Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokAdat visszaállítás, Fájl, fájlrendszer karbantartás, Freeware, Magyar nyelvű program → Recuva, törölt fájl visszaállító

Recuva törölt fájl visszaállító

A Recuva véletlenül törölt vagy hibás gépleállás miatt törlődött, fontos fájljaink visszaállítására készült program. Visszaállítja az állományokat Windowsos gépeken a merevlemezről (akár Linux partíciókat is), SSD-ről, digitális kamera memória kártyájáról, MP3 lejátszóról, mobiltelefonról, pendrive-ról … gyakorlatilag bármiről, ami számítógép vagy csatolható számítógéphez.

recuva
  • Verzió: Recuva 1.53.1087
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: Piriform
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8, 10
    32 és 64 bit
  • 5,21 MB

Törölt fájl visszaállító: Recuva

frissítések:

Recuva 1.53.1087: Ext4 és Ext3 fájlrendszer támogatás továbbfejlesztése, Fat32 partíciók fájl keresés javítás, optimalizált biztonságos felülírás Windows 10-en, kiterjesztett meghajtó és partíció felismerés, javított billentyűzet navigálás, kisebb felhasználói felületet és más területeket érintő hibák javítása.

A Recuva 1.52.1086 kb. ezekben új: Ext4 fájlrendszer támogatás, továbbfejlesztett NTFS mély keresés, javított keresési statisztika pontosság, javított nyelvi fájlok, kisebb felhasználói felület és más hibajavítások.

Az 1.51.1063 verzió nagyjából ezeket változtak: Ext2 és Ext3 fájlrendszer támogatás (!), kötetek GUID (globálisan egyedi azonosító) nélkül is visszaállíthatók lettek. Továbbfejlesztett SSD felismerés és támogatás, javított biztonsági felülírás Windows XP-n, optimalizált FAT32 partíció mély kereső algoritmus, javított meghajtó megjelenítés opció, kisebb felhasználói felület javítások és más apró hibák elhárítása.

A Recuva 1.46.919-ben javult a mély keresés exFAT és FAT fájlrendszernél és a Windows helyzetérzékeny menüjébe beépül a mappa átvizsgálása. Új fájlkiterjesztéseket adtak a fejlesztők a szűrőkhöz, javult a statisztika és használhatóbb lett. Kisebb hibák javítása az exFAT fájlrendszer esetében és a visszaállító varázslóban és javult a felhasználói felület is.

A 1.43.623-as Recuva visszaállítja az ADS (Alternate Data Streams) adatokat, javult a 4GB feletti fájlok támogatása, a szűrők működése közbeni memória használat jelentősen csökkent, NTFS jogosultságok és 0 bájt méretű fájlok kijelzésének javítása, JPEG fájlok visszaállítási lehetőségének növelése, több monitor javított támogatása, a kezelőfelület finomítása, és még pár kisebb javítás.

Recover & Restore Deleted Files With Recuva

Letöltés és képernyőképek

Recuva képernyőképek
A legfrissebb verziók letöltése a saját oldaláról.
A hordozható Recuva letöltése

Frissítve: 2020. április 5. 15:27

Hasonló programok: Adat visszaállítás, Fájl, fájlrendszer karbantartás, Freeware, Magyar nyelvű program

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 67 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Ezt nem fogod tudni kitalálni … :) Legegyszerűbb, ha Windows telepítőlemezről javítod ki, az majd tudja.

Norbi

Szia! Az a gondom hogy véletlenül letöröltem a ‘személyes mappa’-t
az az a mappa amin minden rajta van. Még időben észbe kaptam és leállítotram de már elég sok mindent letörölt és windowsos cuccok is elvesztek. Pl: fájlkezelő nincs a gépen meg ki tudja még mi minden veszett el. Na de a probléma csak annyi hogy ha visszarakom a cuccokat (már ha sikerül) akkor honnan tudom melyik adat hova való a windowsban…

Zsolt

Szia! Ha minden rendben ment, a gyári állapotra való visszaállítás nem érinti a külső adathordozókat, tehát meg kell lennie a videó felvételeknek.

Zsuzsi

Szia! Az érdekelne hogyha egy videó kamerán / Sony handicam / megcsináltam a gyári állapotra való visszaállítást, akkor a készült videó felvételek amik memó kártyán illetve CD lemezen voltak elővarázsolhatóak e még?
Köszönöm a válaszodat!

