Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokBiztonsági mentés, backup, Fájlkezelő, Tömörítő - archiváló → Tömörítő programok

Tömörítő programok

Tömörítő, archiváló programok. Fájlok ki- és betömörítését végző szoftverek, archivált vagy önkicsomagoló fájlokat létrehozó és azt kicsomagoló alkalmazások.

IZArc

IZArcA weboldalán írottak szerint a legjobb módja a zip, rar és sok más archív formátum ingyenes létrehozásának az IZArc tömörítő program használata.
Ne is keressünk tovább, ez a helyes választás!

Valóban rengeteg archív formátumot ismer, képes önkicsomagoló archívum és jelszóval védett titkosított fájl létrehozására is, erős AES módszerrel.
Modern, könnyen használható felülettel rendelkezik, “drag and drop” módon is tömörít, beépül a környezeti menübe, sérült archív fájlokat javít, tömörített fájlformátumokat vagy CD képfájlokat alakíthatunk át vele (ISO, BIN, MDF, NRG, IMG, C2D, PDI, CDI), 256-bites AES titkosítási módszerrel védhetjük fájljainkat, és még sok hasznos tulajdonságát is élvezhetjük ingyenesen, magyarul.

A támogatott fájltípusok közül a fontosabbak 7-zip, ace, arc és arj, bin, bz2, cab, deb és gz, img, iso, jar, lha és lzh, nrg, pk3, rar, rpm, tar és tgz és természetesen a zip

IZArc tömörítő, titkosító, átalakító program

PeaZip

PeaZipA PeaZip egy ingyenes, nyílt forráskódú, több operációs rendszeren működő archív fájl kezelő és titkosító program.
Több mint 150 archív fájl formátumot hozhat létre, darabol és egyesít, átalakít, kicsomagol vagy jelszóval véd.
Képes önkicsomagoló archívum létrehozására is, titkosításnál sokféle algoritmus közül választhatunk, beépül a jobb gombos menübe, több menetes, biztonságos törlést is tud (Végleges törlés), megkeresi a többször előforduló állományokat, gyors, biztonságos, stabil. Olyan nyílt forráskódú technológiákra támaszkodik, mint 7-Zip, FreeArc, PAQ, UPX.

Pár támogatott fájlformátum: 7z, arc, bz2, gz és tar, xz, zip, ace, arj, cab és iso, lha, rar, udf, zipx és még több mint 100!

PeaZip tömörítő program

HaoZip

HaoZipA HaoZip egy erőteljes fájl archiváló és tömörített fájl kezelő program, Kínában ezt használják a legtöbben.
Az ismertebb fájltípusok melyeket kezel a 7z, zip, tar, rar, iso, udf, ace, uue, isz, cab, Bzip2, jar, arj, lzh, rpm, z, lzma, nsis, dmg, chm, hfs, wim, dem, msi, xar, cpio és még továbbiak (összesen 49 félét csomagol ki).

Állítólag 30%-al hatékonyabban tömörít, mint a hagyományos tömörítő szoftverek. Beépül a helyi menükbe, a tömörített fájlokat darabolhatjuk, egyesíthetjük vele, önkicsomagoló (SFX, exe fájl) archívumokat is készít, titkosíthatjuk is tömörített fájljainkat, képes archív és kép fájlok átalakítására, könnyű használni, gyors és bőrözhető.

A beépített (szabadon választott) eszközei a kép fájl átalakító, az MD5 ellenőrzőösszeg kezelő, kötegelt átnevező, kötegelt string cserélő, Trójai kereső. Egy képnézegetőt is tartalmaz ami kb. a 40 legismertebb képfájlt kezeli, a kép átalakítója pedig képes átméretezésre is.

