 1970et igen, szóval nagyon örülök neki és nagyon hálás vagyok, hogy létezik ilyen program. :))
Remélem, ha esetleg más is került ilyen helyzetbe a hozzászólásommal segíthettem. :)

Minden jót és sok sikert azoknak akik hasonló problémákkal küzdenek! ;)

Üdv, Kinga

Zsolt

Szia Kinga!

Először is csak ritka esetekben fordul elő, hogy minden fájlt hibátlanul vissza tud nyerni az ember az ilyesmi programokkal. Nem tudom mikor és hogy lettek törölve a fájlok, és nem tudom, hogy utána volt e bármi írási művelet a kártyán. Minden amit a kártyával csináltál a törlés után, felülírja az egykori fájlok nyomait. Továbbá ha ez nem egyszerre lett törölve, és közben használva volt, vagy esetleg a kártyára próbáltad meg visszaállítani az adatokat, további kihívás a program számára.

Ha a Power Data Recovery mindenképp meg akarja oldani, hogy csak 1 GB-t tudj visszaállítani, akkor nem olyan nagy feladat valami kis adatot elhelyeznie az SD-kártyádon, hogy innen már 1 GB vissza lett állítva, így viheted bárhová további GB-ok érdekében …

Szóval ennyi információból nehéz egyértelműen megmondani, hogy lehetne e még egyáltalán visszaállítani további fájlokat. Az itt lévő (csillagpor.hu/remek/programok/fajl-fajlrendszer-karbantartas-mentes-helyreallitas) programokkal próbálkoztál, és csak ezzel ment?

Ha pedig fizetni akarsz érte, akkor egyrészt érdemes szakembert keresni és árajánlatot kérni, de ha szoftvert vásárolnál, akkor szerintem itt nézz körül, nagyon jó összehasonlítása a legjobb fénykép visszaállító szoftvereknek: photo-recovery-software-review.toptenreviews.com

Kinga

Szerbusz Zsolt!

A segítségedet szeretném kérni!
Van egy 8 gigás memóriakártyám, amiről sajnos törölve lettek fontos képek. Az összes helyreállító program közül, csak ez az egy segített.
A program 1972 képet talált 6,7 giga méretben, de mivel csak egy giga ingyenes, annyit mentettem le.
Ezután fogtam a testvérem gépét, arra is letöltöttem a programot, megtalálta a képeket, kijelöltem a következő egy gigát, majd mentettem. Viszont ezeket a képeket már nem tudom megnyitni, nem lehet látni semmilyen fényképnézegető programmal, se a testvérem se a saját gépemen.
Mi lehet a baj vele, mi történhetett?
Azóta újra megpróbáltam a saját gépemmel, most már fizetnék is a programnak, hogy az egészet le tudjam menteni, de így sem jeleníti meg a képeket a program, mármint az előnézetet sem adja ki a képekről, így meg nem merek fizetni 90dollárt, ha aztán meg sem nyitja a képeket.
Kérlek segíts, hogy mi lehet a baj!
Előre is nagyon nagyon köszönöm a válaszod!

Üdv, Kinga

Zsolt

Üdv…

Ha tudod PC-hez úgy csatolni, hogy lássa a gép meghajtóként a belső memóriát, akkor ugyanúgy lehet, mint bármelyik lemezen.
Ha ez nem megy, akkor a mobilon kellene lennie egy ilyen programnak, de azok közül nem ismerek ingyeneset, szerintem nincs.

Heni

Veletlenul kitoroltem egy par kepet a telefon memoriajabol. Vissza lehet oket meg hozni? Letezik olyan program? Vagy csak memoriakartyarol lehet torolt elemeket visszahozni?

Zsolt

Köszi, hogy megosztottad velünk.
Igen, egy mp3 lejátszón sokszor nagy forgalom van, sok régi fájlt ír felül az ember újabbakkal, így nagyban csökken a visszaállítás esélye. De örülök, hogy az újabbakkal szerencséd volt.

misi

Nekem sikerült letölteni a Power Data Recoveryt.
És működött is. egy odys mp3 volt befogva pendrive nak mert mp 3 nak nem ment. Aztán mikor rendes használat után másnap használtam volna nem ment. A Win azt írta nincs formázva. Ezzel a progival mindent visszanyertem a régi 128 as kis lejátszóról ami rajta volt épp. szóval érdemes próbálkozni vele. :) A célnak pont megfelelt. A száz éve letörölt zenéket nem hozta vissza de amit a vindóz előző nap még látott azt igen. És nekem ez pont elég is volt.

Zsolt

Előfordul, hogy a Windows 7 pl. figyelmeztet bizonyos programok telepítése előtt, és akkor lehet választani, hogy engedem e vagy nem. Engedni kell … de ez nekem nem Windows üzenetnek tűnik, főleg, hogy szó nélkül megszakad a folyamat. Valószínűleg valamilyen külső (tehát nem a Windows része) tűzfal vagy vírusirtó blokkolja a letöltést, abban kellene engedélyezni. Így ennek ismerete nélkül nem tudom megmondani hogyan.
Én most kipróbáltam, szó nélkül letöltötte.

Egyébként biztonságos a program, de az nem elvárható semelyik alkalmazástól, hogy a Csillagpor.hu-t ismerje :-).

Vedres Tamás

Többször megpróbálta letölteni a ” Power Recovery Free Edition” -t, de sosem sikerült.
Letöltés közben megjelenik egy üzenet” a programot ritkán használják, gyártója ismeretlen ”
és ezzel megszakad a letöltés. A nem biztonságos programra egy sárga pajzsban levő felkiáltójel is felhívja a figyelmet.
Mit tegyek a program letöltése érdekében.
Vedres

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.