Videószerkesztő programok

Videószerkesztő, videó átméretező, videó vágó, felvevő, effektező programok, de találhatunk itt pl. Asztalról videót felvevő és animált GIF-be mentő szoftvert is.

VideoPad Video Editor

VideoPad Video EditorAz NCH Software VideoPad Video Editor nevű videószerkesztője ingyenes, és ehhez képest olyan sokat tud, hogy még mindig gyanús, hol lehet benne a korlát? Jó, persze csak otthoni felhasználóknak ingyenes, de akkor is képes hangot, videót vágni, szétválasztani, hangot lecserélni, mindezeket effektezni, átmenetekkel ellátni…
A bemeneti videó formátumok lehetnek avi, wmv, divX, Xvid, mpeg, mp4, mov, vob, ogm, H.264, RM és még mások, és a szerkesztés után exportálhatunk avi, wmv, mpg, 3gp, mp4, mov formátumba és mindenféle mobil eszközökre, emellett küldhetjük közvetlenül a YouTube, Facebook, Flickr, Dropbox és Google Drive szolgáltatásokba.
A kimeneti videó felbontását, méretét, kódolását részletesen beállíthatjuk, de előbeállításokból is választhatunk. Képekből is készíthetünk videót, akár teljes kép mappák és hang hozzáadásával, szöveget adhatunk filmjeinkhez, felvehetünk képet, hangot, akár a Windows asztalról is, de kamerával is. Egy idősávon feliratozhatjuk videónkat vagy készíthetünk hang alámondást is. Az elkészült művet akár DVD vagy Blu-ray lemezképbe is menthetjük.

VideoPad képernyőképek
VideoPad Video Editor videószerkesztő, vágó, átalakító, effektező … letöltése

Free Video Editor

Free Video EditorA Free Video Editor a DVDVideoSoft szoftvere, mint ahogy a Free Studio csomag is. Ha a Free Studio előtte vagy utána felkerül a gépre, akkor automatikusan beépíti a felületébe a Szerkesztés menüpont alá. Az egyszerűen csak ingyenes videó szerkesztő névre hallgató barátunk egy végtelenül egyszerű, letisztult felületű videó vágó, forgató, átalakító program.
Az átalakítás részében helyett kapott egy animált gif készítő is, de lementheti videóinkat jpg képekben is vagy csak mp3 hangfájlba, a képet elhagyva. A vágást természetesen minőségromlás nélkül hajtja végre. Sokkal többet nem tudok róla írni, a képernyőképeknél látható még ez meg az.

Free Video Editor képernyőképek
Free Video Editor videóvágó és átalakító letöltése

ZS4 Video Editor

ZS4 Video EditorA ZS4 videószerkesztő szoftver a régebbi Zwei-Stein Video Editor következő generációs változata.

A t@b ZS4 egy nagyszerű nem lineáris, nem destruktív, multi-track videó szerkesztő és kompozit eszköz, melyben bármennyi hang és képcsatornát egybe keverhetünk, a készítők leírása szerint ennek csak gépünk memóriája szab határt. Mindezekhez több mint 150 beépített videó effektet is kapunk, amelyekből trackenként bármennyit alkalmazhatunk, a szintén trackenként lehetséges 16 audio csatorna mellett.

A videónk szélességét, magasságát, méretét, sebességét korlátlanul adhatjuk meg, forgathatunk, nagyíthatunk videónkban. Lehetséges akár 8×8-as vagy 16000×16000 felbontás is! Telepített codecektől függően kezeli a különféle videó fájlokat, de alapban is tud olyan, mint az mjpg és mpng avi készítés (jpg és png alapú film).

Képtelenség leírni minden tulajdonságát, a készítők mégis megpróbálkoznak vele, nagyon részletes Help és sok oktatóanyag áll rendelkezésünkre, képekkel remekül illusztrálva, így még az esetleges nyelvi korlát sem igazi akadály. Egy kis hátránya van csupán, a kezelőfelülete nem éppen szokványos, de akinek egy olyan videószerkesztőre van szüksége ami ingyenes, és amivel (állítólag) mindent meg lehet oldani, azt nem rettenti el ez sem.

ZS4 Video Editor képernyőképek
ZS4 Video Editor videószerkesztő és effektező

VirtualDub

VirtualDubA VirtualDub egy videó felvevő és feldolgozó alkalmazás 32 és 64 bites Windowsra. Egy rendkívül kicsi és gyors videószerkesztő, vágó, átméretező, tömörítő, effektező program ingyen, ami telepítés nélkül működik.

Képes nagyszámú fájl kötegelt feldolgozására, 4 GB feletti fájlok kezelésére, videó felvételek, asztalról videó képernyőkép rögzítésére is. Tud videóban hangot cserélni, videóból csak a hangot, vagy csak a képet kimenteni, több fájlt összefűzni és újratömöríteni, az AVI-n kívül animált GIF-be exportálni … és millió dolgot nem írtam még le a VirtualDub tulajdonságaiból.

Letölthető hozzá a VirtualDub Filter Pack és a Plugin Pack is, melyekkel rengeteg effekttel gazdagíthatjuk filmjeinket, és több videó formátum kezelésére lesz képes a programunk.

VirtualDub képernyőképek
VirtualDub videó feldolgozó szoftver

Wax

WaxA DebugMode Wax egy kis méretű és gyors videószerkesztő és effektező szoftver. Leginkább az effekt része kiemelkedő, rengeteg elő beállítást és plugint tartalmaz. Ilyenek például a Sony Vegas, Pure Motion EditStudio, Adobe Premiere, ModelLoader, Particle Generator, Text 3D és VirtualDub szűrők, továbbá DirectX, Freeframe, Windows Movie Maker és más beépülők.

Továbbá pluginként használható (beépítve) a WinMorph program is. Bemeneti formátumok: avi, wav és minden elterjedtebb képformátum. Kimeneti formátumok: avi, mpeg, flash és minden elterjedtebb képformátum. A fájlok kezelése természetesen feltelepített codec függvénye, vagyis avi-n belül lehet szinte bármilyen formátum. A beállításoknál bekapcsolható a hardveres 3D gyorsítás is.

Wax képernyőképek
Wax videó effektező program

Windows Live Movie Maker

Movie Maker
Windows Live Movie Maker képek
Windows Movie Maker képek

… és társai. A Windows ingyenes videószerkesztője.
A Windows Live Movie Maker a Windows Movie Maker ingyenes videószerkesztő, Windows 7-re bővített verziója. Könnyűszerrel készíthetünk látványos videókat általa.

Az első a Windows XP része, majd Vista-n is megjelent, majd a Windows 7 óta már nincs beépítve a Windowsokba. A Movie Maker a Windows Live Essentials programcsomag része, ami bár telepíthető XP-re is, de a Movie Maker kimarad ez esetben. A Movie Makerrel filmekből, hangokból, fényképekből készíthetünk videókat, áttűnésekkel, hatásokkal. A videókat vághatjuk, nagyíthatjuk, összeilleszthetjük. Az elkészült videókat, fotó vetítéseket közzétehetjük a programból a YouTube-on, vagy felírhatjuk DVD-re (ha a Windows DVD-készítő fent van a gépen).

Windows 7-en a következő fájlformátumokat támogatja: “Windows Media Video (wmv), Windows Media, DV-AVI, Microsoft Recorded TV Show, 3GP, MPEG-1 és 2, Motion JPEG, JPEG, TIFF, GIF, Bitmap, PNG, QuickTime MOV és QT fájlok, AVCHD és MPEG-4.”

Windows Movie Maker Windows XP-re
Windows Movie Maker 3D gyorsítót nem igénylő változata Vista és Windows 7 rendszerekre (HD filmhez nem jó!)
Windows Live Movie Maker (Vista és Windows 7).

Avidemux

AvidemuxAz Avidemux egy ingyenes videószerkesztő, egyszerű vágás, szűrés és kódolási feladatokhoz. A legtöbb videó fájltípust támogatja, többek között AVI, DVD kompatibilis MPEG fájlokat, MP4 és ASF, különböző kodekekkel tömörítve.

Videó és audio encoder és decoder, bemeneti és kimeneti formátumairól az Avidemux Wiki-ben olvashatunk bővebbet. A videószerkesztési feladatok automatizálhatók projektek segítségével. Az Auto menüpontból elérhetünk egy pár előre definiált beállítást Apple iPhone, Apple iPod, Microsoft Zune és Playtation lejátszókra történő videó átalakításhoz.

Több operációs rendszerre elérhető GNU GPL licenc alatt.

Avidemux videószerkesztő
Avidemux képernyőképek
… és ez is ide tartozik még: Film alól törölni a hangot és mással helyettesíteni

AviTricks Video Editor Classic

AviTricks Video EditorEgy nem lineáris, nem destruktív videószerkesztő program, valós idejű előnézettel. Könnyű vágás, videó felvétel, hatások (effekt) hozzáadása jellemzi, mindezt egy grafikus idővonalon és fastruktúrán hajthatjuk végre. AVI videó (DivX), Windows Media formátum és GIF animáció a három kimeneti lehetőség.

A program kezdők és profik számára is kiváló videó vágó, szerkesztő, effektező eszköz, kis és nagyméretű fájlok esetén egyaránt. Egy felületen kezelhetjük videó filmünk összes hang és kép jellemzőjét, ezek tulajdonságai egy kattintással elérhetők, módosíthatók.

Az oldalukon írtak szerint, szabad anyagokból tanultak mindent az Interneten, így a jó karmájuk érdekében az AviTicks Video Editor Classic freeware-ként tölthető le! Követendő hozzáállás!

AviTricks Video Editor Classic videószerkesztő

Kapcsolódó oldalak:
Online használható videót gifbe alakító programok!
Pencil
Format Factory
Free Studio
Convert VOB to AVI
Any Video Converter Free
CamStudio
YouConvert Classic
Konvertáló programok
Animált GIF készítő programok ingyen
Online rajzfilm készítő programok
YouTube videó letöltése

262 hozzászólás

 1. Csillagpor.hu says:

  Kedves Mária!

  Itt található: windows-live-movie-maker … a “Windows Live Essentials teljes offline telepítőt” kell letölteni. Sok sikert!

 2. Mária says:

  Windows Movie Maker videó szerkesztő programot leszeretném tölteni. Ez már nem támogatot. Ez volt a előző gépemen. Most nem tudom letölteni. itt megleltem de nincs lehetőség , Windows10 gépre kellene. Köszönöm ha tudnának segíteni.

 3. Kinga says:

  lassítós felvétel

 4. Névtelen says:

  ez a program nagyon jó

 5. Névtelen says:

  sziasztok
  hogy csinálják azt a videót ahol egy video van de több kis ablakban szerepel 1 személy
  azaz fel szeretnem magam játszani gitár, basszus dob zongora egy személyben

 6. Zsófi says:

  Sziasztok!
  Már rengeteg ingyenesen letölthető filmkészítő programmal próbálkoztam, de mindegyik csúnyán lerontja a videók minőségét. Mi a teendő?

 7. Zsolt says:

  Szívesen … érezd jól magad! :)

 8. Adrienn says:

  Hello
  Köszönöm h itt lehetek :D

 9. Adrienn says:

  szerintem jó alkalmazás

 10. Zsolt says:

  Üdv … Van itt egy, ami csak pár napig volt ingyenes, azért nem teszem fel bejegyzésként … de innen letölthető, a teljes verzióhoz szükséges kulccsal együtt. Szerintem rövid ismerkedés után meg tudod vele csinálni amire szükséged van.

 11. Szandra says:

  Üdv! Már hetek óta keresem a számomra megfelelő (ingyenes..) videószerkesztő programot, már sokat töltöttem le, próbáltam ki, de eddig mindegyikkel volt valami bajom.
  Nem vagyok egy számítógép zseni, így egy egyszerű programot keresek, amivel a tutorial videóimat tudnám megszerkeszteni. Például recept videót készítenék fényképek és rövid videók (recept készítési fázisok) felhasználásával. Eddig a Movie Maker tűnik a legalkalmasabbnak, de itt problémám van a szöveg elhelyezésével, mert például olyat szeretnék, hogy van egy képem az alapanyagokról és itt az egyes alapanyagok nevét egyenként szeretném megjelentetni. Movie Makernél pedig egy képhez csak egy szöveget tudok beilleszteni.
  Egy másik program, mely nem tűnik rossznak, a VSDC Free Video Editor, de itt elég bonyolult átlátni és vágni a sok videót, illetve nekem úgy tűnik, hogy a videó minőségén is ront.
  Eddig a legjobb kivitelezést egy telefon app-al értem el: Clips, csak telefonnal kicsit bonyolult, illetve csak négynezes formátumban menti a videót.
  Tudnátok ajánlani egy jó programot? Preferálnám az ingyenes programot, de ha nem túl drága, akár fizetőset is. Előre is köszönöm!