HaoZip tömörítő program

Universal Extractor

Universal ExtractorAz Universal Extractor azt csinálja ami a neve, univerzálisan mindent kicsomagol.
Rengeteg tömörített, archivált fájltípust ismer, legyen szó .exe vagy .msi telepítő fájlról, .dll-ről, lemezképfájlról, Linux csomagokról vagy csak sima tömörített fájlokról.
Sok olyan dokumentumot, egyéb fájlt is kicsomagol, amit nem tömörített fájlként ismerünk, csak a méretcsökkentés miatt, és azért hogy egy fájlként futtatható legyen mégiscsak tömörítve van, ilyen pl. a .hlp, .odt, .docx, stb.

A ízelítő a jelenleg kezelt tömörített és más fájlformátumokból: 7z, ace, arc, arj, b64, bin, bz2, cab, cdi, chm és cue, dbx, deb, dll és docx, exe (a különféle tömörítő algoritmusok és telepítő programok exe fejléccel ellátott futtatható fájljai), gz, hlp és img, iso, jar, lha és lib, lit, lzh, lzma, mht és msi, nrg, odg, odp, ods, odt és pptx, rar, rpm, tar, tgz, uue és xlsx, xpi, zip és zoo

További hasznos tulajdonságai, hogy beépül a Windows környezeti menüibe és magyar nyelvű.

Universal Extractor fájl kicsomagoló

TUGZip

TUGZip - tömörítő programA TUGZip egy díjnyertes tömörítő program Windowsra. Könnyen használható és beépül a Windows Intézőbe is.

Támogatja a zip, 7-zip, ace, arc, arj és bz2, cab, deb, gz, jar és lha, rpm, tar, tgz és más archív fájl formátumokat.

Kezeli továbbá a bin, c2d, img, iso és nrg lemezkép fájlokat és külső pluginekkel is bővíthető.

7-zip, bh, bz2, cab, jar, lha, sqx, tar és tgz, yz1 és zip fájlokat készíthetünk vele, helyrehozza a zip és sqx fájlokat, képes önkicsomagoló archívum létrehozására, titkosításra 6-féle algoritmus alapján és még sok mindenre…

TUGZip tömörítő

7-Zip

A 7-Zip egy magas tömörítési arányú fájl archiváló eszköz, melyet rengeteg nyelvre lefordítottak.
A leggyorsabb és leghatékonyabb tömörítő, archiváló program.
7-Zip - tömörítő
Tulajdonságai: Magas tömörítési arány 7z formátumban LZMA és LZMA2 tömörítéssel. A zip és gzip formátum tömörítése a 7-Zip-el 2-10%-al jobb tömörítést eredményez, mint a PKZip és WinZip tömörítése. Erős AES-256 kódolás a 7z és zip formátumokban. Önkicsomagoló formátum lehetősége 7z formátumban exe fejléccel. Windows menükbe beépülés. Erőteljes fájlkezelő. Parancssori változat. Beépülő a FAR Managerbe. Már csaknem 100 nyelvre le van fordítva.

Támogatott formátumok: tömörítés és kicsomagolás – 7z, xz, bzip2, gzip, tar, zip és wim
csak kicsomagolás – arj, cab, chm, cpio és CramFS, deb, dmg, fat, hfs, iso, lzh és lzma, mbr, msi, nsis, ntfs, rar és rpm, SquashFS, udf, vhd, wim, xar és z … de ez nem teljes lista, folyamatosan bővül.

7-zip tömörítő program

Frissítve: 2020. március 25. 22:33

Hasonló programok: Biztonsági mentés, backup, Fájlkezelő, Tömörítő - archiváló

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 3 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Egész pontosan: 40 napig lehet ingyen használni, aztán uninstallálni vagy megvenni kellene. Csakhogy 40 nap után is működik tovább, mert olyan aranyos tündibündi fejlesztői vannak, hogy megbíznak benned. No meg persze, úgy gondolják, hogy jobb ha az ő cuccukat használod ingyen …
Szóval nem freeware, azért nincs itt fent … de végül is egyszer … lehet hogy felkerül.

Zsolt

Igen, csak nem ingyenes.

Kacsóf Dávid

Winrar:

Megbízható, tömörítő program.
Sőt, magyar is!

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.