Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programok3D szoftverek, CAD/CAM, Freeware, Magyar nyelvű program → progeCAD Smart! ingyenes CAD program letöltése

progeCAD Smart!

A progeCAD az AutoCAD alternatívája, 2D/3D-s CAD szoftver, mely mindenekelőtt 2D-s rajzolásra használatos, kezeli a dwg és dxf formátumokban készült rajzokat. Ez a könnyített változata. “A progeCAD Smart! a progeCAD Professional 2009 programból indul ki, tartalmazza a Professional verzió funkcióinak és kiegészítőinek a nagy részét.”

progecad
  • Verzió: progeCAD Smart! 9.0.28.8
  • freeware
  • magyar nyelvű (magyarrá tehető)
  • Készítő: Progesoft
  • Operációs rendszer: Windows XP, Vista, Windows 7
    Mac OS
  • 97,2 MB

CAD: ProgeCAD Smart

Windows 7-re is telepíthető a képernyőképeknél látható módon. Windows 8 és 10 rendszereken nem működik, esetleg a progeCAD Professional próbaverzióit lehet kipróbálni.

progeCAD Basic: Draw Lines & Circles

Letöltés és képernyőképek

progeCAD képernyőképek
A progeCAD Smart! letöltése
A progeCAD SMART magyar menü fájl letöltése
A magyar menü telepítésének leírása (pdf)

Weboldala: progecad.hu
Magyar nyelvű oktatóvideók

Frissítve: 2020. április 5. 22:26

Hasonló programok: 3D szoftverek, CAD/CAM, Freeware, Magyar nyelvű program

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 14 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Névtelen

Tisztelt Hungaro CAD , olyan problémám van hogy 10 éve kaptam egy ACAD2000 programot de nagyon keveset használtam! Most, 10 év után letöltöttem egy amerikai progeACAD programot és váratlanul elkezdtem használni, nagyon szép dolog jött ki belőle, de lejárt a 30 nap és nem tudom hogy elveszett e a töménytelen munkám, egy örökmozgó amin gondolkodom, a lényeg hogy üzembe akartam a helyezni a nevezett programot, de a 95 és 98 as Windows ami alatt ment valaha!! Nagy a bánatom, mert nekem windows7 em van és talán sikerült és elmentettem a megdolgozott rajzot amit valahogy szeretnék feltámasztani, befejezni és majd kinyomtatni!! Nagyon szívesen venném a tanácsukat!! még annyit hogy ma letöltöttem az önök O.CADian 2020 ingyenes programját, de a progACAD maradványai és a gépem gyengesége nem engedte futni az önök programját, hiába tettem meg mindent a géppel!!! Köszi előre is ha válaszolnak!!! Tisztelettel: Balog László balogadamo1946kukacfreemail.hu

Zsolt

Ó ez hasznos, köszi!

Névtelen

Windows10 alatt is működik, XPSP2 kompatibilitási módban futtatva :)

Zsolt

Óóóó, köszönjük! Ez egy igen hasznos hozzászólás!

Névtelen

Windows 7 x64-en is használható!
Nekem is először ugyan ilyen hibákra panaszkodva kilépett a telepítőből,de második próbálkozásra működött a dolog.
Szóval a telepítő fájlra jobb klikk majd a kompatibilitási problémák megoldása menüpont majd a javasolt beállitások használata.
Igaz utána is előfordulhat hogy a program elindítása után rögtön feljön egy ablak a kompatibilitás miatt,de azt csak bezártam,és a program attól még működött ugyan úgy.

Névtelen

mix pult

Zsolt

Igen, kipróbáltam, ez egy nem támogatott operációs rendszer figyelmeztetés. A Windows 7-et nem támogatja ez a verzió. Az újabb verziókból nincs ingyenes (remélem majd lesz, mondjuk a 2011-es már lehetne ingyen), csak, mint láthatod az oldalon, 30 napos próbaverzió. Sajnálom, ezen nem tudok segíteni.

Ricsi

Hello.

Letöltöttem és Win7 64 bit.en nem fut. Walami WinXP meg WInVistás hibaüzenetet ír ki aztán nyit egy ablakot a böngészőben és elnavigál a cég oldalára hogy vegyem meg ha jól láttam.

Zsolt

Ebben van az icm fájl és zip: progecad-menu-hu.zip … szóval előbb csomagold ki!

Zsolt

Szuper a magyar icm. file bemásolási lehetőség, csak sajnos ami itt van az exe. és nem is látszik mielött rányomnák az openre :-)
= marad angol…

Zsolt

Ha nem haragszol iskola ügyben nem adnék tanácsot, a programot pedig innen lehet letölteni: progcadsmart.exe
Feljebb találsz egy “Magyar nyelvű oktatóvideók” linket, az jobban bemutatja.
Itt pedig: csillagpor.hu/remek/programok/tervezo-modellezo-cad-cam-programok további szoftvereket találsz amivel kisebb-nagyobb tervező munkákat végezhetsz el, illetve tanulhatod meg ezeket. Nagyjából mindegyik valami termék vagy alkatrész tervezésére készült, vagyis elkészítheted vele a legyártásához szükséges tervrajzot, némelyikben ki is próbálhatod, meg is nézheted akár 3D-ben is, hogy működik e, megfelel e a célnak.

raduska

Ez nekem is tetszik hol kell letölteni?? és melyik programmal mit lehet csinálni mert nem értem abból amit le írtak írjátok le légyszi a szt imrébe járok aztán már megyek el mert 8 a dikos vagyok, szerintetek melyik suliba menjek.

Zsolt

Örülök, hogy hasznodra vált! Szívesen.

Imfa

Üdvözöllek. Nagyon sokáig keresgéltem mire erre az oldalra, illetve az általam keresett programra rátaláltam. nehéz egyszerű, de mégis használható tervező progit találni. Köszönöm.
Imre

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2022 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.