Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFreeware, Magyar nyelvű program, Rendszerprogram, Windows kiegészítők → Switch Off Windows kikapcsoló letöltése

Switch Off kikapcsoló program

A Switch Off egy Windows kikapcsoló program. Leállítja, újraindítja, zárolja a gépet, vagy kijelentkezik a Windowsból, kapcsolatot bont, scripteket indít, időzítve visszaszámlálással vagy pontos időben, gépi vagy felhasználói inaktivitáskor, de ha akarjuk bejelentkezéskor vagy rendszerindításkor is végrehajthatja a megadott műveleteket. Ha szükséges kikapcsolás előtt bezárja a futó programokat. Minden Windowson működik, magyar nyelvű, a legjobb.

switch-off
  • Verzió: Switch Off 3.5.1.950
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: Yaroslav Pomazkov, Airytech
  • Operációs rendszer: Windows XP – 7, 8, 10 – 32 és 64 bit
  • 240 KB

Windows kikapcsoló: Switch Off

frissítések:

Mivel a 2.3-as verzió után jó 7 évig nem frissült, és a weboldala is megszűnt, én nem is kerestem többé az újabb verzióit, míg egyszer csak valaki rám nem írt… így pár év frissítése kimaradt.
Itt csak pár dolgot írok le, ami azóta változott: licenc változás: mindenkinek, minden célra ingyenes. Telepítő továbbfejlesztés, legfrissebb Windowsok támogatása, javítva egy téves malware riasztás oka, felhasználói inaktivitás figyelő hozzáadva, egy kattintásos időzítés és távoli irányítás javítások, parancssor támogatás visszaállítva, felhasználói felület továbbfejlesztés, rendszerindításkori műveletek hozzáadva, script támogatás hozzáadva, Windows hangminták választhatók, sok-sok hibajavítás és még egyebek …

Airytec Switch Off 3.4-es verzió

Letöltés és képernyőképek

Switch Off képernyőképek
A Switch Off letöltése
A hordozható Switch Off letöltése, integrált magyar nyelvvel.
A magyar nyelvi fájl letöltése (kicsomagolás után be kell másolni a hu-HU.lng fájlt a c:\Program Files\Airytec\Switch Off\lng\ könyvtárba, és beállítani a nyelvet az Options-nél)

Weboldal: airytec.com

Frissítve: 2020. március 27. 20:14

Hasonló programok: Freeware, Magyar nyelvű program, Rendszerprogram, Windows kiegészítők

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 10 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Hoppá! Köszönöm!
Mindössze 14 éve nincs itt frissítve :) Mentségemre szóljon, hogy ebből jó 7 évig tényleg nem volt frissítése… Akkor holnap meg is csinálom. Még egyszer köszi, hogy figyelmeztettél!

Dániel

Van weboldala, és újabb verziója airytec.com/en/switch-off

DuplaDé

Remek program, megkönnyítette az estéimet :)

Zsolt

Most, hogy írtad hogy szép álmokat, eszembe jutott, hogy vajon hány millió óra plusz alvást adhatott ez az embereknek! Hihetetlen … :)

dns

Én is nagyon szeretem ezt a programot, egyszerű, könnyű a használata és mindig kikapcsol… Szép álmokat!

Vuranszky

Ez a legjobb és még magyarositás is van hozzá.

héte

nekem nagyon bejött… win off-ot használtam előtte, de ez übereli!!

Zsolt

Az benne a legdurvább, hogy már weboldala sincs, olyan régi, és még mindig mindenhol működik. 2002-ben a fejlesztője úgy döntött, és ezt le is írta, hogy ezen már nincs mit fejleszteni, tökéletes. Életemben nem találkoztam még olyan programmal, ahol ez igaz lett volna … ezen kívül!

Macska

Nagyon jó progi :-D Kipróbáltam már pár kikapcsolóprogit,de néhány futó alkalmazással nem bírtak,így nem sok hasznukat vettem….ám ez a progi megbízható,könnyen kezelhető és 7 féle kikapcsolási lehetőség közül választhatunk. Kategóriájában szerintem a legjobb :-D

Sashegyi Lakó

Az egyik legjobb, ha nem a legjobb automatikus kikapcsoló program windows xp-re, nincsen túlcsicsázva, erőforrás igénye minimális, funkcióit tekintve átlag user számára kiváló.

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.