Csillagpor.hu
Csillagpor.huProgram letöltés

PDF

Adobe Acrobat Reader DC képernyőképek

Adobe ReaderAz Adobe Acrobat Reader DC az Adobe Reader újabb, letisztultabb változata. Ez itt az első induláskor látható ablak, ami szeretné, hogy az Acrobat Reader legyen az alapértelmezett PDF olvasónk. Az Acrobat Reader új külsőt kapott mint látjuk és olvashatjuk is. Három gyors tipp az újdonságok megismeréséhez. Az elég érdekes elnevezésű “Eleje” menüpontból kiindulva a Sajátgépnél tallózhatjuk a megnyitandó fájljainkat…

→ Folytatás és letöltés / Adobe Acrobat Reader DC képernyőképek

PDFCreator képernyőképek

PDFCreatorA PDFCreator PDF nyomtató telepítése Windows 10-re. Válasszuk a Haladó beállításokat! Itt a PDF Architectet nem szükséges telepíteni, vagy ha valakinek kell, akkor a böngésző plugineket kihagyhatja. Később még lesz szó a PDF Architectről. Ha nincs szükségünk pluszban az Ad-Aware védelmére, akkor ne telepítsük. Alkalmazás konfigurálása, és hogy mi is ez a program tulajdonképp…

→ Folytatás és letöltés / PDFCreator képernyőképek

64 bites Sumatra PDF

Sumatra PDFA Sumatra PDF egy rendkívül kicsi, gyors e-könyv olvasó, a végletekig leegyszerűsített felülettel, csak az olvasásra fókuszálva. Neve szerint PDF olvasó, de emellett olvassa az eBook (ePub, Mobi), XPS, DjVu, CHM és képregény (CBZ és CBR), FictionBook és PalDoc fájlokat is. Beépül a böngészőkbe és a Windows rendszerbe, ha akarjuk. Ez a 64 bites Windowsra írt változata.
E-book olvasó: Sumatra PDF

→ Folytatás és letöltés / 64 bites Sumatra PDF

RedNotebook napló szoftver

RedNotebookA RedNotebook egy modern napló szoftver. Beépített naptár navigál minket bejegyzéseinkben amiket címkékkel láthatunk el, kereshetünk bennük, fanézetben jeleníthetjük meg őket, illetve egy címke felhőből válogathatunk. A szövegeket formázhatjuk, beilleszthetünk linkeket, fájlokat, képeket. Nem használ adatbázist, automatikusan ment, statisztikát készít, exportálhatunk PDF, HTML, Latex vagy egyszerű szöveges formátumba.
A RedNotebook leírása: napló, rednotebook

freeware
magyar nyelvű

→ Folytatás és letöltés / RedNotebook napló szoftver

Kingsoft Writer Free 2012

Kingsoft Writer FreeA Kingsoft Writer a Kingsoft Office programcsomagban is megtalálható, ez itt az önállóan letölthető szövegszerkesztő.
Magas szintű Microsoft Word kompatibilitással rendelkezik, a Word 97-től 2010-ig képes a .doc, .dot, .docx formátumokat szerkeszteni és menteni. PDF-be is exportálhatunk vele és része egy Word to PDF konverter is.
A Kingsoft Writer Free leírása: szövegszerkesztő, kingsoft writer free

freeware

→ Folytatás és letöltés / Kingsoft Writer Free 2012

Szövegszerkesztő programok

Kingsoft Writer FreeMicrosoft Office Word szövegszerkesztő ingyenes alternatívái, illetve más felülettel létező és más fájlformátumokkal működő, de ingyenes és nagyszerű szövegszerkesztők gyűjtő oldala.

→ Folytatás és letöltés / Szövegszerkesztő programok

Hordozható Sumatra PDF

Sumatra PDFA Sumatra PDF kicsi, gyors, egyszerű e-könyv olvasó, csak az olvasásra fókuszál. PDF olvasó, de olvassa az ePub, Mobi, XPS, DjVu, CHM, CBZ és CBR formátumokat is. Beépül a böngészőkbe és a Windows rendszerbe, ha akarjuk. Innen a telepítés nélkül működő, 32 és 64 bites hordozható verziója tölthető le.
A Sumatra PDF leírása: ebook olvasó, sumatra pdf
open source
magyar nyelvű

→ Folytatás és letöltés / Hordozható Sumatra PDF

Sumatra PDF ebook olvasó

Sumatra PDFA Sumatra PDF egy rendkívül kicsi, gyorsan induló e-könyv olvasó, a végletekig leegyszerűsített felülettel, csak az olvasásra fókuszálva. Neve szerint PDF olvasó, de emellett olvassa az eBook (ePub, Mobi), XPS, DjVu, CHM és képregény (CBZ és CBR) fájlokat is. Beépül a böngészőkbe és a Windows rendszerbe, ha akarjuk.
A Sumatra PDF leírása: ebook olvasó, sumatra pdf
open source
magyar nyelvű

→ Folytatás és letöltés / Sumatra PDF ebook olvasó

Sumatra PDF screenshot

Sumatra PDF

A Sumatra PDF, PDF és ebook olvasó 64 bites Windows 10-en. A leggyakrabban olvasott fájlok. Támogatott fájltípusok, megjelentek a FictionBook és PalDoc fájlok is. A telepítés elején válasszuk az Optionst, így testre szabhatjuk a telepítés helyét, az alapértelmezett PDF olvasót, böngésző beépülőt, egyebeket…

→ Folytatás és letöltés / Sumatra PDF screenshot

Hordozható Universal Viewer

Universal ViewerGyakorlatilag minden kategóriában vannak fájltípusok amik megnézhetők az Universal Viewerrel. Megjelenít bármilyen kódolású szöveget, ismertebb képformátumokat, videó és hangfájlokat, HTML, PDF, XML, MHT fájlt, MS Office fájlokat, ezeken kívül szinte bármit Total Commander, Irfanview, XnView beépülőkkel. Ez a hordozható változata.
Az Universal Viewer leírása: dokumentum olvasó, universal viewer

freeware
magyar nyelvű

→ Folytatás és letöltés / Hordozható Universal Viewer

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Előző programok ←

Legfrissebb hozzászólások:

- Igen, pontosan erre jó! Sok sikert!...

- Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy kb 40 Dalom lenne ami sajnos majdnem mind, vagy hangosabb va...

- Guszti vagyok szeretnék linket kérni magyar dvd cd mp3 mp4 blue-ray író programról?? sehol nem talá...

- Sajnos nem tudok ilyen kiegészítőről....

- szeretném megkérdezni, hogy fordító programot lehet-e a Vivaldira telepíteni....

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.