Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokCD, DVD, Blu-Ray, Freeware, Lemezkép, virtuális lemez, Magyar nyelvű program → True Burner, CD-DVD-Blu-Ray író

True Burner, CD-DVD-Blu-Ray író

A True Burner egy kicsi, gyors, egyszerű, áttekinthető, mégis nagy tudású CD, DVD, Blu-Ray és lemezkép író program. Ismeri az audio, adat, mp3, videó, boot lemez készítést és még sok mindent.

true-burner
  • Verzió: True Burner 1.2
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: GloryLogic
  • Operációs rendszer: Windows NT – Windows 7,
    32 és 64 bit
  • 5,34 MB

Rövid leírás: cd, dvd, blu-ray író, true burner

Letöltés és képernyőképek

True Burner képernyőképek
A True Burner letöltése

Weboldal: glorylogic.com

Frissítve: 2020. március 28. 19:58

Hasonló programok: CD, DVD, Blu-Ray, Freeware, Lemezkép, virtuális lemez, Magyar nyelvű program

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 6 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Már válaszoltam itt: https://csillagpor.hu/remek/programok/cd-dvd-blu-ray-iro-lemezkep-keszito
Az mindegy, hogy milyen operációs rendszer, egy nem újraírható CD vagy DVD fizikailag véglegesen át lett alakítva, ezt nem lehet visszacsinálni. Vagyis azért írásvédett, mert nem lehet rá írni. Tehát nem be van állítva valahogy írásvédettre, hanem a DVD író nem képes írni már a továbbiakban. Ha újraírható lemezről van szó, és az előző írás alkalmával le lett zárva a lemez, akkor sem lehetséges törölni, újraírni, “írásvédettséget levenni”, csak formázni, és újra adatokat írni rá.
Ilyenkor lehetséges multisession módban is írni, vagyis akkor még lehet hozzáírni, míg a kapacitása lehetővé teszi.

Nyári Mátyás

Szeretnék CD, valamint DVD lemezen írásvédetteséget törölni. A sz.gépem UBUNTU LINUX rendszeren működik. Ez WINDOWS rendszerű. Van e megoldás ezzel, vagy más lehetőség is érdekel. Köszönöm, ha segít valaki!

Zsolt

A saját drivere. Ha nulla bites, akkor vagy nem ismeri fel a lemezt vagy már van rá írva és le van zárva a lemez.

Imre

Melyik driver a legjobb? Miért nem írja ki pontosan a DVD, mikor beteszem, hogy mennyi hely van rajta ? 0 bitet ír, nincs rajta semmi. Az egyik DVD -re az van írja, 4.7 GB-os.

Zsolt

Nem kell semmit beállítani … pontosabban, ha nem állítasz semmit akkor is megírja a DVD-t.
Én elég ritkán irkálok bármilyen lemezt, de ha igen, akkor ezzel teszem és eddig semmi gondom nem volt vele. Vagyis nem sok mindent tudok mondani, főleg, hogy “ismeretlen hiba”.
Az ilyesmik többnyire nem a szoftver hibáját jelzik. Nem tud mit kezdeni vagy a lemezzel vagy az íróval vagy a Windowsban van valami gubanc a csatoló programmal (driver), ilyesmi …

Imre

Tegnap,mikor ezzel a programmal a barátom írni akarta volna a dolgokat, azt írta ki, ismeretlen hiba. Mit lehet tenni? Miket érdemes beállítani esetleg ennél a programnál, hogy meglehessen írni a DVD-t?

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.