Csillagpor.hu
Csillagpor.huProgram letöltés

Online alkalmazások

Google Föld

Google FöldA Google Föld egy virtuális földgömb, Hold, Mars, Égbolt és Óceán is, ahol be is barangolhatjuk ami érdekel minket. Úszhatunk mint egy búvár, vagy repülhetünk repülőgép-szimulátorral, sétálhatunk az utcán utcanézetben, de maradhatunk a Föld felett is mindvégig.
Az épületek és fák egyre több helyen rajzolódnak ki 3D nézetben, fényképeket és videókat is megtekintetünk. Üzleteket, éttermeket, látványosságokat és még millió dolgot jeleníthetünk meg rétegekben.
Föld, térkép: Google Earth

→ Folytatás és letöltés / Google Föld

Föld, térkép, navigáció

Föld
Virtuális Föld, illetve más a Földdel, térképekkel, esetleg navigációval foglalkozó szoftverek.

→ Folytatás és letöltés / Föld, térkép, navigáció

Adatmentő, szinkronizáló, backup programok

Adatmentő, szinkronizáló, backup programokAdataink, fájljaink, leveleink, beállításaink, operációs rendszerünk biztonsági mentésére, azok szinkronizálására és visszaállítására képes programok. A fájlok másolatának tárolása történhet helyi gépen, hordozható adathordozón, vagy egy online szolgáltatás tárhelyén. A lényeg: fontos dolgainkról legyen egy (vagy több) másolat biztos helyen!

→ Folytatás és letöltés / Adatmentő, szinkronizáló, backup programok

PDFescape online PDF szerkesztő

PDFescapeA PDFescape egy online PDF szerkesztő és megosztó alkalmazás.
A PDF szerkesztési tulajdonságai új lap esetén szinte korlátlanok, feltöltött PDF fájl esetén pedig szöveg, alakzat, megjegyzés, űrlap, link, kép, stb. hozzáadása, oldalak törlése, mozgatása, PDF tulajdonságok szerkesztése, jelszó védelem …
A PDFescape leírása: online pdf szerkesztő, pdfescape

→ Folytatás és letöltés / PDFescape online PDF szerkesztő

Zoho online office

ZohoA Zoho online irodai szolgáltatás Együttműködés, Üzlet, Termelékenység csoportokba rendezve.
A szövegszerkesztő, táblázatkezelő, bemutatókészítő és levelező mellett, még rengeteg más, egyre bővülő szolgáltatással.
A Zoho leírása: online office, zoho

→ Folytatás és letöltés / Zoho online office

Zoho screenshot

Zoho online office szolgáltatás. Zoho Docs – Zoho alkalmazások – Termelékenység, Üzlet, Együttműködés A Zoho Write szövegszerkesztő, használható offline módban is. Sheet, táblázatkezelő – Ezekbe a fájltípusokba exportálhatunk. Sheet, függvény beszúrása. Bemutató készítő Viewer, fájl olvasó és konvertáló. Zoho Mail, levelező kliens Műszerfal, minden egyben.

→ Folytatás és letöltés / Zoho screenshot

Google Dokumentumok

Google DokumentumokA Google Dokumentumok egy ingyenes online office szolgáltatás. Dokumentum, prezentáció, táblázat, űrlap és rajz dokumentumokat szerkeszthetünk, hozhatunk létre vele. A használatához csak internet szükséges, letölteni semmit sem kell.
Online Office: Google Dokumentumok

→ Folytatás és letöltés / Google Dokumentumok

Google Dokumentumok screenshot

Google Dokumentumok online office szolgáltatás – Dokumentum – Szövegszerkesztő Prezentáció készítő Táblázat – Táblázat kezelő Űrlap – Kérdőív Rajz – Rajzoló program

→ Folytatás és letöltés / Google Dokumentumok screenshot

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Legfrissebb hozzászólások:

- ...

- A kommentek között a legfelsőben van működő kód. ...

- Nem értem a kérdést....

- hogyan lehet vissza rakni rá a gépre amikor újra telepítették a programot és le törlődött minden ról...

- Korrekt alternatíva...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.