 12. Zsolt says:

  Ennyiből nem tudom megállapítani, mi a gond, de ha egyszer már kész a videó, és kompatibilis a YouTube-al, vagyis a feltölthető fájlformátumok között van (support.google.com/youtube/troubleshooter), akkor onnantól nem kell program a feltöltéshez, csak maga a YouTube.

 13. Tóth Alexandra says:

  VideoPad editornak én egy hátrányát találom aminél segítséget is szeretnék kérni. Eddig még csak 2 videót készítettem vele az elsőt fel is rakta rendesen youtube-ra de a másodikat egyszerűen nem engedi csak ha letöltenék valami fizetős programot mellé (amit semmiképp sem szeretnék). Szóval ha valaki tudna segíteni mit tegyek azt megköszönném.

 14. Gracie Gray says:

  itt van egy toplista: itday.com/video-editing/best-video-editing-software

 15. MyCream says:

  Köszönöm Zsolt! :R

 16. Zsolt says:

  Ingyenes szoftvert szerintem nem fogsz erre találni, de ajánlanék két bejegyzést … egyben szoftvereket is, hátha hozzájuk tudsz férni valahogy, mondjuk próbaverziók is vannak…
  1. movavi.com/support/how-to/how-to-make-a-split-screen-video
  2. filmora.wondershare.com/video-editing-tips/put-two-videos-side-by-side

 17. MyCream says:

  Üdv!
  Olyan programot keresnék, amivel két videót egymás mellé/alá tudnék illeszteni, és egyben elmenteni. Összehasonlítási célzattal kellene, amolyan “ilyen volt/ilyen lett” stílusú videót szeretnék összehozni.

 18. Olasz Gergő says:

  nagyon jó

 19. Jayant says:

  This is really helpful for me. Thanks for sharing

 20. János says:

  Köszi, Zsolti

 21. Zsolt says:

  Nem mondanám, hogy nagy PowerDirector szakértő vagyok, de igen, ez úgy néz ki mintha hiányozna valamilyen codec. Hogy melyik, azt onnan lehet megtudni, hogy milyen videó fájlt szerkesztesz … mi a kiterjesztése pl… de a legjobb ha megnézed a MediaInfo programmal: mediaarea.net/nn/MediaInfo

 22. János says:

  sziasztok, tudna valaki segíteni powerdirectorral kapcsolatban? az a problémám, hogy amikor szerkeszteni kezdem a videót csak egy zöld mező látszik és nem maga a videó. ha kodek kell melyik? előre is köszönöm a választ

 23. Ádám says:

  Sziasztok!

  Hogy tudok a videómba én is olyan sávot rakni, mint ami az általam linkelt videóban van a felirat alatt?
  Ehhez milyen program kellene?

  Előre is köszönöm a segítséget!

 24. Zsolt says:

  Helló … az újraegyesítéshez ez biztos hasznos bejegyzés: film-alol-torolni-hangot-massal-helyettesiteni … a másik problémád … végig csúszik, ugyanannyit vagy hogy? Amúgy pl. Virtualdubbal megoldható esetleg, de macerás, átkódolás …

 25. eroberter says:

  Helló
  Egy mp4 videó olyan halk, hogy{@&@
  A hangot kiszedtem, felhangosítottam, de hogyan, milyen programmal tudom újra egyesíteni a hanggal a videót?
  Ja és más: más mp4 viedón csúszik a hang. Azt mivel tudom korrigálni? KÖSZI

 26. Zsolt says:

  Ezek az ingyenes cuccok nemigen tudnak ilyesmit, de ha feltöltöd a YouTubera vagy a Google Plusra, akkor automatikusan megtörténik a képstabilizálás, egy idő után.

 27. Karesz says:

  Helló

  Motoron rögzített videó rezgését tudom valahogy korrigálni?

 28. Zsolt says:

  Szia! bocsi, hogy csak most válaszolok, de nem nagyon voltam gépközelben a napokban. Ezzel a programmal megoldható a dolog, találsz pár linket a használatáról is rajta. A szélesvászon probléma … kezdetű egy régi írás, de az erről szól pl. Sok sikert! … ja az oldal :)
  csillagpor.hu/remek/programok/any-video-converter-free-letoltese

 29. Buruts Csaba says:

  Sziasztok!

  Olyat keresek, ahol a film méretét a kocka vagy téglalap méretét vághatom. Pl.a gyereked a pelenkázón fekszik és nevet,az anyós jobbra mellette kukucskál. úgy szeretném megvágni, hogy leszűkítem a baba környékén a képet, hogy az anyós ne látszódjék.
  Köszönöm szépen.

 30. Zsolt says:

  Kedves Elba!

  Az egyes programoknál mindig ki van írva, tehát nem ezen az oldalon, hanem ahová a linkjére kattintás után jutunk. Persze lehet, hogy be kell állítani, erről többnyire van valami leírás vagy kép. De van olyan kategória is, hogy Magyar nyelvű program, ott tuti csak magyarok vannak.

 31. elba says:

  Sziasztok! Kérésem az lenne, hogy írjátok ki melyik progi magyar nyelvű, nem tudok angolul. Az origon már sokszor megjártam, hogy magyarnak írják, de nem az. Nem szeretnék nálatok is csalódni. Köszi! E-mail értesítést szeretnék kérni!

 32. Zsolt says:

  Szia!

  Ami biztos, hogy az Adobe After Effecttel meg lehet csinálni, de az nem épp olcsó program… amúgy fejből mást nem tudok sajnos. Itt van egy összehasonlítás, kezdetnek nem rossz, és ezek nem is annyira drágák. Ingyenesek között felesleges ilyen tulajdonságokat keresgélni. toptenreviews.com/best-video-editing-software

 33. András says:

  Szia!
  Komolyan szeretnék foglalkozni a videószerkesztéssel. Melyiket ajánlanád? A fizetősök is érdekelnek, ha annyival jobbak.
  +egy effektet szeretnék megtudni, hogyan, mivel tudnám megcsinálni. Egy videóban vannak alakok, melyeknek van arcuk…és én az arcok helyére szeretnék betenni másik arcot, de csak kép alakban, ami követné a videóban az eredeti alak arcát. Ezt hol, hogyan?:)
  Köszi

 34. Zsolt says:

  Hello Susi!

  Bocs, hogy kicsit későn válaszolok …
  Ezt, igaz elég régen, de pont e célból írtam. Talán még nem változott annyit a program, hogy használhatatlan hozzá a leírás. csillagpor.hu/remek/programok/szelesvaszon-any-video-converter
  Ha segítség kell írj nyugodtan, ígérem gyorsabb leszek :)

 35. susi says:

  Sziasztok , eddig kamerával filmeztem , ma az iskolai ünnepségen sajnos az okostelefonnal hosszában, aminek a film 2 oldalán fekete szegély lett az eredménye mikor átjátszottam a laptopra, van olyan program, amivel a fekete szegély levágható?

 36. Zsolt says:

  Gondolom a kész projekt végső videó formátumba kódolásakor teszi ezt. Ez elég erőforrás-igényes feladat, nemhiába fordulhat elő, hogy néha órákba telik mire elkészül vele. Ha minél gyorsabban be akarja fejezni, akkor jobban kell dolgoztatnia a CPU-t.

 37. katona márk says:

  Üdv azt szeretném kérdezni hogy a video pad editor miért viszi fel a cpu-t ?

 38. Sanyi says:

  Köszönöm, Zsolt!
  A hozzászólásodban belinkelt program tényleg tetszetős, jónak ígérkezik! Sajnos azonban az infó kevés még róla, kíváncsian várom, hogy felkerül-e az oldalra a többi program közé! Ha igen, és találok róla részletes leírást, képernyőképeket, mint a többi programnál (ami igen nagy segítség, pláne egy kezdőnek), akkor minden bizonnyal ezt a programot fogom választani. A következő 3-4 napban nem leszek gépen, addig bízom benne, hogy mire legközelebb gépközelben leszek, már több dolog is kiderül róla. Remélem fájlméret korlát nem lesz rajta, mert 4 gigás videóim is vannak, amelyek szerkesztésre várnak…
  Egyelőre nem töltöm le, már csak azért se, mert több linket is láttam az oldalon, nem tudom, melyeket kell letölteni, melyeket nem, és időm se lenne most dolgozni vele. Kíváncsian várom a folytatást, további részleteket, észrevételeidet. Amennyiben csütörtökön már fent lesz az oldalon, akkor tudni fogom, hogy a program jó, és mit várhatok tőle!
  Segítségedet ismételten köszönöm!

 39. Zsolt says:

  Üdv … a ZS4 az nem lesz jó … a Sony Vegas az mindent megoldana, persze az sem magyarul, de az meg nem ingyenes, sőt az egyik legdrágább a piacon, azért nincs itt (sonycreativesoftware.com/vegassoftware).
  Van egy ilyen: nchsoftware.com/videopad, fel kellene tenni ide is, csak még nem teszteltem le teljesen, őszintén szólva nem tudom hol az átverés, mert ingyenes nem lehet … :)
  De most kipróbáltam, rádobtam két mov fájlt, lehet alóla törölni a hangot és másikat betenni helyette, vágni, egybe menteni akár movként is … az Export video után be kell állítani a formátumot, felbontást, a kódolót, stb. … elmentettem tehát ment, nincs benne vízjel, logó … vagyis egy gyors próba után úgy néz ki, mintha tényleg ingyenes és teljes értékű videószerkesztő lenne. Lehet benne fájlméret korlát még, lehet időkorlátja, meg még kitudja … ezeket kell vizsgálnom még.
  Szóval szerintem megéri vele próbálkozni.
  Ha bármi kérdésed van, válaszolok!

  Sok sikert!

 40. Sanyi says:

  Üdv Zsolt, a válaszodat nagyon köszönöm!
  Sajnos sok jóval nem kecsegtettél… :( Így az elvárásaimon módosítva, megteszi az angol nyelvű program is (úgyis vannak ilyen “nyersanyag” videóim, azokkal tudok kísérletezni, talán rájövök, mi mire való).
  A lényeg így az maradt, hogy a felvett hang helyett megoldja a cserét zenére, valamint, hogy lehessen kivágni a videóból, és összeilleszteni egybe több videót. Még az is szempont lenne, hogy ne okozzon túl nagy képi minőségromlást ha lehet (a hang ugye nem számít). Azt elfelejtettem leírni, hogy 1080p-s HD videókat csinál a kamera…
  Elolvastam az oldalon a programok leírásait, így leírás alapján a ZS4 tűnik a legjobbnak, de én ehhez abszolút nem értek, sose csináltam videószerkesztést eddig, ezért kérnék tőled további segítséget! Te melyiket javasolnád? Sajnos az ismerőseim se értenek hozzá, egyikük ugyan a Sony Vegas-t említette, de ő se valami jártas ebben, ráadásul itt az oldalon nem is találtam ilyen progit.
  Összefoglalva, erre a 3 dologra keresnék 1 programot, vágás, összeillesztés, hangcsere. Teljes verziós, ingyenes progi érdekelne, ami elboldogul a Windows 10-el, és szükség szerint átalakítja a MOV formátumot olyanná, amit tud kezelni (ez az átalakítósdi aztán végképp homályos számomra, hogy működik)… Még 1 kérdés, ha a MOV formátum nem maradhat, akkor melyik tartalmazza a legjobb képminőséget, ha netán lehet választani, milyenné alakítsa?
  További segítségedet előre is megköszönöm!Üdvözlettel: Sanyi

 41. Zsolt says:

  Szia!

  Csúnyán hangzik, de sajnos azt kell hogy mondjam, hogy jelenleg nincs olyan program, ami: “magyar nyelvű, egyszerűen kezelhető, ingyenes videószerkesztő” ami tudja a “vágás, összeillesztés, hangkeverés” műveleteket és kezeli átalakítás nélkül a .MOV formátumot Windows 10-en.