Zsolt

Látható, olvasható a merevlemez, csak nincs semmi rajta? Ha igen, akkor szerencséd lehet ezzel a programmal is, feltéve, ha gyorsformázással intézte a tesód. Ha nem is olvasható, tehát nem ismeri fel a rendszer, vagy valami hibát jelez, akkor írj még!

Attila

Szia, külső vinyomat tesóm véletlenül formázta az xboxával, legalábbis miután levettem azóta semmi adat a vinyón, ezzel a programmal visszalehetne állítani az egész vinyót?

Zsolt

Bele tudnál nézni egy mp3 fájlba úgy, hogy megnyitod a notepad-et, és ott lent jobbra beállítod, hogy minden fájl, és akkor megkeresed? Az első pár karaktert kellene megnézni …

szia

visszahozta az mp3 as zenéimet pc.n De viszont nem játssza le kérlek segíts több éves zenéim vesztem oda. http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=118capture_20180227_14072.png

Nehogy!!!444!!!

Szia! Nem tudom.

Zsolt

Szia. Egyrészt azt kérdezném, hogy nincs a telefonon? Mert ha áthelyezni akartad, akkor az ugye másolás, majd törlés. Tehát a törlés megtörtént (úgy tűnik), így hátha előtte a másolás is … de ezt én sem hiszem igazán. Amúgy nem tudom mivel lehetett gond, miért írta a gép, hogy sérülhetnek az adatok. Nem lehet, hogy meg volt nyitva valahol vagy ilyesmi … Esetleg hibás valamelyik adathordozó fájlrendszere … mindegy, innen ezt most nem fogom tudni megállapítani. A lényeg, hogy a Recuvával elméletileg rátalálhatsz, főleg, ha nem nagyon volt írás azután a lemezen. A képernyőképek és a videó segíthet a használatában.

Anikó

Szia. A gépről akartam áthelyezni egy videót a telefonomra (Samsung J3). Kiírta figyelmeztetésként a gép, h az adatok sérülhetnek áthelyezés után. gondoltam akkor inkább mégsem helyezem át, így ki x-eltem a kis ablakot. Ezután viszont eltűnt a videó! Hogy lehetne visszahozni?? Nagyon fontos lenne!

Zsolt

Ezzel a programmal akkor van remény, ha az SD kártya vagy a belső memória felcsatolható Windows alá valahogy, kártyaolvasóval, USB porton vagy bárhogy, innentől kezdve mindegy milyen telefon, ha látja a Windows, ez a program jó eséllyel vissza tudja állítani a pl. véletlenül törölt fájlokat.

Kata

Szia!Lumia 640-es telómról eltüntek a régebbi képeim,videóim.Van rá valami mód hogy viszontláthassam őket?

Zsolt

Szia Adrienn!

A “többéves képek” jelen esetben azt jelenti, hogy most lett törölve, csak több éve készült, vagy több éve lett törölve? Mert, ha több éve lett törölve, akkor valószínűleg már sokszor felül lettek írva ezek az adatok, így nem sok esély van a visszaállításukra. Ha meg mostanában lett törölve, akkor mindegy hány éves. A lényeg hogy további írási művelet ne legyen azon a lemezen, ahol voltak az adatok. A legjobb, ha SD kártyán voltak, akkor azt kivéve és egy kártyaolvasóba betéve ráengedheted ezt a programot. Ha a belső memóriában volt, akkor próbáld meg USB kábellel összekötni egy számítógéppel, bekapcsolni a fejlesztői lehetőségekben az USB hibakeresést, és ha sikerül, akkor megint csak egy szoftverrel …
Ha a telefonon belül akarod megoldani, illetve mondjuk nem ismeri fel, pl. driver híján a Windows a telefont, akkor kereshetsz a Google Playen adat visszaállító alkalmazásokat, de ezek ingyenesen nem igazán csinálják meg amit szeretnél, illetve többnyire rootolt telefonnal tudnak csak dolgozni.
De azért lehet próbálkozni mondjuk ezzel: play.google.com/store/apps/details?id=alpacasoft.restoreimage

Ha nem találod a profilodban sehol a Facebookon a képeket, akkor törölve lett, igen.
Ha kell még, akkor segítek.

adrienn

segitséget kérnék. mobiltelefonról törölt több éves képeket hogy lehet visszszerezni?? fontos lenne nagyon! vagy ami facebookon volt és nincs már törölve lett??

