Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokAndroid, Azonnali üzenetküldő, Freeware, Internet telefon, Kommunikációs programok, Magyar nyelvű program → Skype ingyenes internet és videó telefon letöltése

Skype internet telefon

A Skype ingyenes internet – , videó – , konferencia telefon, azonnali üzenet és fájl küldő és még sok mindenre képes program, kiváló hangminőséggel. Már Facebook integrációval is rendelkezik. Fokozatosan összemosódik a Windows Live Messenger-el, és Outlookkal.

skype
  • Verzió: Skype 6.3.0.107
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: Skype Limited, Microsoft Corp.
  • Operációs rendszer: Linux, Mac OS X, Android,
    Windows 2000 – Windows 8, 32 és 64 bit
  • 1,27 MB

Rövid leírás: internet telefon, skype

frissítések

A 6.3.0.107-es Skype minőségi és stabilitási javításokkal javult.

A Skype 6.1.0.129 változásai: Outlook integráció, az Outlookból hívhatunk is ezután, a kapcsolati listák mindenhol egybeolvadnak …

A Skype 6.0.0.126 változásai: Live Messenger és Skype folyamok összemosásának továbbfejlesztése, Skype frissítési folyamat javítása, pár helyen az indokoltnál nagyobb rendszer erőforrást igényelt, ez is kiküszöbölve, konferencia hívás javítás.

A Skype 5.10.0.116 hibajavításokat tartalmaz, Skype IM stabilitási javítás, fájl küldés hibajavítása, a FAT32 partícióra mentett fájlokat nem lehetett továbbküldeni.

Letöltés és képernyőképek

Skype képernyőképek
A Skype letöltése
A hordozható Skype
Skype letöltése Androidra
Skype Linuxra (nem feltétlen a legújabb rendszerekre)

Weboldal: skype.com/intl/hu

Frissítve: 2020. március 28. 19:23

Hasonló programok: Android, Azonnali üzenetküldő, Freeware, Internet telefon, Kommunikációs programok, Magyar nyelvű program

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 19 hozzászólás, szólj hozzá te is!

krisztina

készen van

Anita

Szia!

Most már csak azt nem tudom, hogyan töltsem fel.. élőnek jelzi az előfizetést (Előfizetése aktív), köv. fizetés: 2015.10.19. 17.77 $. Ha veszek Skype creditet, szerintem az nem oldja meg a problémát.
Gondoltam előfizetek a 2 közül valamelyikre: “Egyesült Államok-korlátlan számú perc” (nem tudom a magyar mobil az USA-ban ebbe beletartozik-e) vagy “Egész világra szóló korlátlan csomag”

Más: csináltam Skype To Go számot, magamnak és a páromnak is (aki az USA-ban van, fel is vettem a partnerek közé), de továbbra sem ingyenes ez a hívás sem.. :/ Lehet én nem hívom Őt jól: 21 a körzet és utána egy 7 jegyű szám amit a Skype generált. Ha lekérem a “Használati adatokat” ugyanúgy vonja le a creditet a Skype To Go szám hívására is..

Szóval egyenlőre veszek creditet, hogy el tudjam érni, aminek a percdíja 0,27$, így elég gyorsan lezabálja a 10$-t..

Majd megírom mit sikerült összehozni :)

Zsolt

Ellenőrizni szerintem akarja … sok minden úgy működik, még akár szálloda foglalás is, hogy “megnézi” ott van e a pénz, akkor mehet a menet, de ígéretéhez méltón nem vonja le, csak akkor mikorra írta. Szóval szerintem fel kell tölteni a kártyát. Sok sikert! Ha valami kiderül, írd meg légy szíves, kíváncsi vagyok, és gondolom másnak is hasznos lehet.
Köszönöm.

Anita

Köszönöm a válaszod! Bennem is ez a 2 verzió merült fel, hogy 1. a kredit elfogy, és utána aktív az előfizetés, 2. nem vonta le a 14 $-t, nem volt annyi a kártyán (lehet ez a baj?!), viszont mielőtt megrendeltem volna azt írta a rendszer, hogy 1$-t “zárol”, nem vonja le, viszont a “Vásárlási információk”-nál mégis levonta és a “Státusz: törölve”. Az előfizetés viszont él tegnap óta.. Sehol nincs értelmezhető leírás.. :(

Zsolt

Sajnos nem nagyon értek hozzá, de amit most el tudtam róla olvasni, aszerint szerintem le kellett volna vonnia a havi díjat, és azután él a vonal. Vagy nem jól gondolom? Levonta? Akkor sem tudom, hogy mi van, ha van még valamennyi kredited és akkor igényeled pl. az ingyenes 1 hónapot. Ilyenkor lemegy a kredit és aztán él az előfizetés, vagy érvénybe lép az előfizetés, és marad a kredit?
Sajnos nem tudok segíteni.

