Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFreeware, Letöltés - megosztás - szinkronizálás, Magyar nyelvű program → uTorrent BitTorrent program

uTorrent BitTorrent program

A µTorrent vagyis mikro Torrent programot sok helyen uTorrent néven találjuk meg, mert ugye hol van a billentyűzeten a mikro karakter? Egy BitTorrent kliens programról van szó, ami kis méretű, rendkívül kis memória igényű, gyors, nem kell állítgatni a kapcsolatot, az automatikus sávszélesség kezeléstől gyorsabban tölt le, ellenáll az internet szolgáltatók általi torrent szűrésnek, és torrentenként vagy együtt korlátozható a fel- és letöltés sávszélessége.

utorrent
  • Verzió: µTorrent 3.2.3 Build 28705
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: BitTorrent Inc.
  • Operációs rendszer: minden Windows
  • 907 KB

letöltés, ftp, torrent: utorrent, !ut, torrent

Az uTorrent telepítése közben erre figyeljünk!

Aki nem szeretné ne telepítse a DJ Shadow programot, vagyis a Yes I’d love… szöveg elől vegyük ki a pipát, aztán a következő ablaknál ha nem akarjuk ne tegyük fel az eszköztárt, ne változtassuk meg az alapértelmezett keresőt és a kezdőlapot, vagyis a Set my homepage…, Make µTorrent Web Search…, I accept … µTorrent Browser Bar kezdetű és végű szövegek elől is vegyük ki a pipát.

Ha mégis feltelepülnének ezek, akkor a böngésző beépülők között, és a kezdőoldalnál, keresőknél távolítsuk el, állítsuk át a böngészőkben.

frissítések:

A µTorrent 3.2.3 változásai: magnet uri fagyások javítása, Off-by-one hiba a policypeeraccumulatorban kijavítva, egy kilépési hiba javítása, meta adat letöltés hiba javítva, fel és letöltési limit állítás javítása.

Az uTorrent 3.2 Build 27636-ban alapértelmezett tracker a tracker.ccc.de, megtiltja a http kapcsolatot a tracker.openbittorrent.com és a tracker.publicbt.com számára, és egy lemez gyorsítótár számítási hiba javítása.

Letöltés és képernyőképek

uTorrent képernyőképek
A µTorrent letöltése
Hordozható uTorrent

 

Frissítve: 2020. március 28. 20:01

Hasonló programok: Freeware, Letöltés - megosztás - szinkronizálás, Magyar nyelvű program

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.