Zsolt

Egyáltalán nem biztos, hogy az ilyen programok vissza tudják állítani a fájlokat. Egyik sem állítja biztosra, amelyik igen, az hazudik. Pl. volt e bármilyen lemezművelet miután elveszett a fájl? Ha pl. a C:\ meghajtón volt a fájl, akkor 100% hogy volt, ha esetleg még ezt a programot is ugyanoda telepítetted, akkor még biztosabb…

Ezzel is megpróbálhatod, de ne oda másold ahonnan elveszett a fájl, és ne is arra a lemezre akard visszaállítani! csillagpor.hu/remek/programok/softperfect-file-recovery

Zsuzsa

hmmm. töröltem véletlenül egy mp3 fájlt. azt is tudom, hogy honnét. rákerestettem és semmit nem talált…
hogyan tovább?

slaci

Üdv. Zsolt!

Köszönöm a gyors, és korrekt választ.

Zsolt

Üdv!
Nem, nem törli. Rengeteg, a felhasználó és a jelenlegi fájlrendszer számára láthatatlan adat van egy adathordozón, főleg ha már hosszabb ideje aktívan használja az ember. Ezekből a részben vagy teljesen használható adatokból próbálja visszaállítani egy ilyen program a törölt fájlokat. Itt a fájltípus megadásának csak a gyorsaság szempontjából van jelentősége, vagyis nem állítja vissza az összes lehetséges régi fájlt, hanem csak pl. a .jpg képeket, így csak a JPG fájltípusra jellemző struktúrát kell keresnie. A többit nem törli, nem is igen tudná, és ha igen, elég hosszú ideig tartana és felesleges lenne. Ezt a “visszaállíthatatlan” törlést más speciális szoftverek alkalmazzák csak, biztonsági okokból, de ott is csak több menetben, különféle titkosító algoritmusokkal dolgozva sikerül elérni, hogy “teljesen” megsemmisítsék egy korábbi fájl nyomát.

slaci

Üdv!
Először használom a programot még nincs tapasztalatom. A kérdésem a következő:
A RECUVA programmal történő visszaállítás során amikor a program megkérdi, hogy mely fájlokat akarom visszaállítani, akkor amelyet nem jelölök meg azokat törli a program?

Zsolt

Lehet próbálkozni ezzel a programmal, ha SD-kártyán voltak, akkor nagyobb az esélyed, beteszed egy kártyaolvasóba … ha a belső memória, akkor meg kell próbálni felcsatolni …
Lejjebb leírtam már, lehet hogy többször is, olvass utána légy szíves. A lényeg, hogy ha látja azt a meghajtót a számítógéped amiről törölted a mappát, akkor ha szerencséd van visszaállíthatod.

Vera

Segítséget szeretnék kérni.tegnap véletlen kitöröltem azt a mappát a telefonomról amiben a videók és a képek voltak Samsung S3 telefon.valahogy vissza lehet csinálni?köszönöm előre is a választ.

Zsolt

Ez előfordul, sokszor … Én direkt a fényképezőgépből kivett SD kártyát teszem a kártyaolvasóba. Az működik … már ha jól értettem a problémát.

Névtelen

Sajnos a géphez csatlakoztatott fényképezőgép SD kártyáját nem látja.

Zsolt

Nos, már többször leírtam, hogy ezzel a programmal nem lehet visszaállítani a formázott meghajtókról az adatokat. Az ön első hozzászólása alatt található egy ugyanilyen kérdésre adott válaszom. Sok sikert!

N.JOZEF

Szóval ha van segítség a problémámra, akkor az nagy segítség volna! sd kártyámat véletlenül formatáltam! visszalehet-e állítani az onnan eltűnt képeket, videókat?
fontos lenne, mert emlékek sokasága veszett oda!

Névtelen

Egy olyan kérdésem volna hogy: az sd kártyát fényképezőgépemmel véletlenül formatáltam! az így rajta volt képeket, videókat vissza lehet-e állítani valahogy, vagy azok már menthetetlenül törlődtek? vagy esetleg ott vannak még valahol elrejtve? és csak akkor tünnek el örökre ha új kép vagy videó kerül rá?

Zsolt

Ezzel nem. Egy olyan program kell innen. ami tudja a formázott meghajtókról való adat visszaállítást.
3 ilyen van: Power Data Recovery, EaseUS Data Recovery Wizard és PC Inspector Smart Recovery.

Névtelen

Van egy 8 gB memória kártyám s meg formáztam s törölte a gb ot is ezzel a programmal vissza tudnám e állítani?

