Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFájl, fájlrendszer karbantartás, Rendszerprogram → Töredezettségmentesítő programok

Töredezettségmentesítő programok

A töredezettségmentesítő programok a fájlrendszeren tárolt adatokat optimálisan rendezik át, a merevlemez írási-olvasási sebességének növelése érdekében.

MyDefrag

MyDefragA MyDefrag töredezettségmentesítő (korábban JKDefrag) egy adattároló optimalizáló és töredezettségmentesítő alkalmazás. Ütemezve, automatikusan is működik, könnyű használni, nagyon kis méretű és gyors. A saját szkriptjeinek köszönhetően, előre beállított töredezettség- mentesítési és optimalizálási technikákat használ. Kiválaszthatjuk a nekünk legmegfelelőbbet.

Attól függően, hogy naponta, hetente vagy havonta futtatjuk, különböző alapossággal hajtja végre a feladatot. Választhatunk rendszer lemez vagy adatlemez optimalizálást, vagy flashmemóriás lemez töredezettségmentesítést, elemzést vagy szabad terület egyesítést.

A saját módszere a körbetördeléses töredezettségmentesítés, de ha a Csak töredezettségmentesítés opciót választjuk, akkor a többi töredezettségmentesítőhöz hasonló módszert használ.

Képes fájlok áthelyezésére, üres hely egyesítésére, MFT, a könyvtárak és a rendszerindításhoz szükséges fájlok lemez elejére pakolására, kezel flopikat, USB meghajtókat, memória kártyákat. Nagyon nagy fájlok és teli merevlemezek optimalizálását is elvégzi.

A leghatékonyabb szkriptje a System Disk Monthly, amit természetesen csak rendszerlemezen érdemes lefuttatni, és tényleg nem érdemes 1 hónapnál sűrűbben.

Sokak szerint jelenleg a leghatékonyabb töredezettségmentesítő.

MyDefrag töredezettségmentesítő

WinContig

WinContigA WinContig egy rendkívül kicsi, telepítést nem igénylő, könnyen használható töredezettségmentesítő program 32 és 64 bites Windows rendszerekre.

A megnyitott programra fájlokat rádobva is használhatjuk, de hozzáadhatunk meghajtókat könyvtárakat is természetesen. Az optimalizálási feladatokat profilokba menthetjük és ezeket következő használatkor betölthetjük. Ellenőrzi a kötethibákat is mielőtt hozzálát a munkához, és rendelkezik egy lemezkarbantartóval is, ami az ideiglenes fájlokat törli rendszerünkből töredezettségmentesítés előtt. Választhatunk gyors vagy intelligens töredezettségmentesítési stratégiát, és a program prioritását is átállíthatjuk.

Tényleg olyan egyszerű, hogy nem tudok mást írni.

WinContig töredezettségmentesítő.

Defraggler

defraggler - töredezettségmentesítőA Defraggler a Piriform cég műve, ők a CCleaner készítői is.
A Defraggler egy ingyenes töredezettségmentesítő szoftver.

Képes meghajtók, könyvtárak, külön a fájlok, üres hely és a “Boot-idő” töredezettségmentesítésére is. Lecserélhetjük vele a Windows töredezettségmentesítőjét, a meghajtó végére tehetjük a nagyobb fájlokat vagy végrehajthatjuk egy meghajtó hibaellenőrzését is. Időzíthető, dolgozhat a háttérben is, megmutatja a töredezett fájlokat, rendkívül kis méretű és gyors.

Minden Windowson fut, az NTFS és a FAT32 fájlrendszereket töredezettségmentesíti és magyarul is tud!

Defraggler töredezettségmentesítő

Kapcsolódó oldalak:
Törölt fájl visszaállítás, fájlrendszer helyreállítás
Rendszerprogramok

Frissítve: 2020. március 25. 22:40

Hasonló programok: Fájl, fájlrendszer karbantartás, Rendszerprogram
Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.