Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programok64 bites program, Freeware, Internet böngésző, Linux, Telepítés nélkül, Titkosítás, adatvédelem, biztonság → Tor Browser, Tor böngésző csomag

Tor Browser, Tor böngésző csomag

A Tor Browser böngésző csomaggal a Tor csatornáin keresztül névtelenül, biztonságosan és szabadon internetezhetünk.
A Tor működése közben más lesz az IP címünk, más országból érjük el a weboldalakat, lassabb lesz a böngészés, és pár plugin, script nem fog működni, vagyis hétköznapi használatra nem ajánlott. Akkor használjuk, ha rejtve szeretnénk maradni valamiért, vagy olyan országból internetezünk, ahol bizonyos oldalak, szolgáltatások az internetszolgáltató vagy az állam által tiltva, cenzúrázva vannak. A Torral teljes biztonságban vagyunk, valós IP címünk, így földrajzi elhelyezkedésünk is rejtve marad.

tor-browser
  • Verzió: Tor Browser 8.0
  • freeware
  • Készítő: The Tor Project Inc.
  • Operációs rendszer: Windows 7, 8 és 10
    Mac OS, Linux, 32 és 64 bit
  • 54 MB

Bárhová telepíthető a program, de alapértelmezésben a c:\users\felhasználóineved\desktop\Tor Browser mappába csomagolódik ki, ahonnan a Start Tor Browser parancsikonnal indítható. Ha minden jól megy mappástól, parancsikonostól ott van az Asztalon, ez a mappa hordozható, bárhová másolva használható.

Frissítések: a 8-as Tor 60.2.0esr Firefox verzióra épül, át lett szabva kicsit a felhasználói felülete és a következő verziójú összetevőket tartalmazza: Tor 0.3.3.9, OpenSSL 1.0.2p, Libevent 2.1.8, Torbutton 2.0.6, Tor Launcher 0.2.16.3, HTTPS Everywhere 2018.8.22, NoScript 10.1.9.1, meek 0.31, obfs4proxy v0.0.7. Az ezeken túl történt millió javítást és más változásokat itt tanulmányozhatja az ember.

Tor Browser: Download, Install, and Setup Tutorial (Windows Video)

Internet böngésző: Tor Browser
Hordozható program

Letöltés és képernyőképek

Tor képernyőképek
A 32 bites Tor Browser letöltése
A 64 bites Tor Browser letöltése

Tor telepítés, beüzemelés

A weboldalán mindig a legújabb verzió érhető el, Windows, Linux, Mac verzió egyaránt: torproject.org/projects/torbrowser

Frissítve: 2020. március 28. 21:02

Hasonló programok: 64 bites program, Freeware, Internet böngésző, Linux, Telepítés nélkül, Titkosítás, adatvédelem, biztonság

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 14 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Az IP címednek értelemszerűen abból a régióból kell származnia, ahol engedélyezett a videó megtekintése. Tehát egy sima “megváltoztatás” vagy “láthatatlanná tevés” ezen nem segítene.

Kristof7

Nem valami szuper titkos oldalt szeretnék átvágni,hanem pl.filmeket nézni!
Több helyen is próbálkozzam egy régóta megtekinteni szándékozandó sorozat elérésére ,de sajna ott kiírják,hogy az ön régiójából ez nem tekinthető meg.
Ha az IP.címem megváltoztatom,vagy láthatatlanná teszem vajon megoldódik e ez a probléma?

Zsolt

OK … köszi. Az az XP már nem ma került oda, de nem is sok értelme van … szóval akkor Win7-től … javítom, hasznos észrevétel, még egyszer köszönöm. A “kampányt” nem igazán értem :)

alex53

Üdv. Mindenkinek!
Nekem azt írta ki, (letöltöttem a 32 bites verziót) hogy csak “Win. 7 vagy felette” van szüksége.. (Pedig itt írva van, hogy XP is…)
Az a kampány, ez meg a valóság…

Zsolt

Kész: tessék: Tor telepítés, beüzemelés

Zsolt

Nem olyan bonyolult, mindjárt csinálok róla egy bejegyzést ….

Névtelen

ki tudna segíteni beüzemelni feltelepíteni a tort, természetesen honorálom

Zsolt

Szia Csaba!

Az internetszolgáltató nem látja ha pl. Torral nézed, ellenőrizni nem szokta, nem is teheti, esetleg ha nyomoznának ellened, akkor kötelezhetné a hatóság bizonyos adatok kiadására. Nem tudom milyen nem illegális tartalomról kérdezel, ezért nem tudok pontosan válaszolni, de mondjuk valahol ugyanazon szerveren lehet illegális is valami, ahonnan te legálisat érsz el. Alapvetően nem illegális tartalmak elérésére találták ki az ilyen böngészőket, illetve nem olyan értelemben … leginkább mondjuk bizonyos országokból politikai okok miatt (szóval diktatúra félékről beszélünk) tiltott tartalmak elérésére, vagy éppen ilyen tartalmak létrehozására, közlésére.

Egy “mezei weboldal” többnyire könnyedén feltörhető, .onion oldalt eddig még nem sikerült senkinek feltörnie. Egyébként ok nélkül teljesen értelmetlen ezt a böngészőt használni, mert rendkívül lassú, továbbá különféle tartalmak elérésére különféle beállítások alkalmazandók.

Csaba

Hello!
Néhány kérdést szeretnék feltenni ha lehet.
Az internetszolgáltató látja-e, hogy mit nézek meg a dark weben és szokta-e ellenorizni egy ember által meglátogatott weboldalait?
Ha valami nem illegális tartalom akkor azt miért tárolják a dark weben mikor azt sokkal kevesebben nézik meg mint a mezei webet?
Mi pluszt ad a dark web és a .onion mint egy mezei weboldal ha az a mezei weboldal egyébként csak egy jelszóval védett oldal és csak az léphet be akinek jelszava van? Miért nem csak ilyet használnak a dark web helyett?
Köszi a válaszokat.

Zoé

Adblock megfogta, azért nem láttam mire kell ránézni :)

Zsolt

Lejjebb a videóban szereplő Ultrasurf-re.

Zoé

A Tor-on belülről telepítettem (úgy emlékszem)mert alapból nincs benne.Milyen megoldásra nézzek rá?

Zsolt

Próbáld meg a Toron belülről telepíteni a Flash plugint … ja nem. A probléma, hogy a Tor egy hordozható böngésző Firefox alapokon, és ha a Flash plugint telepíted, akkor az alapértelmezett Firefox könyvtárba másolódik, ami nem a Tor könyvtára, így a Tor nem látja. A Tor a te felhasználód Desktop mappájában van alapértelmezésben… Vagy nézz rá erre a megoldásra:

Zoé

Üdv!
Olyan gondom lenne,hogy van ez a Fortiguard nevű blokkoló.Eleinte Firefox-al tudtam használni az oldalakat, aztán elkezdett blokkolgatni (nem mindent),aztán felfedeztem, hogy az Operát nem ismeri fel,de azon is elkezdte,most a Tor-ral próbálkoztam azzal jónak tűnik,de flash player-es dolgot (online játékot) nem tudom használni, mert azt írja:”a játékhoz Flash player szükséges ami nincs telepítve vagy le van tiltva”. Pedig telepítve van és nincs letiltva.Mi lehet a gond,ill hogy lehetne ezt a blokkolót kikerülni?

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2022 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.