Csillagpor.hu
Csillagpor.huProgram letöltés → Lemezkép, virtuális lemez – optikai és merevlemezekről lemezkép fájlt készítő, kezelő programok.

Lemezkép, virtuális lemez

Windows és Office ISO lemezkép letöltő

Windows és Office ISO letöltőA Microsoft Windows and Office ISO Download Tool egy lemezképfájl letöltő alkalmazás, ami a látszat ellenére egy teljesen legális szoftver. Közvetlenül a Microsoft szervereiről tölti le a telepítő lemezek fájljait. A lemezképfájlokat DVD-re vagy USB meghajtóra írva, telepíthetünk Windowsokat és MS Office programcsomagokat…
Lemezkép letöltő: Windows ISO letöltő

→ Folytatás és letöltés / Windows és Office ISO lemezkép letöltő

Virtual CloneDrive

Virtual CloneDriveA Virtual CloneDrive egy egyszerű virtuális CD és DVD létrehozó program, egy meghajtó emulátor alkalmazás.
Az iso, img, ccd, bin, dvd, udf lemezképfájlokat kezeli, ezeket lehet csatolni virtuális optikai meghajtóként. A működéséhez szükséges SCSI eszközvezérlőt feltelepíti installálás közben. 15 virtuális meghajtót kezel, amiket rendszerindításkor automatikusan csatolhat is a Windows.
A Virtual CloneDrive leírása: cd, dvd emulátor, virtual clonedrive

freeware

→ Folytatás és letöltés / Virtual CloneDrive

Virtual CloneDrive screenshot

A Virtual CloneDrive telepítésekor hozzárendelhetjük a ccd, dvd, iso, img, udf, bin lemezképfájl típusokat. Telepítés közben a működéséhez szükséges tárolóvezérlőt is feltelepíti (driver). Beállíthatjuk, hogy hány virtuális meghajtót szeretnénk, max. 15 lehet. Beállíthatjuk továbbá az induláskori automatikus csatolást is … Sok nyelven él, magyarul még nem. Az ELBY CLONEDRIVE SCSI CdRom Devide a feltelepített eszközvezérlő.

→ Folytatás és letöltés / Virtual CloneDrive screenshot

BurnAware Free, CD, DVD, Blu-ray író

BurnAware FreeA BurnAware Free könnyen használható, kicsi, gyors, stabil CD, DVD és Blu-ray író alkalmazás. Képes CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, BD-R/RE és DVD-RAM lemezek írására, beleértve a dupla rétegűeket is. Készít boot lemezt, ISO lemezképet, mp3 lemezt, DVD-video-t, Audio CD-t, Blu-ray lemezt, On-the-fly másol, másol lemezképbe, de mi is összeállíthatunk ISO képfájlt, amit utána lemezre írhatunk.
A BurnAware Free leírása: cd író, burnaware

freeware
magyar nyelvű

→ Folytatás és letöltés / BurnAware Free, CD, DVD, Blu-ray író

ISODisk screenshot

Az ISODisk virtuális lemez kezelő programban annyi virtuális lemezt hozhatunk létre, ahány betűjel szabad még az ABC-ből. Itt két ISO lemezkép fájl lett csatolva. Készíthetünk ISO lemezkép fájl CD lemezről is. Itt éppen nincs CD-nk …

→ Folytatás és letöltés / ISODisk screenshot

Visual Subst screenshot

A Visual Subst virtuális meghajtó létrehozó, kezelő program a telepítés után még üresen … Adjunk hozzá egy tetszőleges könyvtárat … … majd hozzáadjuk a nekünk tetsző betűjelet, és a plusz jelre kattintva létrehozza nekünk az új meghajtót. A merevlemez meghajtók között találjuk az újonnan létrehozott M: jelű helyi lemezt.

→ Folytatás és letöltés / Visual Subst screenshot

Virtuális meghajtó és emulátor programok

isoLemezkép fájlokból CD, DVD, Blu-Ray optikai eszközöket emuláló szoftverek, könyvtárakból virtuális meghajtókat létrehozó programok, ISO készítő alkalmazások.

→ Folytatás és letöltés / Virtuális meghajtó és emulátor programok

64 bites ODIN Free Disk Imager

ODIN Free Disk ImagerAz ODIN egy merevlemez backup alkalmazás, elmenthetjük vele a teljes merevlemezünket, vagy csak a partíciókat. Lemezkép fájlt hozhatunk létre vele, akár tömörítve is, amiről később vissza állíthatjuk a mentett merevlemez állapotot. Ez a 64 bites változata.
Adatmentő: ODIN

→ Folytatás és letöltés / 64 bites ODIN Free Disk Imager

ODIN Free Disk Imager

ODIN Free Disk ImagerAz ODIN (Open Disk Imager in a Nutshell) egy merevlemez backup alkalmazás, elmenthetjük vele a teljes merevlemezünket, vagy csak a partíciókat. Lemezkép fájlt hozhatunk létre vele, akár tömörítve is, amiről később vissza állíthatjuk a mentett merevlemez állapotot.
A ODIN Free Disk Imager leírása: adatmentő, odin

open source

→ Folytatás és letöltés / ODIN Free Disk Imager

DAEMON Tools Lite screenshot

A DAEMON Tools Lite optikai média emuláló program telepítésekor mi az ingyenes licencet válasszuk! Szeretnénk e lemezkép fájl csatolási adatokat megosztani statisztika készítéshez? Lemezkép fájl csatolása, csatolható formátumok. Csatlakoztatjuk egy üres meghajtóhoz. Beállítások, társított fájltípusok. Új üres meghajtó létrehozva, csatlakoztathatunk ehhez is egy lemezkép fájlt. A létrehozott virtuális CD-ROM eszköz. Lemezkép fájl készítése. Beállítások, DTPro […]

→ Folytatás és letöltés / DAEMON Tools Lite screenshot

Előző programok ←

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2017 : Csillagpor.hu / ReSpeedy.Berlin ... hogy neked jó legyen!