Csillagpor.hu
Csillagpor.huProgram letöltés → Internet telefon -

Internet telefon

Skype screenshot

Indul a telepítés… Skype-hívás egy kattintással. A weboldalba épített Skype gomb használatához… Bejelentkezés vagy új fiók létrehozása. Hang és videó beállítások, ha hallod a hangot és látod magad, minden OK! Kész a telepítés, bejelentkezés, keressünk ismerősöket. Az adatlap beállításai. Értesítések beállításai. A bejelentkezett-kijelentkezett már Facebookon is. A Skype működésének beállításai. A Skype indítása a Windowszal […]

→ Folytatás és letöltés / Skype screenshot

Skype béta

SkypeA Skype ingyenes internet – , videó – , konferencia telefon, azonnali üzenet és fájl küldő és még sok mindenre képes program, már Facebook integrációval is!
Ez még nem stabil, fejlesztői változat.
A Skype leírása: internet telefon, skype

freeware
magyar nyelvű

→ Folytatás és letöltés / Skype béta

Hordozható Skype

SkypeA Skype internet – , videó – , konferencia telefon, azonnali üzenet és fájl küldő és még sok mindenre képes program hordozható, magyar nyelvű letöltése.
A Skype leírása: internet telefon, skype

freeware
magyar nyelvű

→ Folytatás és letöltés / Hordozható Skype

Skype internet telefon

SkypeA Skype ingyenes internet – , videó – , konferencia telefon, azonnali üzenet és fájl küldő és még sok mindenre képes program, kiváló hangminőséggel. Már Facebook integrációval is rendelkezik. Fokozatosan összemosódik a Windows Live Messenger-el, és Outlookkal.
A Skype leírása: internet telefon, skype

freeware
magyar nyelvű

→ Folytatás és letöltés / Skype internet telefon

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.