Songbird médialejátszó

Songbird egy testre szabható zenelejátszó és katalogizáló, internetes rádió csatornákkal, integrált web 2.0-s szolgáltatásokkal, Mozilla Firefox webböngésző technológiájára épülve, VLC alapú lejátszóval, SQLite alapú médiakönyvtár kezelővel és rengetek telepíthető kiegészítővel működik.

songbird
 • Verzió: Songbird 2.0.0
 • open source
 • magyar nyelvű
 • Készítő: Pioneers of the Inevitable
 • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7,
  Mac OS X
 • 17,2 MB

Rövid leírás: zenelejátszó, songbird

A Songbird telepítése közben erre figyeljünk!

A Songbird telepítése közben ha nem telepítenénk a Songbird eszköztárt, és nem akarjuk átállítani a keresőnket, no és a kezdőlapunkat akkor a két, Install the Songbird Toolbar … és Set Ask.com to be … négyzetből vegyük ki a pipát, mielőtt a Next-re kattintanánk!

Ha mégis felkerültek volna ezek, akkor a böngészőnk beállításainál visszaállíthatjuk az eredeti beállításokat és törölhetjük a nem szükséges kiegészítőket.

frissítések:

A 2-es verzió újdonságai: új songbird.me web alkalmazás kiegészítő, új “What’s New” feed, songbird.me felhő szolgáltatás integráció, látható melyik előadót követik a barátaink, követhetjük a kedvenc előadónkat, belehallgathatunk zeneszámokba, hogy új zenéket fedezzünk fel, az előadók részletes életrajzába is betekinthetünk, ajánlás alapú követés, könnyű megosztás a Facebook-on, és még pár egyéb …

Letöltés és képernyőképek

Songbird képernyőképek
A Songbird letöltése
A hordozható Songbird

2 hozzászólás

 1. Névtelen says:

  Ha nem volna még az iTunes-nál is sokkal lassabb és nem fagyna le lejátszás közben, akkor talán még jó is lehetne! Hozzáteszem, hogy a gépemnek semmi baja. Az iTunes, a Firefox és a Sonbird kivételével minden program megfelő teljesítménnyel fut ill. gyorsan elindul.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!