Csillagpor.hu
Csillagpor.huProgram letöltés

Tömörítő – archiváló

64 bites HaoZip tömörítő

HaoZipA HaoZip egy erőteljes fájl archiváló és tömörített fájl kezelő program, Kínában legtöbben ezt használják. Az ismertebb fájltípusok melyeket kezel a 7z, zip, rar, iso, udf, uue, cab, bzip2, jar, arj, lzh, rpm, z, lzma, dmg, chm, hfs, wim, dem, msi, xar, cpio és még továbbiak, összesen 49-féle fájlt csomagol ki.
Tömörítő: HaoZip

→ Folytatás és letöltés / 64 bites HaoZip tömörítő

IZArc2Go – hordozható IZArc

IZArcLegjobb módja a zip, rar és sok más archív formátum ingyenes létrehozásának az IZArc tömörítő program használata.
Rengeteg archív formátumot ismer, képes önkicsomagoló archívum és jelszóval védett fájl létrehozására is. Sérült archív fájlokat javít, tömörített fájlformátumokat vagy CD képfájlokat alakíthatunk át vele. Az IZArc2Go a hordozható változata.
Az IZArc leírása: tömörítő, izarc

freeware
magyar nyelvű

→ Folytatás és letöltés / IZArc2Go – hordozható IZArc

IZArc tömörítő program

IZArcA legjobb módja a zip, rar és sok más archív formátum ingyenes létrehozásának az IZArc tömörítő program használata.
Rengeteg archív formátumot ismer, képes önkicsomagoló archívum és jelszóval védett titkosított fájl létrehozására is. Beépül a környezeti menübe, sérült archív fájlokat javít, tömörített fájlformátumokat és CD képfájlokat alakít át…
Az IZArc leírása: tömörítő, izarc

freeware
magyar nyelvű

→ Folytatás és letöltés / IZArc tömörítő program

IZArc screenshot

IZArc tömörítő program. A PC Speed Up szeretne felkéredzkedni, ha nem akarjuk akkor válasszuk azt… Beállítások, fájltársítások. Rengeteg archív fájlformátum rendelhető a programhoz. Intéző bővítmények, a környezeti menü beállításai. A környezeti menüből kiindulva hozzáadás az archívumhoz. Fájl hozzáadása, titkosítási rendszer beállítása. Biztonsági titkosítás, jelszó megadása. Fájl hozzáadása, cab fájlba archiválás, módszer beállítása. Eszközök, archívum átalakítása, […]

→ Folytatás és letöltés / IZArc screenshot

Hordozható PeaZip

PeaZipIngyenes, nyílt forráskódú több operációs rendszeren működő archív fájl kezelő és titkosító program. Több mint 150 archív fájl formátumot támogat, vagyis képes tömörített fájlokat létrehozni és darabolni, egyesíteni, átalakítani és kicsomagolni, de jelszóval is véd, ha erre van szükségünk. Ez a hordozható, telepítés nélkül működő változata.
Tömörítő program: PeaZip

→ Folytatás és letöltés / Hordozható PeaZip

64 bites PeaZip tömörítő

PeaZipA PeaZip ingyenes, nyílt forráskódú több operációs rendszeren működő archív fájl kezelő és titkosító program. Több mint 130 archív fájl formátumot támogat, azaz létrehoz, darabol, egyesít, átalakít, kicsomagol, jelszóval véd. Ez a 64 bites rendszerekre készült verziója.
Tömörítő: PeaZip

→ Folytatás és letöltés / 64 bites PeaZip tömörítő

PeaZip tömörítő

PeaZipA PeaZip ingyenes, nyílt forráskódú több operációs rendszeren működő archív fájl kezelő és titkosító program. Több mint 130 archív fájl formátumot támogat, azaz létrehoz, darabol, egyesít, átalakít, kicsomagol, jelszóval véd. Olyan nyílt forráskódú technológiákra támaszkodik, mint 7-Zip, FreeArc, PAQ, UPX.
A PeaZip leírása: tömörítő, peazip

open source
magyar nyelvű

→ Folytatás és letöltés / PeaZip tömörítő

PeaZip screenshot

A PeaZip tömörítő program telepítésekor válasszuk a Custom Installation-t, és vegyük ki a pipákat, ha nem akarjuk telepíteni az AVG eszköztárát, és nem akarjuk, hogy átállítsa a kezdő oldalunkat. Ha a következő lépésnél a Custom installation / Configuration-t választjuk … … beállíthatjuk mi jelenjen meg a jobb gombos menüben, pl. 7-zip és zip fájlok létrehozása, […]

→ Folytatás és letöltés / PeaZip screenshot

HaoZip tömörítő

HaoZipA HaoZip egy erőteljes fájl archiváló és tömörített fájl kezelő program, Kínában ezt használják a legtöbben (kínai WinRAR). Az ismertebb fájltípusok melyeket kezel a 7z, zip, tar, rar, iso, udf, ace, uue, isz, cab, Bzip2, jar, arj, lzh, rpm, z, lzma, nsis, dmg, chm, hfs, wim, dem, msi, xar, cpio és még továbbiak (összesen 49 félét csomagol ki).
Tömörítő: HaoZip

→ Folytatás és letöltés / HaoZip tömörítő

HaoZip screenshot

A Haozip tömörítő program 3-as verziója Windows 10 Technical Preview-n. Válasszuk ki amire szükségünk van. A használható eszközeink, pl: archív fájlok futtatható fájllá alakítása, tömörített fájlok átalakítása, javítása és a többi, ami túlmutat a tömörítésen… Virtuális CD-t is létrehozhatunk, felcsatolhatunk iso, mds, mdf, ccd, cue, img, udf és nrg lemezképfájlokból. Régebbi verzió… Haozip tömörítő program. […]

→ Folytatás és letöltés / HaoZip screenshot

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Előző programok ←

Legfrissebb hozzászólások:

- Péter köszönöm a választ. Sajnos nem jó hirt kaptam. A mowi makerrel gyorsan tudtam szerkeszteni. V...

- Kedves Mária! Itt található: ...

- Windows Movie Maker videó szerkesztő programot leszeretném tölteni. Ez már nem támogatot. Ez volt a ...

- Köszi ... A Dell forrásból működik az összes letöltés, a Windows 10 is működik, az Insider Prewiev i...

- 2020 év végén a Microsoft sajnos leszedte az összes régi windows változat iso-ját....

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.