  Szóval valamiből sajnos lejjebb kell adnod :).
  Magyar nyelvű videószerkesztő nem sok van eleve, még fizetősek között sem, Windows 10-en meg pl. nem fut a Windows Movie Maker, amivel nagy részét meg tudnád csinálni a dolgoknak, ha átalakítottad a MOV-ot, mert azt nem kezeli. Ingyenesekből több szoftverrel tudnád csak megoldani, vagy mondjuk elviseled, hogy belerakja a videóba a logóját, vagy ilyenek… de még mindig nem magyar nyelven …

 42. Sanyi says:

  Sziasztok!
  Nem rég vettem egy sportkamerát, amellyel persze videózok is, főleg biciklin. A készített felvételekhez viszont szükségem lenne egy magyar nyelvű, egyszerűen kezelhető, ingyenes videószerkesztő programra. Amit a programnak tudnia kéne:
  – vágás, kivágni a készített felvételekből a fölösleges részeket (olyasmire gondoltam, amivel ki tudom jelölni mondjuk 2 perc 15 mp-től 3:00-ig a nem kellő részt, kivágja, miközben a felvétel többi része megmarad);
  – összeillesztés, 2 vagy több videót lehessen vele egybe rakni a folyamatos nézés érdekében (ne kelljen 10 percenként kikeresni a következő videót);
  – hangkeverés, mivel a kamera egy zárt tokban van, így a beszédből szinte alig hallatszik valami, (legtöbbször semmi), jóformán csak az idegesítő menetzaj hallatszik. Ehelyett szeretnék zenét keverni a kamera által készített hang helyett. Ne azt kelljen már hallgatni fél órán át, hogy “krrrrrrr, dzzzssrr, ííííííí, ssrrrsss, brrrrrrr…”, inkább valami zenét tennék be ehelyett;
  Nagyjából ezeket lenne fontos tudnia a programnak. A kamera .MOV típusú fájlokat készít, a gépemen Windows 10 van. Tudnátok ajánlani egy olyan programot, ami ezen kritériumoknak megfelel?
  A válaszokat előre is köszönöm! Üdv:sanyi

 43. Zsolt says:

  Mielőtt beilleszted a képet, vágd valamelyik képszerkesztővel olyan méretűre, amilyen a videó lesz. Ennyi. Szóval ez inkább képszerkesztők feladata.

 44. Niki says:

  Szia!

  Én eddig csak a Windows Movie Maker videószerkesztővel dolgoztam. Eddig ha felvettem videót, azt sikeresen meg is vágtam, zenét is sikerült betennem alá. Most viszont olyat szeretnék, hogy nem egy mozgókép menne a videóban, csak egyetlen kép lenne, ami alá egy hanganyagot beraknék. Viszont ha beszúrom azt az egy képet, oldalt, vagy felül is marad egy-egy fekete sáv. Ezzel a programmal megoldható, hogy csak a kép látszódjon, és oldalt semmi fehérség, vagy feketeség ne legyen?

 45. Karczag Tünde says:

  remélem jó lesz

 46. dozu says:

  Ja, és a videó rész fájl neve tartalmazza dátumot (időt)

 47. dozu says:

  Sziasztok!
  Melyik programmal tudnám úgy archiválni DV kazettáimról jó minőségben a videóimat, hogy automatikusan feldarabolja dátum váltásnál (esetleg időugrásnál.)
  DV Videó kazettáról letöltést is tudja, az annál jobb.

  köszönöm

 48. Zsolt says:

  Mmmm … valahogy elkerülte a figyelmem a hozzászólásod, elnézést hogy csak most válaszolok!
  Igen az Avitricks ingyenes, de szerintem érdemesebb itt → animacio-keszito-programok körülnézni!

  Sok sikert!

 49. Zoli says:

  Sziasztok!
  Hagyományos technikával csinálok animációkat, (képkockánként rajzolva, fotózva, videovágóval szerkesztve, hangot vágva alá) de a premier és többi tört verziós progival az a gond, hogy youtube ra feltöltve kéri a program verziószámát. Megvenni nem tudom, mert nagyon drágák. ..és hiába csinálom önzetlenül, ha már feltöltök valamit a youtube-ra keresnék is vele valamennyit, hogy ha más nem is, de a rászánt idő megtérüljön. Az hogy valami ingyenes otthoni használatra, nem jelenti azt sajnos, hogy pénz keresetre is fel lehet használni. Az AviTricks Video Editor Classic-ról azt írták, freware, tehát kivétel lenne? Egy olyan progira lenne szükségem, amivel képkockánként lehet szerkeszteni és teljesen ingyenes.

 50. Zsolt says:

  Nem tudom pontosan mi az ingyenes szoftver korlátja, mert most kipróbáltam vele a gyorsítást, simán exportáltam vele a fájlt, minden rendben: videopad video editor
  Telerakja a start menüt az egyéb szoftvereivel az biztos … :)
  De egyébként nagyon szabadon, egyszerűen és gyorsan alakítható vele a hang és a videó sebessége, majd csak egyszerűen exportálni kell és kész.
  Megnyitod a videót, lehúzod a videó sávba, aztán az eszköztáron lenyitod a videó effekteket, és ott a jobb alsó sarokban van olyan, hogy Speed Change. Itt százalékban lehet 1-800-ig változtatni azt hiszem. Ha kész, akkor File – Export video.
  Sok sikert!

 51. Emese says:

  Hello!
  Lenne egy kérdésem milyen progit ajánlasz Zsolt hogyha a videót ami alapból hosszú fel tudjam könnyedén gyorsítani és zenét be tudjak vágni alá?Ha lehet linket küldj nekem.
  Válaszodat előre is köszönöm! :)

 52. Zsolt says:

  Videót csinálni vagy képekből, pl. a Windows Movie Makerrel lehet, vagy kamerával, aztán az itt szereplő programokkal, vágni, effektezni, stb.

 53. mérnyei henrietta says:

  Hogy kell videót csinálni. Mondjátok már meg

 54. Zsolt says:

  Az egyes programok leírása alatt van egy link az elején nyíllal, az vezet a programhoz, ahol az oldal közepe felé megtalálod a letöltő linket.

 55. balogh Ádám says:

  nem is tudom hogy kell le tölteni

 56. Zsolt says:

  Hello!

  Nem tudom milyen szerkesztési képességre gondoltál, de innen vágónak a Free Video Editor a leggyorsabb és legegyszerűbb. Az Avidemuxot és Virtualdubot is megnézheted, de komoly szerkesztő munkára igazán egyik sem alkalmas. Őszintén szólva Windowsra nem is nagyon akad ilyen, pontosabban most keresem, hogy frissítsem kicsit ezt az oldalt, eddig nem nagyon találtam, de még lehet …
  Viszont írni fogok a napokban egy bejegyzést az ingyenes Linuxos videószerkesztőkről, mert ott vannak szuper dolgok.
  Elérhető lesz erről az oldalról is.
  Na persze ami az ingyeneseket illeti …

  Nem ingyenes … pl. itt van egy toplista: beebom.com/2015/02/best-video-editing-software
  de amúgy a videostudiopro.com/en/products/videostudio/pro

 57. Charlie says:

  Hello !

  Video vágó-szerkesztő programot keresek, ami ismeri az avi-mpeg-mp4 formátumokat, gyors és újrarenderelés nélkül is tud dolgozni.(free-nonfree)Mit ajánlanál ?

  Köszi!
  Üdv !

 58. Zsolt says:

  Pl. a Windows Live Movie Makerrel.

 59. Adri says:

  Hogyan kell feliratot tenni egy videóba? Melyik szerkesztővel?

 60. Zsolt says:

  Kedves Erzsi!

  Ezektől jobb programot sajnos nem tudok mondani, mindnek képesnek kellene rá lenni. Milyen formátumból milyenbe kellene alakítani?

 61. Erzsi says:

  Kedves Zsolt !

  Hobbim a sorozatok felvétele, az ezzel járó szerkesztés, konvertálás. A problémám az, hogy a Story5- ről felvett filmeket kín szenvedés konvertálni, mert elcsúszik a hang, vagy eltorzul, vagy megáll a kép. Három konvertálóval próbálkozok, de egyik sem az igazi. Freemake, Format Factory, Any. Milyen programot kéne használnom, hogy ezeket a hibákat kiküszöböljem.
  Válaszodat előre is köszönöm. üdv.

 62. Zsolt says:

  Mit nem tudsz letölteni? Hátha tudok segíteni…

 63. Névtelen says:

  Nem tudom letölteni!

 64. Zsolt says:

  Szia!

  Nem értem pontosan mit értesz forgatás alatt.
  Videót elforgatni? Azt ezzel: Free Video Editor, a legegyszerűbb, nemsokára felkerül ide is. Ha a filmforgatásra gondoltál, akkor nem értem pontosan, hogy melyik részletére :)

 65. Laci says:

  Heló!
  Melyik programmal tudok forgatni?
  Köszi!

 66. Zsolt says:

  A kivágandó rész elejéhez viszed a lejátszás csúszkáját … vagy minek hívják … ott rákattintasz lent a piros A-ra, majd a kivágandó rész végéhez viszed a csúszkát, és ott rákattintasz a lenti B-re. Ezzel ki van jelölve a kivágandó rész, ezután csak egyszerűen lenyomod a Delete gombot és kész.

 67. Kevin says:

  És ebben az Avidemux programban, hogyan tudom kijelölni a vágandó részt?

 68. Zsolt says:

  Üdv…
  Próbálkozz az Avidemuxszal!
  Ha nem jó valami, írj még!

 69. Kevin says:

  Hello!
  Olyan programra lenne szükségem, amivel egyszerűen úgy tudnék vágni, hogy vagy kijelölöm (bal klick majd egér arrébb húzásával) a kivágni kívánt részt, vagy pedig beírom, hogy pl.: 00:02:38 – 00:03:17 (óra:perc:másodperc tól-ig) majd egy kattintással vagy billentyű kombinációval ezt kiszedjem/kimásoljam/beillesszem.
  Illetve még felirat és zenei aláfestés beillesztésére lenne szükségem.
  Előre is köszönöm a választ!

 70. Zsolt says:

  Ha van beépített vagy külső webkamerád, akkor a Movie Maker ehhez pont megfelelő szoftver, még az is lehet, hogy fent is van a gépeden, mert alapértelmezésben települ! Keresd a Webkamera videóképe feliratot!

 71. Névtelen says:

  Sziasztok, valaki tudna segíteni abban hogy szeretnék videókat készíteni és program kellene videó felvevő meg hogy hang is legyen, beszéd.

 72. Zsolt says:

  Azt meg tudod tenni a Movie Makerrel.

 73. McKeX says:

  És feliratot mivel lehet betenni a vidibe??

 74. Zsolt says:

  Üdv…
  Ez a bejegyzés alkalmazható a kérdésed esetében is: film-alol-torolni-hangot-massal-helyettesiteni.

 75. McKeX says:

  Heló! Olyan vidiszerkesztőt keresek amivel a videohoz hangot tudok tenni!
  Tudna vki segíteni hogy mivel tudnám megcsinálni?

 76. Zsolt says:

  Innen ez szerintem megfelelő… Leköteleznél, ha leírnád a tapasztalataidat!

  Köszi…

 77. Névtelen says:

  Olyan programot keresnék amely segitségével videot lehet késziteni bármilyen játékról. Kérlek ha tudtok olyat írjátok le a nevét nekem. Kössz.

 78. Zsolt says:

  Szívesen! :)

 79. Claryss says:

  Köszönöm szépen. Kipróbálom :)

 80. Zsolt says:

  Köszi, tervezem még ezt frissíteni, illetve elavultakat törölni, majd ezt is figyelembe veszem.

 81. DaWe says:

  Üdv!
  Az itt felsorolt videószerkesztők jók, de kimaradt pár a listából. Az egyik kedvencem (mindig ezzel vágok videókat) a kdenlive. Ingyenes, nyílt forráskódú, linux rendszereken is fut. Több sávos, (szerintem) fejlett effekt-veremmel, és tényleg jól használható. A gépigénye vetekszik a VLC-vel :-)
  A másik kettő alapból szintén Linuxra készült, nyílt forráskódú, és inkább egyszerűbb, gyorsabb szerkesztést tesz lehetővé. Pitivi, és OpenShot.
  Hátrányuk, hogy Windows felhasználók van amelyiket nem tudják egyszerűen telepíteni…

 82. Zsolt says:

  Hogy egy rész többször ismétlődjön egy videóban, azt egyszerűen úgy lehet elérni, hogy azt a részt kivágjuk, és többször belemásoljuk a kívánt helyre, egymás után.
  Elképzelhető, hogy van olyan videószerkesztő, ami technikailag ezt másképp oldja meg, de végül a videóban csak így lesz kódolva, többször ugyanaz egymás után.
  Vagyis innen mindennel megoldható, amivel az alap vágás, másolás, beillesztés műveleteket el lehet végezni.

 83. Ádám says:

  Sziasztok!
  Az lenne a kérdésem, h melyik videó szerkesztő programmal lehet azt megcsinálni, hogy egy adott videóban kijelölök két pontot és a két pont közötti részt, akár többször is visszajátszom úgy, hogy utána folytatódik a teljes videó. ( Egy vicces jelenetet akarok többször ismételni.)
  Előre is köszönöm a választ!
  Minden jót

 84. Zsolt says:

  Pl. az Any Videoval meg tudod csinálni: csillagpor.hu/remek/programok/konvertalo-programok#anyvideo
  Nagyjából leírom … Letöltöd, telepíted, elindítod, majd hozzáadod a videót, ezután a kis varázspálcára kattintasz (effektusok), ott pedig a videó effektre (olyan filmszalag-szerű) baloldalon, ott pedig lent a további effekteket lenyitod és 90 fokkal elfordítás … értelemszerűen kétszer. Sok sikert!

 85. István says:

  Telefonnal vettem fel videót, csak sajnos fordítva. Tudna valaki segíteni, hogyan fordíthatnám meg a képet?

