Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokHang és videó lejátszó, Telepítés, beállítás → Az SPlayer telepítése és beállítása

Az SPlayer telepítése és beállítása

Az SPlayer 3.6.0.1823-ról írok. A 3.6-os verzióban, még vagy már nem az angol nyelv az alapértelmezett. Ehhez és a telepítéshez szükséges lehet egy apró segítség, ez következik most.

Tehát az SPlayer letöltése után elindítjuk a telepítést. Egy I Agree és egy Next után következik a Choose Component panel, itt maximum a Reset Settings, az Other és az összes Extra Codec legyen bepipálva (ez utóbbi a Misc.-el együtt), majd Next.

A következő ablaknál, ha nem szeretnénk a Nitro PDF Reader-t telepíteni, akkor az alsó lehetőséget választva (Do not install …) kattintsunk az Install gombra. Elindul és hamarosan be is fejeződik a telepítés, majd a telepítő program kívánsága szerint indítsuk újra a gépet, Reboot now és klikk a Finish-re.

Újraindítás után indítsuk el a programot vagy az Asztalról vagy a Start Menü-ből, sima SPlayer üzemmódban. (A telepítés után esetleg megnyíló kínai weboldallal nem kell foglalkozni, zárjuk be!) A már futó programra bárhová jobb gombbal kattintva elérhetjük a beállításokat. Itt valószínűleg csak négyzeteket fogunk látni, esetleg kínai karaktereket. Alulról a negyedik menüpont alján találhatunk egy Language pontot, ott állítsuk a nyelvet English-re. A program ablakának közepén a kínai felirat a Fájl megnyitását jelenti, vagyis akár onnan el is kezdhetjük a filmnézést, zenehallgatást.

Az előbb említett menüben az Options… menüpontból érhetjük el a média fájlok hozzárendelésének lehetőségét is … tehát Options – Association.

Így már azt hiszem könnyebben elindulhatunk e remek lejátszó megismerésének útján.

Frissítve: 2017. május 20. 20:58

Hasonló programok: Hang és videó lejátszó, Telepítés, beállítás
Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.