Zsolt

Ha az SD kártyán voltak, akkor könnyebb dolgod van. A lejjebb írtakat is elolvashatod, voltak ilyesmi esetek már …
A lényeg, az SD kártyát beteszed egy számítógép kártyaolvasójába, az felismeri valamilyen meghajtóként, és ezt a programot lefuttatod úgy, hogy ott keressen. Ha a telefon belső memóriájában voltak az adatok, akkor úgy lehet esélyed, ha fel tudod csatolni azt is valamilyen meghajtóként, mert ez és más programok csak akkor állítják vissza az elveszett adatokat.

Amy

Szia!
SAmsung galaxy S III lte. G-19305 telefonról véletlenül letöröltem egy mappányi fényképet, ami számomra felbecsülhetetlen. Van a telefonban egy mikro sd is. A képek sehol sincsenek… Tudnál segíteni? Nagyon fontos lenne. :(
Köszönöm!
Amy

Zsolt

Szia Zoltán!

A manó hozzászólása konkrétan nem régi, hátha még elolvassa amit írtál…
Egyébként pedig köszönjük az értékes hozzászólást és szoftver ajánlatot … úgy gondolom segít majd valakinek!

Zoltán

Sziasztok!

Nem tudom, hogy mikoriak ezek a hozzászólások, de talán még tudok egy picit segíteni…

Manónak annyit írnék, hogy gyakori dolog (főleg nagyobb kapacitású pendrive/memóriakártya esetén, azaz kb. 8Gb fölött) az előlapi USB esetén, hogy nem túl jó minőségű kábel vezet oda és formázást kér a Windows. Legtöbb esetben egy nemre nyomás után használható a pendrive, de ilyenkor meg kéne próbálni egy olyan USB-re tenni a cuccot, ami közvetlen az alaplapon csücsül – azaz be kéne mászni a gép hátához és ott csatlakoztatni.

Ami progit még tudnék ajánlani, az a Get Data Back. Egyszer sikeresen törölni kezdtem egy SD kártyát a friss fényképeimmel és ez a szoftver tudott segíteni… Persze csak a fullos verzió élhető, a demo-k csak megmutatják, hogy ha megveszed a szoftvert akkor el tudom végezni a melót…

Remélem, tudtam egy picit segíteni…

Zsolt

Szia!

Pendrive-on tárolni képeket az egyik legkevésbé biztonságos dolog.
Amikor azt mondja hogy formázd, nem lehetséges nemet mondani, és akkor is működik? Vagyis felismeri egy új meghajtóként?
Előfordulhat ilyen is. Ilyenkor, ha mégis felismeri, egy hibaellenőrzés után rendesen használható.
Ha nem jelenik meg meghajtóként és tényleg csak a formázás az egyetlen lehetőség, akkor van olyan program itt, ami jó eséllyel visszaállítja a képeidet.
De az oldalon olvass utána, a hozzászólásokban is! Sok hasznos dologgal találkozhatsz.

Sok sikert! Ha kell még szívesen segítek.

Manó

Hello! Minden képemet lementettem pendrive-ra, erre most azt írja h formázzam használat előtt, tehát mindenem elveszne.. másik gépben is próbáltam már, e ugyanaz… ha formázom a program vissza tudja majd állítani v akkor már nem? pendrieve-ról van szó

Zsolt

Tulajdonképp csak ismételni tudnám sokadszorra magam …. Olvasd el a lejjebb írottakat figyelmesen és próbálkozz a visszaállítással! Valószínűleg sikerülni fog!

Sok sikert! De ha valami végképp nem megy azért írhatsz még nyugodtan.

putyi

sos veletlenul kitoroltem a mikro sd kartyamrol kb 800 kepet .a kislanyom szuletese ota gyujtotem a fotokat ugyhogy most kecsegbe vagyok esve segicsetek kerlek

Zsolt

Ha tudod PC-hez csatolni, úgy hogy a meghajtó betűjelet kapjon, akkor ezzel a programmal visszaállíthatod. A lényeg, hogy a kártyán semmilyen írási/olvasási műveletet ne csinálj már, mert az csökkenti a visszaállítás valószínűségét. Mikor a Recuvaban be kell állítani, hogy hová mentsen, akkor se a kártyát add meg, hanem valamelyik könyvtárat a merevlemezen. Sok sikert! Ha ezzel nem megy, akkor még mindig próbálkozhatsz az itt található programokkal: csillagpor.hu/remek/programok/fajl-fajlrendszer-karbantartas-mentes-helyreallitas

kriszta

Sziasztok, nagy gondban vagyok.Letöröltem véletlenül az SD kàrtyàròl egy mappàt,tele fontos képekkel.Vissza lehet bàrhogyan àllìtani? Kérlek segìtsetek,nagyon fontos lenne..