 86. Zsolt says:

  Melyik programot?

 87. gyula says:

  Hogyan kell ezt a programot letölteni?

 88. Zsolt says:

  Én úgy gondoltam volna hogy a Movie Makerben van ilyesmi, bár már elég rég használtam…
  Itt a legtöbb effekt a ZS4 Video Editorban van.
  Az ilyesmiket sokszor valami online animáció készítővel szokták csinálni.
  Azt, hogy mozgott, de a Youtubeon meg nem nem igazán értem … hacsak azt nem jelenti, hogy animált gifet illesztesz egy videóba, mert annak szinte mindegyik szerkesztő csak a legelső képét értelmezi.

 89. Szin Judit says:

  Bocsika ilyet szeretnék. youtube.com/watch?v=3QYcOFwaLDs

 90. Szin Judit says:

  Sziasztok! Valaki segítene nekem? Movie Makerrel tudok videót szerkeszteni és felrakni a YouTube-ra. De azt szeretném ha lehetne olyat csinálni hogy csillog a kép, van benne hulló effekt. Milyen szerkesztő vagy milyen képeket szedjek le hozzá, mert csináltam olyat is amiben mozgó kép van, és feltöltve mégsem mozog. Ilyenre gondoltam. Segítsetek légy szíves. Köszönöm Judit

 91. Tibor says:

  Köszönöm a segítségedet Zsolt !

 92. Zsolt says:

  Az Any Video Converter képes ilyenre. csillagpor.hu/remek/programok/konvertalo-programok#anyvideo
  Ha nagyon zavaros lenne a magyar nyelvű felület, akkor használd az angolt :)
  A videó vágás effektnek van olyan tulajdonsága, hogy le tud vágni a videóból innen-onnan valamit. Itt találsz róla képet: any video converter képernyőképek

 93. Tibor says:

  Sziasztok !

  Ha valaki tudna segíteni megköszönném !

  MP4 formátumú filmet szeretnék megvágni a mérete tekintetében,
  ugyanis a film felső részén egy csíkban beégetett szöveg van. Ezt szeretném levágni a filmről.
  Köszönöm az építő ötleteket !

 94. Zsolt says:

  Szia!

  Az animált képek, ha internetről mentetted le, akkor valószínűleg animált gif formátumúak (GIF89A). Kevés olyan videószerkesztő van, ami ezeket mozgóképként illeszti be, általában csak az első képet ismeri fel. Tehát vagy át kell előbb alakítani videóvá, leginkább AVI-vá, vagy keresni olyan programot, ami mozgóképként illeszti be. Ezek szerint a Windows Movie Maker nem ilyen :) Azt hiszem itt nincs olyan amibe csak úgy be lehet dobni az anim gifet és mozog is, de olyan leírás már született, ahol videóvá alakíthatunk animgifet, és innentől az első megoldás már működik. csillagpor.hu/remek/animalt-gif-videova-alakitasa-hanggal

  A másik … az effekt … ez megint nehéz, mert nem tudom fejből, de szintén feltételezhetem, hogy a WMV nem tudja, akkor marad a csillagpor.hu/remek/programok/wax-letoltese … szóval a Wax, jó effektező, csak nem sok formátumot támogat, meg pont azt amit leírtál nem tudom tudja e.

  Nem segítettem túl sokat, tudom…

 95. Veronika says:

  Szia Zsolt!

  Köszönöm a válaszod, talán én nem írtam érthetően le:)

  Szóval a videókba szoktam különböző oldalakról animált képeket behelyezni, amik aztán a lejátszáskor már nem animáltként jönnek vissza. Csak ha magam szerkesztek animált képet, akkor mozog lejátszáskor is?

  A futó effekteknél arra gondoltam, hogy pl. felülről lefelé csillagok hullnak a képre…

  Remélem kicsit érthetőbb voltam:)

  Szép napod legyen!
  Üdv: veronika

 96. Zsolt says:

  Szia Veronika!

  Az a gond, hogy nem pontosan értem amit írtál.
  Ezt a részt: “animált képeket, és futó effekteket, hogy tudok feltenni?”
  A Youtube-ra? Vagy egy videóra? A futó effektet sem tudom melyik, ne haragudj… Valahogy írd már le másképp légy szíves, most biztos túl fáradt vagyok ehhez :)
  Animált kép készítőket egyébként itt találsz: csillagpor.hu/remek/animalt-gif-keszito-programok-ingyen

 97. Veronika says:

  Szia Zsolt!

  Windows Movie Makerrel szerkesztettem már pár videót, amit a Youtubera fel is tettem. Szeretném megkérdezni, hogy animált képeket, és futó effekteket, hogy tudok feltenni?

  Köszönöm!

 98. Zsolt says:

  Szia!

  Van már itt MAGIX program, ez: csillagpor.hu/remek/programok/magix-xtreme-photo-designer-letoltes

  Egyébként pedig ingyenes programokkal foglalkozik a Csillagpor, én a Photo Designeren kívül nem találtam náluk más ingyenes alkalmazást. Sőt ez is egy régebbi és itt-ott korlátozott program.

  A videó effekt …. szóval a nevét és hogy mivel készült nem tudom, de a lényege az, hogy körben, mindig kicsit arrébb lépve, hosszú időn át … de a fényképezés részét te is tudod. A videószerkesztő alkalmazás azt kell hogy tudja, hogy ki lehessen jelölni e képek egy-vagy több pontját amikhez viszonyítva igazítja a képeket úgy, hogy egy körsínen körbefutó kamerának tűnjön végül. A nagyon ide-oda tolt “kilógó” képeket nyilván megoldja valami kerettel, vagy kisebbre lesz vágva.

  Vannak ilyen primitív ingyenes szoftverek is, amik egyik képből átmenetet csinálnak a másikba, pl. arcokkal már biztos láttál ilyet, ott is meg kell adni a referencia pontokat. Ez is ilyesmi, csak ez nem hiszem, hogy ingyenes szoftver. Bár valahogy biztos ki lehetne szenvedni valamelyik programmal, de a fizetős és sokszor nem olcsó videó manipuláló programok legértékesebb része a sok effekt szokott lenni, ami tulajdonképp egy-két lépésben megoldja azt, amit te más szoftverrel sok, sokszor több ezer lépésből oldanál meg. Vagyis itt a programozók munkája és leleményessége helyettesíti az unalmas, nyers, szinte fizikai munkát.

 99. Hajni says:

  Bocsánat a videólink lemaradt.
  youtube.com/watch?v=fb4dpcIYTrc
  szóval Kedves Zsolt az érdekelne milyen technikával készül képekből egy ilyen videó. Köszi még egyszer: Hajni

 100. Hajni says:

  Sziasztok!
  Igazából fotózással foglalkozom, de évek óta tanulgatom a videózást is. Érdekes, hogy az általam használt és szeretett proginak fel sem merül a neve sehol,pedig mindent tud.Kedves Zsolt! A Magix családot ismered?
  Belinkelek neked egy videót, ami nagyon megfogott és kérdéseket is vetett fel bennem. Vajon képekből hogyan lehet ilyen szép videót készíteni? MI ennek a technkája? Szerinted jól gondolom, hogy egy témát sok fotóval kell sokféle szögből kattintani? Köszönöm, ha tudsz segíteni és további jó munkát Neked! Üdv: Hajni

 101. Zsolt says:

  Persze, van különbség, a Live újabb, jobb, stb. és nem fut Windows XP-n
  Most itt épp nincs fent, de én emlékeztem valami szöveges izére … :)
  A Waxot megnéztem, abban van olyan, de hogy épp ez neked megfelel e, az majd kiderül.

 102. Chabeeka says:

  Koszi! Hatalmas respect a gyors válaszért ;)

  A live movie maker es “sima” movie maker van különbség? Nekem a win movie maker 2.6 os van… abban nem találtam ilyen effectet. Legfőképp abban nem is találtam olyat hogy a képet ne váltsa fel… tehát az előző (cigisdobozos) példánal maradva: ne az legyen hogy cigisdoboz, majd képet vált a “stop” ra, hanem magara a cigisdobozra “essen” rá a stop. Leszedem a Waxot és megskubizom (ha kiterjesztés nem megfelelő csak simán átkonvertálom) :)

  Még egyszer köszi

 103. Zsolt says:

  A Waxban valószínűleg van ilyen, ha a Live Movie Makerben nincs …
  csak az előző nem biztos, hogy minden videó formátumot támogat.

 104. Chabeeka says:

  Szia Zsolti

  Volna egy egyszerű de bonyolultan elmagyarázható kérdésem! :)

  Egy bizonyos fajta effectet keresek, nemtom melyik progiban lelhetném fel.
  Az effect leírásával megpróbálkozom :)

  Főleg reklámfilmekben fellelhető, amikor egy szöveg “rázuhan” egy képre. PL: dohányzásról leszokást elősegítő propaganda kisfilm, cigisdoboz, és rázuhan egy STOP felirat. Nemtom érthető e ill. tudsz-e konkrétan ilyen effectről vmelyik szerkesztőben. Megkérhetlek hogy a válaszod küld el az email címemre is? ELőre is köszi a help-et.

  udv

 105. Zsolt says:

  Nem tudom mit próbáltál eddig, de a Windows Live Movie Maker tud ilyeneket. Na persze, ha legális Windowsod van (nem gyanúsítalak semmivel, csak közlöm :)) mert telepítés közben eredetiség ellenőrzésen esik át a rendszer.

 106. Timca says:

  Szia! A barátunknak szeretnénk közös fényképeinkből egy ajándék videót késziteni! Nem vagyok tájékozott a témában, először fogok ilyet késziteni! Valami olyasmi programot keresnék, amivel a képek nem csak úgy előjönnek, eltűnnek, hanem pörögnek-forognak, széthullanak stb……. Tudnál nekem ilyen programot ajánlan? Előre is köszönöm!

 107. Zsolt says:

  Videó méret csökkentésre valami átalakító programot használhatsz. Pl. az Any Video Converter is jó erre. Állítgatsz a kimeneti videó fájl paraméterein …

  A Camstudio is meg van itt valahol … köszi a véleményt róla!

 108. Dzsen says:

  (Aaam, láttam, kérdezte valaki, hogyan vegyen fel pl. játékot, miközben játszik. Én erre a Camstudio Recirder-t használom, magyar változata is van és nagyon egyszerű kezelni.)

 109. Dzsen says:

  Szeretném a videó méretét csökkenteni, erre milyen lehetőségek vannak?

 110. Zsolt says:

  Most így hirtelen kettő, egy letölthető és egy online: kizoa.com, photosnack.com

  … de csinálok én erről egy bejegyzést szerintem nemsokára …

 111. Zsolt says:

  Innen a Windows Live Movie Makerrel lehet ilyesmiket csinálni. Lehet képeket előre hátra, mindezeket effekttel és hanggal megbolondítva. Mást ami direkt diafilm készítő nem nagyon tudok, mert már itt lenne. De azért körülnézek … ha valami még eszedbe jutna a programról, akkor írd le légy szíves.

 112. Katalin says:

  Kedves Zsolt! Egyszer láttam egy Diafilm készítő ingyenes programot, amiben a képeket egy galériába és még 6-7 különböző helyre (háttérbe) tette. Nagyon szép volt, csak nem tudom a program nevét, amit nagyon szeretnék letölteni.

 113. Zsolt says:

  Felhasználóbarátnak nehéz lenne nevezni, igen, de azért használható.
  A szélesvásznú filmekhez tényleg hasznos, bár lehet, hogy azóta már felkerült jobb is, pl. azt hiszem az Any Video Converter is képes a videókat méretre vágni.

 114. Bond says:

  Az mpeg2avi nem túl használható!

 115. Zsolt says:

  Nem értem. Mit szeretsz szerkeszteni, mire nem találsz rá, hogy és miért jelöljelek meg?
  Itt sok videó szerkesztő program van, válassz közülük! Valami konkrétabb kérdésre szívesen válaszolok … itt.

 116. Szofia says:

  szeretek szerkeszteni csak nem találok rá neten segíts nekem, jelölj meg facebookon várlak

 117. Zsolt says:

  Hello!

  A VirtualDubbal meg tudod csinálni. A Video menüpontnál válaszd a Frame Rate… beállításait és ott átállíthatod a másodpercenkénti képkocka számot. Ha 2 órásról akarod 10-20 percesre, akkor a most meglévő mp/24 vagy 25 képkocka helyett kb. 200-at kell beállítani. Aztán menteni vagy exportálni …

 118. Endre says:

  Szeretnék egy felvételt aki 2 órás, átalakítani egy 10-20 perces alakba. Felgyorsítani és menteni is.
  Kb. ilyesvalami lenne… youtube.com/watch?v=ElrldD02if0
  Köszi….

 119. Zsolt says:

  Elolvasod melyik programra van szükséged, majd a leírások alján találsz egy letöltőoldalra vezető linket, ott is elolvasod ami érdekel, és lejjebb ott lesz az adott videószerkesztő letöltésének linkje.

