Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFreeware, Letöltés - megosztás - szinkronizálás, Magyar nyelvű program → uTorrent BitTorrent program

uTorrent BitTorrent program

A µTorrent vagyis mikro Torrent programot sok helyen uTorrent néven találjuk meg, mert ugye hol van a billentyűzeten a mikro karakter? Egy BitTorrent kliens programról van szó, ami kis méretű, rendkívül kis memória igényű, gyors, nem kell állítgatni a kapcsolatot, az automatikus sávszélesség kezeléstől gyorsabban tölt le, ellenáll az internet szolgáltatók általi torrent szűrésnek, és torrentenként vagy együtt korlátozható a fel- és letöltés sávszélessége.

utorrent
  • Verzió: µTorrent 3.2.3 Build 28705
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: BitTorrent Inc.
  • Operációs rendszer: minden Windows
  • 907 KB

letöltés, ftp, torrent: utorrent, !ut, torrent

Az uTorrent telepítése közben erre figyeljünk!

Aki nem szeretné ne telepítse a DJ Shadow programot, vagyis a Yes I’d love… szöveg elől vegyük ki a pipát, aztán a következő ablaknál ha nem akarjuk ne tegyük fel az eszköztárt, ne változtassuk meg az alapértelmezett keresőt és a kezdőlapot, vagyis a Set my homepage…, Make µTorrent Web Search…, I accept … µTorrent Browser Bar kezdetű és végű szövegek elől is vegyük ki a pipát.

Ha mégis feltelepülnének ezek, akkor a böngésző beépülők között, és a kezdőoldalnál, keresőknél távolítsuk el, állítsuk át a böngészőkben.

frissítések:

A µTorrent 3.2.3 változásai: magnet uri fagyások javítása, Off-by-one hiba a policypeeraccumulatorban kijavítva, egy kilépési hiba javítása, meta adat letöltés hiba javítva, fel és letöltési limit állítás javítása.

Az uTorrent 3.2 Build 27636-ban alapértelmezett tracker a tracker.ccc.de, megtiltja a http kapcsolatot a tracker.openbittorrent.com és a tracker.publicbt.com számára, és egy lemez gyorsítótár számítási hiba javítása.

Letöltés és képernyőképek

uTorrent képernyőképek
A µTorrent letöltése
Hordozható uTorrent

 

Frissítve: 2020. március 28. 20:01

Hasonló programok: Freeware, Letöltés - megosztás - szinkronizálás, Magyar nyelvű program
Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.