Csillagpor.hu
Csillagpor.huProgram letöltés → 3D szoftverek – 3 dimenziós szerkesztő, modellező, tervező, animáló programok.

3D szoftverek

Google Föld

Google FöldA Google Föld egy virtuális földgömb, Hold, Mars, Égbolt és Óceán is, ahol be is barangolhatjuk ami érdekel minket. Úszhatunk mint egy búvár, vagy repülhetünk repülőgép-szimulátorral, sétálhatunk az utcán utcanézetben, de maradhatunk a Föld felett is mindvégig.
Az épületek és fák egyre több helyen rajzolódnak ki 3D nézetben, fényképeket és videókat is megtekintetünk. Üzleteket, éttermeket, látványosságokat és még millió dolgot jeleníthetünk meg rétegekben.
Föld, térkép: Google Earth

→ Folytatás és letöltés / Google Föld

Föld, térkép, navigáció

Föld
Virtuális Föld, illetve más a Földdel, térképekkel, esetleg navigációval foglalkozó szoftverek.

→ Folytatás és letöltés / Föld, térkép, navigáció

Google Föld screenshot

A Google Föld virtuális földgömb alkalmazás. Atmoszféra, túravezető és vízfelszín bekapcsolva. Felfedezés: Föld, Mars, Hold vagy égbolt. Hold és az idő múlása kicsit fölgyorsítva. Ez pedig a Mars, kevésbé feltérképezve. Az égbolt, az otthonunk, a Tejút rendszer. GPS importálás beállításai. Repülőgép-szimulátor, a repülőgép kiválasztása és más beállítások. Google Earth opciók, a 3D-s nézet beállításai, pl: […]

→ Folytatás és letöltés / Google Föld screenshot

Sweet Home 3D képernyőképek

SweetHome 3DSweet Home 3D lakástervező, lakberendező program Windows 10-en. Megpróbálok egy csigalépcsőt betenni a szoba közepére. Sikerült! Az asztalból rögtön felmehetünk az emeletre! Mondjuk szerintem ez nem csigalépcső … most, de lehet, hogy alakítható még valami rajta. Aztán most jöjjön az emeletes ágy …

→ Folytatás és letöltés / Sweet Home 3D képernyőképek

Google SketchUp screenshot

Google SketchUp 3D modellező program. A telepítés végén választhatunk, hogy tanulunk a Google SketchUpról vagy választunk egy template-et és dolgozunk. Template kiválasztása, egy hagyományos sablon, metrikus rendszerben. A nyitó kép. Jobboldalon látható az oktató ablak, automatikusan mindig az aktuális eszközhöz igazodva. Gyorsan felhúzhatunk egy falat. Bármit elforgathatunk. Rengeteg anyag közül választhatunk. Az eszköztárak. Jobb gombbal […]

→ Folytatás és letöltés / Google SketchUp screenshot

trueSpace screenshot

trueSpace 3D modellező. Az animáció szerkesztése, lent az idővonal, jobbra anyagok, tárgyak, textúrák, fények… VE collection export settings. Fizika és anyag beállítások és kockatolás belülről. Összedobáltam gyorsan valamit, animáció is van benne… Default nézet egy minta animációval. Floating nézet, ugyanaz több nézetben. trueSpace6 nézet, így jó nagy munkaterületünk van. 4View nézet, 4 nézet, 4 eszköztárral.

→ Folytatás és letöltés / trueSpace screenshot

trueSpace 3D modellező

trueSpaceA Truespace egy 3D modellező, renderelő csomag, melyben tárgyakból, karakterekből, textúrákból, fényekből, anyagokból, animációkból valósíthatjuk meg elképzelt 3D-s alkotásunkat.
A trueSpace leírása: 3d modellező, renderelő, truespace

freeware

→ Folytatás és letöltés / trueSpace 3D modellező

XAMPP screenshot

Az XAMPP webszerver csomag. Control Panel: az Apache és a MySQL fut … XAMPP Admin felület – localhost/xampp/ – XAMMP Status Admin felület – phpinfo() phpMyAdmin Webalizer, havi forgalmak.

→ Folytatás és letöltés / XAMPP screenshot

Sculptris 3D modellező és szobrász

SculptrisA Sculptris egy felhasználóbarát 3D modellező és digitális szobrász program, amellyel filmekhez, játékokhoz, illusztrációként vagy hobbiból készíthetünk 3 dimenziós formákat.
A Sculptris leírása: 3d modellező, renderelő, sculptris

freeware

→ Folytatás és letöltés / Sculptris 3D modellező és szobrász

Sculptris screenshot

Másodpercek alatt csinálhatunk egy ilyen 3 dimenziós valamit. Sculptris 3D modellező, festés előtti renderelés. Sculpt options – A “faragás” beállításai.

→ Folytatás és letöltés / Sculptris screenshot

Előző programok ←

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2019 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.