 120. Névtelen says:

  Hogy kell letölteni?

 121. Zsolt says:

  A Camstudio letöltő oldalán a hozzászólásoknál leírtam amit tudok róla, csak ismételném magam …
  Ha még van kérdés róla, akkor oda írd légy szíves!

 122. VIDra says:

  hogyan lehet beállitani hogy hangot is vegyen fel a camstudio? mert nem engedi a hang beállitását

 123. VIDra says:

  Nem tudom nézegettem a neten és azt irta vki 1 fórumon hogy oda menti megnéztem és ott volt nekem is :D

 124. Zsolt says:

  Na oda hogy került? :-)

 125. VIDra says:

  Köszi megvan C:\Windows\Temp-ben volt

 126. Zsolt says:

  A saját könyvtárába, pl. c:\program files\camstudio …

 127. VIDra says:

  Helló!Meg tudjátok mondani hogy a CamStudio hova menti a felvett videokat?

 128. Fredrik says:

  Köszönöm!

 129. Zsolt says:

  Nem nagyon értek ehhez, ezt másképp kell rögzíteni, mint más videót asztalról, játékból?
  Találtam egy angol nyelvű leírást, ha nem megy fordíttasd le a Google fordítóval!
  wikihow.com/Make-a-Machinima

  Amúgy elvileg ezzel lehet rögzíteni ilyesmit: csillagpor.hu/remek/programok/keplopo-screen-capture#gamecap

  Ez is ennek a leírása: ehow.com/how_4910197_make-machinima-movie, ebben a “FRAPS and Gamecam” szoftvereket ajánlják, vagyis sima videó lopókat, amik tudnak DirectX és OpenGL alapú játékokból rögzíteni.

 130. Fredrik says:

  Helló!
  Én egy Machinima videót szeretnék késziteni a GTA IV-el ehhez kérném a segitséget.Milyen program kéne hozzá???

 131. Zsolt says:

  Sajnos nem tudok róla, maximum a Windows Movie Makerek, de gondolom nem azokra gondolsz…

 132. mostis says:

  Hali mindenkinek, magyar nyelvű program létezik? Videó vágó. Eddig még csak angol nyelvűt sikerült lehúzni, segítséget megköszönném.

 133. Zsolt says:

  Semmi titka nincs, és nem direkt van, csak az ilyenekhez tényleg hasznos egy erősebb gép. Kellenek hozzá továbbá codecek, stb. Mondjuk pont a wmv-t a legtöbb ismeri, de igazából nem írod le a probléma tüneteit, csak azt, hogy nem megy. Így nehéz segíteni.
  Hiba üzenet, oprendszer, programok, azok verziói, kb. milyen géped van … ilyesmik.

 134. italoimre says:

  Szép Napot Mindenkinek!

  Csak egy pár megjegyzés, ami engem nagyon bosszant. Ha mondjuk keresek egy olyan progit, amivel darabolt videókat szeretnék összefűzni, mindegyik összevissza mindenféle hibával mükszik. Ez felháborító hogy senki sem akarja megmondani a titkot! Kipróbáltam vagy 20 ilyen progit már. A Winfosmoviemaker az egyenesen kétségbeejtő hogy mit produkál, és hogy milyen egy nagy SATU! Még a legerősebb géppel is hosszú órákig kiütve a legerősebb procit is meg mindenféle baromságokra hivatkozik, csak épp nem végzi el a feladatot. Olyan nincs hogy egy 16 részből álló WMV fájlokból lévő videót eggyé szerkesszen. Átmegy végtelen ciklusba a program, és hosszú akár 10órán át áll az egész egy helyben. Szóval jól tudta a cég hogy mit programozzon bele, és ez nem véletlen. Az a bizonyos Ape Avi 3GP joiner meg egyenesen katasztrofális dolgokat művel! Úgyhogy ez egy 22-es csapdája az egész! Senki sem akar segíteni. HELP! HELP! HELP!
  Köszönöm hogy leírhattam!

  Tisztelettel: italoimre

 135. Zsolt says:

  A VirtualDubbal le lehet cserélni a hangsávot, a másik … az nehezebb.
  Talán a Waxszal lehet kezdeni valamit, annak sokféle effektje van, de azért csodákra nem képes.

 136. Valaki says:

  Szia. Tudnál segíteni? Röviden leírnám mi a problémám, talán tudsz tanácsot adni mitévők legyünk. Felvettünk a telefon kamerájának segítségével több fellépést az iskolában. Itthon derült ki, hogy túl sok a mély hang amit ráadtak és így élvezhetetlen az előadás :( Meg lehet valamivel szerkeszteni? Valami olyan program létezik, ami alatt ki tudjuk a torz zenét cserélni egy élvezhetőbbre úgy, hogy a képpel stimmeljen utána? Valamint a másik problémám: pont egy szereplés közben felment valaki a színpadra és felkapcsolta a lámpát, ami természetesen teljesen kifehérítette a szereplőt a színpadon. :( Ide tudunk valamivel visszavarázsolni színt? Tudom, kicsit extrém lehet a kérés, de bízom benne valaki tud segíteni. Köszönöm előre is. Valaki :)

 137. Zsolt says:

  Magyar nyelvű nincs az biztos, és olyat sem tudok ami automatikusan kétfelé vágja a videót, sajnos … vágni szinte bármelyikkel lehet innen. A legjobb erre szerintem az Avidemux.

 138. viva27 says:

  Sziasztok! :) Nekem valami egyszerűbb program kéne vágásra, de úgy hogy mind a két felét elmentse a videónak, csak külön fáljban. Tudtok valamit ajánlani? Lehetőleg magyart. Köszi! :D

 139. Zsolt says:

  A programban erre nézvést nem sok mindent lehet állítani (bár most nem tudom megnézni pontosan), a felvétel beállításait kellene megnézni, nincs e lenémítva vagy kikapcsolva a mikrofon.

 140. kuntantee says:

  Szeretnék szinkronizálni a saját kis pinnacle 15 studiómmal de nem igazán tudom hogyan is kellene. Nem tudnál segíteni, ha szépen kérlek ?:) Már próbálkozom egy ideje de a hangom nem veszi fel valamiért nem érzékeli ..mi lehet az oka?

 141. Zsolt says:

  Ha tudnék olyan videószerkesztőről, amivel képekből és hangokból lehet ingyen videót készíteni és magyarul, akkor már rég itt lenne :-) … azért utána nézek még egyszer, de az szinte biztos, hogy magyar nyelvűben nem lesz.
  Illetve tudom is, ez olyan: videopad, fel is akartam ide tenni, csak valamiért aztán mégse. Azt hiszem a codec-ek terén szinte minden fizetős, de aviba csak lehet menteni … és persze nem magyar.
  Ja meg még arra figyelj telepítés közben, hogy ne telepíts mindenféléket hozzá. Még nézelődök …

 142. Laci says:

  Sziasztok! Valaki tud egy olyan programot amivel képekből és zenéből videót lehet csinálni?! (A WMM-en kívül) Ha lehet valami ingyenest és magyart ajánljatok! Köszi

 143. Zsolt says:

  Igen, azért kérdeztem, mert a “sima” mentésnél a project fájlt menti, azzal a Movie Makeren kívül semmi sem tud mit kezdeni.

 144. Pöttöm says:

  jaaj de hülye vagyok -.-‘ nem arra mentem hogy film mentése xd

 145. Pöttöm says:

  Megcsináltam a videót … majd rámentem arra h mentés, kiválasztottam hova akarom és nem választhattam fájltípust csak ezt Windows Movie Maker. Ebbe a formátumba tudom csak lementeni..:s és ezt nem ismeri fel vagy micsoda a másik program :S

 146. Zsolt says:

  De hogy csinálod …?
  Összepakolod a művet, majd – Fájl – Filmfájl mentése, itt Sajátgépre mentés – Tovább – megadod, hogy hová mentse, majd megadhatod a videód minőségét, ezután mented. Ha kész, wmv kiterjesztésű fájlt kapsz. Így csináltad? És ezután az átalakító írta, hogy nem lehet kiolvasni a média információkat?

 147. Pöttöm says:

  most próbáltam volna ki de nem működik így sem :S azt írja ki,hogy: Nem lehet kiolvasni a videó fájl média információit! :S
  nem tudsz ajánlani másik olyan programot amiben képek alá lehet zenét tenni de lehet más fájltípusba lementeni…:S remélem érted ami írtam :D

 148. Pöttöm says:

  Kösszi szépen..:)

 149. Zsolt says:

  Ezzel át tudod alakítani, gyakorlatilag bármibe: Any Video Converter.

 150. Pöttöm says:

  Köszi…rajta van a gépen de sajnos Windows Movie Maker-be menti le de nekem így nem jóó..nem tudom átküldeni másnak :/ valahogy tudnál nekem segíteni hogy ne így mentse le…? :D vagy valami programmal átalakítani vagy nem tudom :/

 151. Zsolt says:

  A Windows Movie Maker ilyen pl, ha szerencséd van még rajta is lehet a gépeden.

 152. Pöttöm says:

  Hali.
  Nekem egy olyan program kellene amiben képek alá lehet zenét rakni… Volt régebben nekem egy ilyen program de sajnos már a nevét se tudom, csak annyit hogy valami video impres…nem tudom mi…:DD előre is köszönöm a segítséget.. :)

 153. Zsolt says:

  Sajnos nincs itt ilyen ami egy menetben tudná ezt.
  Az Any Video Converter tudja a 3gp bemenetet, már vágni is lehet vele, csak kifelé nem lehet a 3gp a formátum. Arra a Format Factory képes.

  Ha ez is megfelel, akkor átmeneti formátumnak az mp4-et válaszd vágás után.
  Ha nem, akkor … van egy ilyen nchsoftware.com/videopad, ez még felrakásra vár, épp hogy csak teszteltem tényleg ingyenes e, de ahogy láttam képes a problémáid megoldására :-)
  Arra figyelj telepítés közben, hogy a böngésző toolbart ne telepítsd (semmiben ne legyen pipa, mikor megjelenik az az ablak). Ha kész, akkor a Startmenüben találod a VideoPad Video Editor ikont, a Related programs mappával nem kell foglalkozni azt, törölheted is akár.

  Ja … az oldalon a “download the free version here” linket keresd baloldalon.

 154. Pötyi says:

  Sziasztok!
  Én egy olyan videó vágó programot keresek ami kis méretű és egyszerű…de a lényeg az,hogy 3GP a videó és ebbe a formátumba is kellene hogy maradjon a vágás után…:)) Előre is köszönöm!!

 155. Topó says:

  Köszi a választ! Hasonlókat mondtak amatőr ismerőseim is, de gondoltam, megkérdezek egy profit is :) .

  Az oldal pedig nagyon tetszik! Látszik, hogy tisztességgel foglalkozol vele, és érthetőek még nekem is a leírások, ezért külön köszönet!!!! :)

 156. Zsolt says:

  Innen effektekkel leginkább a Wax van ellátva remekül, de az nem magyar nyelvű. A Movie Maker-el max fényerőt lehet növelni… “Pixelezettséget csökkenteni”, élességet állítani utólag nem nagyon lehet, illetve kis eséllyel. A Wax-ban sem biztos, hogy van ilyen, most nem dereng semmi ilyesmi, de elképzelhető, de a szoftveres élesség növelés fotók esetében is csak a pixelek közti átlag beillesztésével működik, vagyis átver a szoftver, ugyanez videóknál még nehezebb. Ingyenes programok esetében csaknem reménytelen.

 157. Topó says:

  Szia Zsolt!

  Ha én kissé életlen felvételt élesíteni, vagy a pixelezettséget finomítani szeretném, melyik progit tudod ajánlani, ami magyar nyelven beszélget velem? És milyen nevű fülecskével kell machinálnom? Köszi!

 158. Zsolt says:

  Miért, milyen formátumban van? A videó importálásával kellene próbálkozni …
  Ha azzal próbálkoztatok és nem megy, akkor vagy átalakítani mondjuk wmv-be az Any Video Converter-rel vagy a Format Factory-val és aztán importálni a Movie Makerbe, vagy innen a Wax-al lehet még effektezni.

 159. ZSVV says:

  nem engedi megnyitni.. lehetséges más program is? :D

 160. Zsolt says:

  A Windows Movie Maker-ben van szépia, szürkeárnyalatos és régi film videóeffektus is.
  A szürkeárnyalatos a tulajdonképpeni fekete-fehér.

  Sok sikert!

 161. ZSVV says:

  Mi egy együttes vagyunk, mondjuk még kicsik de arra szeretnék rákérdezni hogyha megvan a videó, akkor melyik programmal lehetne fekete-fehérré tenni a dalhoz illően?
  Fekete – fehér effekt vagy mi lehetséges?

