Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokHang és videó lejátszó, Internet böngésző, Letöltés - megosztás - szinkronizálás, Telepítés, beállítás → RealPlayer videó letöltés beállítása

RealPlayer videó letöltés beállítása

A RealPlayer SP videó letöltő gombjának telepítése és beállítása. A RealPlayer Cloud verzióra már nem vonatkozik, a hozzászólásokban található ez+az…

A telepítés: a RealPlayer SP webes letöltő letöltése után, telepítés közben bepipálva az Enable browser download button, majd tovább, be kell zárni a nyitott böngészőket és szintén tovább. Mikor végigér a telepítés folyamatjelzője, akkor megjelenik egy ablak, ahol a legalsó Basic RealPlayer opciót kell választani és Continue. Regisztrálni nem kell, Cancel.

A letöltő gomb minden böngészőnél egy beépülő, tehát le lehet tiltani, törölni lehet külön is, ez nem befolyásolja a lejátszót semmiben.

Nálam a Youtube-on csak akkor látszik a gomb, ha a videó fölé viszem az egeret.
A beállításait a RealPlayer lejátszóban a Tools, Preferences-nél a Download & Recording pontnál lehet elérni.

Itt állíthatjuk be, hogy benne legyen e a böngésző(k)-ben, hogy az oldal betöltődése után x ideig látszódjon e a letöltő gomb vagy csak ha az egeret a videó fölé visszük, vagy ne látszódjon, csak a jobb gombos menüből legyen elérhető. Továbbá az Advanced Settings-nél beállíthatjuk, hogy max. hány órát vehet fel és milyen minőségben.

Frissítve: 2020. április 5. 15:20

Hasonló programok: Hang és videó lejátszó, Internet böngésző, Letöltés - megosztás - szinkronizálás, Telepítés, beállítás

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 19 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Hello!

Nekem működik Firefoxon, Chrome-on nekem sem.
Annak ellenére, hogy az oldalukon még mindig az áll, hogy igen …
Nálam az alapvető különbség az, hogy míg a Firefox a Flash Playerrel játssza le a Youtube tartalmakat, addig a Chrome a HTML5-ös megoldást használja. Tudom, hogy az érdekelne, hogy hogy lehet megoldani, de a RealPlayer Downloader már egy külön program lett, aminek gyakorlatilag semmilyen a böngészőkre vonatkozó beállítása nincs és a Chrome-ban sem látni semmilyen beépülőt. Nincs ötletem. Azt tudom ajánlani, hogy a lentebb leírt megoldások egyikét használd. És most a bejegyzés elejére is odaírom … hogy olvassák el ezt.

KaszaG

Helló! Látom otthon vagy ebben a témában, remélem nekem is tudsz majd segíteni! Letöltöttem a RealPlayer-t. Mindent engedtem neki, csak nem regisztráltam. A gondom az, hogy Explorer alatt működik, de a Chrome alatt nem jelenik meg a letöltő gomb. Windows XP-m van. Előre is köszönöm a segítséged!

Zsolt

Elnézést, hogy csak most válaszolok, de valahogy elkerülte a figyelmemet…
Én sem tudtam már telepíteni. Valószínűleg ebben a formában már nem működik.
Ha a Youtube videók letöltése a fontos, akkor ajánlom (ha Firefox böngészőt használ) a NetVideoHunter bővítményt. Szinte bárhonnan le tudja tölteni az oldalban lévő videókat és zenéket: netvideohunter.com beépül a böngészőbe, többféleképp is.
Vagy egy másik megoldás, az AnyVideo … csillagpor.hu/remek/programok/any-video-converter-free-letoltese, innen letölthető. Be kell másolni a Youtube linket, és utána vágható és átalakítható is a letöltött videó.

dodó

le van töltve a real media a real downloader a böngészőben aktiválva de nem jön elő a gomb,egy ideig működött aztán eltünt.Minden player telepítve.Mi lehet még?

Zsolt

Az mindegy be vagy e jelentkezve vagy nem, a feliratkozás alatt jobbra keresd megosztást!