Anita

Üdv!

Nem tudom tudsz-e segíteni, remélem igen. Nem találtam sehol információt a következővel kapcsolatban: “Egész világra szóló korlátlan csomag 1 hónap”-ra fizettem elő tegnap este, megérkezett az e-mail, hogy aktiválták, viszont kezdeményeztem hívást, és a Skype credit-ből vonja le továbbra is a hívás díját. Magyar T-mobile-os számot hívok az USA-ban (én is T Mobile-os vagyok) A saját fiókomnál szerepel ez az előfizetés, viszont a “Vásárlási előzmények”-nél státusz: “Elküldve szerepel”, majd utána egy frissebb “üzenet” státusz “Törölve”, és 1 dollárt le is vont a kártyáról. USA-ba vonatkozik a vezetékes és mobilszámokra is, de ha magyarnak tekintik, akkor nem vonatkozik a magyar számokra..
Ezt sehol nem írják le.. írtam a Support-nak, de nem bízom a miharabbi válaszukban. Azért sürgős, mert eléggé fogy a 10 $-os egyenlegem, 16 percet beszéltem 5,84 $-ért..

Előre is köszönöm ha tudsz segíteni!! :)

Szabó Andrea

Lenne 1 kérdésem. Windows xp rendszer van a számítógépemen. látszólag teszt esetében minden rendben van Skype videohívással. ha elindítom a videóhívást “hiba a videolejátszó” -val hibaüzenetet jelez a gép. sem videóhívást küldeni, sem fogadni nem tudok. tudtok segíteni mit csináljak, hogy elhárítsam a hibát? köszönöm.

Zsolt

Innen indulva létre is hozhatod: skype.com/intl/hu/home/

petra

Az én nevem Petra. Nagyon szeretnék egy skype fiókot.

Zsolt

Nem tudom, vagyis nem tudnék többet írni, mint amit te is megtudhatsz, ha beírod a Google keresőbe, hogy Nokia C7 Skype download …

Névtelen

Nokia c7 re hogyan kell letolteni a skypet?

Zsolt

Az internet szolgáltatótól nem igen függ ez a lehetőség. Hacsak, nem túl kicsi a sávszélesség, de ez MB-ben mért sávszélességnél ki van zárva.

Valószínűbb, hogy a Skype beállításainál kell keresgélni. Hangbeállítások, IP cím, ilyesmi … de elég kevés az információ ahhoz, hogy pontosan meg tudjam állapítani a hiba okát.

Névtelen

Szeretném kérdezni.
Van nekem egy CONGSTAR internettem ,miért nem tudom használni a hangos beszélgetést?
Elöre is köszönöm a segitséget.

Zsolt

Hello!

Van olyan, hogy “magyar skype cég”?
Innen: skype.com/intl/hu/legal/terms/tou el tudsz indulni .. hátha segít, ha még nem próbáltad volna … Szerintem a vége mindig az angol lesz.

Amúgy gyakorlati tapasztalatom nincs sajnos …

György

Szervusztok!
Az én 7 (hét) skype befizetésem, melyben van úgy havi mint éves befizetés, egy sem használható!
Befizetés visszaigazolva megjegyzésekkel mint “függő” vagy “elküldve”, de egyik sincs aktiválva!
Ezek nem az első befizetéseim, mindig így fizettem be, bankon keresztül!
Mivel a magyar skype “céget” sehogyan nem tudom elérni, kérdésem, ebben van e valakinek tapasztalata, tudna e segíteni?
Ha igen, előre is köszönöm!!!

Zsolt

Hmm … valahogy csak most vettem észre, ne haragudj!

Itt van egy írás erről: support.skype.com/en-us/faq/FA142/Can-I-delete-my-Skype-account
A lényege, hogy nem tudod törölni a skype accountot, csak törölni tudsz belőle minden személyes információt, illetve a listából el tudod távolítani. Szóval ez után is megmarad, csak nem lehet tudni, hogy kié és te nem kapsz róla semmilyen üzenetet, értesítést, ha nem akarsz.

Nóra

Üdvözlet! Két skype fiókom van. A másikat hogyan törölhetem? Nem kell. az. Várom a választ.

Zsolt

Igen ingyenes … szívesen!

Énekes József

Szeretném jól érezni magamat ezen az oldalon, ha jól olvastam akkor ingyenes. köszönöm

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.