 162. Zsolt says:

  Sajnos nem tudok segíteni.
  Gondolkodtam, nézegettem itt-ott, de nem sikerült találnom ilyesmit, de hátha valaki okosabb.

  Ha képekről van szó csak, nem videóról két keretben, akkor akár valami animáció készítővel is megoldhatod, egyenként elmentve a teljes képet úgy, hogy a négyzetekben mindig más kis kép van.
  Na persze ez nem kis munka … :-(

 163. gyongyvirag says:

  Sziasztok!!!
  Szeretnék egy kis segítséget kérni! Sok videószerkesztőt kipróbáltam már, de egyik sem tudja azt amit én szeretnék! Sajnos olyan videót még nem tudtam szerkeszteni egyikkel sem amin van egy háttér ami közepén van két ablak és abban váltakoznak a képek egymástól függetlenül!!
  Előre is köszönöm segítségeteket!!!
  u.i:Már használom a movie makert, video spint, videoimpressiont, de ezekkel én ezt nem tudtam még megcsinálni!!!

 164. H3RcYy says:

  nagyon köszi Zsolt :)

 165. Zsolt says:

  A Movie Maker erre pont megfelelő.
  Tudsz importálni képeket, elláthatod effektekkel, és alá pakolhatod a zenét.
  A kész wmv fájlt fel is töltheted Youtube-ra.

 166. H3RcYy says:

  Sziasztok!
  szeretném a segítségeteket kérni! :) Nos most az a helyzet hogy dj-skedem meg ilyenek és kéne egy egyszerű videó vágó vagy valami annyi is elég lenne hogy csak a zene alá tegyek egy képet a lényeg, hogy egy egyszerű videó kreátor kéne! hogy feltudjam tölteni például youtubra ! Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
  Üdv:Krisz

 167. Clo says:

  Köszi szépen! :) Akkor nekigyürkőzöm a Premiere-nek, aztán majd rájövök, hogyan kell :)

 168. Zsolt says:

  Üdv!

  Innen nem tudja egyik sem, az biztos … :-)

  Az Adobe Premiere-el nagy valószínűséggel meg lehet oldani, mert pl. a linken található videóban is valami ilyesmi látható.

  Bonyolultság …. hm…. végül is a Photoshop (hogy egy másik Adobe termékből induljunk ki) is bonyolult annak aki sohasem használt ilyet, de ezek leginkább az összetettségből adódó látszatok. Szerintem, főleg ha van tapasztalatod, megoldod.

 169. Clo says:

  Sziasztok!

  Van egy kevéske tapasztalatom a videóvágásban, de a jelenlegi programjaim nem képesek arra, amit szeretnék. :) Két videót szeretnék úgy összevágni, hogy pl. az egyikből csak egy emberkét a másik videó háttere elé. Szóval belevágni egymásba a videók egyes részleteit. Sejtem hogy kemény munka az ilyen, de még azt se tudom, mivel próbálkozzak, meg igazából a művelet hivatalos nevét se tudom, így keresgélni se nagyon megy. Adobe Premiere, Sony Vegas, ezekről hallottam, hogy elég profik, de képesek erre, és nehéz kezelni őket? Vagy valami más program?
  Köszi előre is a segítséget :)

 170. Laczkóné Rakita Judit says:

  Köszönöm szépen!

 171. Zsolt says:

  A DVDShrink erre a célra született, DVD-k esetében, de ha jól értem ez nem DVD. Tehát, át kell kódolni, hogy kisebb legyen.
  Innen erre a célra a Format Factory kiváló eszköz, de pl. a Free Studio Video to DVD Convertere kifejezetten arra született, hogy előbeállítások után a megfelelő méretre kódolja át a már meglévő videót.

  A Nero-t már rég láttam, de nincs olyan része, ami megcsinálja ezt az átalakítást? Furcsállnám…

 172. Laczkóné Rakita Judit says:

  Szia!

  Nagyon kezdő vagyok, így kellene egy kis segítség! Van egy 7,41 GB-os koncertfilm – AVI – (letöltöttem a gépre) és ezt szeretném valahogy dvd-re kiírni. De sajna ezt a mennyiséget nem engedi a NERO.
  Mit csináljak?
  Előre is nagyon köszi a segítséget!

 173. Zsolt says:

  Hello!
  Köszi a bókot :-)

  Sok minden lehet a gond … Az átalakításoknál kezdetben mindig próbálkozással tudod megtalálni a megfelelő módszert. Aztán majd rutinból két klikk és kész.
  Elméletileg minden szükséges codec-et feltelepít, tehát ez nem lehetne gond.
  Ha mégis, akkor a Codec oldalon a K-Lite Mega Codec Pack sok mindent megold.

  A kamerával valószínűleg m2ts formátumban készült a videó, az ac-3-as hangot tartalmaz. Ezt is tudja a program oda-vissza, de ha valami gond van vele, akkor a (példa) Mindet – AVI – Kimenet beállítása – és itt lejjebb az Audió adatfolyamnál találod a hang beállításokat. Az Audió kódoló sorra kattintva állíthatod be jobb oldalt egy lenyíló menüben a leendő formátumot. Ezenkívül itt sok beállítást megejthetsz még …

  Ha nem megy akkor próbálkozhatsz az Any Video Converterrel. Az is jó kis eszköz.

  Sok sikert!

 174. Panni says:

  Sziasztok! Szia Zsolt!
  Nagyon király az oldal, érthető és világos, a programok nagy segítségemre vannak, mert most én is emlék videót készítek a gimnáziumi éveinkről. Az Unlead Video Studio egy régebbi verziójával, dolgozok, de nagyon kétségbe estem, mert a kamerával felvett kisfilmek formátuma nem tetszett neki, és több programot töltöttem le feleslegesen, egyik sem segített. De itt szerencsére találtam jó programot, amivel megfelelő formátumra tudtam átírni. Már csak annyi a gondom, hogy a Format Factory-t használtam, és az átírt videóknak nincs hangja, valamit még be kell állítanom a konvertálás előtt, vagy valószínűleg annyira rossz a minősége a vidimnek, hogy csak a képet tudja, a kiválasztott formátumban visszaadni??? Ha tudsz kérlek segíts nekem, remélem elég világosan fogalmaztam… Előre is nagyon köszönöm!

 175. Zsolt says:

  Ilyen effekt a Windows Movie Maker-ben is van. A Wax-ban is van színezés, de azt hiszem pont szürkeárnyalatos nincs. Amelyik szerkesztő effektezésre képes és tudja a szürkeárnyalatot (keress a grayscale video effect kifejezésre) az megfelel.
  … bár most olvasom, hogy bármilyen sötét … akkor lehet, hogy jó a Wax színezés.

 176. Sylvia19 says:

  Sziasztok!

  Valaki ismer olyan videószerkesztő programot, ami színes videót átalakít fekete-fehérre vagy bármilyen sötét hatásúra? (a teljes videót szeretném átalakítani így!)
  Ha valaki ismer, akkor kérem segítsen, csak annyiban, hogy megmondja a program nevét, nem kell link se, a többit megoldom:)
  Nagyon sürgős lenne!

  KÖSZÖNÖM!!!!

 177. Zsolt says:

  Próbálkozz a Wax-al, de ha elolvasod a leírásokat és a hozzászólásokat, valószínűleg megtalálod amit keresel.

 178. Bius:) says:

  Jah, és az lenne a legjobb, hogy egyszerű legyen a kezelése, legyenek benne effektek, és hasonló dolgok :) Bocsika, ezeknek a feltételeknek nem tudom, h van videószerkesztőjük, de ha mégis, remélem, hogy szól valaki…

 179. Bius:) says:

  Sziasztok! Szeretnék videókat szerkeszteni, de nincs hozzá egy jó kis videószerkesztő programom. Ha bárki tudna ajánlani egy szupcsi kis progit hozzá, azt kérem, írja meg, mert nagyon fontos lenne… Köszönöm :D

 180. Zsolt says:

  Az oldalon lévők közül a Movie Maker-höz kell a legkevesebb erő, de annak eléggé korlátozottak a képességei, de pl. itt toptenreviews.com/best-video-editing-software 94,28%-ban a CyberLink PowerDirector-t vásárolták, ebben valószínű, hogy az is benne van, hogy nem kell hozzá erőmű, bár … nem tudom.
  Itt mindenesetre írják – cyberlink.com/products/powerdirector – hogy mindent megtesznek a sebesség érdekében, de azért szerintem 2GB rendszermemória és mondjuk 256MB videó memória alatt bármivel elég nyögve-nyelős…

 181. Anti says:

  Sziasztok

  Melyik szerkesztőprogramot tudjátok javasolni külön videokártyával nem rendelkező géphez
  Olyat szeretnék amire a hangot akár külön is rá lehet keverni.
  A Pinnacle Studio 15 Free verziója úgy fogja a gépet, hogy nem lehet vele rendesen dolgozni.
  Nem szükséges, hogy ingyenes legyen, mert megveszem, ha megfelelő a számomra.

  Üdv Anti

 182. Hulio says:

  Köszönöm a válaszodat… Azért nem akartam mindent át konvertálni, mert 500-700 megás fájlokról beszélünk és tegnap délután elindítottam a xilisoft video converter ultimate 6-os progival 10 ilyen fájlt és délelőttre végzett :) Szóval csak azt konvertálnám át ami már meg van vágva és hasznos anyag lenne. Ezért lett volna jó ha lehetne vágni mts-t és csak utána alakítani át nézhetővé… Azt hiszem ez jónak tűnik amit küldtél, rákeresek: flvediting.com/avchd-video-editor.html köszi szépen a gyors választ

 183. Zsolt says:

  A fájlkiterjesztés.hu-n már írtam róla:
  m2ts-fajl-kiterjesztes, ez ua. mint az mts.
  Itt konkrétan olyan program ami szerkeszti nincs, de szerintem úgy is át kell alakítani, mert ha kész vagy, valahol le akarod játszani, és az mts nem a legelterjedtebb kiterjesztés…

  Átalakítás nélkül a szerkesztés először is codec kérdése, azt megtalálod a fenti linkről, szerkesztők pedig … rákeresve hármat találtam ami fizetős:
  mtsconverter.org/mts-editor.html
  flvediting.com/avchd-video-editor.html
  avchdvideoediting.com/mts-editor.html

  … és egy leírást, hogyan lehet Windows Movie Maker-el szerkeszteni ingyen, ha tudsz angolul… ha nem akkor google translate :-) …
  chembal.com/how-to/edit-avchd-mts-hd-movie-files-on-a-windows-pc-for-free

  Sok sikert!

 184. Hulio says:

  Sziasztok!
  Olyan programot keresnék mint a Movie Maker, de ami kezeli az MTS kiterjesztésű fájlokat is. van egy sony camom és sajna ezt műveli a full hd, és nem tudom mivel tudnám szépen megvágni, illesztgetni, zenét alá stb… Előre is köszi a válaszokat

 185. Zsolt says:

  Ha van Nero, akkor azzal menni fog!

 186. andi says:

  Köszi, ki fogom próbálni! NTI-vel próbálkoztam de audio CD-ként minimum WMA vagy WAV formátumot kért ,de majd megpróbálkozom a NERO-val vagy v-mi mással. Remélem beválik. Még egyszer köszi.
  Andi

 187. Zsolt says:

  Ha jól látom ez: SONY_CFD-V8 egy “sima” CD lejátszó.
  Ez esetben még ez is szép teljesítmény volt tőle!
  A megoldás, egy CD író programmal, Audio CD-ként kell megírni.
  Így nincs szó formátum átalakításról, megírja az mp3-ból a legtöbb program audio CD-nek.

 188. andi says:

  Szia!
  Lehet, hogy rossz a” meghatározása” a jószágnak. Ez egy SONY CFD-V8 CD RÁDIO CASSETTE CORDER. Úgy kb.7-8 éve vettük,akkor kezdtek bejönni nálunk az Mp3-ok,így ez nem nagyon volt fontos szempont. A lényeg ,hogy a magnó tánctanításra kellene és különböző musical számok lejátszására használnánk.Gyakorlatilag mindent le tudok szedni a netről,csakhogy minden MP3.
  Így letöltöttem egy konvertáló programot és megpróbáltam átkonvertálni a számot WMA és WAV formátumba. Eredmény:WMA ,úgy szól mint egy 1965-ös közepes minőségű rádióadás, WAV le se játssza. Ezelőtt sosem konvertáltam, simán lehet, hogy én bénáztam el v-mit mindenesetre a többi lehetőség aac, ape, flac és társaik nekem semmit sem mondanak. Szóval csak egyszerűen hallgatható minőséget szeretnék kapni amivel lehet tanítani. Ha tudsz v-mi hasznosat mondani előre is köszönöm.:)))

 189. Zsolt says:

  “hordozható magnó”?!
  Nem tudom mire gondolsz, de ha az mp3, wma és wav gondot okoz neki, akkor érdekes jószág lehet! Tudnál valami bővebbet róla írni?

