Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokAndroid, Freeware, Hang és videó lejátszó, Internet rádió, Letöltés - megosztás - szinkronizálás, Videó szerkesztő → RealPlayer letöltése, média lejátszó

RealPlayer média lejátszó

A RealPlayer multimédia lejátszó teljesen a webre hangolódott. A helyi lejátszáson kívül, videókat tölt le weboldalakról, az internetes rádiókkal, Flash videókkal, multimédia kereséssel is elboldogul…

realplayer
  • Verzió: RealPlayer 15.0.2.72
  • freeware
  • Készítő: RealNetworks
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7 – 8
    mobil és táblagépek
  • 676 KB

Rövid leírása: média lejátszó, realplayer
RealPlayer videó letöltés beállítása

Letöltés és képernyőképek

RealPlayer képernyőképek
A RealPlayer letöltő/telepítő letöltése
Mobilokra, táblagépekre, e-könyv olvasóra

Weboldal: eu.real.com/realplayer

Frissítve: 2020. április 5. 15:19

Hasonló programok: Android, Freeware, Hang és videó lejátszó, Internet rádió, Letöltés - megosztás - szinkronizálás, Videó szerkesztő

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 14 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Sometimes… :)

Johnd59

I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this website. Thanks, I’ll try and check back more frequently. How frequently you update your site? kededddbfdbe

Zsolt

Elnézést, hogy csak most válaszolok, de valahogy elkerülte a figyelmemet… folytatás itt: csillagpor.hu/remek/programok/realplayer-video-letoltes-beallitasa#comment-10286

Vass József

Egész nap a realplayer letöltésével foglalkozom.Nem jön be.Nem jelenik meg a szöveg: “Download this Video”. Azon kívül hogy feltelepítem,az eszköztár bővitményeknél engedélyeztem, de semmi. Win764-re telepíteném.Mondjak le róla? Ha tudtok segítsetek.Előre is köszi.
Jóska

Zsolt

Válasz a RealPlayer videó letöltés beállításnál. ←

Titok :)

Nekem valahogy nem működik. A letöltés után semmi sem történik, csak a YouTube videókat nem játssza le :S Tudsz nekem segíteni, abban, hogy mi lehet a baj?
Előre is köszönöm!

Zsolt

Ezen az oldalon, lent a “A RealPlayer SP letöltése további rendszerekre” link megnyit egy oldalt, ahol jobb oldalon vannak a Linuxos .deb és .rpm csomagok.

Hérány

Realplayert szeretnék letölteni, mivel vannak olyan rádió-műsor archívumok, amiket csak azzal tudom meghallgatni. Linuxra hogy tölthetem le? Van linuxos realplayer letöltő, de ha ráklikkelek a letöltésre, csak újabb lehetőségek tárháza nyílik meg, végül visszajutok arra az oldalra, ahonnan indultam. Mit csináljak? Van e valami józan paraszti realplayer leöltő linuxra. Megnyomom a letöltést és egyszerűen elindul a folyamat? Van ilyen?

Zsolt

Üdv!

Köszönjük.
Kb. ezt írtam le itt: csillagpor.hu/remek/programok/realplayer-video-letoltes-beallitasa

Weisz János

Berkes úr, Vass úr! ÜDV Mindenkinek.
Most olvastam a problémáitokat, mivel én is ezzel küzdöttem, de megtaláltam a beálltási módot.
Ha még érdekel:
1. Internetbeállítás
2. Keresés alapértelmezéseinek módosítása
Beállítások
Eszköztárak és bővítmények
RealPlayer download – tiltás helyett az engedélyezés

ÜDV: WJ

Zsolt

Üdvözlet!

Hátha segít: csillagpor.hu/remek/programok/realplayer-video-letoltes-beallitasa

Vass József

T.Cím!
A realplayert véletlenül letöröltem. Nem tudom visszaállítani. Ez egy régebbi verzió volt. Az új verziót hiába telepítem fel, a videó, vagy mozgásnál nem jelenik meg a “Download this Video” szöveg,és nem tudok letölteni vele. Vajon miért?
Kérem a segítségét.
Tisztelettel: Vass József

Zsolt

Üdv!

Nyugodj meg, a mentés miatt semmiképp!

A környezetről és a körülményekről nem tudok semmit, így csak találgatni lehet.

Különféle fájl ütközések, illetve verzió ütközések, vagy tűzfal letiltás, stb. valószínűek. (Ha kizárjuk a vírusfertőzést.)

Tehát a RealPlayer futtatásához szükséges fájlok, codec-ek valamelyikét egy később telepített program felülírhatta, és az új (vagy éppen régebbi!) fájl nem működik megfelelően a lejátszóval.
Ezek az ütközések lehetnek “csak” a rendszerleíró adatbázisban is …

Ebben az esetben a program újratelepítése valószínűleg megoldás, de ha pl. a tűzfal tiltott le valamilyen fájlt, vagy registry kulcsot, vagy hálózati kapcsolatot, stb. akkor nehezebb a dolog, mert ugye nem tudom milyen védelem van a gépeden (ha van).

Az is elő szokott fordulni (ne vedd gyanúsítgatásnak :-) ), hogy egy program rosszul feltört verziója rakoncátlankodik.

Tehát én így látatlanban azt tudom javasolni, hogy a Vezérlőpult -> Programok telepítése és törlése pontnál keresd meg a RealPlayert és távolítsd el, majd töltsd le újra és telepítsd.
Ha nem vírus, vagy a tűzfal okozta, akkor ennek mennie kell így, kivétel ha valami egyéb fájllal van a hiba ami szükséges a futásához, de a Windows része, tehát nem távolította el és nem is írta felül.
Na, akkor már nehezebb lenne így távolból az ügy…

Remélem segítettem valamit!

Üdv: Zsolt

berkes gábor

Sziasztok!
A következőt szeretném kérdezni. Sajnos a realplayer sp programom nem indul el. azt írja ki, hogy a program hibát észlelt, ezért leáll. Lehetséges, hogy azért jött elő ez a probléma, mert túl sokat médiaanyagot mentettem el ezzel a programmal? Mi lehet a megoldás?
Várom válaszotokat.
Előre is köszönöm.

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.