Margó

Helló!Segítségre lenne szükségem,mert a YouTube-ról ha megosztok 1 videót a MEGOSZTOM helyett FELIRATKOZÁS YOU TUBE-ra van megadva. De van fiókom és bejelentkezve is ezt mutatja.Valamiért nem ad megosztást.Ha tudsz:SEGÍTS Köszönöm

erdos.istvan

mit mondjak beuzemeles utan velemenyezem

Zsolt

Milyen kék kis szalag?

LGy

több programot letöltöttem,de nem jelenik meg a kis kék szalag

gyere ide xD

Tééééééééényleg, a kompatibilitás…hogy ez nem jutott előbb az eszembe…de hülye vagyok! A Firefoxszal nem férnek össze. valamelyik túl friss a másikhoz képest. Chrome-nál meg nem tudom, hogy miért nem engedi, mert elméletileg mennie kellene…
De nagyon köszönöm az eddigi segítséget! talán innen már nekem is eszembe jutnak a dolgok xD :D

Zsolt

A beállításokban … pl. Firefoxnál: Szerkesztés – Beállítások – Általános és lent Kiegészítők kezelése és itt a Kiterjesztéseknél ott van a RealPlayer nem tudom pontosan mi a neve beépülő?
Mert ha nincs, akkor nem működhet, hogy miért nincs, azt majd kitaláljuk, ha megnézted …

gyere ide xD

annyi lemaradt, hogy “jobb klikk”-kel sem működik :S

gyere ide xD

Hasznos az oldal, meg leírja nagyon jól az egész folyamatot, de nekem olyan problémám van, hogy hiába van fent a RealPlayerSPGold. Egyszerűen egyik böngészőben sem akar feljönni a “Download this video” gombocska. Ki van pipálva a beállításoknál, hogy jelenjen meg, de akkor sem akar :S Chromot használok, de Mozillában sem akarja megnyitni, sem Explorerben.
Valakinek valami ötlet? :D

Titok :)

Köszi segítséget, megpróbálok valamit a JavaScript-tel ügyeskedni, hátha úgy sikerül :)

Zsolt

Hiányzik a Flash Player, fel kell telepíteni: flashplayer
vagy le van tiltva a böngészőben a JavaScript.
A YouTube videók letöltéséhez az Any Video Convertert szoktam ajánlani, vagy esetleg ha Firefox böngészőt használsz, akkor a Video DownloadHelper-t, amiről a YouTube-os bejegyzés vége felé olvashatsz.

Amúgy a RealPlayer letöltésnél a program telepítője töltődik le, tehát azt még el kell indítani, hogy felkerüljön a gépedre.

Titok :)

Ha esetleg tudsz egy olyan programot, ami kb. ugyanolyan, mint a Real (tehát ráviszed a kurzort a videóra és ott van, hogy “Download this video” stb..) akkor annak is nagyon örülnék!

Titok :)

De az a baj, hogy nem tölti le rendesen a programot. Tehát vége a letöltésnek, az ablak bezárul, és utána se a programokban, se sehol nincs rajta a Real. A YouTube videóknál meg csak egy fekete kocka van, se “Lejátszás” gomb se semmi :(

Zsolt

Tehát letöltöd a YouTube videót és mikor a letöltés végén rákattintasz a play gombra nem történik semmi?
Nem nagyon jut eszembe semmi. Elméletileg tehát letölti, a RealPlayer alapban lejátssza az flv fájlt, tehát codec probléma sem lehet… Próbáld megnyitni úgy, hogy elindítod a RealPlayer-t és abban megnyitod. Bal fent RealPlayer gomb és File – Open, majd kikeresed … általában a Dokumentumok – Videók – RealPlayer Downloads könyvtárba ment…

Kíváncsi vagyok…

Titok :)

Nekem valahogy nem működik. A letöltés után semmi sem történik, csak a YouTube videókat nem játssza le :S Tudsz nekem segíteni, abban, hogy mi lehet a baj?
Előre is köszönöm!

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.