 190. andi says:

  V-ki megtudná mondani,hogy mp3 formátumból milyen formátumba kell konvertálni,hogy egy egyszerű hordozható magnóval (ami sajnos nem tud olvasni mp3-as formátumot) is lehessen jó minőségben hallgatni a számot. Wma-val próbálkoztam de az pocsék.Sajnos nem ismerem ezeket felkínál vagy 20 lehetőséget a konvertálásra aac, ape, flac, psl, raw…….??? Wav-t próbáltam nem játssza le a magnó. Nem akarom az összes variációt végigpróbálni ha v-ki tudja a megoldást mentsen meg!
  Köszönöm

 191. Zsolt says:

  A Movie Maker tudja, itt el is magyarázza a hölgy hogyan …
  How to add text in Windows Live Movie Maker.
  Kapásból írtam volna, hogy melyikek, de aztán rájöttem, hogy eléggé hiányzik ez a tulajdonság az ingyenes videó szerkesztőkből.

 192. kicski says:

  szia Zsolt!

  Nekem egy olyan videószerkesztő kellene amivel lehet videókat, filmeket szerkeszteni, úgy hogy feliratokat lehessen bevágni meg ilyenek, kösz!

 193. Rátöltő says:

  Zsolt,
  köszi!

 194. Zsolt says:

  Ezek közül egyikkel sem sajnos…
  Frame kezeléssel kell rendelkezni egy ilyen videó szerkesztőnek.
  Ilyen mondjuk a CyberLink PowerDirector, tizenvalahány ezerért, meg a Adobe Premiere Elements kétszer annyiért.

 195. Rátöltő says:

  Hali,
  egy videót egy másikba pl. a kép jobb alsó sarkába milyen programmal tehetek be?
  (Pl. egy klip mellett mutogatható, hogy mekkora hülye az énekes:)

 196. Zsolt says:

  Ez Windows Live Movie Maker Project fájl, vagyis ne ezzel próbálkozz, hanem előbb mentsd el WMV-be, azt talán egy az egyben fel is töltheted.

 197. Zsolt says:

  Pár hozzászólással lejjebb van még egy pár program, amik majd fel fognak kerülni, és a hozzászólásokban többször kitárgyaltuk azt is, hogy több programmal egyszerre szinte mindent meg lehet oldani, de egy mindenre jó videószerkesztő, effektező program akkora fejlesztés, hogy eddig még senkinek nem volt kedve utána ingyen adni. :-)
  Természetesen kereskedelmi szoftverek között van bőven amivel bármit megtehetsz a 3GB-s videódon is, de itt csak ingyenesek szerepelnek.

 198. Kenshy says:

  Hát nekem ezek nem jönnek nagyon be. Nincs valami komolyabb, nagyobb, és normálisabban használhatóbb videó vágó, effektelő cucc?
  Mert nekem van egy 3Gigabyte-os vidim, amit most szeretnék eléggé átgrafizni.
  Thx a válaszokat :D

 199. meli says:

  köszönöm :)

 200. Zsolt says:

  Nemsoká felkerül az Any Video Converter kistesója az Any Audio Converter ide: hangszerkeszto-lejatszo-programok, ahol a hanggal kapcsolatos programok vannak, de addig is szerintem megfelelő a GermaniX Transcoder is.

 201. meli says:

  szia.
  szeretném megkérdezni hogy milyen programmal lehet mp3-ba konvertálni valamilyen másik hangfájlt?
  tudom hogy ez nem annyira tartozik a videószerkesztéshez, de fontos lenne.
  léccives ha tudsz válaszolj.

 202. Zsolt says:

  A Sony Vegas biztos, főleg a HD-s verziói, de erre írtam lejjebb, hogy a kereskedelmiekkel meg lehet csinálni mindent, ha ilyenekkel rendelkezel, akkor semmi szükséged az itt felsorolt ingyenes programokra.

 203. Panni says:

  Nem teljesen fogtam föl. Mondj egy olyat, ami viszi a HD-t, légyszi.

  Sony Vegas például?

 204. Panni says:

  És akkor ezek szerint a Movie Maker meg az AVIdemux a HD kamerával fölvett (de SD kártyára rögzített) anyagokkal nem tud mit kezdeni?

  Ezt csak azért kérdem, mert nekem ez baromi sürgős lenne…

 205. Zsolt says:

  Üdv!

  Ezek a videó szerkesztő szoftverek fognak felkerülni a közeljövőben: ZS4 video editing system, videospin, Jahshaka, VirtualDub, Free Video Dub

  A használatukkal kapcsolatos kérdésekre majd felkerülés után tudok válaszolni, de a VideoSpin és a ZS4 tűnik a jelen kérdéshez illőnek…. vagy nem.

 206. Panni says:

  Most már csak azt remélem, hogy ezek a programok megbirkóznak a HD kamerára fölvett anyaggal…

 207. Zsolt says:

  Ezt általánosságban írtam, nem erre az esetre… :-)

 208. Panni says:

  Nem kell én nekem minden fantáziát kielégítő! :)

  Én csak olyat keresek, amiben a filmem egy szakaszához egy szentséges zenerészletet hozzá bírok passzintani! :))) Mi ebben a fantázia?! :):)

  Megnézem az AviTrick-et is persze, köszi.

 209. Zsolt says:

  Ehhez érdemes megnézni az AviTricks-et is még…
  Igazából a minden fantáziát kielégítő videó szerkesztéshez ingyenesen innen jóformán mindent fel kellene használni… :-) de igyekszem még hasznosakat keresni.
  Sok sikert!

 210. Panni says:

  Hello!

  nagyon köszi, azért meg méginkább hálás lennék, ha találnál valami ilyet.:)

  De legalább azt remélem, hogy ha esetleg megszerkesztem a zenét, akkor a filmem bármely szakaszához hozzáadhatom ezekkel…ugye???

  Köszi!

 211. Zsolt says:

  Az Avidemux-ban csak levenni és kicserélni tudod a hangot.
  Audio menüpont, Main Track, Secondary Track …
  Hangot vágni ezek közül egyikkel sem lehet, ha jól tudom, ha ilyesmi kell, akkor külön kell előbb megcsinálni, aztán betenni. Keresgélek teljes körű videó és hang vágó, effektező eszközöket ingyenesben, de nem biztos, hogy sikerrel fogok járni…
  Itt találsz egy hangszerkesztőt pl: hangszerkeszto-lejatszo-programok#audacity

 212. Panni says:

  Hello!

  Köszi a választ!

  Bármelyik program jó nekem, ami ilyet csinál. A Movie Maker-ben zenét nem tudok vágni, csak rárakni szimplán egy videóra zenét teljes hosszában, ami nem rossz, de nekem most nem ez kéne.
  És valami angol használati utasítást ti már találtatok az Avidemuxszal kapcsolatban, hogy az alá a zenét hogy vágod?
  Mert a klip vágása egyértelmű, de nem tudom, hogy a hang is az lesz-e. Természetesen úgy mondom ezt, hogy még nem próbáltam ki a hangot.
  Köszi!

 213. Zsolt says:

  Szia!
  Az attól függ melyikkel … azt nem írtad.
  Áttűnéseket a Wax-al és a Movie Maker-el, a hangot az Avidemux-al és a pár hozzászólással lejjebb írt, de még fel nem került Virtualdub-al lehet… pl. “alá vágni”.

 214. Panni says:

  Áttűnést (mármint áttűnő vágást) tudok ezzel csinálni?

 215. Panni says:

  Sziasztok!

  Nem értem rá még végigbogarászni a hozzászólásokat, szóval lehet, hogy valaki már kérdezte, és akkor én leszek a sokadik, de zenét a filmem alá ezzel tudok vágni?
  Lehet, hogy hülye a kérdés, de sosem lehet tudni, ezért akartam rákérdezni.

  Köszi előre is mindenkinek!

 216. kelo01 says:

  Köszi szépen a gyors és korrekt választ.Most értem haza munkából,meg is kukkantom.

 217. Zsolt says:

  Hello!

  A VOB to AVI kell neked, de mindjárt felteszem az oldalra is…

 218. kelo01 says:

  Sziasztok!

  Szeretnék egy olyan progit ami Vob-ból /DVD-re ebben vesz fel a kamera/ vág,szerkeszt stb. más formátumra. Pld. Avi
  Jó lenne ha nem próba verzió lenne, mert azokat már megpróbálgattam, és utána nem engedi vissza telepíteni, hiába töröltem ki a lomtárból is.
  Nagyon tetszett a win-Dvd creator3, de már ez sem működik.
  Jó lenne ha valaki tudna valami okosat írni.

 219. Zsolt says:

  Üdv!

  Tehát akkor arról van szó, hogy egy 10 perces videóról le kell menteni a hangot, majd másik 2 rövidebbről és a 10 percesről levenni a hangot, majd a 10 percesből egy három percest vágni és összerakni hang nélkül a másik két rövidebbel, majd rátenni a 10 perces lementett hangsávját, és menteni az egészet egyben… értem én! :-)

  Nem bonyolult, de elég összetett, amire valóban egy teljes körű szoftver lenne szükséges, és azt itt ajánlottak és a leendő ajánlottak is csak pár feladatra alkalmasak, így ingyen…

  Annyit segítek a barkácsoláshoz, hogy a szintén nemsoká felkerülő Virtualdubbal kiválóan el lehet távolítani a hangot és vágni se rossz, de kevés formátumot ismer, megnézheted még az Avidemux-ot is, az átalakításhoz elég jó az Any Video Converter, és a lejjebb belinkelt majdan felkerülő Pinacle VideoSpinnel meg össze lehet pakolni, ha már meg vannak a fájlok meg a hang. Bár ezt még nem nagyon ismerem…

  Sok sikert!

 220. Hitman says:

  Hi!

  Először is kössz a választ.

  Egy házibulin 3 kamerával készültek videók, és én ezeket szeretném egybevágni, de nem szeretem a movie maker-szerű programokat. Ezeknél az a baj, hogy csak Klippeket tudok szétvágni. teszem azt van az első kamerán 10 percnyi videó hanggal, de nekem csak 3 perc videó-sáv kell és a 10 perc hangsáv. A fennmaradó 7 percbe akarom beilleszteni a másik két kamera videó-sávjait. Na most nem tudom, hogy mennyire keveredtem bele, de remélem érthetően írtam le a terveimet.

 221. Zsolt says:

  Üdv!
  Egy fájlt akarsz csinálni többől vagy többet valamiért egyszerre, mondjuk “egyformára” vágni?
  Mert a másodikra nem tudok megoldást, lehet, hogy van, az szinte biztos, hogy kereskedelmi és én nem ismerem.
  Itt most nincs ilyen, de kereskedelmiek közül több tudja, hogy több videósávból nyirbálhatod össze a végső alkotást.
  A Videospint fogom nemsoká feltenni, hátha ez is segítség…
  Ha netán valaki aki erre jár és tud olyan programot, amivel két különálló videót lehet egyszerre vágni, linkelje be kérem!

 222. Hitman says:

  Hali…

  Tud Valaki olyan vágó programot, amibe egyszerre 2 video file-t be lehet illeszteni, és akár külön-külön, akár egyszerre lejátszani és vágni???
  Vagy létezik egyáltalán ilyen?
  THX

 223. Sunny says:

  Kedves Zsolt, köszönöm a gyors segítséget máris próbálkozom
  üdv

 224. Zsolt says:

  Az Avidemux-al rettentő egyszerű!
  File – Open, itt megnyitod a videót, majd Audio – Main Track – Audio source – External MP3 (pl.), aztán File – Save – Save video. Kész.

  Ez persze a legegyszerűbb, jó pár dolgot csinálhatsz még mentés előtt.

  Ja, mindezt SUNNY-nak írom…

 225. Zsolt says:

  Az iMovie nem működik Windows-on.
  Mac OS-el kapod, ha veszel valamilyen Apple masinát.
  Más esetekben pénzbe kerül, tehát még csak úgy letölteni sem lehet.

  Ha azzal készült, akkor meli nevében is köszönöm a választ.

  Érdemes próbálkozni a Windows Live Movie Maker 2011-es verziójával, a Microsoft ezt szánta iMovie verőnek. csillagpor.hu/remek/programok/windows-live-movie-maker
  Vista és Windows 7 rendszereken működik.

 226. SUNNY says:

  ÜDV MINDENKINEK
  Felvettem a telefonommal a winamp vizualizált grafikáját, fel raktam a gépemre és 1 saját mixemre szeretném valahogy rátenni, hogy együtt legyen kép és hang 1 videón. Segítsetek légyszi hogy mivel tudom ezt összevágni, még ha nem is csináltam még ehhez hasonlót sem.
  előre is köszi

 227. eri29 says:

  Kedves Zsolt. Fel tudnád rakni az iMovie című programnak a letöltési linkjét?
  Egyébként ez az a program amit meli keresett.
  És légyszíves működjön Windows Vista-ához.
  Előre is köszi ;)

 228. Zsolt says:

  Azt hogy alapban, úgy értettem, hogy a Windows telepítésekor, de akkor nem…
  Most milyen rendszeren vagyunk?
  W7, XP?

