Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFájl, fájlrendszer karbantartás, Rendszerprogram → Töredezettségmentesítő programok

Töredezettségmentesítő programok

A töredezettségmentesítő programok a fájlrendszeren tárolt adatokat optimálisan rendezik át, a merevlemez írási-olvasási sebességének növelése érdekében.

Válassz töredezettségmentesítő szoftvert:
Auslogics Disk Defrag, Defraggler, MyDefrag, WinContig

MyDefrag

MyDefragA MyDefrag töredezettségmentesítő (korábban JKDefrag) egy adattároló optimalizáló és töredezettségmentesítő alkalmazás.
Ütemezve, automatikusan is működik, könnyű használni, nagyon kis méretű és gyors. A saját szkriptjeinek köszönhetően, előre beállított töredezettség- mentesítési és optimalizálási technikákat használ. Kiválaszthatjuk a nekünk legmegfelelőbbet.

Attól függően, hogy naponta, hetente vagy havonta futtatjuk, különböző alapossággal hajtja végre a feladatot. Választhatunk rendszer lemez vagy adatlemez optimalizálást, vagy flashmemóriás lemez töredezettségmentesítést, elemzést vagy szabad terület egyesítést.

A saját módszere a körbetördeléses töredezettségmentesítés, de ha a Csak töredezettségmentesítés opciót választjuk, akkor a többi töredezettségmentesítőhöz hasonló módszert használ.

Képes fájlok áthelyezésére, üres hely egyesítésére, MFT, a könyvtárak és a rendszerindításhoz szükséges fájlok lemez elejére pakolására, kezel flopikat, USB meghajtókat, memória kártyákat. Nagyon nagy fájlok és teli merevlemezek optimalizálását is elvégzi.

A leghatékonyabb szkriptje a System Disk Monthly, amit természetesen csak rendszerlemezen érdemes lefuttatni, és tényleg nem érdemes 1 hónapnál sűrűbben.

Sokak szerint jelenleg a leghatékonyabb töredezettségmentesítő.

MyDefrag töredezettségmentesítő

WinContig

WinContigA WinContig egy rendkívül kicsi, telepítést nem igénylő, könnyen használható töredezettségmentesítő program 32 és 64 bites Windows rendszerekre.

A megnyitott programra fájlokat rádobva is használhatjuk, de hozzáadhatunk meghajtókat könyvtárakat is természetesen. Az optimalizálási feladatokat profilokba menthetjük és ezeket következő használatkor betölthetjük.
Ellenőrzi a kötethibákat is mielőtt hozzálát a munkához, és rendelkezik egy lemezkarbantartóval is, ami az ideiglenes fájlokat törli rendszerünkből töredezettségmentesítés előtt. Választhatunk gyors vagy intelligens töredezettségmentesítési stratégiát, és a program prioritását is átállíthatjuk.

Tényleg olyan egyszerű, hogy nem tudok mást írni.

WinContig töredezettségmentesítő.

Auslogics Disk Defrag

Auslogics Disk DefragAz Auslogics Disk Defrag töredezettségmentesítő eszköz, FAT 16, FAT 32 és NTFS fájlrendszerekre. Fejlett lemezoptimalizáló technikákkal akadályozza meg a rendszer összeomlást és lassulást.

Hasznos tulajdonságai többek között: fájl és üres hely optimalizálása, rendszerfájlok áthelyezése a lemez elejére, MFT (Master File Table) zóna tisztán tartása, csak egy fájl vagy mappa optimalizálása, időzített (például tétlen állapotban) és testre szabott töredezettségmentesítés, ideiglenes fájlok törlése töredezettségmentesítés előtt, rendszer egészség vizsgáló, prioritás beállítások, klaszter tartalmának megnézése, VSS kompatibilitás.

Auslogics Disk Defrag töredezettségmentesítő

Defraggler

defraggler - töredezettségmentesítőA Defraggler a Piriform cég műve, ők a CCleaner készítői is.
A Defraggler egy ingyenes töredezettségmentesítő szoftver.

Képes meghajtók, könyvtárak, külön a fájlok, üres hely és a “Boot-idő” töredezettségmentesítésére is. Lecserélhetjük vele a Windows töredezettségmentesítőjét, a meghajtó végére tehetjük a nagyobb fájlokat vagy végrehajthatjuk egy meghajtó hibaellenőrzését is.
Időzíthető, dolgozhat a háttérben is, megmutatja a töredezett fájlokat, rendkívül kis méretű és gyors.

Minden Windowson fut, az NTFS és a FAT32 fájlrendszereket töredezettségmentesíti és magyarul is tud!

Defraggler töredezettségmentesítő

Kapcsolódó oldalak:
Törölt fájl visszaállítás, fájlrendszer helyreállítás
Rendszerprogramok


Frissítve: 2017. február 8. 21:16

Hasonló programok:

Fájl, fájlrendszer karbantartás, Rendszerprogram

A Csillagpor.hu Facebook oldala
Ha hasznosnak találtad a bejegyzést, kövesd a Csillagport a Facebookon!

Kérdezz, szólj hozzá!
Nem kötelező semmilyen adat megadása... a név azért hasznos.


Itt szólhatsz hozzá:

Kattints a fehér négyzetre a "Nem vagyok robot" szöveg előtt!
Majd ha nem vagy robot, elküldheted a hozzászólást!

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2017 : Csillagpor.hu / ReSpeedy.Berlin ... hogy neked jó legyen!