Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokHang és videó lejátszó, Internet böngésző, Letöltés - megosztás - szinkronizálás, Telepítés, beállítás → RealPlayer videó letöltés beállítása

RealPlayer videó letöltés beállítása

A RealPlayer SP videó letöltő gombjának telepítése és beállítása.
A RealPlayer Cloud verzióra már nem vonatkozik, a hozzászólásokban található ez+az…

A telepítés: a RealPlayer SP webes letöltő letöltése után, telepítés közben bepipálva az Enable browser download button, majd tovább, be kell zárni a nyitott böngészőket és szintén tovább. Mikor végigér a telepítés folyamatjelzője, akkor megjelenik egy ablak, ahol a legalsó Basic RealPlayer opciót kell választani és Continue.
Regisztrálni nem kell, Cancel.

A letöltő gomb minden böngészőnél egy beépülő, tehát le lehet tiltani, törölni lehet külön is, ez nem befolyásolja a lejátszót semmiben.

Nálam a Youtube-on csak akkor látszik a gomb, ha a videó fölé viszem az egeret.
A beállításait a RealPlayer lejátszóban a Tools, Preferences-nél a Download & Recording pontnál lehet elérni.

Itt állíthatjuk be, hogy benne legyen e a böngésző(k)-ben, hogy az oldal betöltődése után x ideig látszódjon e a letöltő gomb vagy csak ha az egeret a videó fölé visszük, vagy ne látszódjon, csak a jobb gombos menüből legyen elérhető. Továbbá az Advanced Settings-nél beállíthatjuk, hogy max. hány órát vehet fel és milyen minőségben.

Frissítve: 2017. január 21. 13:45

Hasonló programok: Hang és videó lejátszó, Internet böngésző, Letöltés - megosztás - szinkronizálás, Telepítés, beállítás

Eddig 19 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Hello!

Nekem működik Firefoxon, Chrome-on nekem sem.
Annak ellenére, hogy az oldalukon még mindig az áll, hogy igen …
Nálam az alapvető különbség az, hogy míg a Firefox a Flash Playerrel játssza le a Youtube tartalmakat, addig a Chrome a HTML5-ös megoldást használja. Tudom, hogy az érdekelne, hogy hogy lehet megoldani, de a RealPlayer Downloader már egy külön program lett, aminek gyakorlatilag semmilyen a böngészőkre vonatkozó beállítása nincs és a Chrome-ban sem látni semmilyen beépülőt. Nincs ötletem. Azt tudom ajánlani, hogy a lentebb leírt megoldások egyikét használd. És most a bejegyzés elejére is odaírom … hogy olvassák el ezt.

KaszaG

Helló! Látom otthon vagy ebben a témában, remélem nekem is tudsz majd segíteni! Letöltöttem a RealPlayer-t. Mindent engedtem neki, csak nem regisztráltam. A gondom az, hogy Explorer alatt működik, de a Chrome alatt nem jelenik meg a letöltő gomb. Windows XP-m van. Előre is köszönöm a segítséged!

Zsolt

Elnézést, hogy csak most válaszolok, de valahogy elkerülte a figyelmemet…
Én sem tudtam már telepíteni. Valószínűleg ebben a formában már nem működik.
Ha a Youtube videók letöltése a fontos, akkor ajánlom (ha Firefox böngészőt használ) a NetVideoHunter bővítményt. Szinte bárhonnan le tudja tölteni az oldalban lévő videókat és zenéket: netvideohunter.com beépül a böngészőbe, többféleképp is.
Vagy egy másik megoldás, az AnyVideo … csillagpor.hu/remek/programok/any-video-converter-free-letoltese, innen letölthető. Be kell másolni a Youtube linket, és utána vágható és átalakítható is a letöltött videó.

dodó

le van töltve a real media a real downloader a böngészőben aktiválva de nem jön elő a gomb,egy ideig működött aztán eltünt.Minden player telepítve.Mi lehet még?

Zsolt

Az mindegy be vagy e jelentkezve vagy nem, a feliratkozás alatt jobbra keresd megosztást!