  De ha pl, csak vágni akarsz, akkor az Any Video is megcsinálja…

 229. Szasza says:

  Szia!

  Alapban csak az PMB Sony van fent, semmi más. Letöltöttem a movie makert, de mikor feltelepítettem azt a hibát írja ki h hiányzik a parancsikon, akár hol keresem nem találom… Nem vagyok nagy zseni, de ez szokott menni, nem tudom mit csinálhatok rosszul!

  Köszi h segítesz!
  Szép napot!

 230. Zsolt says:

  Szerintem alapban felrakja… tehát nézz körül a Kellékek-nél talán…
  Ha nincs, akkor innen letölthetőek a Windows Movie Maker-ek, amelyik kell…

 231. Szasza says:

  Szia!

  Csak az a gond h előre feltelepített gépem van és nem kaptam hozzá Windows telepítő CD-t. Köszi a segítséget!

 232. Zsolt says:

  A Windowsod telepítő lemezén rajta van a Windows (Live) Movie Maker, vagy innen letölthető. Ha magyar a telepítő lemez, akkor az is az.
  Átalakíthatod a Youtube-os videókat az Any Video Converterrel

  Egyébként a programok legnagyobb része fut 64 bites rendszeren, akkor is, ha maga 32 bites.

  Szóval szerintem indulj a Windows “beépített” videó szerkesztőivel.

 233. Szasza says:

  Sziasztok!

  Olyan videószerkesztőt szeretnék, ami megy 64 bites Windows 7 (xp). Nem nagyon volt még szerencsém ilyen progikkal, ezért egyszerűen kezelhető lenne a legjobb, és inkább magyar legyen. Igazából youtube-s videókat szerkesztenék. A segítséget előre is köszönöm!

 234. Zsolt says:

  Tedd rá a magyar nyelvűt innen!
  Aztán frissítéseknél nézd meg mit telepítesz!
  Automatikus frissítésnél nem cseréli le a nyelvet szerintem…

 235. mvp says:

  Sziasztok! Egy kérdésem lenne.
  Frissítettem a Movie Makert ami magyar volt előtte de a frissítés után angol nyelvű lett.
  Azt szeretném kérdeni hogy hogy lehet vissza állítani a nyelvet?
  Előre is köszönöm!
  sziasztok

 236. Zsolt says:

  Hello!

  Erről az oldalról a Windows Movie Maker tud rögzíteni videó eszközről, a többi nem.
  Majd próbálok ilyet ingyenesben keresni és feltenni.
  A formátum megint csak attól függ, hogy később, hol fogod lejátszani.
  Ha PC-n akkor kiváló a DivX, de az mp3 pl. az csak hang, tehát az nem jó.
  Ha “asztali” DVD lejátszón, akkor nyilván csak akkor jó, ha DivX-et is lejátszik.

  De egyébként nincs valami szoftver a kamerához?
  Mert szokott lenni…

 237. Kriszti says:

  Szia!
  Nagyon kezdő vagyok, de legalább próbálkoznék … :-)

 238. Kriszti says:

  Szia!

  Az érdekelne, hogy a gépemet ha összekötöm a mini kazettás Panasonic kamerával (már ez megtörtént) :)), akkor van-e olyan program amivel én a lejátszott videót át tudom írni a gépre, és onnan kiírni dvd-re. Kérném a segítségeteket abban is, hogy milyen formátumban (mp3, divX, ) érdemes convertálni és kiírni, tárolni a filmeket, képeket.
  Előre is köszönöm a rám fordított időt, és a segítséget.

 239. Zsolt says:

  Üdv!

  Tulajdonképp az itt szereplő videószerkesztők mindegyike ilyen.
  A különbség a fájlformátumok kezelésében és a működésben van csak.
  Átalakítani az Any Video-val vagy az Avidemux-al lehet.

  Szerkeszteni innen, míg nem teszek fel többet, a Windows Movie Maker-el, az Avidemux-al és az Avitricks-el lehet, hangsávval együtt is.

  Meg kell nézni melyik a legmegfelelőbb!

 240. Csillag Andor says:

  Tiszteletem! Egy olyan videó konvertert keresek, amivel vágni lehet, hang és kép modult lehet beállítani! Segítséget előre is köszönöm. Andor

 241. Zsolt says:

  Még kb 1000-szer ennyiféle van :-)
  Ha jól gondolom sok darabban letölthetővé akarsz tenni filmeket.
  Most komolyan, ehhez miért fejlesztene bárki szoftvert?

  Azért nem tudhat semmi és senki sem mindent, mert olyan nincs, hogy ne lehessen újat kitalálni, vagy ne merüljön fel új igény. Ha meg mind tudna “mindent” akkor mind 10GB méretű lenne és nem ingyenes.

  Azt viszont nem hiszem, hogy a fejlesztőket visszafogná az, hogy már van egy, ami mindent tud.
  Pl. mobiltelefonnál érdekes lenne ez az ötlet … legyen egy ami mindent tud és ingyen.
  Vajon ki gyártaná le, és a többi miért hagyná abba, de ha abbahagyta, az az egy miért adná ingyen?

 242. desy says:

  ezek mindent tudnának, akkor nem kellene ennyiféle. Nekem csak egy funkció kell. Az pedig a darabolás és azt egyik sem tudja tisztességesen. Idő beállításos, méret szerint, felosztás szerint, egyenlő sok darabos vágás … erre egyik sem képes!

 243. Zsolt says:

  Üdv!

  Innen a Windows Movie Maker-ek és az AviTricks biztosan tudja, az Avidemux azt hiszem nem.
  Sajnos mindkettőnek eléggé korlátozott a fájl formátum kezelése, tehát előtte lehet, hogy át kell alakítani avi-ba, wmv-be a videódat. Majd kerülnek fel még ide programok, próbálok olyat keresni, ami tudja a slow motion-t valahogy.
  Professzionális termékek között természetesen könnyebben találsz ilyet pl Adobe Premiere, Final Cut Pro, Sony Vegas, Avid …

  A videó minősége tulajdonképp a használt codec-től és a beállított paraméterektől függ, tehát alapban a legtöbb program tudja azt, hogy pl. vágás után ugyanolyan minőségben mentse el, ha tudod mit, hogy kell…

  Hm… így egyszerre ennyi…

 244. Hill. says:

  Sziasztok!
  Én olyan programot keresek ami nem rontja le túlságosan a videó minőségét a szerkesztés után és a felvételeket is be lehet lassítani vele, tehát lehessen vele slow motion csinálni.
  Köszi előre a segítséget :)

 245. pole says:

  Köszi a segítséget!
  Sajna én az első verzióra kerestem megoldást, de akkor ez felejtős!

 246. Zsolt says:

  Üdv!
  Jó hely ez …

  Ha a reklámot és logót a film “felől” akarod eltávolítani, akkor nem tudok segíteni, mert ugye ha képenként el van mentve és kódolva a film, akkor “alatta” nincs meg az eredeti tartalom, tehát max. letakarni tudod a logót.
  Ha reklámblokkokat kell kivágni egy videó egyes helyeiről (tehát meg van vele szakítva a film és nem rajta van), akkor használd az Avidemux-ot! Kiváló erre a célra és Xvid-et is tud.

  Sok sikert!

 247. Zsolt says:

  Dorcsikának: Igen

  Tominak:
  Phhh, jó kis kérdés… Mondhatni fogalmam sincs…

  De… az első esetben és tulajdonképp minden olyan esetben mikor valami igazán fasza dolgot lát az ember, az az igazi kérdés, hogy ki csinálta, ahelyett, hogy mivel.
  A szövegnél nagy valószínűséggel itt a válasz nem csak videószerkesztő programokat rejt, hanem valami AutoDesk terméket, vagy ingyenesből pl. Blender-t is, hozzá esetleg valamilyen Adobe csodát, stb.

  Annyira nem ismerem a videószerkesztő programokat, hogy az effektből kapásból vágnám, na ez mi, de szerintem egyedi dolgok ezek.

  Arról nem is beszélve, hogy a második ha jól megnézed, “csak” egy rendkívül türelmesen és részletesen vágott, effektezett videó, ha kell több rétegben, tehát szinte bármelyik kereskedelmi szoftver tudja, ha elszánt vagy.

  Amúgy mivel vagy 20 éve FPS függő vagyok, a videók tetszettek :-)

 248. Tomi says:

  Hello!

  Látom itt néhány ember ért a videó szerkesztésekhez stb…
  Na én annyira lennék kíváncsi hogy hogyan lehet ilyet csinálni—> belinkeltem 1 youtubos videót.
  Maga a videó nem fontos csak ahogy elkezdődik….magyarán szólva a videó “felhozatala/bemutatása” érdekelne. Pl.: Mikor kiírja hogy: “Lunatiic”
  Ezt mivel lehet megcsinálni?
  Meg a másik link…na ezt mivel szerkesztette meg a srác?
  Előre is köszi a válaszokat.
  youtube.com/watch?v=E_Wk1WKC1-U&feature=player_embedded
  …a másik már nem elérhető…

 249. Dorcsika says:

  És az is kezdőknek való??? xD:)

 250. Zsolt says:

  :-) nem azért írtam “úgy” :-)

  Akkor meg csak sima Windows Movie Maker, rajta van minden Windows telepítőn.
  Fel kell telepíteni és frissíteni, vagy frissül magától, ha be van kapcsolva az automatikus frissítés, azt írják.

 251. Dorcsika says:

  Szia

  A Windows Live Movie Makerrel csak annyi a baj hogy nekem xp-m van és nem lehet xp-vel használni!

  Ja és csak annyit szerettem volna mondani hogy azért elolvasni el tudom az angol szöveget :)
  És nem kell úgy írni!
  De azért kössz a kedvességet :)

 252. Zsolt says:

  Így hirtelen ezt: windows-live-movie-maker ajánlanám. Az elkövetkezendő hetekben ez és még 4-5 videó szerkesztő felkerül az oldalra, tehát figyelheted, hátha jobb valami más. Jelenleg innen az AviTricks-et ajánlanám, csak hát nem magyar és nem is feltétlen egyszerű, ha még sohasem használtál ilyesmit.

  Szóval próbálkozz a lájvmúvival és térj majd vissza :-)

 253. Dorcsika says:

  Szia!

  Nekem olyan program kellene amivel egy kezdő tud tv műsorhoz hasonló videót szerkeszteni vagy vágni!
  Ha segítenél azt megköszönném ja és nem tudok angolul tehát lehetőleg magyar de nem feltétlenül magyar kell lehet angol is!
  Köszi előre is!:-)

 254. Zsolt says:

  Találtam egy ilyet: freeweb.hu/dvdtodivx/Mpeg2avi-crop/mpeg2avi-crop_hu.html
  megnézem a programot holnap és lehet, hogy felkerül ide is…

 255. fruzsi says:

  Milyen progival lehet eltüntetni a széles vásznat a filmről?

 256. Zsolt says:

  Hello!

  Letöltöd és átalakítod valami szerkeszthetőbe (pl. avi, mpeg) az Any Video Converter-el, majd az AviTricks Video Editor-al lehet vele sok mindent csinálni, vágni, szerkeszteni, stb.
  De már az Any Video-val is vághatod és átalakíthatod, majd összerakod az Avitricks-el.

  Sokkal bővebben nem tudom leírni, mert ahhoz írhatnék egy új bejegyzést is akár…
  Nézegesd a programokat, sikerülni fog!

 257. Viki says:

  sziasztok! hogy lehet pl:youtube-os videókat összevágni?

 258. Zsolt says:

  Az Any Video Converter-el próbálkozz, ha még nem oldottad meg, mert ahogy látom, ez nem mai hozzászólás.

  Tehát Add video, majd kiválasztod mivé alakítsa (jobb felső legördülő menü), ha tudod, mit szeretnél benne változtatni alatta alakíthatók a paraméterek.

  Ennyi…

 259. Zsolt says:

  Hello!

  Az Avisplittel úgy, hogy a lenti Clip menüponttal kivágod a szükséges részt, vagy részeket, és aztán a Rejoin-al egyesíted őket (többnyire avi-t).

  Clip-nél úgy, hogy beletekersz ahonnan szeretnéd, és Start from – Custom és ott Locate, utána ameddig szeretnéd és ott Ending at – Custom és Locate.
  Utána fent Start és elkészíti.

  Az AviTicks Video Editor-ról meg … hát… ott van a film, attól jobban nem igen tudom elmondani.
  Nagyítsd ki, figyeld meg!

  Ha megérted egyszer már könnyű lesz használni.

 260. Freeridre says:

  Sziasztok! Hogyan tudok ezzel a progival filmet vágni??

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!