Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokHang és videó lejátszó, Telepítés, beállítás → Az SPlayer telepítése és beállítása

Az SPlayer telepítése és beállítása

Az SPlayer 3.6.0.1823-ról írok. A 3.6-os verzióban, még vagy már nem az angol nyelv az alapértelmezett. Ehhez és a telepítéshez szükséges lehet egy apró segítség, ez következik most.

Tehát az SPlayer letöltése után elindítjuk a telepítést. Egy I Agree és egy Next után következik a Choose Component panel, itt maximum a Reset Settings, az Other és az összes Extra Codec legyen bepipálva (ez utóbbi a Misc.-el együtt), majd Next.

A következő ablaknál, ha nem szeretnénk a Nitro PDF Reader-t telepíteni, akkor az alsó lehetőséget választva (Do not install …) kattintsunk az Install gombra. Elindul és hamarosan be is fejeződik a telepítés, majd a telepítő program kívánsága szerint indítsuk újra a gépet, Reboot now és klikk a Finish-re.

Újraindítás után indítsuk el a programot vagy az Asztalról vagy a Start Menüből, sima SPlayer üzemmódban. (A telepítés után esetleg megnyíló kínai weboldallal nem kell foglalkozni, zárjuk be!) A már futó programra bárhová jobb gombbal kattintva elérhetjük a beállításokat. Itt valószínűleg csak négyzeteket fogunk látni, esetleg kínai karaktereket. Alulról a negyedik menüpont alján találhatunk egy Language pontot, ott állítsuk a nyelvet English-re. A program ablakának közepén a kínai felirat a Fájl megnyitását jelenti, vagyis akár onnan el is kezdhetjük a filmnézést, zenehallgatást.

Az előbb említett menüben az Options… menüpontból érhetjük el a média fájlok hozzárendelésének lehetőségét is … tehát Options – Association.

Így már azt hiszem könnyebben elindulhatunk e remek lejátszó megismerésének útján.

Frissítve: 2020. április 23. 21:20

Hasonló programok: Hang és videó lejátszó, Telepítés, beállítás

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.