Zsolt

Ha nagyon fontos dolgok vannak rajta, akkor ne add fel, szerintem.
Innen érdemes még próbálkozni valamivel!
A lényeg, hogy azon a meghajtón ne legyen már semmilyen mozgás, ahonnan vissza szeretnéd állítani a fájlokat! Ezt nem győzöm elégszer leírni, pl. ne oda mentsd a visszanyert fájlokat sem, hanem egy fizikailag másik vagy külső meghajtóra, mert így nem íródik felül semmilyen adat a lemezen… vagy memóriakártyán, vagy min…

Kira80

Sziasztok!
Ha azt írja ki a program néhány képre, hogy helyreállíthatatlan, akkor annak annyi????? Mással ne is próbálkozzak??? Köszi

Zsolt

Hacsak nem szinkronizáltad valamikor, akkor nem.
Ha bejelentkezel a Google fiókodba (ha van), és be van kapcsolva a szinkronizálás, akkor ha elmentette, magától visszaállítja.
Ha ez nem volt … akkor nem tudok olyan módszerről ami visszaállítaná.

szabina

szia érdeklődni szeretnék ha a google chrome bőngésző előzményeit kitöröltem véletlen vissza e lehet állitani valahogy? segitsetek kérlek nagyon fontos lenne

Jozsef Birton

Kőszönöm a valaszt de nem nagyon ertem ugy ahogy Te nem erted amit en leirtam de ha megbipelsz azzonal vissza hivlak es jobban eltudom mondani. KERLEK tovabi jo napott Jozsef Brusselböl

Zsolt

Nem értem pontosan, de találgatok. Szóval a Google keresőnek önmagában nincs olyan funkciója, hogy kedvencek. Tehát vagy a böngésző kedvencei közé lett mentve, vagy valamilyen böngésző plugin segítségével.
Bár ennek ellentmond, hogy megváltozott a kereső és eltűntek a kedvencek.
Hogy két helyre volt elmentve azt sem pontosan értem, de hátha azt jelenti, hogy el volt mentve a gépre is, meg felhőbe is, vagyis a böngészőprogram szinkronizálta a saját tárhelyére a dolgokat.
Tehát először is pontosítanunk kellene, hogy melyik böngésző és hozzá milyen plugin (ha van) … az a baj, hogy sajnos az a beépülő ami megváltoztatta az alapértelmezett keresőt, lehetett valami olyan rosszindulatú program is, aminek ilyen “mellékhatásai” is vannak pl…

Jozsef Birton

Nagy bajba vagyok, mindig a Google keresöt hasznaltam es sok adatott a kedvencekhez elmentettem nem tudom ,hogy miert de ket helyre mentette.Na most jön a nagy baj,egyik este sokat maszkaltam külömbözö oldalokon es veletlenül letöltött egy masik keresö programott.A Googlet visza tettem de a kendvenceim elvesztek nagyon szomoru vagyok, ha valaki tud segiteni soha nem fogom elfelejteni tisztelettel Jozsef Brusselböl Tel.mobil 0032487246365 ha megbipelsz vissza hivlak.A Skypen birtonjoco elerhetö vagyok elfogadlak ha jelenkezel Tovabi jo estet kivanok

Zsolt

Azokat a fájlokat nem tudod visszaállítani, amiket felülírtál.

Mivel pontosan nem írtad le, én találgatok … :-)

Ha az előző Windowst akarod programostól beállításostól, fájlostól, mindenestől visszakapni, akkor innen tájékozódhatsz: windows.microsoft.com/hu-HU/windows/repair-recovery-help#repair-recovery-help=windows-7, de ehhez semmi köze a Recuvanak.

Ha fájlokat (amik a Windows könyvtárrendszerében voltak) akarod, hogy megmaradjanak, akkor javítás esetén megmaradnak, újratelepítés esetén, azt hiszem mentés készül róluk.
Természetesen ezen nem igazak arra az esetre, ha telepítés közben formázod is a merevlemezt. Akkor is van esély, de pont a recuvával nem menne.

Ha a könyvtárrendszeren kívül vannak fájlok, azok biztosan megmaradnak, ha nem formázol.
Ha ezek elvesztek, és úgy kell újratelepíteni, akkor is visszaállíthatóak, hiszen ezeket a fájlokat nem írja felül semmi, és a fájlrendszerhez sem nyúltál.

Persze az esély minden írás/olvasással csökken a visszaállításra, tehát ha valami elveszett, és lehetséges most, akkor még telepítés előtt próbáld meg visszaállítani.

