Csillagpor.hu
Csillagpor.huProgram letöltés

Feed olvasó

Opera Mail levelezőprogram

Opera MailAz Opera Mail az Opera böngésző része volt, amit a Chromium forráskódján fejlesztenek tovább, abban meg ugye nincsenek ilyesmik, ezért lett különálló levelezőprogram és RSS olvasó. Leveleinket és a híreket címkézhetjük benne, a csatolmányokat automatikusan kategóriákba rendezi, levélszemét szűrő véd minket a spamektől, hírcsatornákat, névjegyeket és leveleket képes importálni minden ismert levelezőprogramból.
Az Opera Mail leírása: levelező program, opera mail

freeware
magyar nyelvű

→ Folytatás és letöltés / Opera Mail levelezőprogram

RSS Bandit screenshot

RSS Bandit feed olvasó, baloldalon a feedek különféle csoportosításban, jobboldalon a hírek, illetve a keresés találatai, vagyis egy böngésző. Feed hozzáadása varázsló. Leírás és kategória … Kell e értesítés az új hírekről, milyen sűrűn ellenőrizze, stb. A Csillagpor RSS feedje. Jobb gombos menü, megjelölhetjük, másolhatjuk, törölhetjük, mindenhogy küldhetjük a cikkeket. Milyen oszlopok legyenek láthatók. Új […]

→ Folytatás és letöltés / RSS Bandit screenshot

RSS Bandit feed olvasó

RSS BanditAz RSS Bandit hírolvasó program képes szinkronizálni, feedeket keresni, importálni, exportálni, támogatja a füles böngészést, többféleképp megjelölhetők, megkülönböztethetők, csoportosíthatók, kategorizálhatók a csatornák és a hírek általa. Megoszthatunk mindent közösségi oldalakon és küldhetünk e-mailben, letölthetjük a csatolmányokat is.
Az RSS Bandit leírása: feed olvasó, rss bandit

open source

→ Folytatás és letöltés / RSS Bandit feed olvasó

FeedDemon RSS olvasó

FeedDemonA FeedDemon könnyen használható RSS olvasó Windowsra. A többféleképp rendezhető, akár 3 paneles és füles böngészést is lehetővé tevő RSS olvasóban található Feed kereső, Google Reader szinkronizálás, feed takarító, automatikus podcast letöltés, megosztási és küldési lehetőségek és címkézés is. 2013-tól nem frissül tovább, de ugyanúgy remekül használható.
Hírolvasó: FeedDemon

→ Folytatás és letöltés / FeedDemon RSS olvasó

FeedDemon képernyőképek

FeedDemonKezdődik a FeedDemon feed olvasó és kereső telepítése… Szinkronizálhatjuk feedjeinket a Google Readerrel, itt éppen ez fejeződött be. Beállíthatjuk, hogy mennyi idő után minősítse olvasottnak a nem olvasott híreket, így követhetőbb, ha újdonság érkezett. Feed export, import és offline böngészés is lehetséges…

→ Folytatás és letöltés / FeedDemon képernyőképek

Hordozható FeedReader

FeedReaderA FeedReader egy népszerű, ingyenes, felhasználóbarát, intuitív és korszerű, testre szabható hírolvasó, feed keresővel. A híreket menthetjük html fájlként, előtte akár át is szerkeszthetjük, sokféleképp rendezhetjük, 3-féle nézetben megtekinthetjük, szinkronizálhatjuk, e-mailben küldhetjük, offline is olvashatunk híreket. Ez a telepítés nélkül működő verziója.
RSS: FeedReader

→ Folytatás és letöltés / Hordozható FeedReader

FeedReader screenshot

A FeedReader RSS olvasó telepítésének végén, ajánl egy halom hírcsatornát, ha valamelyik érdekel, akkor kijelölhetjük itt. Könyvtárba csoportosítva a hírcsatornák, csillaggal jelölt hírek, olvasatlan hír, középen a cím, dátum, baloldal olvasható a cikk. Ha egy oldalnak a hírcsatornáját a vágólapra tesszük, és a programban F3-at nyomunk, akkor automatikusan beilleszti nekünk… … pl. itt a Csillagpor.hu […]

→ Folytatás és letöltés / FeedReader screenshot

Feed olvasók, szerkesztők

FeedReaderHírolvasó programok, a híroldalakról, blogokról, RSS és Atom XML formátumban megjelenő hírfolyamokat olvasni, katalogizálni, előbukkanó vagy böngésző formában megjeleníteni képes szoftverek, ezeket létrehozni, szerkeszteni képes alkalmazások.

→ Folytatás és letöltés / Feed olvasók, szerkesztők

FeedReader RSS olvasó

FeedReaderA FeedReader egy népszerű, ingyenes, felhasználóbarát, intuitív és korszerű, testre szabható hírolvasó, feed keresővel. A híreket menthetjük html fájlként, előtte akár át is szerkeszthetjük, sokféleképp rendezhetjük, 3-féle nézetben megtekinthetjük, szinkronizálhatjuk, e-mailben küldhetjük, offline is olvashatunk híreket, stb…
RSS: FeedReader

→ Folytatás és letöltés / FeedReader RSS olvasó

Legfrissebb hozzászólások:

- Sajnos már nem emlékszem annak idején mit ajánlottam, talán itt felismered vagy találsz jobbat: ...

- Tisztelt Hungaro CAD , olyan problémám van hogy 10 éve kaptam egy ACAD2000 programot de nagyon keves...

- Kedves Zsolt! Kaptam tőled egy egyszerű programot, amivel letölthettem az Iphon 6-ról a fényképeket,...

- Ez egy eléggé összetett programcsomag, melyikre részére vagy kíváncsi? Kipróbálom :)...

- Sziasztok! A kész videón lesz vízjel?...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.