Margó

Helló!Segítségre lenne szükségem,mert a YouTube-ról ha megosztok 1 videót a MEGOSZTOM helyett FELIRATKOZÁS YOU TUBE-ra van megadva. De van fiókom és bejelentkezve is ezt mutatja.Valamiért nem ad megosztást.Ha tudsz:SEGÍTS Köszönöm

erdos.istvan

mit mondjak beuzemeles utan velemenyezem

Zsolt

Milyen kék kis szalag?

LGy

több programot letöltöttem,de nem jelenik meg a kis kék szalag

gyere ide xD

Tééééééééényleg, a kompatibilitás…hogy ez nem jutott előbb az eszembe…de hülye vagyok! A Firefoxszal nem férnek össze. valamelyik túl friss a másikhoz képest. Chrome-nál meg nem tudom, hogy miért nem engedi, mert elméletileg mennie kellene…
De nagyon köszönöm az eddigi segítséget! talán innen már nekem is eszembe jutnak a dolgok xD :D

Zsolt

A beállításokban … pl. Firefoxnál: Szerkesztés – Beállítások – Általános és lent Kiegészítők kezelése és itt a Kiterjesztéseknél ott van a RealPlayer nem tudom pontosan mi a neve beépülő?
Mert ha nincs, akkor nem működhet, hogy miért nincs, azt majd kitaláljuk, ha megnézted …

gyere ide xD

annyi lemaradt, hogy “jobb klikk”-kel sem működik :S

gyere ide xD

Hasznos az oldal, meg leírja nagyon jól az egész folyamatot, de nekem olyan problémám van, hogy hiába van fent a RealPlayerSPGold. Egyszerűen egyik böngészőben sem akar feljönni a “Download this video” gombocska. Ki van pipálva a beállításoknál, hogy jelenjen meg, de akkor sem akar :S Chromot használok, de Mozillában sem akarja megnyitni, sem Explorerben.
Valakinek valami ötlet? :D

Titok :)

Köszi segítséget, megpróbálok valamit a JavaScript-tel ügyeskedni, hátha úgy sikerül :)

Zsolt

Hiányzik a Flash Player, fel kell telepíteni: flashplayer
vagy le van tiltva a böngészőben a JavaScript.
A YouTube videók letöltéséhez az Any Video Convertert szoktam ajánlani, vagy esetleg ha Firefox böngészőt használsz, akkor a Video DownloadHelper-t, amiről a YouTube-os bejegyzés vége felé olvashatsz.

Amúgy a RealPlayer letöltésnél a program telepítője töltődik le, tehát azt még el kell indítani, hogy felkerüljön a gépedre.

Titok :)

Ha esetleg tudsz egy olyan programot, ami kb. ugyanolyan, mint a Real (tehát ráviszed a kurzort a videóra és ott van, hogy “Download this video” stb..) akkor annak is nagyon örülnék!

Titok :)

De az a baj, hogy nem tölti le rendesen a programot. Tehát vége a letöltésnek, az ablak bezárul, és utána se a programokban, se sehol nincs rajta a Real. A YouTube videóknál meg csak egy fekete kocka van, se “Lejátszás” gomb se semmi :(

Zsolt

Tehát letöltöd a YouTube videót és mikor a letöltés végén rákattintasz a play gombra nem történik semmi?
Nem nagyon jut eszembe semmi. Elméletileg tehát letölti, a RealPlayer alapban lejátssza az flv fájlt, tehát codec probléma sem lehet… Próbáld megnyitni úgy, hogy elindítod a RealPlayer-t és abban megnyitod. Bal fent RealPlayer gomb és File – Open, majd kikeresed … általában a Dokumentumok – Videók – RealPlayer Downloads könyvtárba ment…

Kíváncsi vagyok…

Titok :)

Nekem valahogy nem működik. A letöltés után semmi sem történik, csak a YouTube videókat nem játssza le :S Tudsz nekem segíteni, abban, hogy mi lehet a baj?
Előre is köszönöm!

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.