A legjobb megoldás, hogy egy másik gépbe beleteszed a HDD-t, vagy pedig egy USB-s HDD rackbe, és bedugod egy másik gépbe, így semmilyen művelet sem történik azon kívül, amit a visszaállító program csinál.

Ha formáztad a merevlemezt, arra az esetre is találsz itt: csillagpor.hu/remek/programok/fajl-fajlrendszer-karbantartas-mentes-helyreallitas programokat.

Ha még van kérdés, csak nyugodtan …

Sok sikert!

szabi

Sziasztok!
Segítene valaki?
Ha újratelepítem a windows 7-et akkor mennyi esélyem van,hogy a recuva vagy egyéb helyreállító
programok visszaállítanak valamit?
Köszönöm a választ!

Zsolt

Van rá esély, hogy formázás után is visszaállítható az adat, de ez csak a végső utáni megoldás, tehát ha 100% hogy semmi más megoldás nincs, akkor … de szerintem próbálkozz formázás előtt ezekkel a programokkal: EaseUS Data Recovery Wizard, Power Data Recovery, a partíció helyreállítás opcióikat keresd.

Gábor

Azt írja: A hely nem található.

Gábor

Hali!

Nekem a Micro SD-men volt néhány kép. Azt írja formázzam de akkor az ami rajta van elveszik.
Ez a program meg nem ismeri fel a MiscoSD-t. Ha formázom utána van rá esély hogy visszaszerezzem a képeket?

Zzsolt

Szia Zsolt!
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, kipróbálom a javaslataidat. Ha eredményre jutok jelentkezem és még egyszer köszi a fáradozásodért.
Békés Karácsonyt !
Üdv Zzsolt

Zsolt

Ha biztos hogy 3gp fájl, nem csak annak lett elnevezve, akkor valószínűleg a fejléce sérült meg.
Biztos megoldást nem tudok írni, hogy hogy lehet rendbe hozni, de kipróbálhatod a következőket.

Először is a VLC media player néha lejátssza a sérült fájlokat is, ami hosszútávon nem megoldás, csak ha másképp nem megy. Van egy ilyen ( realconvert.com/MediaFixer ) program, ami nem ingyenes, de le lehet tölteni … letöltés és telepítés után sem sikerült rájönnöm mi a korlátja, mert nincs sérült videó fájlom … egy próbát megér.

A konvertáló programok közül is kipróbálhatod valamelyikkel, hogy megnyitja e, hátha el lehet menteni úgy, hogy megjavította a fejlécét. (A 3gp fájl videó kódolása mp4-es, valószínűleg azzal a videó adattal nincs gond, csak nem képes helyesen felismerni a konténer fájl formátumát a sérült fejléc miatt.)

Ezek amik eszembe jutottak.

Innen egy picit többet tudhatsz meg a 3GP-ről: 3GP fájl kiterjesztés

Bármit csinálsz a fájllal, előbb csinálj róla egy biztonsági másolatot!

Ha megkérhetlek, írd meg jutottál e valamire!

Sok sikert!

Zzsolt

Szia!
Lejátszáskor kodek hiányt jelez minden lejátszó, ami nem igaz mert más 3gp filmeket simán lejátszanak. a KM Player az alábbi hibaüzit küldi: A szűrőkombináció az adatfolyam leképzéséhez nem található. Error Num:80040218-

Zsolt

Üdv … Mit jelent az, hogy sérültnek tűnnek? Miből gondolod?

Zzsolt

Sziasztok! Sikerült mikro sd kártyáról véletlenül törölt 3gp fájlokat visszaállítanom de nem tudom lejátszani, mert sérültnek tűnnek. A törlés óta nem írtam a kártyára, tehát nem lettek a file-ok felülírva. A 3gp-k Sony Xperia 10 mini pro- val készültek, ha ez számít valamit.

Zsolt

Vagyis egy ugyanolyan nevű html fájl van meg? Akkor nem tudok mit mondani. Mint valahol már írtam, az NTFS fájlrendszer nem kezeli a fájlok verzióit, tehát ezzel a Recuva sem tud mit kezdeni.

Akkor lehetne esetleg az URL-eket megtalálni, ha használtad volna a Firefox Sync-et vagy valami plugint a kedvencek szinkronizálásához. Ha nagyon muszáj megtalálni valamit és esetleg nem törölted az előzményeket jó ideje, akkor kereshetsz közöttük. Nekem volt már olyan szerencsém, hogy 2 hónapos linket innen kotortam elő, mert elfelejtettem elmenteni.
Persze ez nem megoldás mondjuk több évnyi mentés visszaállítására …

Petra

Szia!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy felülírtam a mentett kedvenceket a mozillával, ezért elég sok minden elszállt. Próbáltam Recuva-val helyreállítani, de csak az újabb fájlt találtam meg. Van valami módszer arra, hogy visszaállítsam a fájlt?
Előre is köszönöm a válaszodat!

Petra

Zsolt

Nehéz dolgotok lesz!
Az ilyen munka akár napokig, hetekig is tarthat, mivel egy aktívan használt gépről pár év távlatában akár 100 ezres nagyságrendű fájl is vissza lehet állítani, aminek nagy része rendszerfájl, vagy valami egyéb program maradvány, vagy böngésző cache … és folytathatnám. Az sem biztos, hogy ép minden fájl, és azt sem zárhatjuk ki, hogy valami olyan törlő algoritmust használt az illető, ami több menetben írja felül a fájlokat, ezáltal jelentősen csökkentve azok visszaállíthatóságát.

Itt a hozzászólásokban egy-két dolog le van írva a Recuvaról, ha használható …

Én azt javaslom, hogy a keresést mély módban futtassátok, adjátok meg, hogy mit kerestek, pl. kép, dokumentum, stb, és ezeket egyenként futtassátok le “Nem tudom pontosan” elérési útvonallal, majd mindet külön-külön mappába mentsétek el, ha lehet külső meghajtóra, mert így is nő a visszaállítás esélye. A pirossal jelölt a nem visszaállítható, a zöld ami jó eséllyel. Ha valaminek nincs kiterjesztése, az többnyire a böngésző cacheből származik, vagyis direkt módon nem megnyitható, nem valami dokumentum, ezeket valamelyik szövegszerkesztővel megnyithatjátok, hátha van benne valami hasznos információ (persze ez még jobban bonyolítja a dolgot), ezt megtehetitek pl a notepadből a megnyitással, ha ott minden fájl van kijelölve, simán nincs semmi hozzárendelve, azért nem megy csak két kattintással az indítás.

Minden rendben mappánként a helyére leginkább azért nem visszaállítható, mert így végeredményben saját magát kellene felülírnia (persze elméletileg van rá lehetőség, de mint írtam és valami külső lemezt ajánlok, külső merevlemez, nagyobb pendrive, ilyesmi)
Ha nagyon sokat próbálkoztok lemezen belül a helyreállítással, egyre csökken a siker esélye minden lemezművelettel.

Ha van remény arra, hogy visszaszerezzétek a pénzeteket, akkor áldozhattok is rá valamennyit, vannak erre szakosodott cége, és nem utolsósorban, ott van a rendőrség is :-)

Ha még van valami kérdés, akkor bátran …

Sok sikert!

Mónika

Ezt a progit használtam a kitörölt adatok visszanyeréséhez, mely sikeresnek bizonyult. Ami a gondom hogy hogyan állítsam a helyére a file-okat. Mert most minden egy mappában van,de nem tudom olvasni őket.
Hogy érthetőbb legyen a szituáció: Ez egy olyan ember gépe kis nagyon sok pénzzel megkárosított pár embert, köztük több gyerekes családot is, majd lelépett. Ez az utolsó támpontuk melytől el lehet indulni, hogy vajon merre is mehetett az ember, mit tehetett a pénzzel.
A gépet teljesen lepucolta, és próbálom helyreállítani a dolgokat…
Kérlek segítsetek..

Szép estét!

Zsolt

A telefonon belül nem … ha bármilyen olyan kártya van benne, amit bárhogy egy PC-hez tudsz csatlakoztatni, akkor próbálkozhatsz mondjuk a Recuvával.
Más esetben a telefonra kellene valamilyen adat visszaállító program.

Lehet, hogy van ilyen, én nem tudok ingyenest, és ahogy én keresném, úgy te is meg tudod tenni, beírod pl. ezt a keresőbe: free mobile phone data recovery software
… hátha.

nehogy

HEllo,

telefonról sikerült fotókat törölnöm – akaratlanul :((
Tudtok segíteni? LG szerviz persze nem :(
köszi

Gyöngyi

Lili

Szia, köszike szépen.
A két nap alatt tömegnyi fájt tehettem volna vissza, de a rendszer “átnevez”, valamilyen belső “nyelvre”.
Órákig kerestem.
Megpróbálom, még egyszer úgy, ahogy utoljára írtad..
Ha nem megy, írnom kell a szerzőnek, és mea culpa-znom kell a baromságom miatt.
Több ilyen jellegű (visszatelepítő) progit töltettem le, ill. telepítettem fel, de azok még bonyolultabbnak tűnnek.
5 év alatt, ilyet még SOHA nem csináltam, hogy olyat töröltem, ami később kellett volna.
Épp most, és olyat, amivel hitelt veszthetünk. Nem jó OMEN, vagy épp fordítva.
Megyek keresgélni.
():-(((
Köszi a segítséged, legyen szép napod
Lili

Zsolt

Szia!

Ha azt írta, hogy nem fér el a lomtárban, akkor az azt jelenti, hogy nem tette oda, vagyis közvetlenül törölte a lemezről.
Ez tulajdonképp nem nehezíti meg a visszaállítást, csak akkor abból a mappából kell visszaállítani, ahonnan törölve lett, és szintén a dokumentum formátumokat kell választani.

Ami nehezítheti a visszaállítást az az, hogy ezek szerint nagy méretű fájlok voltak, ha nem fértek el a lomtárban, vagyis jópár szektorban helyezkedtek el, tehát nagyobb eséllyel lett valamelyik szektor felülírva egy másik fájl által. Mivel ez a C: meghajtón van, nem is kell neked különösebb fájl forgalmat bonyolítani, megteszi ezt helyetted a rendszer, a mindenféle gyorsítótárazás képében.

Összefoglalva: nagy fájlt a C:-ről visszaállítani nehezebb valamivel.

Ha van olyan kombináció amit még nem próbáltál ki, akkor ezek fényében még próbálkozhatsz, illetve használható még a Csillagporról az Undelete és a PC Inspector Smart Recovery, és ajánlhatok még vagy 10-et, azok közül amik majd egyszer fel fognak kerülni az oldalra … de lényegileg mind ugyanazt csinálja, fájl nevek és fejléc azonosító karakterek után kotorászik a fájlrendszerben, majd megpróbálja hozzárakni az odaillő fájltöredékeket …

Sajnos nem tudok igazán használhatót írni, és az is lehet, hogy nem lesz meg, de szerintem a leírtak alapján még megér egy-két próbát…

A Recuva-val csináld úgy, hogy kilépsz a varázslóból (Mégse) és aztán kézzel beállíthatsz ezt-azt. Tehát – Opciók – Műveletek és ott a Vizsgálat résznél mindbe tegyél pipát! Majd válaszd ki a C:-t és állítsd be a Dokumentumokat, ezután Visszaállítás.

Minden jót!

Lili

Szia Zsolt!

Nem sikerült! ():-((( Hol lehet???
Mindent úgy csináltam, ahogy írtad (amúgy is egyszerű).
Nagyon lassú, de kivártam.
“Mély vizsgáltam” az összes meghajtót (C, D, F)
A D-én, alapból nem is lehet, mert a C-ről (DOKUMENTUMOK) tettem külső merevre.
MAPPÁBAN VOLT 14 Wlod doc-on.
Ez lett törölve a C-ről és az F (néha H-ír) -ről.
Egyiken sincs.
Amikor töröltem kiírta, NEM FÉR A LOMTÁRBA, de a gépen sincs és a külső m. lemezen sem.
HOL VAN?
Még nem írok a szerzőnek, “beégek”. ():-((

Köszike, hogy segítesz:
Lili

Zsolt

Szia!

Akitől kaptad, csak van neki eredetije? Nem?

A Recuva … elindítottad a varázslót, kijelölted a megfelelő kategóriát, gondolom itt Dokumentumok, majd a helyének a Lomtárat, és így nem sikerült?
Így meg kellene, hogy találja, jó eséllyel, ha nem akkor ugyanígy mélyvizsgálat, hát … és ki kell várni. Nincs más.

Sok sikert!
Majd írd meg légyszíves sikerült e, és kell e további segítség!

Lili

Sziasztok!
Segítsetek kérlek, ha tudtok. Véletlen rossz mappát dobtam a lomtárba, és ki is töröltem egy kész, kéziratot, nyomdakész könyvet. Nem is az enyém.
Órák óta próbálkozom, különböző visszaállító programokat töltöttem le (ezt is: “Recuva”, de egyik sem segített ezt a mappát visszavarázsolni a gépemre.)
A mély vizsgálat 16 óra. Ha tudnám, hogy azzal oké lesz, elindítom.
Remélem meg lesz, mert nekem annyi.
Köszönöm szépen
Mit írjak 1/2 4-kor, jó hajnalt?
Mandragóra

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.